[REPLY]
Har booket flybilletter gennem travellink til Barcelona. Først ved check-in skranken bliver vi informeret om, at vores fly er aflyst, og vi er booket på et andet 5 timer senere. Havde intet hørt fra travellink omkring dette, og på checkmytrip.com, som travellink henviser til, man kan se sin rejse, fremgår der heller intet omkring dette.
Det er ekstrem dårlig service,at man overhovedet ikke bliver informeret omkring ændringer før via enten telefon eller mail.
Søgte efter en billet til LA via monodo.dk og landet på travellink.dk bestilte min billet og blevt anbefalet en komb forsikring med ulykke/afbestiling. Har intet modtaget og og først efter en kontakt til travellink.dk fik jeg et link fra deres svenske hjemmeside hvor jeg kunne læse list mere om min forsikring. Det viser sig at jeg har købt en forsikring hvor alle klage og tvister skal køre i spanien?? Fedt , den danskeforbrugerlovgivning er også så besværlig. Efter lidt kontakt til dem via email sender de følgende svar:
"Jag har bifogat information om försäkringsvilkor. Du kan också se detta närmare på vår hemsida www.travellink.dk - spörgsmål oh svar - aflysningsforsikring"
Jeg har flere gange tidligere brugt Travellink og har altid fået, hvad jeg har betalt for. Min sidste rejse (miniferie til Dublin med fly+hotel), gik gnidningsfrit. Rejsen var købt i god tid og jeg modtog efterfølgende to informerende mails om at rejsetidspunkterne var blevet ændret, hvilket jo ikke har noget med Travellink at gøre, men det er da dejligt at de informere om det alligevel.
Vi kontaktede i februar firmaet Travellink for at få dem til at hjælpe os med at finde en passende flybillet til vores sommerferie til Koratien. Travellink specialiserer sig i netop det. Man skal bare oplyse destination og tidspunkt, og bureauet finder så en passende flyforbindelse.
Travellink foreslår en forbindelse ed afgang fra CPH om formiddagen med ankomst til Split om eftermiddagen - ikke den billigste billet - men lige det rigtige tidspunkt for os, så vi slår til.
Så booker vi ferielejlighed og transport fra lufthavnen og går i gang med at glæde os til ferien.
Efter et par dage modtager vi bekræftelsen på flyrejsen, men nu er fly- tidspunkterne pludselig ændret, så vi først ankommer ved midnatstid. Der er beskrevet en mellemlanding i Zagreb med et videre fly som står til at afgå kl. 14.35, men ifølge planen ankommer flyet fra CPH først kl. 20. Der er helt kuk i tidspunkterne. Det må være en fejl, så vi ringer tilbage til Travellink.
Det kan man godt se er helt forkert hos Travellink og lover at sende en bekræftelse på på den oprindelige bestilte flyafgang.
Efter flere opkald og lang ventetid i telefonen modtager vi en ny bekræftelse, som viser sig stadig at have de forkerte flytidspunkter påført med ankomst ved midnatstid.
Vi ringer igen og forklarer igen at det må være en fejl. Nu får vi at vide at det er det eneste fly de kan tilbyde den dag og de er helt afvisende og meget arrogante i telefonen.
Vi forklarer dem at de har reklameret med en vare - et fly til et passende tidspunkt - som de åbentbart ikke har tilgang til, men de er ligeglade. Sådan er det bare, siger Travellink og siger at vi da bare kan afbestille vores billet og få pengene refunderet. Det koster 400 kr. pr. billet at få pengene refunderet.
Vi har nu betalt en masse penge, har reserveret et fly i februar og har stadig ikke modtaget den flybillet vi har bestilt for 8 uger siden.
Lov mig at du ALDRIG bestiller din flybillet gennem Travellink.
Elsebeth found this review useful
Jeg lavede en reservation på Travellink. Da jeg skulle betale og indtaste min securecode- får jeg en besked at der er sket en fejl og jeg skal lave betaling igen. Jeg vælger derfor at gå ind og lave en ny reservation- skal dog siges at der kommer et vindue op, om at de kan se at jeg har lavet en reservation for samme periode. Det er jo også rigtig nok. Men jeg fik jo en besked i betalingen at den ikke var gået igennem - derfor vælger jeg at lave betalingen igen (inden for 5 minutter). Finder derefter ud af, at der er lavet to reservationer! Kontakter dem med det samme og får at vide at de godt kan annullerer den ene, da SAS og norwegian har gratis annullering. MEN Travellink tager et gebyr på 100kr pr person pr rejse. I mit tilfælde 800KR. Der står i Travellink's betingelser at de tager et gebyr for at lave om i ens booking. MEN 800KR!! -for noget flyselskaberne ikke tager noget for :(
Bestilte en rejse fra CPH til Hong Kong. Der skete enkelte ændringer i rejseplanen, som Travellink udførligt informerede om. En af gangene forstod jeg ikke ændringen og skrev derfor til dem. Allerede dagen efter fik jeg svar. Derfor kan jeg varmt anbefale Travellink til andre.
