[REPLY]
Jeg har aldrig oplevet dårligere service, end jeg har på Trendlovers.dk.
Jeg bestilte to af de samme tshirts - den ene var til en kammerat. Jeg modtog min pakke med smil på læben efter et par dage, men da jeg åbner pakken, falmer smilet.. Jeg har kun modtaget én tshirt! Jeg har så senere kontaktet Trendlovers.dk to gange på deres mail, hver gang har jeg fået respons inden for rimelig tid, men er efter den første respons gået i glemmebogen.
"Din ordre #400014955 (gennemført 15. apr. 2013 12:59:52 CEST)" er overskriften på den bekræftelsesmail jeg fik på min ordre, fint nok. Men til dags dato (d. 21. maj 2013) er der STADIGVÆK ikke sket noget.
Folkens, hvis I vil have 100% af det I bestiller, så bestil det fra alle andre steder end Trendlovers.dk, da I bare ender i deres glemmebog! :-)
Kristian Thorndahl found this review useful
Jeg har efter en hel uges ventetid nu bestemt mig for at skrive en klage herinde. mandag d. 7/1 modtager jeg en mail om , at min pakke er sendt, men idag en hel uge efter mandag d. 14/1 står jeg stadig uden nogen pakke. Det er en smule mærkeligt, når der på deres hjemme side står at leveringstiden er 1-3 dage. Jeg har prøvet at skrive mails til dem, uden at få svar. Det er virkelig irriterende :( Hilsen en lidt skuffet kunde.
Jeg kan varmt anbefale Trendlovers.dk. Jeg købte noget tøj, og det kom 2 dage efter, helt iorden. Det er fint at de siger hvilken størrelse modellen bruger. Man skal have lidt tålmodighed på grund af hjemmesiden er lidt langsom.
Bestilte en par bukser lørdag aften, og jeg fik dem tirsdag morgen. Nem og overskuelig side. Ikke sidste gang, jeg køber derfra. Men jeg fik ikke nogen ordrebekræftelse, hvilket ikke er acceptabelt. Men ellers et rigtig godt sted at handle.
Super produkter, nemt at bestille og leveringen er hurtig.
Har handlet der et par gange nu og alle gange har de været uden problemer .
bestiller generelt kun bukser og t-shirts fra Trendlovers.. Elsker tøjet, elsker priserne, elsker leveringstiden, elsker at få hvad jeg har bestilt, og jeg kan fortsætte!
Meget hurtig levering hvilket er godt!
Kæmpe minus for at i ikke lægger en retur/følgeseddel med I pakken, men at man skal be om at få den på jeres mail. Ellers er alt andet meget godt!
Der er ekstremt mange fine ting inde på siden. Dag til dag levering holder helt i top! varerne er rigtig gode! I gør et godt stykke arbejde Trendlovers!
Jeg har bestilt fra trendlovers.dk mange gange, og har aldrig haft nogle problemer, varene bliver leveret til tiden og dere service er helt i top rigtig flinke mennesker der sidder i deres kundeservice. så det kan ikke blive bedre
Har købt hos Trendlovers mange gange, og altid været tilfreds. Købte senest en Gabba tshirt omkring kl. 11 og dagen efter havde jeg min bestilling - KANON. Glæder mig til der kommer et endnu større udvalg
Jeg har i løbet af det sidste år bestilt flere gange fra Trendlovers.dk. Servicen er HELT i top!, og jeg har altid fået min ordre max 3 dage efter bestilling.
Jeg har dog haft en enkelt retur på et par Gabba jeans. Det gik fint, og inden en uge modtog jeg et nyt par i den rigtige størrelse! :)
Tak!
Jeg bestilte et par Panuu bukser på tilbud, og fik med det samme en ordrebekræftelse. Nogle timer efter fik jeg mit track n trace, som er rigtig rart så jeg kan følge min varers status.
Dagen efter havde jeg mine bukser. Hurtig levering og en meget tilfreds kunde i nogle nu, rigtig lækre bukser :)
Fin hjemmeside, nem at navigere rundt på.
Grunden til de 4 stjerner er simpel. jeg bestilte varen en eftermiddag kl. 13.30 - varen var her 4 dage senere. Langsomt, men ok.
Jeg købte for en månedstid siden en langærmet trøje fra Trendlovers, jeg gav kun 125 kr for den og 159 kr med fragt, fordi jeg havde en rabatkode.
