[REPLY]
Kære Trekosten,
Jeg har igennem hele mit liv kommet på Nivå havn, og Trekosten har i en lang periode været et sted vi fra havnen stolt har kunne referere til. Dette er dog desværre ikke tilfældet længere.
Et hurtigt kig her på Trustpilot bevidner den oplevelse som i giver jeres kunder med hjem, og jeg mener personligt ikke at i kan tillade jer at lade en af nordkystens perler gå ned med flaget på denne måde.
Udsigten samt de lokaler som i bestrider fortjener bedre, og jeg mener det venligt når jeg skriver her at det er tid for jer til at komme videre og væk fra Nivå Havn.
I kunne sagtens redde det faktum at kvaliteten på de ting i serverer på ingen måde hænger sammen med prisen, hvis jeres service havde været tilsvarende den smukke udsigt. Desværre virker det ikke som om i ønsker at give jeres gæster den oplevelse.
Dårlig mad og service! :(
Dimitri Cornelis Hardorff found this review useful
En superaften med sød og venlig betjening , maden var i særklasse og til fornuftig pris , vores børn blev der "nurset" om og de følte sig som små konger og prinsesser , absolut ikke sidste gang vi besøger stedet og vil anbefale det til andre som vil bruge en friaften på at blive forkælet på både det madmæssige men også personlige plan !!...og nej har ikke aktier i biksen ;0))
Jeg var ude at spise på Trekosten og det var absolut ikke en gastronomisk oplevelse. Maden manglede salt og var kedelig.
Tjeneren var der hverken noget positivt eller dårligt at sige noget om.
Vi kan på det varmeste anbefale restauranten.
Har lige holdt selskab. Venlig og perfekt betjening, lækker mad, afslappende rammer, samt fair og large afregning.
Som restaurant de seneste 5 år har alt altid været upåklageligt. Derfor valgte vi selvfølgelig Restaurant Trekosten til selskab. Vi er altid gået derfra med gode smagsoplevelser og fin betjening i 'bagagen'.
Uforskammet betjening af middel alderende tjener dame. Gad ikke dele glas rundt på bordet - det kunne vi selv gøre, ikke et smil, sur og tvær. (Bleget hår og fake bruner i ansigtet-så vi de selv hvem tjeneren er...) Hvis det ikke havde været fordi jeg havde udenlandske gæster med, var jeg gået igen. Har båd i havnen, men dette er sidste gang jeg kommer der. Mad var nogenlunde, men det skal jo være en helheds oplevelse.
Marts 2012
Dimitri Cornelis Hardorff found this review useful
Restaurant Trekosten i Nivå kan ikke anbefales. Halvkedelig dyr mad, forkert hovedret og dessert med plastdims i, og uforskammet betjening. Ringe.
Dimitri Cornelis Hardorff found this review useful
Dårlig betjening i form af en ejer der svarede flabet igen på meget enkle spørgsmål, og meget kedelig og overkogt mad. Vi kan ikke anbefale Restaurant Trekosten i Nivå!
Dimitri Cornelis Hardorff found this review useful
Arne Bilsted ejer af Restaurant Trekosten gav os den dårligste aften vi nogensinde har fået på en restaurant.
Først måtte vi ikke få vores 2-årige søn med ind på restauranten, dernæst måtte han ikke få noget af spise, da han "sikkert ville svine" og sådan fortsatte det hele aftenen.
Vi vender aldrig tilbage til Restaurant Trekosten!