Jeg har lige været en tur i USA fra 14. til 24. februar 2013. På udrejsen skulle jeg skifte fly i New York og i Charlotte. Jeg fik besked om, at mut fly til New York var 4 ½ time forsinket, derfor var jeg booket om til et fly til Washington, og fra Washington videre til Charlotte. Det gjorde, at jeg nåede mit fly i Charlotte til Daytona Beach, og ankom fuldstændigt , som planlagt.
My boyfriend and I have planned to visit two cities this summer, and we booked a flight through Travellink to travel directly from our first stop, Amsterdam to our second, Berlin. We chose a flight departing at around 21:00 so we could spend the day in Amsterdam before leaving for the airport.
Now we have been switched to a flight departing at 13:45, which has a 50 minute stopover in Frankfurt. Our journey is now in the middle of the day so we can't do anything with our time there as we depart so early, and our travel time is now tripled. We wanted to cancel this flight as it was taking a whole day out of out holiday but Travellink refused to refund us stating our flights were not expensive enough for that basically. The best we were offered was an equally long flight that stops over at Munich, that was a slightly better time but still basically rendered our day useless.
Now we have two totally pointless plane tickets, and we have to pay again for new plane tickets that cost twice as much (the rest of our trip is already booked and paid for, not via Travellink thankfully). I feel this is incredibly unfair as the flight was changed so drastically and we were basically told to just suck it up and deal with it. This flight (or "flights" now) is not the product we agreed upon when paying.
Apparently Lufthansa, the airline we were to fly with, would have refunded us if we had booked through them directly. It's Travellink who refuse to give us our money back. I can't stress strongly enough how much I regret booking through them, this company has terrible customer service (my boyfriend got hung up on after waiting on hold for 20 minutes, because the person on the line couldn't hear him for a few seconds) and they have stupid policies. We will *never* book through Travellink again, and I cannot stress how strongly I advise others to avoid them too.
I'd rate them -5 if I could.
Andreas Jalsøe and Dirk Bührmann found this review useful
For snart 1½ år siden købte jeg en rejse igennem Travellink. Alt gik godt indtil jeg om morgen stod i Bangkok lufthavn, og kunne konstatere at mit fly, Fra Kuwait Airways, til Manila var aflyst.
Kuwait Airways, påstod at de manglet et fly, og kunne ej heller sige noget om hvornår de kunne tilbyde mig en anden afgang, de ville heller ikke tilbyde mig penge tilbage, da jeg skulle have dem der hvor jeg har købt min rejse, der var heller ikke muligt for at få dem til at betale min videre rejse med et andet fly selskab.
Jeg måtte for egen regning, betale 10 000 THB (ca 1900 danske kroner) for en enkelt billet til Manila med Philippine Airlines, som i dagens anledning virkelig havde skruet op for prisen.
Da jeg kom hjem efter en trods alt dejlig ferie, gjorde jeg mine krav gældende overfor Travellink. Det har nu stået på i næster 1½ år uden at de har giver mig mine 4435 THB tilbage (ca 831 Danske kroner) det var kun hvad min oprigtige billet kostede, vi var ikke engang kommet ind på mine yderlige omkostninger.
Nu gider Travellink ikke en gang at svare på min mail mere, hvad jeg finder utroligt, det drejer sig jo kun om småpenge for dem, men nu er det blevet til en princip sag for mig.
Jeg vil med denne oplysning opfordre alle der i fremtiden kunne finde på at bestille en rejse igennem Travellink om at tænke sig godt om, man måler ikke kvaliteten af en rejse arrangør, ud fra når det går godt, men hvor gode de er til at hjælpe når noget går galt, og med Travellink er der ingen hjælp at hente, ingen service, så jeg vil kun sige. PAS PÅ MED TRAVELLINK.
Ps Kuwait Airways er heller ikke et selskab jeg kan anbefale.
Den 28. januar 2013 købte min kone og jeg en pakkerejse til Mallorca for lidt over 30.000 DKK gennem Travellinks hjemmeside. Super dejligt hotel, 4 stjerner, stor rabat. Vores 3 børn skal med - vi glædede os alle 5 til juli 2013, hvor rejsen skulle finde sted.
