We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (83)

”TRAVELLINK”

Hvad forventer man hvis man skal handle i et rejsebureau ???
- Service
- Tale landets sprog (dansk)
- At deres EDB virker
- Personalet er høfligt
- At man kan komme igennem på telefonen

Dette var ikke hvad man opnår hvis man har bestilt noget på nettet hos Travellink, NEJ.

Vi bookede d. 19.02 4 flybilletter til Lissabon d. 3.05 og retur d. 10.05.
Ved bestillingen indtastede vi min brors masterkort som betaling, fik flybilletten og troede så, at alt var i orden, men NEJ, d 18.april fik jeg en SMS hvor der på engelsk stod, der er noget galt med jeres betaling, ring straks 70 80 84 70, dette forsøgte jeg på min mobil, blev straks modtaget af en venlig dansk stemme, der fortalte hvad jeg så skulle, tast 1 for …. 2 for … o.s.v. hele tiden kom det frem ”tak for deres tålmodighed” – min blev efterhånden mindre og mindre, efter 1 time og have prøvet alle tallene fra 1 – 5, men så kom problemerne, en svensk stemme der ikke forstod mig og omvendt (stadig høflig) de havde ikke modtaget nogen betaling, blev der sagt, og jeg gav dem så mit nummer til mit visa/dankort. Mange gange måtte jeg sige jeg forstår ikke, hvorefter der blev sagt, skal vi tale engelsk, hvilket jeg ikke ville.

Beløbet blev ikke kun trukket én gang, men 5 gange så mit kort blev lukket af Nets, og jeg fik en mail fra min bank, om dette, dette opdagede jeg først senere, da jeg skulle betale andet sted, at det var lukket, det mindste TL kunne have gjort var atter at sende en sms og fortælle de havde lavet en fejl – men NEJ det gjorde man ikke. Da jeg så min mail fra min bank skrev jeg til banken, at TL skulle have beløbet én gang og dette skete, efterfølgende fik jeg fra min bror at vide, at beløbet var trukket fra hans konto d. 2.april.

Atter måtte jeg prøve at komme igennem på telefon, det blev afvist at de havde modtaget beløbet fra min bror, de ville så undersøge det, men atter kunne der hverken mailes, SMS eller telefonisk meddeles tilbage til os.

Endelig efter ca. 30 min. Snak kom det frem, at de havde modtaget beløbet fra MasterCard og at de nu ville returnere til MC, derefter til min brors konto (ville tage 5 bankdage) hvorefter jeg igen kom op på de høje navler, dette medførte åbenbart, at beløbet så var sat ind på min konto 3 dage efter.

Jeg bad dem om at sende min bror en undskyldning, NEJ det kunne ikke lade sig gøre, et bureau kan ikke leve af dårlig reklame, uanset de måske har billige priser, hvis ikke de har orden i deres regnskaber, EDB og antal medarbejdere (der er åbenbart for få siden man skal bruge så lang ventetid ved telefonen) samlet brugte jeg 5 timer

– HVEM BETALER MIN TID OG MIN TELEFONREGNING – ikke TRAVELLINK

BENYT ALDRIG dette rejsebureau, vi kan anbefale Best Travel, der er hurtig og sikker betjening

Elsebeth found this review useful

Travellink

Dårlig kundeservice... hvis man overhovedet kan kalde det for service...

Kan kun tilslutte mig de mange indlæg om dårlig service!

Prøvede en lørdag gentagne gange at bestille nogle billige billetter til Prag, men fik hver gang en fejlmeddelse. Den sidste sagde, at jeg ikke måtte foretage mig yderligere eller prøve at bestille igen. Jeg skulle straks kontakte deres kundeservice. Det gjorde jeg så, men kontoret havde lukket lørdag og åbnede først mandag morgen.

Mandag får jeg fat i en svensk medarbejder, selvom jeg ringer på det danske nr. Hun er lidt svært at forstå og taler hurtigere og hurtigere gennem samtalen, hvilket ikke gør kommunikationen bedre. Hun forklarer, at den tekniske fejl gik ud på, at jeg havde et for langt mellemnavn, som ikke kunne skrives i deres system. Det hænger dårligt sammen med deres oplysning om, at alle navnene som står i passet, skal stå på billetten.... Dette medførte at mine billetter blev solgt til anden side, men som den knap så forstående medarbejdere oplyste, kunne jeg jo bare købe nogen nye og betale den lidt højere pris.