Trøjen kom efter 2 dage og jeg fik et gavekort med 10% rabat på til mit næste køb hos Trendlovers! - Super god service og rigtig mange gode tilbud :-)
Har handlet der op til flere gange nu, har ikke haft nogle problemer. Spurgte også kundeservice engang, der gik ikke engang 5 minutter før de vendte tilbage med et svar..
5 stjerner herfra!
Har handlet her et par gange og kan kun anbefale denne butik.
Deres leveringsoverholdelse er lige i øjet men man savner lidt fornyelse i sortimentet (de har haft de samme varer på lager i langtid)
Et plus er at de sætter priserne stærkt ned på udgåede varer og man kan tit gøre en god handel hvis man er hurtig og finder varen i rette størrelse.
Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt i, det er dog irriterende at der ikke findes en tilbageknap når man kigger på en bestemt vare.
Retur service er god og man får pengene tilbage når man returnerer en vare.
I kan trygt handle her.
Trendlovers, er en af de butikker, der levere hurtigst!
Jeg har bestilt der to gange.
Begge gange, modtog jeg mine produkter inden kl. 12, dagen efter jeg havde bestilt dem. Det er virkelig fedt!
De har altid tilbud på et eller andet man kan bruge.
Og for at få prikken over i'et, har de en meget overskuelig hjemmeside!
Virkelig godt firma! Det er ikke sidste gang jeg handler der!
købte 2 par bukser fik dem efter 2 dage og de levede op til mine forventninger
entet negativt her fra..
Jeg bestilte for en uge siden to t-shirts hos Trendlovers.dk. I første omgang skulle jeg kun have den ene t-shirt, men pga gratis levering ved køb over 600,- valgte jeg også at bestille den anden t-shirt. I går modtager jeg så en opdateringsmail hvori der står, at den ene af mine varer er udsolgt og resten vil blive afsendt som aftalt. Dermed står jeg uden den t-shirt, som var grunden til, at jeg handlede hos Trendlovers.dk - samt en t-shirt, som er "fin nok", men kun blev bestilt for at opnå gratis levering.
Det er ikke godt nok.
Ydermere figurerer den udsolgte t-shirt stadig i deres sortiment - klar til at blive bestilt!
Trendlovers var hurtige til at reagere på min anmeldelse og beklagede fejlen. Jeg fik et tilgodebevis og handler der igen.
Hvis man har haft en dårlig oplevelse med dem, gør de hvad de kan, for at rette op på det.
Har handlet derinde mange gange. og så længe de sælger noget jeg kan lide BLIVER DET BESTILT HOS TRENDLOVERS,
Jeg kan rigtigt godt lide deres design på hjemmesiden. den er nem og enkel at finde ud af.!
KUNDESERVICE'en er også helt i TOP. rigtigt flinke mennesker der hjælper en.
det eneste de dog mangler er at få noget mere tøj hjem i nogen lidt større størrelser... det ville være rigtigt dejligt.
de er somregel også dem der får det nyeste hjem før de andre internet butikker. (FEKS SMARTGUY PLEJER AT SÆLGE DET 1 UGE FTERI HAR FÅET DET PÅ HJEMMESIDEN) ;-) KANONT!
og så er det jo fedt med modeller istedet for at tøjet bare er på en hvid baggrund.!
har intet at klage over.. leveringen var også rigtigt god :-)
Peter found this review useful
Første gang jeg handlede hos trendlovers.dk bestilte jeg blandt andet en grå og sort hue, jeg ventede herefter en uges tid og jeg fik ingen mail hvor der stod at min ordre var blevet afsendt og den var heller ikke landet i min postkasse endnu. Jeg kontaktede dem herefter og de sagde at den sorte hue var udsolgt, dette fremgik ikke af deres hjemmeside hvilket jeg finder utroligt irriterende. Det er netop sket igen da jeg skulle have 2 t-shirts, den ene var en rock icon t-shirt til 200 og den anden en pa:nuu til 100 kr. jeg betalte og regnede så med at der ikke ville komme flere problemer, men bagefter fik jeg en mail hvor der stod at rock icon t-shirten var udsolgt, hvilket der igen IKKE fremgik af hjemmesiden. De skrev at de ville fremsende det resterende hvilket var t-shirten til 100 kr. og så kom jeg til at betale 40 kr. i fragt for at få fremsendt for 100 kr. jeg blev ikke spurgt om jeg ville købe noget mere og få sendt med så jeg ikke skulle betale fragt for sådan et lille beløb, men jeg blev aldrig spurgt om det eller lignende. Jeg har også sendt en t-shirt tilbage, som jeg skulle have pengene tilbage for, jeg har aldrig hørt mere og der er ikke blevet betalt noget tilbage. derfor får trendlovers 2 stjerner. Pga sløsethed.