Et par timer efter bestillingen finder min kone en video på Youtube, hvor en tysker nævner, at der ikke må være børn på hotellet. Hov, det stod der da ikke noget om på Travellinks hjemmeside!? Vi kontakter straks Travellink, som dagen efter bekræfter, at der ikke må være børn på hotellet og erkender at der ikke har stået noget om det på hjemmesiden - derfor kan vi vælge et andet hotel. Vi leder efter et andet hotel, men kan ikke finde noget der kommer i nærheden mht. pris og kvalitet. Vi kontakter Travellink pr. telefon, men de har ikke tid til at hjælpe os og siger at vi vil få pengene tilbage, så kan vi jo bestille en helt ny rejse. Pengene kommer - men kun for hotellet! De tilbageholder de ca. 18.000 kr. vi har betalt for rejsen. Vi undersøger loven for pakkerejser, som siger, at man kan kræve penge tilbage for en pakkerejse, hvor arrangøren ikke kan leve op til beskrivelsen. Vi oplyser dem dette og kræver vores penge tilbage. Det sidste der er sket i sagen er, at de afviser at tilbagebetale pengene - bl.a. med henvisning til, at de i ordrebekræftelsen skrev, at der ikke må være børn. Men hallo, den fik vi altså først efter, vi havde betalt!? Vi vil nu føre sagen i pakkerejse-ankenævnet, men er netop faldet over en uhyggelig detalje: Ankenævnets sagsbehandlingstid er 12 måneder! Det er jo helt kafkask!!! At sende sagen i Ankenævnet indebærer nemlig 1) Ikke får råd til at tage på ferie i år, 2) risikerer at miste de ca. 18.000 kr. vi har betalt for flyrejse; det vil jo ske, hvis vi taber sagen.
Har vi andet valg end at bøje os for dette bondefangeri? Skal vi give op og - ydmygede og i dårligt humør - tage afsted på et ringere eller dyrere hotel end det vi oprindeligt bestilte? Hvad har I gang i, Travellink? I min bog hedder det bondefangeri.
Elsebeth found this review useful
Jeg vil på det sterkeste fraråde venner, fiender og ubetydelige mennesker Travel Link.
Jeg gjorde en feil på avreisetidspunkt da jeg bestilte på nett. Dette var lørdag kveld. Sendte en mail, omgående om det inntrufne. Ingen å få tak i. Måtte ringe mandag morgen, fikk da beskjed om jeg måtte betale et gebyr på 1600 kr, på en billett til 2900 kr.
Prøvde å forklare at jeg hadde tastet feil, og at mailen ble sendt omgående. Døve ører, lite intelligens og VELDIG likt Ryan Airs holdninger. Mailen har de ikke svart på.
FOLKENS: Ta dette rådet: HOLD DERE BORTE DA TRAVEL LINK..STAY AWAY FROM TRAVEL LINK
DANGER!
Mvh
Fredrik Fossum
Jeg bestilte tur til Paris med kjæresten min, som julegave, en helg det viste seg at jeg jobbet.. Da jeg skulle prøve å forandre billetten til helgen etter, fikk jeg beskjed om at det var umulig. Jeg ble så tvunget til å betale reisen, uten å få forandret datoen, og forloveden min må reise uten meg med ei venninne mens jeg må bli igjen .. Jeg ble truet med inkasso og fikk beskjed om at de ikke kunne hjelpe meg!
Jeg har sverget på å gjøre alt i min makt, for å få folk til å holde seg langt unna disse folkene! Alle mine venner som skal reise, bestiller fra andre steder ..
Jeg føler meg lurt og bedratt og har tapt 4000 kr.
HOLD DERE UNNA TRAVELLINK!
IKKE ANNBEFAL TRAVELLINK!
OG SPRE ORDET VIDERE TIL ALLE DERE KJENNER!!!
"Utrolig skuffet kunde"
Conditions are extremely poor for the customer, if he wants to make changes. Much better to book directly by company....
Maibrit Søholm Grøndal found this review useful
Jeg er så træt af at skrive sure ting men jeg nægter at bøje mig og ændre på sandheden.
Vi har bestil to biletter 3 mdr før rejse , 2 mdr før får vi en ændring på mail. Både bestillingen og ændringerne printede vi før vi tog i luft havnen. Da vi kommer der ud er der ikke noget fly, det er blevet flyttet til flere timer tidligere.
Efterfølgende kontakt med travellink.dk support (som er svensk og sikkert den samme support som .se) er meget monoton, de forskellige mails jeg skriver til dem (5 stk) får alle det samme svar - kig i de ændringer vi har sendt jer. Disse "ændringer" er tidsmæssigt identiske med booking bekræftigelsen, hvilket jeg ikke er istand til at supporten til at forstå selvom jeg sender ændringerne med og prøver at forklare i et normalt sprog.