Har efterfølgende skrevet en mail til Travellink om min oplevelser og fik bare en mail tilbage om, at "Travellink reserverar sig för tekniska problem som är utanför vår kontroll". Men det er jo en ganske enkel ting at ændre i deres bookingsystem, hvis man skal/kan udelade noget af sit navn ved reservationen. Virkelig ringe respons.

Har tidligere rejst med Travellink uden problemer - men næste gang finder jeg en anden måde at bestille min rejse på!!!!

Travellink

Elendig service og mange løgne

Til at starte med virkede travellink som et fornuftigt selskab, og bestillingen af rejsen gik fint. Lidt senere ændrede flyselskabet dog vores rejsetider, således at det passede os utroligt dårligt.

Jeg kontaktede og fik efter meget besvær fat i en fra travellink, der virkede afvisende og ligeglad. Hun sagde at jeg måtte finde mig i ændringerne, idet der intet var at gøre, eller at de kunne prøve på at aflyse rejsen, men at dette var en besværlig proces og at jeg muligvis ikke kan få mine penge igen (billeternes samlede pris var over 10.000).

Jeg har senere hen kontaktet flyselskabet, og det viste sig at alt hvad travellink oplyste mig var direkte forkert.

Derfor vil jeg ikke anbefale nogen at købe så meget som en tændstikæske gennem travellink - køb igen et andet rejsebureau, eller direkte igennem flyselskaberne.

Dirk Bührmann found this review useful

Travellink

Indbegrebet af spild af tid og penge. Anbefaler hvis man har for mange penge og for meget fritid, og elsker at sidde og vente i telefonen.

Jeg bookede en billet hos Air Berlin igennem travellink.dk
Derefter fik jeg en bekræftelse på at reservationen var ok, og antog at det var i orden.

Men en time senere modtager jeg en mail fra travellink.dk (selvf en automatisk no-reply mail), hvor de skriver at bookingen er annulleret pga tekniske årsager (antager det er fordi de skal køre betalingen igennem manuelt da de ikke tager imod mit kort, selvom det tilsyneladende virkede fint) - og pengene er naturligvis også blevet trukket, ikke bare reserveret. I mailen står der jeg skal kontakte flyselskabet eller travellink.dk kundeservice snarest muligt.

Efterfølgende har jeg brugt ca 10 opkald af varighed imellem 10 minutter og 1 time, til forskellige numre inkl. deres back-office. og administration. Det var kun en person i administration der tog røret, men henviste mig til kundeservice da han kun sidder med erhverv og efter sigende var det et andet system, så han var ej i stand til at hjælpe mig.

De svarer ikke på mine mails, og besvarer ikke mine telefon opkald. Efter hvad jeg efterfølgende har hørt, er det en tilsyneladende en reel virksomhed (som dog ikke besvarer opkald i frokost pausen, og oplyser i deres vente-speak til at slutter en halv time tidligere end den reelt gør).

Jeg skriver endnu en og stadig høflig mail til dem om lidt, vedr at jeg forventer beløbet fuldt refunderet inden for 5 hverdage, og derefter en sidste varsling, hvis jeg derefter stadig ikke modtager mine penge, anmelder jeg sagen til forbrugerstyrelsen. Jeg har i mellemtiden reserveret en billet direkte igennem Air Berlin.

Mit indtryk af travellink.dk:

under al kritik. Jeg har indtil videre ikke oplevet det der så meget som ligner kundeservic. Kommunikationen er ikke eksisterende, de kunne ligeså godt oplyse et tlf. nr til julemanden. Jeg opfordrer på det kraftigste alle personer som værdsætter deres tid, penge, og tålmodighed, til at finde en anden løsning (for eks. køb direkte hos flyselskabet, og spring det somme tider besværlige mellemled aka rejsebureau, over).

