We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

www.tretti.dk reviews

www.tretti.dk Logo
Customers say: »Varen blev bestilt 24/4/2012 om...« »Desværre var pakken ikke godt...« »Alt for lang leverings tid og...« 114
Good
7.3 out of 10

114 customer reviews
Review company
  • Reviews (114)
www.tretti.dk

længere leveringstid end annonceret og ringe kundeservice

Jeg bestilte en lille havemaskine, hvor der stod, at den var i restordre og ville blive leveret 3 uger senere. Da der er gået mere end 3 uger, har jeg stadig ikke hørt noget fra tretti.dk - og derfor mailer jeg til firmaet. Jeg får et automatsvar om, at den er i restordre. Det vidste jeg godt.

Herefter rykker firmaet leveringsdatoen 3 gange UDEN at give mig besked. Jeg mailer flere gange og ringer 2 gange. Sidste gang er jeg så heldig, at der er i hvert fald én ansat på stedet, der laver sit arbejde (Mia). Jeg forklarer hende forløbet, og hun lover at checke op på det.

Det gør hun - og sørger personligt for, at varen sendes, for tretti.dk's system ikke har gjort det af sig selv. Men kun fordi hun personligt tager sig af det, sker der noget.

Ringe kundeservice at leveringsdato ændres UDEN af en kunde får besked

Ringe kundeservice at man skal ringe og maile adskillige gange for at få firmaet til at leve op til det, de selv lover.

Jeg modtog min vare 6 uger efter forventet leveringstid. Det kan gøres meget bedre - og Tak til Mia, men ikke til tretti.dk

Det er ikke nok, at en vare er billig. Leveringstid og opdatering af leveringsstatus er og bør være barnemad for en butik.

Featured review of www.tretti.dk

Yderst tilfreds!

Jeg har netop købt en indbygningsmikroovn gennem tretti.

Meget hjælpsom og ærlig kundeservice! Jeg spurgte om jeg selv kunne installere den eller om det var en god idé at bestile med deres installation. KS var meget ærlige og sagde at der ikke var de store ben i det og rigtig nok står den flot, samt passer perfekt!

Leveringen var også forholdsvis hurtigt, samt med varsling inden ankomst!

www.tretti.dk

Noget af det dårligste siden internet opfindelse

Kommunikation og information til kunder er en by i Rusland i dennne butik. Den ene siger noget, uden at tjekke, den anden ved slet ikke hvad hun taler om, og ovenikøbet klager at hun er overtræt. Det korte og det lange. Jeg har bestilt 3 havemaskiner, 2 af dem kom en uge efter, det er ok. Den tredje bokser jeg stadig med. Nu må jeg sætte min advokat på sagen, fordi de trækker penge allerede første bankdag fra din konto ( ulovligt i henhold til dansk lovgivning om e-handel!!! ). Jeg har haft 3 samtaler med deres kundeservice, hvor jeg blev lovet et eller andet med levering af den sidste maskine, uden held. Sidste undskyldning har jeg fået pr. mail, hvor [navn] skrev at min maskine er kommet til skade under transport, og lovede mig en levering torsdag 3/5. Hov, fantastisk, men den har jeg ikke endnu. Kort sagt, en "sulten" firma lover for meget end de kan holder. Min advokat i samarbejde med Forbrugerstyrelsen vil se på sagen, om firmaet i det hele tage berettiget ti E-mærket frem over

John Guldbrand Jørgensen found this review useful

www.tretti.dk

Hæver på konto uden at levere!

Bestilte 10/4 en græsslåmaskine hos firmaet, men bad samme dag firmaet om at sætte ordren i bero, da jeg var i tvivl om det var den rigtíge model. Det var det ikke så ordren blev annulleret 2 dage efter - den 12/4, hvilket blev bekræftet af firmaet på mail. Maskinen har aldrig været afsendt fra "Tretti" MEN ALLIGEVEL har de hævet købsprisen på min konto, allerede den 10/4. Selv om de er blevet rykket for tilbagebetaling er det ikke sket her, nu 12 dage senere og iøvrigt hæver anstændige virksomheder ikke beløb før varen afsendes!
"Tretti" er nu blevet anmeldt til min banks bedrageri afdeling.

John Guldbrand Jørgensen found this review useful

Hej Erik,

Vi er meget kede af at høre du har haft en utilfredsstillende oplevelse med din ordre hos os.