Det er sidste gang jeg bruge deres firma
Jeg bestilte 3 billetter igennem Momondo med Norwegian fra København til London, men kom til at skrive et mellemnavn i stedet for efternavn på en af billetterne. Jeg ringede først til norwegian for at høre om de kunne ændre den. De sagde at det kunne de ikke, fordi de var købt gennem et rejseselskab, der hed TravelLink.
Jeg ringede så til TravelLink, for at få dem til at ændre efternavnet på billetten. Først kunne de ikke finde min bestilling. Først efter at have givet dem mit booking nummer 3 gange, kunne de pludselig godt finde det. Hun fortalte mig at det ikke var noget problem at ændre efternavnet og hun fik da også tastet det rigtige efternavn ind. Jeg nåede lige at tænkte, nå det var da nemt nok, da hun så sagde at nu manglede jeg så bare lige at betale 850 kr, for at få ændringen gennemført. Det fik mit pis i kog og jeg følte at de var ved at snyde mig. Jeg havde nok forventet at der var et lille gebyr, hvilket også er fair nok, men 850 kr er jo helt ekstremt for at taste et navn ind i en computer. Jeg takkede så "pænt" nej til hendes tilbud, hvilket hun blev lidt overrasket over.
Jeg spurgte hende om der ikke var nogle andre muligheder, hvilket hun sagde at der ikke var. Jeg spurgte hende så om hvad der ville ske hvis jeg ikke ændrede navnet, og bare mødte op i lufthavnen med den nuværende billet. Hun truede mig med, at så kunne jeg risikere at personen ikke kunne komme med flyet. Jeg prøvede at ringe til Norwegian igen, som stadig nægtede at ændre navnet på billetten. De kunne dog oplyse mig, at hvis jeg havde bestilt billetten direkte på deres hjemmeside, så kunne de ændre navnet gratis.
Jeg nægtede at give 850 kr, til TravelLink for noget som burde være gratis. Så vi tog chancen og i lufthavnen uden at få ændret billetten. Der var ingen der sagde noget som helst til det, hverken i København eller i London. Jeg er rigtig glad for at jeg ikke lod mig true af TravelLink til at betale et fuldstændigt latterligt gebyr på 850 kr. Jeg skal aldrig nogensinde bestille min billet igennem TravelLink igen!!
Fredrik Fossum and Elsebeth found this review useful
på trods af melding om fejl på hjemmeside gik bestilling igennem hvilket betyder at jeg har dobbeltbooket 8 flybilletter. Travellink påstår at der kom melding om kontakt til firmaet hvilket der ikek gjorde.
Det er sidste gang jeg anvender Travellink grundet dette
Af ukendte årsager siger Opodos hjemmeside (=Travellink) at mit betalingskort ikke er accepteret. Da jeg starter bestillingsprocessen forfra siger hjemmesiden at jeg allerede har gennemført købet.
Opodo er umulige at få fat på pr mail eller telefon - telefonen er kun åben 2 timer pr dag, 4 dage om ugen.
Så nu aner jeg ikke om jeg har en billet. Og jeg har spildt en masse tid med at rode med det.
Spild ikke din tid på Opodo (=Travellink).
Bestilte rejse til 5486 Kr og genemførte kun dette beløb på betalingssiden med creditkort. Da jeg på kviteringssiden ser der er lagt 550 kr på i administrationsomkostninger ?
"Betalte altså med kreditkort" Jeg forstod ingentilg, da der stod det var inklusiv på betalingssiden. Jeg ringer straks til kundeservice... Her bliver jeg behandlet meget usselt og bliver bedt om at bevise min påstand ? Undskyld men hvordan beviser man noget der ikke har stået nogle steder men er påført efter godkendelse af betalingen ?
Da jeg ville være sikker i min sag bestillte jeg samme rejse igen dog uden at genemføre betalingen... DER STÅR INTET OM 550 Kr Hverken på deres hjemmeside eller på bestilling og betalingssiden...
Efter aftale sender jeg dem et billed af siden hvor der ikke står noget om 550 kr men jeg har ikke hørt noget fra dem siden
I min verden er det bedrageri og jeg går vidre med sagen til politiet.
Carsten Mortensen, Danko, Roy Henning Solberg, Claus, Alice and Dirk Bührmann found this review useful
Jeg forsøgte at booke et par flybilletter lørdag aften og kom hele vejen igennem systemet. Havde tastet betalingsoplysninger ind og godkendt dem, da jeg fik en fejlbesked om, at et eller andet var gået galt undervejs, og jeg skulle lave en ny booking eller ringe til kundeservice.
Nu havde jeg jo netop læst i betingelserne, at de ikke tog ansvar for evt. dobbeltbookninger, så jeg forsøgte at ringe til dem - men det kan man sørme ikke i weekenden! Fantastisk service, ikke?