Jeg vil sige som en tilføjelse, at jeg er udmærket klar over, der kan være travlt på telefonen (især efter en ferie) og at der kan være lidt behandlingstid på sådanne sager, men at der er ventetone i telefonen (lyden af at den ikke bliver taget), får det nærmest til at lyde som om der blot er et telefonapparat der står og kimer, (håber ikke det faktisk er tilfældet selvom det ikke ville undre mig). Og det faktum at det kan så stor en udfordring at få en person i røret som kan hjælpe, signalerer at kundeservice er langt fra deres højeste prioritet. For de fleste virksomheder som har direkte kundekontakt og tager sig selv bare lidt seriøst, er det en selvfølge med stabil og tilfredssillende kundeservice, fordi de ved hvor meget dårligt omdømme kan skade deres omsætning.Jeg kunne ikke drømme om at bruge deres service igen, og skal nok gøre mit bedste for at give dem lidt gratis promotion med denne sag som udgangspunkt, indtil jeg ikke gider mere.

Ufatteligt ringe service!

Jeg bestile min rejse d. 5 marts.
Siden da modtog jeg evigt mange mails ang ændring af flytider (hvoraf intet var ændret)
I den sidste mail jeg modtog blev jeg bedt om at ringe til dem indenfor 72 timer. Jeg har ikke lavet andet en at ringe til dem og har sammenlagt brugt 11 timer på at prøve at komme igennem til dem indenfor de sidste 48 timer.
Mails besvarer de ikke.
DÅRLIG service!
Rejser om 3 dage, mon jeg overhovedet kommer med flyet??
Kan kun fraråde at bestille rejsen igennem travellink.

Alice found this review useful

Travellink

Ok service, lidt svært at komme igennem.

Har rejst med Travellink 4 gange nu, det fungerer fint, dog er deres kundeservice lidt svær at komme igennem til. Dog flinke og hjælpsomme. Kan anbefales hvis man vil spare penge.

Michael Algren found this review useful

Køb ikke rejser hos Travellink.dk

Hvis noget går galt eller du blot har spørgsmål vedr. den rejse du køber gennem travellink.dk, så skal du ikke forvente den store hjælp eller service. At komme igennem til deres kundeservice tager min. 25 minutter og derudover virker de ikke interesserede i at hjælpe en. Jeg fik først hjælp da jeg kontaktede det flyselskab jeg skulle flyve med, selvom billetten var købt af travellink.

Man får adgang til sin egen personlige side på deres hjemmeside når man køber en rejse igennem dem. Egentligt en god ide, problemet er bare at du ikke kan hive nogle af de væsentlige oplysninger frem.

Jeg kan absolut ikke anbefale Travellink.dk.

Dårlig service

Jeg har bestilte en rejse til Cypern, hvor jeg skal mellemlande i Prag og en uge før afrejse blev jeg gjort bekendt med at der ikke længere er nogle afgange fra Prag til Cypern.
Jeg har ventet på at komme igennem til deres kundeservice i over 55 min og må opgive at komme igennem. Utrolig dårlig service.

super

Kan da godt se at der er rigtig mange dårlige bedømmelser her. Men jeg har intet dårligt at sige om Travellink.
De gange jeg har købt flybilletter genne dem har alt fungeret upåklageligt.
Og har jeg haft brug for hjælp til ændring af en billet. har jeg også fået. Ja, mod gebyr, men det kræver de fleste flyselskaber jo også, når man køber de billige flybilletter.

Travellink

Insteld fly ombooket til tid der ikke passer..

Da fly som er blevet booket blev indstillt havde travellink så (uden at aftale med mig) ombooket med anden fly sådan at man rejser til og fra med 1 dag senere samt hele rejse til den destination (som ellers tager 2,10 time med direkt fly) vil tage over 6,5 timer.
Da jeg ringede til den danske nummer (som så bare viderestiller samtal til Sverige) blev det ikke mulighed at få anden fly tidligere med en dag eller to, valgte jeg at afbestille denne rejse og damen sagde at da det er sket dette case med min rejse kunne jeg godt få mine penge retur.
Troede at det var udmærket service, så vi bookede igen via samme selskab ny rejse som er dyrere til samme destination (trods de havde sagt til mig at der ikke var nogen tidligere afrejse). Et par dage senere fik jeg min biljet refunderet, dog har de taget gebyr på 390.-DKK (uden at nogen havde fortalt om at det vil koste noget at få biljett refunderet). Efter mail korrespondance vedr. sagen fik jeg svar: "Travellink återbetalar det som flygbolaget återbetalar oss vi återbetalar ej arvodet som i detta fall var 390NOK" , med andre ord du kommer ikke at se røgen af dine resterende penge!
Havde jeg vidst det ville jeg nok ikke booke via dem igen, denne gang blev min rejse forhøjet med de 390:- som vi tabte på den gamle rejse samt den nye rejse blev ca 555:- DKK dyrere.. Dyrt at bruge denne selskab. Vil ikke anbefale den i framtiden til nogen, så pass på allesammen og held og lykke..

