[REPLY]
Jeg bestilte en Secto atto 5000 lampe. Der gik en lille uge før jeg fik lampen, men det havde jeg fået oplyst på deres hjemmeside. To dage før lampen blev leveret, fik jeg en SMS om, hvornår den ville blive leveret inkl. track and trace nummer. Rigtig god service!
Trendbazaar har nogle meget smukke produkter og bredt produktsortiment, som falder i min smag. Jeg bestilte nogle varer i går, og jeg modtog dem i dag. De var smukt pakket ind - lige til at give som gave - og de var pakket flot ind. Intet at udsætte på produkterne. Priserne ho Trendbazaar er også konkurrencedygtige. Jer vil jeg handle med igen - meget snart!! Tak for fantastisk service. Superb!!!!
Skøn butik med mange gode mærker. Venlig betjening. Hurtig levering. Også fin netbutik som er nem at navigere rundt i. Mine bedste anbefalinger.
Bitten Bech found this review useful
Super fed butik. Altid de første med det nye og lækre. Kan klart anbefale både butik og shop. Et opkald og ønskede varer står klar til afhentning indpakket og det hele;-)
Service og super god kvalitet;-)
Bitten Bech found this review useful
Har længe ledt efter denne stol, efter jeg så den i udlandet.
Fandt den hos TB. Sendte dem en mail med lidt spørgsmål en mandag AFTEN, og fik alligevel svar, -blot få timer efter!
Ordrede mine stole og havde et upåklageligt forløb hele vejen igennem handlen. Levering til tiden, (på 5 sal vel at mærke), alt som aftalt.
Kan udelukkende give mine bedste anbefalinger til dette møbelhus, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Bitten Bech found this review useful
Sidder og kigger på deres webshop fredag aften og finder nogle fede varer jeg gerne vil købe, har dog nogle spørgsmål og skriver en mail sent om aftenen...15 min efter får jeg svar og tirsdag har jeg min vare. Jeg handler helt sikkert hos dem igen.
Tirsdag d. 14. august 2012 bestilte jeg en Excel Endless light 16 (Set i aftenshowet) hos TrendBazaar. Jeg fik omgående en mail, hvor handlen blev bekræftet og dagen efter fik jeg en mail med en faktura.
Torsdag (altså 2 dage efter bestillingen) modtog jeg varen. Desværre var den ene side knust under transporten. Jeg kontaktede omgående Trendbazaar, der lovede at sende en ny stage og en pakkelabel. Dette ville ske fredag d. 18. august. Mandag d. 20. august modtog jeg en ny fejlfri vare og en pakkelabel, så jeg kunne sende den defekte tilbage uden udgift for mig.
Perfekt service - tak.
Bitten Bech found this review useful
Efter en bestilling i sidste uge, hvor der tydeligt står på deres hjemmeside: "2-4 dages levring" ... "BEMÆRK: Kan igen leveres inden for få dage", får jeg en ordrebekræftelse hvori der står at den først vil komme på lager ultimo juli. Efter en uge, står der stadig det samme på hjemmesiden.
Dette er tydeligt et tegn på, at få kunder til at købe noget, som de faktisk ikke har på lager. Købt et andet sted fra, du kan ikke regne med hvad der står på hjemmesiden!
Havde bestilt en Excel endless cube fra Trendbazaar. Valgte netop den side, da jeg via en blog opdagede, at de solgte den lidt billigere end andre steder. Jeg var skeptisk med hensyn til leveringstiden på 2-4 dage, dels pga anmeldelser her og hvad jeg havde hørt andre steder fra, men min vare blev afsendt samme dag jeg bestilte den (fredag) og kom om mandagen. Så det var fornemt!! Kommer gerne igen, og kan sagtens anbefale siden til andre :)
Jeg købte en lampe og en reol i deres webshop, hvor begge varer stod til levering indenfor 2-4 dage. Efter købet fik jeg en mail med en bekræftelse af de havde modtaget min ordre, men intet omkring levering. Efter et par dage tog jeg kontakt og fik fat i en ansat som ikke lige kunne hjælpe mig pga. computer problemer. Hun ville ringe, men gjorde det aldrig. Næste dag ringede jeg og blev stillet om til direktøren og jeg gjorde ham opmærksom på at der nu var gået 4 dage siden min bestilling og jeg intet havde hørt om forventet levering. Han fortalte mig at jeg havde været så uheldig at købe reolen samtidig med der på samme tid var købt 10 stk. af samme reol og derfor ville der gå mere end de 4 dage. Jeg følte mig ikke overbevist! Han forsikrede mig at jeg ville høre fra ham i næste uge ang. levering. Det blev mandag og jeg hørte intet hele dagen og ringede så selv til dem igen da jeg fik en mail med en bekræftelse på mit køb. Igen ingen information om forventet levering. Jeg snakkede igen med direktøren. Han kunne ikke forstå jeg ikke havde hørt noget fra hans chauffør, men han kunne fortælle at mine varer blev leveret i morgen og at chaufføren ville ringe og aftale et tidspunkt. Næste morgen havde jeg intet hørt og jeg tog kontakt igen og forklarede at jeg havde et arbejde jeg skulle passe og jeg jo ikke kunne sidde hele dagen og vente på jeg hørte noget. Han beklagede og 10 min efter ringede chaufføren og vi fik aftalt et tidspunkt. Da chaufføren kom havde han ikke styr på hvilke varer jeg skulle have og han var klar til at køre da han havde været inde med reolen. Så måtte jeg lige minde ham om at jeg også skulle have en lampe, som heldigvis lå ude i bilen.
Konklusion: Varerne var som bestilt, men hele forløbet har været præget af dårlige forklaringer og mangelfuld kommunikation. Det virker ikke som der er helt styr på det, og jeg føler ikke jeg ville kunne stole på deres leveringsinformationer i deres webshop fremover. Nu fik jeg et gavekort på 200 kr som et plaster på såret, men ved ikke om det bliver indløst. Få styr på jeres levering og kommunikation med kunderne herom.
Dejligt møbelhus, bestemt køreturen værd.
Supergod kundeservice...var kørt ud efter nogle stole som jeg havde set på hjemmesiden, prisen var desværre forkert opgivet, men de valgte at lade mig få dem til online pris alligevel, så det var 2500kr sparet.
Yderligere er det skønt, at jeg kunne få lov til, at låne en enkelt stol med hjem, så jeg kunne se dem i forhold til mine øvrige møbler..
En virksomhed som jeg bestemt vil anbefale