Jeg fik ikke en bekræftelsesmail på, at min bestilling var gået igennem, så jeg tænkte, at jeg lige ville prøve igen. Jeg kom dog ikke ret langt, før der dukkede en besked op om, at jeg allerede havde en ikke-godkendt bestilling i systemet, og at jeg lige skulle ringe til kundeservice for at bekræfte den!!!!!
Jeg ventede meget utålmodigt på mandag morgen og ringede til dem - bare for at få at vide, at der ikke lå nogen bestilling inde i mit navn..... Jeg afsluttede samtalen ret hurtigt - og skyndte mig at bestille flybilletter direkte hos SAS, hvor jeg fik de sidste billetter til den billige pris. ALDRIG MERE TRAVELLINK!
Jeg fik bestilt 2 billetter CPH-LONDON men havde dummet mig og tastet forkert returdato ind.
Jeg ringer til kundeservice og får en svensk medarbejder (de har vist ingen danske) - som fortæller mig at det vil koste 3600,- i gebyrer at ændre to SAS returbilletter (som koster ca 1600,- vel og mærke)
Nå men efter at have gennemgået mulighederne, vurderer jeg at det bedste er at få mine skatter og afgifter retur, i alt 1.502,00 - det er ubetinget min ret som flypassager i.h.t. dansk lovgivning.
Jeg kontakter Travellink via mail, for at annullere billetterne - det skal jeg så ringe for at gøre - det lykkes efter 3 opkald - og et hav af mails, endelig er de annulleret.
Jeg beder så om en refusion af skatter og afgifter.
Første svar er : Du kan ikke få noget retur, flyselskaberne returnerer ikke pengene.
Jeg skriver med henvisning til dansk lovgivning (link til forbrug.dk) samt links til flyselskabernes (Norwegian + SAS) hjemmesider hvor der tydeligt står at de returnerer skatter og afgifter.
Nu kan jeg så få 508,00 retur - ud af 1.502,- !?!
De er nogle løgnagtige tyveknægte der løber om hjørner med kunderne, for at de (vi) skal opgive at få vores penge retur.
Jeg laver en klage hos Forbrugerombudsmanden over dem, vil også trække Ekstrabladet ind i kampen - fandme nej og de skal slippe afsted med den slags svinestreger.
Dirk Bührmann found this review useful
Vi købte en pakkerejse til Rom i uge 35. Der har ikke været problemer med rejsen, så vi har været tilfredse med at bruge Travellink.
Michael Algren found this review useful
Jeg har bestilt en pakkerejse ved Travellink én gang - og alt gik som det skulle. Efter at ha' bestilt rejsen blev jeg lidt utryg ved at læse alle anmeldelserne herinde - men jeg har så heller ikke haft brug for at ændre i min ordre eller på nogen anden måde haft brug for at kommunikere med Travellink.
Så alt gik fint. :-)
Michael Algren found this review useful
De må være lavet af travellinks egne medarbejdere
Vores historie :
Mandag den 3. september 2012 beslutter vi os for at vi skal til Rom i efterårsferien.
Vi kigger på Norwegians hjemmeside og ser at hvis man booker en pakkerejse hos deres samarbejdspartner Travellink, så får man 40 % rabat når man bestiller senest den 3. september 2012.
Vi skynder os at vælge flyafgang og et godt hotel med afrejse den 19. oktober og hjemrejse den 23. oktober pris i alt ca. kr. 10.000 ( for 2 voksne og et barn på 9 år )
Dagen efter den 4. september skal vi lige se om rejsen nu er blevet dyrere, men til vores ærgrelse og undren står der nu på Norwegians hjemmeside at man sparer 50 % ved køb af pakkerejse nu.
Vi ser så at vi kunne have fået et 5-stjernet superlækkert hotel for kun 2.000 kroner mere, og at vi kunne få 5 nætter istedet for 4 nætter fordi den 24. oktober er billigere at rejse hjem.
Min mand ringer derfor til Travellink for at opgradere vores hotel og se om vi kan ændre flybilletten så vi får 5 nætter.
Han får følgende besked :
Vores bookning er ikke kommet ind i systemet endnu og vi kan annullere den, hvis vi gør det den dag ( den 5. september )
Min mand ringer til mig og spørger om vi vil annullere og lave ny booking, jeg siger ja.
10 minutter efter ringer min mand så tilbage til Travellink og får nu at vide at han ikke kan annullere den, for nu er rejsen kommet ind i systemet og så kan man ikke annullere den ! det var ikke den besked han fik 10 minutter tidligere.
De siger til ham at vi kan annullere hotellet for 600 kroner, men ikke flyet.