Dårligt system

Fandt nogle billetter på momondo.com, som linkede til travellink. Prisen var rigtig god, så jeg købte.

Jeg modtog først bekræftelse på mail, efterfulgt af endnu en bekræftelse - begge med bookingnumre og flydetaljer. Herefter fik jeg ca. en times tid senere en mail om, at mine billetter var annulleret grundet en teknisk fejl, og at jeg skulle ringe til dem. Dette gjorde jeg og fik at vide, at jeg skulle booke igen på deres hjemmeside. Nu var prisen så blot steget med 50 %!

Det er for dårligt at de ikke oplyser de rigtige priser, for linket på momondo peger hen på deres side og andre selsskaber kan godt finde ud af det. Det virker lidt som bondefangeri, at sælge rejsen og sende bekræftelser ud, for derefter at annullere og så søge at sælge et dyrere produkt. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg vælger dem igen og kan ikke anbefale dem til andre.

Rigtig dyr service

skulle ændre rejse tidspunkt. Travellink forlangte et gebyr på kr. 1.800,00. Mens hele biletten kostede kr.ca. 1.330,00 kan ikke se logikken

Travellink

Køb hellere direkte fra flyselskaberne og få din billet ændret hvis du vil det!

Travellink burde få NUL stjerner for vildledende information og direkte løgnagtig kundevejledning. Jeg købte en billet hos travellink med Qatar Airways CPH-BKK. Jeg ønsker at at ændre min hjemrejse til et senere tidspunkt, men Travellink siger at billetten ikke kan ændres ifølge flyselskabets regler. Ej heller refunderes for den sags skyld.
Jeg spørger hvor det står- travellink henviser til deres generelle regler hvor der står noget i retning af "De fleste billetter købt hos travellink kan ikke ombookes eller refunderes". De fleste...hvad er det så. Ikke min går jeg ud fra. Travellink siger som sagt at det er flyselskabets regler der gør at den ikke kan ændres. Min billet er economy restricted- der ifølge QA´s regelsæt kan ombookes for et gebyr.Jeg har sendt flere mails til travellink om dette- hver dag i 4 dage uden at få svar. Ikke engang på om de har modtaget min mail. Jeg er stadig i Thailand og venter på svar...og det er umuligt at komme igennem pr.tlf.
Det er naturligt nok at der ikke er nogen klager far folk der ikke skal ombooke eller ændre noget ved billetterne. Travellink er jo bare en forretning der skal tjene penge. De tjener penge på at sælge billetterne. Ikke på at ændre dem. Hvilket nok er årsagen til at de holder fast i at "ifølge flyselskabets regler:::" som er en lodret løgn.
Så jo, køb endelig dine billetter herfra, men vær sikker på du ikke skal ændre noget...eller gå direkte til flyselskaberne og få mindst ligeså gode tilbud på billetter som du kan ændre når du vil! Og måske endda lidt kundeservice med i prisen!!

Elendig kundeservice

Jeg havde bestilt en flybillet hjem fra Kina den 23. December. Men da min far ligger for doeden, blev jeg noedt til at aendre til tidligere afgang.

Da telefonen ikke bliver besvaret mailer jeg dem, og faar et fint svar tilbage om at aendringen sagtens kan lade sig goere, men kun hvis jeg ringer til dem. Efter ca 20 forsoeg, over 2 dage uden held mailer jeg tilbage og spoerger om de kan ringe mig op...det kan de ikke, men giver mig et telefonnummer til flyselskabet. De kan dog heller ikkehjaelpe mig medmindre jeg moeder op paa deres kontor 4000 kilometer vaek.

Det er nu lykkedes mig at annulere rejsen hos flyselskabet, og bestilt en ny billet et andet sted, men refunderingen kan jeg kun faa gennem travellink....saa det sker nok aldrig......