UPDATE: Efter at jeg havde skrevet den her anmeldelse skrev trendlovers til mig og fik problemet løst, de betalte kompensation og rettede de tidligere fejl.
Derfor 4 stjerner, det er godt at de går ind og gør noget ved det istedet for bare at ignorere utilfredse kunder.
Har handlet her få gange.
Men har aldrig haft nogen problemer med miine varer eller leveringen.
udmærket hjemmeside.
Har handlet en del hos Trendlovers.dk og har aldrig oplevet problemer. Hurtig levering og fedt med loyalitetsklub. Kan anbefales!
Engang i december ca d. 23 fik jeg et slips, et par bukser, og en skjorte hjem fra trendlovers.dk. Jeg havde bestilt skjorten i størrelse large men den kom åbenbart i størrelse medium? og bukserne kunne jeg heller ikke passe så jeg sendte min pakke retur, og bestilte samme par bukser og samme skjorte i et nummer større. Jeg ventede i rigtig lang tid på pakken og d. 1 januar kontaktede jeg dem igen, får at høre hvor min pakke blev af. De svarede at det muligvis var pga. juletravlheden så jeg besluttede mig for at vente i lidt længere tid. d. 7 januar var min pakke endnu ikke kommet, så jeg ringede til dem endnu en gang, og undskyldte over at min pakke ikke var kommet endnu, og de synes også at det lød lidt mærkeligt, fordi min pakke ikke var registreret som en retur vare. Men jeg fik dem til at sende min pakke retur med de rigtige vare deri. Da pakken kom d. 11 januar havde de sendt et andet par bukser end det jeg havde bestilt.
Jeg har besluttet mig for at jeg simpelthen ikke gider at sende min pakke retur endnu engang, med alt det besvær jeg har været igennem for at få et par bukser og en skjorte.
Jeg synes godt nok at det er for dårligt at de ikke kan finde ud af og sende den rigtige vare, og at de til og med har gjort det 2 gange i træk!
Jeg har også skrevet til dem, men de har åbentbart ikke haft tid til at svare, og give mig en undskyldning for deres Meget dårlige kundeservice!
Efter at jeg skrev denne anmeldelse på trustpilot.dk kontaktede den daglige leder Rasmus Poulsen mig for at finde en løsning på min utilfredshed.
Han foreslog at jeg fik kompensation på det samme beløb, som jeg gav for bukserne, hvilket jeg var meget tilfreds med. Jeg købte 2 t-shirts og et par shorts sådan at jeg er klar til sommeren 2011.
Jeg har ændret mit antal stjerner fra 2 til 4, fordi at det er et stort plus at de prøver at løse min utilfredshed og ikke bare ignorere det, men de får dog ikke den sidste stjerne da alt dette nemt kunne være undgået :)
Har bestilt flere gange og modtaget mine bestillinger med hurtig levering og rigtig skarpe priser. Kan godt anbefales
Købte en vinterjakke på udsalg. Under varen stod, at der blev sendt fragtfrit uanset pris, men da betalingen skulle gennemføres, blev der pålagt fragt. Jeg skrev en kommentar, da jeg afgav ordren og forventede, at de trak portoen fra - men nej: De rettede i stedet blot siden, så der pludselig stod, at der kun var gratis fragt over 600 kr., og de har endnu ikke kommenteret på kommentaren. Jeg er glad for jakken, men deres kundeservice var ikke en speciel god opelvelse.
Opdateret: Har lige fået mail fra Trendlovers, efter de har læst anmeldelsen her på siden, og de kompenserer til fulde for den manglende information.
Anmeldelsen går fra 2 - 4 stjerner.
Jeg bestilte en Hue, og halskæde, da jeg så fik pakken leveret til tiden, havde de streget halskæden over. Jeg vælger så at skrive til dem, og ved faktisk ikke om det var samme dag el. dagen efter jeg fik et svar. Men ihvertfald de undskyldte, da varen var udsolgt og de ville smide pengene tilbage på min konto.