Han ringer til mig og beder mig om at prøve at se om jeg kan få dem til at kendes ved det de sagde til ham tidligere for han skal til et møde.
Jeg ringer til dem og får nu at vide at det koster 800 kroner at annullere hotellet.
Og hvis vi annullerer hotellet så kan vi bare booke det nye hotel uden fly på deres hjemmeside.
Det har jeg tjekket, men udfordringen er så at den samlede pris vil være over 15.000 fordi flybilleterne alene kostede ca. 5.000 hos Norwegian og hotellet alene koster 10.000 på deres hjemmeside når det ikke er en del af en pakkerejse.
Jeg siger derfor til dem at jeg ikke vil annullere men blot ændre hotellet og så beholde de samme rejsedage, og at jeg gerne vil betale gebyr til dem. De kan ikke ændre hotellet siger de, men kun annullere. Jeg forsøger at få dem til at forstå at jeg faktisk gerne vil købe mere hos dem end oprindeligt, men de nægter at ændre hotellet.
Jeg beder om at komme til at tale med en chef, men de fastholder at det ikke gør nogen forskel. Jeg siger jeg gerne vil tale med en chef alligevel, og de siger at jeg vil blive ringet op inden dagen er omme.
Jeg venter og venter og til sidst ringer jeg til dem igen og bliver så stillet ind til chefen (som vistnok hed Eva Sundstrøm).
Hun fortsætter med at sige at de ikke kan ( jeg mener det er VIL ) ændre hotellet men at jeg kan annullere hotellet og få 4000 kroner tilbage ud af de 10.000 jeg har betalt ( gebyret bliver højere og højere ).
Jeg bliver rasende på hende og siger at jeg ikke vil tale med hende mere og at jeg vil gå videre med min klage.
Derhjemme taler vi om det og bliver enige om at Travellink ikke skal have den glæde at vi betaler mere end højst nødvendigt, så dagen efter ringer min mand igen til dem for at annullere hotellet. Nu kan vi kun få kr. 3.701 tilbage af de 10.000 kroner vi har betalt. Han accepterer ( for vi tør ikke vente længere, prisen bliver jo hele tiden dårligere for os ) og de sender en mail med bekræftelse på det.
Vi booker så det dyre hotel på hotels.com til kr. 8.000 ( for 4 nætter ) og beholder vores oprindelige flybillet som nu ender med at have kostet 6.300 istedet for omkring 5.000, og den samlede pris på rejsen er nu 14.300 kroner istedet for kr. 12.000.
Så mit råd er : Brug aldrig Travellink til din rejse, for de kender ikke ordet kundeservice og de er totalt frække og ændrer prisen på annulleringsgebyr efter hvad de lige syntes.
Fredrik Fossum, Carsten Mortensen, Roy Henning Solberg, Alice and Dirk Bührmann found this review useful
Min datter bestilte ved en fejl forkert hjemrejse dato mellem Ålborg og København til hende og hendes kæreste, det kostede 850 kr. at ændre uagtet at der kunne fåes enkelt billetter til hjemrejse datoen til kr 189 per stk. det undlod man at fortælle men tog i stedet bare gebyret, hun er studerende og har sikkert mere brug for pengene end travellink, undlad venligst at benytte dette firma, hvis du laver en fejl kan deres kundeservice heller ikke tale Dansk, de kan heller ikke Engelsk. Deres håndværk er ikke rejser som de skriver, det er at suge flere penge ud af en i forvejen dårlig situation. ØV
Købte gavekort gennem Gavekortet.dk da jeg skal du på en jordomrejse og har en del flybillet-indkøb på tapetet:
Første rejse fra København til Dar es Salaam i Tanzania resulterede i en fejl i Travellinks internet-booking-system.
Jeg ringede og spurgte hvad jeg skulle gøre, og over tlf kunne de sagtens booke for mig, men det ville koste 300 kr i gebyr pr. billet.
Da prisen allerede var 350 kr højere end andre online-bookingfirmaer købte jeg andetsteds.
Jeg forsøgte så med næste billet: Johannesburg til Bangkok, og søreme om ikke samme fejl opstod - så enten kunne jeg betale 2x300 kr for tlf-booking eller købe andetsteds.
Jeg valgte det sidste.
Jeg synes det er fusket at de adviserede priser får pålagt så stort gebyr for overhovedet at kunne booke.
Desværre kan gavekortet.dk ikke refundere beløbet.
Alice found this review useful
Hold jer langt væk fra Travellink...
Hvis du skal ombooke din allerede købt og betalte billet sælger din den gamle billet til anden side, uden refusion.... dine penge er tabt.
& din nye billet kommet typisk til at koste 3 gange normal prisen, dette er normal praksis hos Travellink.