Travellink

Bestil en rejse. afvist, bed dem om at gøre det igen, og læg så lige 1500 på prisen. føj for satan

bestil en rejse hos travellink. bekræft, bekræft, afvist, kundeservice beder dem om at gøre det igen, også lægger de så lige 1500 på prisen. føj for satan

Travellink

Fik 2 meget billige billetter og et ret hurtigt svar fra kundeservice.

Fik 2 meget billige billetter til Bangkok og og et ret hurtigt svar fra kundeservice(dog på svensk men det gik).

Får ikke 5 pga. det svenske og på grund af alle de ting man skal klikke fra under bestilling og man skal svare nej til forsikring flere gange.....de prøver lidt for meget at sælge alt muligt ekstra, men ville gerne bestille derfra igen.

Vil ikke bruge dem igen

Når man bestiller sin dyre flyvebillet via travellink og man kommer til at skrive forkert. kan man godt vinke farvel til de penge.

Eller skal man ændre sin billet.. så glem det

travellink siger i deres betingelser at de ikke giver penge tilbage. Dvs. de har dækket deres egen røv.

Med hotels.com kan man ændre afbestille op til dagen før man rejser. Hvorfor f...... kan travellink ikke det samme ?

Jeg vil klart anbefale dem der planlægger en ferie mere end 1 uge ud i fremtiden at booke fly billetter via flyselvskabernes egen hjemmeside, så kan man nemlig ændre og afbestille og bestille hotel via hotel.com. Fuck deres pakketilbud det er kun til for at få folk til at anvende deres service.

Travellink ALDRIG MERE

Det virker bare!

Jeg har nu 3 år i træk bestilt rejser igennem TravelLink til London, Rom og Paris og det virker bare hver gang!

Bestilling af rejse går uden problemer og betaling går fint med Visa Dankort. Alle papirer og informationer bliver sendt til ens mail så man har det hele klart.

Vores sidste rejse til Paris for et par uger siden gik også fint med bestilling og betaling. 2 dage før vi skulle flyve fik jeg en SMS fra SAS som skrev at jeg nu kunne booke vores plads i flyet. Da det var gjort kunne jeg udskrive boarding pass (kan også gøres i lufthavnen) så alt var klar til når vi ankom til lufthavnen.

Vi fik skrevet vores bagage ind og gik til vores gate.

Har aldrig oplevet problemer med Travel Link og vil til enhver tid anbefale dem til andre!

Michael Algren found this review useful

Travellink

Fint produkt, men knap så brugervenlig hjemmeside

Har nu været på en ferie til Malaga med tilhørende ferielejlighed, hvor alt var bestilt gennem travellink og alt gik efter planen. Så ingen beklagelser der. Til gengæld er deres hjemmeside ikke imponerende. Det er ikke muligt at angive forskellige søgekriterier, når man leder efter et hotel som fx. børnepool osv. (som det fx. er muligt på hotels.com's hjemmeside) Som bruger er man derfor nødt til at skulle ind og kigge samtlige hoteller igennem for at finde en, der lever op til ens krav. Derudover står der meget lidt om de pågældende hoteller og vil man gerne sikre sig, at man gør et godt køb, så skal der anvendes ekstra hjemmesider som tripadviser, booking.com osv.

Ekstrem dårlig kundeservice

Bestilte i foråret en tur til USA med tre skift undervejs, to indenrigs i USA. Prisen var ikke den samme, som den først fremstod da Travellink finder på mange forskellige ekstra gebyrer, men det kom helt ærligt ikke bag på mig.

En uge inde i min rejse (som var på 2 uger i alt) fik jeg lyst til at blive længere og ville tage kontakt til Travellink for at arrangere dette, men deres kundeservice har kun åbent i ugedagene og i 5 timer i alt. Når man sidder på den anden side af jorden kan dette godt give problemer. Jeg stod tidligt op og ringede til dem og snakkede med en svensk dame som sagde at jeg kunne ikke ændre i rejsen, desværre. Heller ikke selvom jeg, da jeg først ankom, mistede 1,5 dag af min ferie, da mit fly blev aflyst pga. tornado. Da jeg gav udtryk for at jeg ikke kunne forstå hvorfor de ikke engang mod et gebyr ville ændre min hjemrejse, blev hun tydeligt irriteret og henviste til de regler som jeg (rigtigt nok) selv har accepteret. Jeg prøvede også at ringe til flyselskabet, Continental, som heller intet kunne stille op mod Travellinks regler.