Hurtig support, god side, hurtig levering!
Tjekker altid denne hjemmeside, hvis jeg er på udkig efter nyt tøj .. Og har rigtig mange penge derinde, men deres tøj er super, og kan intet klage over
- Fik på et tidspunkt et bælte, som var gået i stykker, skrev ind til kundeservice, og fik svar med det samme. Sendte varen retur, og modtog en ny med det samme, som der intet var galt med.
Så kan kun give 5 stjerner, for den her side er klart min favorit !.
Rigtig fed side i flot design, massere af lækkert tøj og massere af gode tilbud. Syntes også det er et kæmpe plus at modellerne ikke er bodybuildere, så man ikke bliver snydt på billedet ;)
- I skal dog ikke tro på, at de vil svare inden 2 timer, som de skriver hver gang man kontakter dem. Det har jeg endnu ikke oplevet hos dem, og af og til er de lidt langsomme om at opdatere, hvilke størrelser de har tilbage af tøjet. Når det så er sagt, SKIDE fed side, der er på vej fremad!
På trods af at jeg skulle have haft min pakke om tirsdagen - og først fik den fredag, må jeg sige at virksomheden ofrer dem for deres kunder.
Efter at have ventet til onsdag, blev jeg nød til at tage affære og prøve at skrive mails til dem, uden held, og ringe uden held, men da jeg skrev en anmeldelse herinde gik det rimelig hurtigt, den daglige leder af Trendlovers tog selv kontakt til mig og prøvede at finde ud af hvad der var hændt min ordre.
Han fandt ud af det og fik den sendt afsted selv, så jeg kunne få den til fredag. Han gav også et plaster på såret. Så man kan se han gerne vil gøre alle tilfredse.
Jeg synes dog selv virksomheden skulle have taget kontakt til mig fra starten, eftersom de vel vidste at pakken ikke blev sendt om mandagen, og fortalt hvordan situation var, da der var et problem med lagertallet - og ikke have ventet med at handle til jeg havde skrevet herinde.
Normalt kan jeg godt vente lidt ekstra dagen, problemet var bare at jeg skulle have brugt den til en fødselsdagsgave.
Men eftersom der blev sørget godt for mig bagefter kommer de op på 3 stjerner, for en acceptabel oplevelse med enkelte irritationsmomenter.
Martin Krause found this review useful
Jeg bestilte kl. 15 og modtog varen dagen efter. Super service, og så er hjemmesiden overskuelig. Her vil jeg altid købe.
Bestilte nogle varer fra mbym og modström uden problemer. Bestilte om eftermiddagen og fik leveret dagen efter. God info med tracking og udførlig guide til returnering af varer.
Bestilte et par sko onsdag omkring kl 14, modtog dem med posten torsdag kl 10.45.
Hurtig bekræftelse og opdateret information omkring afsendelse.
God og overskuelig hjemmeside, let at finde rundt på
Jeg læser længere nede at ferie-bestillinger ikke gik så godt. TJA jeg ved ikke rigtig jeg bestilte playboy sko fra smartguy fik dem heller ikke inden nytår, kan godt forstå nå man tænker på at vejene var helt ryddet (ironi). at der er fejl på varen er noget møg har også selv prøvet det med dem. Men jeg har haft så mange gode oplevelser med udasalg rabat proceneter osv. total best webshop
De har et fint udvalg til rimelige priser. Men lad vær med at hoppe på den med de sender inden kl 16, hvis du bestiller samme dag. Det er bestemt ikke hver gang det sker.
Her op mod jul må man heller lave vær med at love at sende varen samme dag, end at sende den for sent.
Har købt meget tøj &' har været utrolig glad for kvaliteten &' den hurtige levering !! ' sys sempelthen trendlover, er en af de fedeste tøj, side på nettet (:
' vil hlet klart fortsætte med at købe trendlover proudukter !
Trendlovers har styr på deres sager og har stort udvalg. Alt til den modebevidste dreng/mand/pige...
Leveringenstiden er rigtig fint, dog har jeg haft et problem. Hvor der blevet lovet udbringelse inden nytår, dog kom min vare aldrig og da den ikke kom var den lidt ubrugelig. Men efter denne ene smutter har alt virket fantastisk.