Jeg har efterhånden hørt om flere der har været udsat for det.
Dirk Bührmann found this review useful
Travellink drejer det sig om.
Magen til manglende hjælpsomhed skal man lede længe efter.
Købte billet til Færøerne Aalborg/Vagar, og turen hjem fra Vagar havde Travellink fundet ud af skulle gå via København - det var så OK indtil det åbenbaredes, at jeg var booket ind på en Cimbermaskine. Da dette firma krakkede regnede jeg med at Travellink ville sørge for anden forbindelse for mig, men det gør de ikke - nej - besvær og udgifter var helt for min regning. Så var det lige som om den i pris rimelige billet jeg havde købt pludselig slet ikke var så billig, og da skæbnen ville, at jeg kom til DK med 1 døgns forsinkelse grundet dårligt vejr, ja, så var den gal igen og jeg måtte atter for egen regning købe fornyet billet København/Aalborg.
Kan herefter alene anbefale at man køber billet hos feks Atlantic eller SAS, i hvert fald firmaer, der yder optimal assistance i tilfælde, hvor alt ikke går som smurt i olie.
Desuden foregik den efterfølgende kontakt til Travellink på svensk og jeg troede, at jeg havde købt billet i et dansk firma - det er vildt irriterende.
Jeg har ikke lyst til at give nogen stjerne overhovedet med 5 af slagsen for dårlig service og kommunikation.
Jeg er åbenbart "tvunget" til at give stjerner, så derfor 1.
De 2 gange jeg har bestilt flybilletter hos travlelink har det altid fungeret. Jeg har så heller ikke haft brug for at bestille et hotel eller ændre i min ordre.
Michael Algren found this review useful
Jeg bestilte i april 6 dage i Paris med fly og Hotel gennem Travlelink. Først bagefter går jeg herind og tjekker virksomheden, og læser den ene skræk-historie efter den anden, og bliver noget nervøs over at skulle rejse med dem. Men nu er jeg kommet hjem fra 6 helt fantastiske dage i Paris og alt er gået fuldstændig efter planen. Ingen ændringer i rejseplanen, ikke et dårligere hotel end angivet. Intet! Ja, deres kundeservice snakker svensk - men så er det altså heller ikke værre. De forstår hvad man siger, og gør hvad de kan for at man også forstår dem. Rigtig god service!
Alt i alt - perfekt rejse! Jeg vil bruge Travlelink næste gang jeg skal rejse!
Michael Algren found this review useful
Vi fik tur-retur billetter til Nice til en god pris. Det var nemt at bestille, og fik hurtigt mail med bekræftelse og oplysninger.
Jeg skulle sidst i juni bestille en flybillet til Paris gennem travellink.dk
Det gik fint indtil betallingen hvor deres side sagde der var en fejl. så prøvede jeg en gang til, jeg kunne jo havde lavet en fejl første gang. Samme resultat, jeg fik en fejl medellelse og kunne ikke komme videre, så opgave jeg selvfølgelig. Dagen efter lå der i min mail indbakke bekræftigelse på booking af to fly afgange til paris, godt så jeg kan altså kun rejse engang den dag, så jeg skrev en mail til firmaet om at jeg gerne ville annulere den ene fly billet, jeg fik svar dagen efter, her stod at det ikke kunne klares på mail og at jeg skulle henvende mig til kundeservice og det gjorde jeg så selvfølgelig. 1 time tog det at komme igennem og jeg fik en svensk talende person i røret, som sagde at jeg godt kunne anullere den ene billet, men jeg kunne ikke få mine penge retur, jeg har nu indbragt sagen for forbruger klagenævnet. Dette firma må betragtes som et svindelforetagende og med en absolut mangelfuld service. Jeg vil opfordre alle til at undgå at handle hos Travellink.dk.
Hvornår jeg skal rejse jo det skal jeg til september, så det kan ikke være fordi det er i sidste øjeblik.
Virkeligt ringe!!
Forsøgte at købe flybilletter igår via hjemmesiden.
Noget gik galt under købet og da jeg endelig kom igennem til deres kundeservice (ca 20 minutter, hvilket er dyrt, for jeg er i Schweiz lige nu), kunne ingen fortælle mig om jeg havde købt billetterne eller ej. De ville sende en mail i løbet af dagen. Den kom aldrig. Så nu har jeg siddet i 15 minutters kø for til sidst at finde ud af, at jeg ikke har en billet. Jeg har bedt om en skriftlig bekræftelse på, at jeg ikke har en reservation, og det skal siges på den positive side, at den har jeg fået. -Men for h... noget bøvl!
Denne virksomhed skal man ikke benytte. Billetter kan kun mod ekstreme gebyrer byttes eller ændres. Der er næsten ingen kundeservice.