Jeg gjorde mig klar til at komme afsted som først planlagt, men da jeg kom til lufthavnen, opstod der en række problemer som gjorde at jeg ikke nåede mit fly. Da det ikke var min egen skyld, regnede jeg med at flyselskabet ville sætte mig på et andet fly, da jeg sagtens kunne nå min videre forbindelse i Chicago. Men ak nej, pga. Travellinks stupide regler, var det ikke en mulighed - for da jeg ikke var på flyet, sås det som en ændring i rejsen og resten af turen kunne derfor heller ikke bruges længere. Jeg fik besked på at jeg selv måtte betale for en ny returbillet.

Jeg føler mig ekstremt dårlig behandlet af dem, synes det er grotesk at de intet gør for at hjælpe deres kunder i sådan en situation. Jeg kan bestemt ikke anbefale nogen at handle med dem og jeg gør det heller aldrig selv igen!!

Anders Villum and Louise Petersen found this review useful

Travellink

EKSTREM dårlig kundeservice ved reklamation

Vi bestilte et hotel i Berlin gennem Travellink. Da vi kom frem, kunne hotellet ikke finde vores navne/reservation og de genkendte ikke en gang formatet på det reservationsnummer, vi havde fået af Travellink. Samtidig prøvede vi forgæves at kontakte Travellink, men supporten holder lukket i weekender og helligdage - og i øvrigt mellem 11:30 og 12:30 på hverdage!

Vi betalte derfor for opholdet endnu en gang, og regnede med at kunne få vores penge retur fra Travellink, når vi senere tog kontakt. Der er nu gået 43 arbejdsdage siden vores henvendelse og trods flere telefonhenvendelser, får vi intet andet svar end at sagen er ved at blive behandlet. I øvrigt kan man ikke tale direkte med klageafdelingen (1 person), men kundeservice ringer internt imens man venter i røret. Hvert opkald har minimum taget 20 minutter, og det er frustrerende at bruge i egen arbejdstid hver uge.

Benyt aldrig travellink! :(

Hvis noget går galt....

Bestilte en rejse fra Billund til San Fransisco, men et par måneder inden afrejse blev flytiderne lavet om, så på hjemrejsen skulle vi vente 8½ time i Paris på flyet til Billund, jeg har fuld forståelse for at hvis der ikke er andre afgange så er der ikke noget og gøre. Men da vi kom med et forslag om at ændre afrejse og hjemkomst til København i stedet, blev det til problem af dimentioner for Travellink, efter lang tids diskussion kunne vi afrejse fra Billund og hjemrejse til København..... fedt når bilen står i Billund. Vi fik muligheden for at takke ja eller få pengene tilbage men rejsen var i mellemtiden blevet 6500,- dyrere, hmmm. Det kan godt være at de fleste har en god oplevelse med Travellink, men hvis der kommer ændringer i programmet af den ene eller anden grund, så har kundeservice eller mangel på samme, meget svært ved at hjælpe

Travellink

Godt - men nødvendigvis ikke billigst

Web-side og orientering inden bestilling = * * * * * (5 stjerner)
Web-side og systemets evne til at finde billige løsninger = * * * * * (4 stjerner)
Kontakt via telefon = * * * * * (4 stjerner), ok, men der snakkes mest svensk

ALT GIK SOM DET SKULLE +++++++++

Jeg bestilte en retur til Bruxelles lynhurtigt og nemt via travellink og momondo. Kan ikke klage over noget.

virker fint

nu har jeg brugt travellink mange gange til booking af fly + hotel og der har aldrig været problemer

Ferie uden bøvl

Jeg købte fornylig en rejse (fly og hotel) til Madeira. Prisen var god pris og alt gik uden bøvl. Jeg fik hurtigt en kvittering for rejsen og alt gik efter planen.