Angående betaling, trækker vores system beløbet, når varen pakkes og overlades til posten. På dette tidspunkt er pakken nemlig færdigbehandlet hos os og dermed "sendt".
I dette tilfælde blev der bedt om at stoppe ordren efter den var færdigbehandlet, og vi var derfor ude for at finde pakken manuelt blandt det udgående gods, for at ligge den midlertidigt til side.

At beløbet er trukket på dette tidspunkt er ganske normalt, da pakken for vores vedkommende er sendt. At der er gået 12 dage fra du har valgt at hæve købet, til beløbet er kommet retur på din konto er dog ikke normalt, og vi kan desværre kun beklage at tilbagebetalingen ikke har været udført korrekt.

Vores mål er at det skal være lige så let at hæve købet, som at bestille varen, og vi kan godt se at det ikke har været tilfældet i denne sag.

Så vidt vi kan se, er sagen nu endelig på plads, og tilbagebetalingen skulle være gået i orden. Vi beklager igen at der er gået så lang tid for at få fejlen løst, og at din købsoplevelse har været problematisk hos os.

Kundeservice, tretti.dk

Fantastisk service!!

Vi skulle bruge en microovn 2 påskedag, men var lidt sent ude med bestillingen fordi vi rendte ind i en masse helligdage. Vi ringede til firmaet mandag, og det viste sig at de havde den ovn vi søgte på deres lager i Århus. Fik at vide at hvis vi lagde ordreren ind inden mandag kl.13.30, ville vi have ovnen næste dag i Køge, og det fik vi. Det tog mindre end 24 timer. Fantastisk!!!,

www.tretti.dk

Købte et vaffel-jern, da de var billigst og endda havde fri fragt.
Forsendelsen tog nogle dage, da varen kom fra Sverige.
Da jeg modtog pakken, var håndtaget smadret, og der var en ordentlig bule i pap-kassen. Jeg ringede til Tretti.dk, og de bad mig om at sende et par billeder af det, hvilket jeg gjorde. Et par timer efter modtog jeg en mail, hvor der stod, at jeg kunne skrotte vaffel-jernet, og et nyt var på vej til mig. En uges tid efter fik vi lækre vafler...Uhmmmm.

OK, men ...

Jeg har netop købt en Samsung Navibot støvsuger hos Tretti.dk, hvilket giver anledning til følgende bemærkninger:
Prisen var den billigste på nettet den dag. En god ting også at fragten var inkluderet i den oplyste pris. Til gengæld kommer forsendelsen fra Sverige, hvilket i dette tilfælde tog fire dage. Det kan diskuteres om sidstnævnte skal koste en stjerne, men jeg har ikke i skrivende stund ugen efter modtaget nogen faktura på handelen, hvilket koster en stor stjerne i min bog.
Den købte Navibot er i øvrigt lidt mere intelligent end nogle IVO og Roomba støvsugere jeg tidligere har haft, men den kan alligevel sagtens finde på at køre fast i diverse møbler, dørtrin og gulvtæpper.

www.tretti.dk

Laaaaang leverings tid !!! el. måske aldrig !!

Min kæreste bestilte en julegave til mig på tretti.dk før julen 2011 som de kunne levere inden julen 2011 !!! .. Det skete så ikke, så hun gik ud og købte noget andet, da hun i stedet fik af vide at de så ville kunne levere senest inden min fødselsdag i starten af januar 2012 ... Det skete så heller ikke !!! men de ville ringe tilbage asap i første uge af januar 2012. Det skete så heller ikke !!! .. Medio januar kontakter hun så firmaet igen, som så lover at de ville levere varen i starten af februar 2012 ... Det skete så heller ikke .. og de har heller ikke kontaktet hende for at fortælle om yderligere forsinkelser ... Så gu ve om der overhovedet sker noget hos det firma ... Service/informationen til kunderne er ihvertilfældet en by i Rusland .. Siden jul har der iøvrigt heletiden stået 1-5 dages leveringstid på produktet !! .. eller skulle der have stået 1-5 måneder !!! :-/ Det er første og sidste gang jeg/vi har bestilt noget der ..

Suveræn service

Et år efter vi købte den første blender, har de ombyttet vare 2 gange uden nogen problemer.

Godt sted

Efter 2 handler, som begge forløb fejlfrit, har jeg kun at sige - keep up the good work

Perfekt handel

Alt forløb planmæssigt.
Jeg handler gerne ved tretti.dk igen

www.tretti.dk

Forkert information omkring reklamationer.