Køb direkte hos flyselskabet istedet.
Kan kun erklære mig enig i der andre bedømmelser.. Hvis man kontakter dem per mail går der en uges tid før de svarer, og selvom de lover at man ikke behøver at ring ind igen for at ordne ting, står der hver gang i e-mailen at man kun kan ordne det over telefon.
Sagen er så at der ikke er nogen som tager telefonen. Har brugt det meste af en uge på blot at komme igennem, og nogle gange ventet over halvanden time time i telefonen, og da de kun har åben til kl 15:00, er det lidt svært at få fat i dem hvis man faktisk har et arbejde at passe. Deres telefonen har så heller ikke noget kø system, så man aner ikke om man er i kø, eller de rent faktisk simpelthen ikke gider tage telefonen, jeg mistænker dem klart for det sidste.
Hold dig væk fra dem, og køb dine biletter direkte gennem flyselskaberne. De 100 kr du sparer kan hurtigt blive dyre lærepenge.
Alice found this review useful
Travellink har endnu ikke honoreret mit tilgodehavende, som jeg har ret til i følge forbrugerrådet og kendelser i tilsvarende sager. Det drejer sig om mistede billetter ved Cimbers konkurs, hvor Travellink har taget en del af billetprisen til sig selv, således Cimbers konkursbo af gode grunde ikke kan acceptere mit krav. Det er konkurrenceforvridende, at Travellink kan køre sin forretning og lade hånt om forbrugernes rettigheder.
Kan derfor kun advare om andre om selskabet.
Opdateret: En venlig dame ringede i dag fra Travellink. Hun beklagede, at de ikke 'kunne' betale mig tilbage. Jeg redegjorde igen for juraen på området og det faktum, at Travellink har taget en del af pengene fra mit køb, så jeg således ikke kan rejse krav mod Cimbers konkursbo. De var tydeligvis bekendte med juraen, men de nøjedes med endnu engang at beklage meget, og de gentog, at de altså ikke kunne betale mig de penge tilbage, de skylder mig.
Selskabet kender altså godt reglerne, så jeg kan kun opfordre andre til at kontakte forbrugerrådet i lignende tilfælde.
Kan kun sige som alle de andre indlæg - HOLD JER LANGT VÆK FRA TRAVELLINK. De er kun ude på at tjene penge, og service er = 0
Håber ikke travellink kan opretholde kundegrundlag i DK meget længere !i så fald beder folk om tyveri og bedrag,men værst :at give næring til en meget stor bedrager på markedet.
onlinekøbte 3 voksne flybillitter 13marts-2012 retur københavn-malaga
til 15 juni.udrejse selskab:Cimber sterling /hjemrejse:SAS
ja nye billitter til udrejse måtte købes i en fart. Travel evner slet ikke dialog,trods de er forpligtet til at sørge for gemmenførsel af rejse eller refundering..den går så i forbrugerklagn.
men hele omgangen m/travel er grotesk:et lotteri om hvorvidt man får uforstålig svensk dame i røret ! endvidere e-post uden brugbar respons af nogen art !
bedrageri giver så vidt jeg er indformeret trods alt fængsel i grove tilfælde,
ved ej om travel er heldigere stillet ? mvh RENE
Dirk Bührmann found this review useful
Vi har gennem Tavellink købt en rejse fra Ålborg til Bangkok og retur.
Første og sidste del af rejsen med Cimber, som desværre gik konkurs.
Travellink mener ikke det er deres problem, selvom vi har købt konkursdækning og selvom det under alle omstændigheder er deres ansvar at ombooke eller refundere den del af rejsens pris til os. De mener vi skal forsøge at få pengene retur fra Finniar, som vi flyver med fra København til Bangkok. Dem kan man ikke komme i kontakt med uden at betale et opkaldsgebyr ( 3,80 euro)+ udenlandstakst til Finland. På mail svarer de ikke
Travellink svarer ikke på det, som man spørger om, når man skriver og giver ingen form for assistance. Vi køber aldrig en rejse gennem dem igen.
Bestilte fly+ hotel igennem dem, måtte give 4730 for 2 personer. Problemet er sgu bare, at det hotel jeg betalte for, ikke ligger i Barcelona, som de ellers skriver på travellinks hjemmeside. Der stod sågar at hotellet ligger 3 KM fra Barcelona Centrum. Men efter at ha' undersøgt det nærmere, ligger hotellet 40 min fra Centrum, og i en forstad til Barcelona.. FEDT... Prøver så på at kontakte travellink, og de ber mig så om at ringe igen Tirsdag (Imorgen)... 1 stjerne for at betalingen gik igennem uden problemer ha ha..