Travellink

Dårligere kundeservice har jeg aldrig oplevet

Jeg bestilte billetter gennem travellink i begyndelsen af februar til afrejse den 19 april. Den 4 april fik jeg en mail fra travellink at mit fly med Cimber var aflyst. Da turen gik til Iran var det ikke nemt at finde en ny billet og jeg ringede til Cimber og spurgte, hvad der var sket. De havde valgt at nedlægge ruten, hvilket de også havde fortalt travellink den 8 marts men henvisning til en alternativ rute. Travellink valgte så bare aldrig at fortælle mig om den alternative rute som var tilgængelig den 8 marts. Næ nej de sad på oplysningen i næsten en måned før de tog sig sammen til at skrive mig en mail. Da jeg spurgte dem hvorfor jeg ikke havde hørt det så snart de kunne give mig info, fik jeg med en flabet tone "vi har jo mange mails at besvarer/sende videre, så vi nåede vel ikke din". Fuldkommen ligeglade med min ferie. Jeg vil aldrig aldrig aldrig bruge dem igen.
Det skal sige at efter lovgivningen ville travellink være nødt til at betale en eventuel forskel i pris på mit bestilte fly og en alternativ rute 14 dage op til afrejsen, altså fra den 5 april - derfor kunne de åbenbart godt finde tid til at videresende oplysninger fra Cimber 12 timer før det ville koste dem penge - og så være ligeglade med den ekstraomkostning deres manglende information kostede mig.

Peter found this review useful

Travellink

Jeg tøver ikke med, at kalde firmaet et svindelforetagende.

1. Bookede 2 billetter København-Hong kong/via London. Pga. manglende transitvisa (vores egen skyld), kunne kun 1 rejsende rejse via London. Forsøgte at om booke billetten hvilket betød, et gebyr dkr. ?.???,- de ville have VISA/Dankort nummer men ville ikke oplyse gebyrets pris.
De lovede så, at sende en mail - vi bookede en ny billet. Trods 16 henvendelse indenfor 2 dage til travellink, er der ikke sket en skid. Firmaet reagerer ikke på henvendelser og ringer tilbage samme dag som rejsen er tiltrådt med en lang undskyldning - fik vi nogensinde vores penge eller en ny rejse?? Næh.

Samtidig vil jeg gerne advare folk mod, at handle via opodo.de da denne side ejes af travellink og man reelt kommer til, at handle med travellink - og det skal man efter min mening helst undgå.

Snyd ! Sådan tjener du 38,9 % på godtroende kunder

Jeg bestilte en rejse den 5/2-2011,(Søndag)og opdager at den rejse jeg har bestilt er en enkeltrejse. Umiddelbart efter bestiller jeg en ny rejse samme afrejsedato, men nu en returrejse. Jeg forsøger at få kontakt til Travellink umiddelbart herefter, for at få annulleret enkeltrejsen. Dette kan ikke lade gøre da der kun er åbent på telefonen i hverdage, mandag den 6. tager jeg telefonisk kontakt til en svensktalende dame, som fortæller mig at jeg ikke kan annullere rejsen, men jeg kan da prøve om Cimber vil det vil Cimber naturligvis ikke, da det er Travellink der har solgt. Travellink kontaktes igen, denne gang får jeg at vide, at jeg kan annullere rejsen mod et gebyr på 8-900 kr. Dette accepteres, og jeg modtager en kvittering:
TRAVEL IS CANCELLED DUE TO YOUR REQUEST
ANY REFUND WILL BE MADE TO THE
FORM OF PAYMENT USED IN BOOKING
BEST REGARDS TRAVELLINK.
Da jeg senere rykker for refunderingen får jeg mig en overraskelse, nu får jeg kun 2380 kr. tilbage af den oprindelige pris på 4113 kr. og ikke nok med det danske kroner er lige pludselig blevet norske kroner. Dette bliver dog rettet til danske kroner igen i en ny mail, men 1600 kroner + konkurssikring som ikke refunderes, er i min verden åger!

Snyd og bedrag

Jeg har netop haft en særdeles ubehagelig oplevelse med Travellink.

Jeg bestilte i forgårs en rejse hos dem tur/retur fra København til Aarhus. Ved en fejl blev denne rejse booket til en forkert dato.

Jeg skulle flyve ud med Cimber og på hjem med SAS. Da jeg ringede til dem i går (under 24 timer efter bookingen) fortalte jeres medarbejder at Cimber ikke tilbyder 24 timers returret.