Har købt en vare hos Tretti, som jo tager en lille uges tid, da varene afsendes fra et lager i Sverige.

Desværre er reklamationsretten ikke særligt godt beskrevet hos Tretti, da der står at forbrugeren har bevisbyrden ifm. fejl.
Det korrekte er at de først 6 måneder, er det Tretti som har bevisbyrden ifm. reklamationer, hvor kunden som udgangspunkt kan vælge at få varen repareret eller ombyttet til ny.

Positivt man løbende kan følge varen via track-and-trace link i den fremsendte email, specielt da varene jo ikke leveres fra dag-til-dag.

Simon Mikkelsen and John Guldbrand Jørgensen found this review useful

God oplevelse.

Har for første gang handlet hos tretti.dk.
Det var en god oplevelse.
Hurtig levering.
Fin vare - og billig!
En ualmindelig flot indpakning.
Hurtigt svar på spørgsmål til varen via email.
Vender gerne tilbage.

www.tretti.dk

Bestilte en Moccamaster den 20. nov. om aftenen. Allerede dagen efter blev den sendt fra Stockholm til Malmø og derefter til København. I dag - den 23. nov. - kom posten med den til min adresse. Hele vejen har forsendelsen kunnet følges på et link. Rigtig flot. Jeg vil handle igen med tretti, når der skal købes el-ting.

I.G. Christensen, Viby S

www.tretti.dk

Der er gået lang tid og jeg har stadig ikke modtaget min vare

Jeg bestilte en toastmaskine den 20-11-2011, og har kontaktet dem 7-8 dage efter via mail. Da der var gået lang tid. Så får jeg et svar med at jeg har skrevet min fulde adresse forkert (hvilket ikke er tilfælde) og varen er sendt tilbage til dem. Så får jeg en mail et par dage efter at de nu har modtaget varen. Så går der 5-6 dage yderligere og jeg vælger at kontakte dem igen, hvor jeg får at vide at de ikke har den på lager og de venter på at modtage den de har sendt afsted, og at der er sket en fejlinformation fra deres side. Nu venter jeg stadig på varen, der er næsten gået 1 måned.

Hej Ahmet,

Vi har checket denne sag igennem fra ende til anden, og er selvfølgelig enige i, at processen med at sende en ny vare burde fungere bedre end dette.

Den oprindelige sendning savnede gadenummer, og blev derfor sendt retur til os fra Post Danmark.
Normalt ville vi i saådanne tilfælde bede dig oplyse den fulde leveringsadresse, og så sende en ny vare fra lageret med det samme (selvfølgeligt også fragtfrit).

Desværre fandtes denne vare ikke på lager, og da næste leverance først kommer i januar, så vi os nødsaget til at vente på returpakken fra Post Danmark. Af samme grund har vi også tilbudt fuld tilbagebetaling af beløbet såfremt ventetiden blev uacceptabel.

Vi beklager at du fortsat ikke har modtaget din bestilling, men indtil vi får varen fra leverandøren eller tilbage fra posten, kan vi ikke levere den, men vi tilbyder som sagt stadig fuld tilbagebetaling uden problem.

Kundeservice, Tretti.dk

www.tretti.dk

Elendig og utroværdig kundeservice.

Vi bestilte en Hoover tørretumbler fra tretti for 8-dage siden. Den efterfølgende torsdag (5-dage efterbestilling.) Modtager vi en email om at varen vil blive leveret til vores bopæl den efterfølgende dag (fredag) Mellem kl.: 8-16, og at vi vil modtage en sms 30min. inden levering. Fredag kl.15:45 har vi stadig ikke modtaget vores varer, på trods af vi trofast har venetet hjemme på den skulle dukke op. Så jeg vælger at ringe tretti op og får fat i S@¤* fra kundeservice der siger at han vil kontakte leverandøren og ringe tilbage. Det gør S@¤* så ca. kl.:16 (samme tid som kundeservice lukker ned og går på weekend.) og fortæller os at leverandøren desværre er blevet en smule forsinket, men han har vores tørretumbler med i vognen og er på vej. Så vi venter, og det gør vi faktisk yderlig til Mandag morgen kl.9 (8-dage efter bestilling) hvor kundeservice åbner. Der ringer vi igen til tretti og få igen fat i S@¤* som sige at det var da mærkeligt da han havde snakket med leverandøren i fredag's, og der skulle den være blevet afleveret. Men han lover at kontakte dem endnu engang og efterfølgende kontakte os. Det gør han via mail med besked om at den var med på listen idag, og vil blive afleveret på vores adresse (på bornholm) hurtigst muligt. Når kl. nærmer sig de 15 og der stadig ikke er dukket noget op vælger vi at ringe til tretti for 3. gang og får IGEN fat i S@¤* fra kundeservice, han vil endnu engang kontakte leverandøren og ringe tilbage. Denne gang da S@¤* ringer tilbage har leverandøren pludselig ikke mulighed for at levere varen idag alligevel. Og da vi selv beder om tlf. nr og navn til leverandør for vi afvide det skyldes at vores varer slet ikke engang er på bornholm!!? Og vi kan ikke få hverken navn eller tlf. nr. på leverandøren da han ikke vidste hvem det er de benytter sig af... Meget mystisk eftersom han lige har talt med dem. Derudover er pengene også blevet trukket. Det er simpelthen bare så elendigt. Vi benyttede os faktisk af trust pilot's vurderinger inden vi valgte at bestille. Og hvis havde vi fået vores varer nu havde der muligvis være plads til en ekstra stjerne. Men vi vil for fremtiden så vidt muligt undgå at benytte os af tretti grundet hele forløbet, og mit råd til andre kan kun være ligeså. ordre nr.:566048.