I dag har jeg så snakket med dem igen og oplyst at både SAS og Cimber iflg. egne hjemmesider giver 24 timers fortrydelsesret.

Nu ændrede de så forklaring til at at 24-timers ikke reglen gjaldt når bookingen inkluderede to forskellige selskaber. De kunne ikke oplyse mig hvor de har denne regel stående skriftligt, og jeg kan ikke læse det af jeres forretningsbetingelser.

Jeg har nu bestilt nye billetter, hvilket har kostet mig over 1.000 kr. Jeg vil nu gå til pressen og forbrugerombudsmanden for at få dette beløb dækket, med mindre de øjeblikkeligt selv refunderer min udgift.

Jeg har skrevet en vægbesked med tilsvarende ordlyd til dem på deres Facebook-side: http://on.fb.me/ea2AeV

Anna found this review useful

Accepterer ikke Visa-Dankort!

kan jeghJeg finder billet fra Milano til Aalborg, men derefter kan jeg ikke købe den, fordi virksomheden ikke accepterer Visa-Dankort på lige fod med "rene" Visa-kort. Det er første gang, jeg nogensinde har oplevet, at Visa-kort ikke kunne bruges noget sted i verden. Jeg ringede til kundeservice, mens jeg prøvede at købe, og fik at vide, at jeg skulle finde en med et Masterkort, få vedkommende til at betale og give dem pengene. Det er simpelthen useriøst og ubrugeligt i mange situationer.

Dårlig Service.

Efter at have købt og betalt for 4 billetter til Bangkok erfarer vi at der ikke står ungernes efternavn kun fornavn og mellemnavn på bookingen.
Vi kontakter Travellink der er meget uhøflige i telefonen. Eneste svar vi har modtaget er at vi må købe 4 nye billetter svarende til 32000 Dkr. Jeg tager nu kontakt til min advokat og kommer aldrig til at bruge dette selskab igen. PAs på

Køb ikke deres gavekort

Meget besværlig proces, hvor du skal sende gavekortet til dem i Sverige med posten, og hvis noget går galt hænger den bare på dig. Derudover dækker de ikke hotelophold.

Ingen problemer

Jeg bestilte i marts en returbillet Cph-Newark. Min bekræftigelse kom hurtigt og e-billetten lå der kort tid efter. Havde absolut ingen problemer med rejse eller billet.

Travellink

Flyafgang ændret i forhold til bekræftelse - Kan kun: då får man köpa en ny biljett.

Har købt og betalt for en flyafgang. Efterfølgende kommer der en bekræftelse hvor billetten er til et helt andet fly - 5 timer tidligere. Den kan jeg ikke bruge.
Har nu kæmpet med arrogante medarbejdere en hel dag, uden de kan give mig et løfte om at det ikke sker igen, hvis jeg køber mig endnu en bilet.
Eneste svar: då får man köpa en ny biljett.

Travellink

Glad og tilfreds efter køb af billetter

Overordentlig tilfreds med at handle hos Travellink. Bookingen gik helt uden problemer af nogen art.
Er sikker på, at jeg og min hustru vil få en god rejseoplevelse.
Glad og tilfreds efter køb af billetter, hurtig tilbagemelding fra butik

God kundeservice...

Fik det jeg søgte efter, købte 5 billetter cph-aal i november. Fik endda ændret navne gratis, god kundeservice selvom det var på svensk...

Aldrig mere

Jeg havde bestilt en connecting flyrejse gennem Travellink. Booking referencen var ikke at finde i flyselskabets databse, så udover at skulle overbevise personalet om, at jeg faktisk have bestilt og betalt for en flybillet, måtte jeg vente knap 6 timer i lufthavnen på det næste fly. Hvilket betød at min oversøiske rejse blev vældig lang!
Det er bare for uprofessionelt - sidste gang jeg bestiller erhvervsrejse hos Travellink. Ydermere - virkelig dårlige kunderservice.
- Og alt det besvær for at spare et par hundrede kroner fremfor at bestille hele rejsen hos SAS!

Ærgeligt

Misledende priser, uopdaterede, udsolgte - også selvom flyselskaberne viser de rigtige (og selvfølgelig) højere priser.

Is Travellink your company?