Martin Svendsen and John Guldbrand Jørgensen found this review useful

Kære kunde,

Vi beklager fejlinformationen du har fået fra os.
Det er selvfølgeligt ikke hensigten at leveringstider ikke overholdes eller fejloplyses fra vores side.

I dette tilfælde var der problemer med at spore sendingen fysisk, hvilket resulterede i at vi, og vores speditør, troede sendingen var på Bornholm uden at den fysisk var kommet frem.
Efterfølgende var der fortsat problemer med at spore sendingen helt frem til 2-3 timer før den endeligt kunne leveres og modtages.

Det er absolut ikke således varer bør leveres.

Som følge af dette har vi valgt ikke længere at tilbyde leveringer til Bornholm, da vi ikke føler der ikke findes faciliteter til at opnå den servicegrad vi efterstræber.

Vi beklager igen de problemer der har været med leveringen af denne ordre. Der er ingen tvilt om at leveringen ikke skal være upraktisk eller unøjagtig, når du handler hos os.

Kundeservice, Tretti.dk

Perfekt

Bestilte varen (Samsungkøl/frys) ved tretti i søndags, og varen blev leveret om torsdagen . Prisen var meget lavere end andre steder, information angående levering var videregivet til fragtfirmaet. Og med gratis levering er der virkeligt ikke noget at klage over. Punkt 1 (fysisk butik) tager næsten 500 kr for levering af lign. vare.

Ingen anmærkning

Jeg bestilte en vare i tirsdags som skulle være på lager.

Jeg har lige modtaget den med posten (altså 2 dage efter). Den var pakket godt ind.

De har konkurrence dygtige priser og tilmed gratis fragt, som tit er dyrt andre steder :)

www.tretti.dk

Transportskade men ingen problemer med ombytning

Vi købte en AEG tørretumbler som desværre viste sig at have fået en transportskade. Tretti ombyttede uden problemer maskinen og tog den "gamle" med retur. God service m.h.t. levering og advisering inden levering med Danske Fragtmænd. Vi oplevede en god service fra Tretti's side og er tilfreds.

Overfakturering og 2 ugers ventetid på penge retur

Bestilte varer hos Tretti for 2200 kroner, men Tretti trak 3500 kroner på mit Visa kort. Trods 3 henvendelser, kopi til forbrugerklagenævnet og e-handelsfonden gik der 2 uger før Tretti endeligt tilbagebetalte de 1300 kroner for meget opkrævet. Varerne var gode og godt emballeret, track & trace fungerer upåklageligt. Sælgerne er nemme at kontakte og svarer hurtigt og venligt.

Tretti's svar:
Vi beklager dybt den lange ventetid for at få dette i orden, og forstår fuldt, at det ikke er et tilfredsstillende forløb

• Kim
  • Frederiksberg, DK
  • 6 Reviews

Tilfreds

Har modtaget Siemens køleskab til tiden og leveret som aftalt. Helt iorden.

Laang leveringstid.

Bestilte 2 teressevarmere som var på lager.
De ankom 10 dage efter ordren var indlagt (godt nok på en hverdag lige efter lukketid).
Jeg blev dog informeret om at leveringen trak ud p.g.a. en fejl i deres system.
Deres "Lager" ligger i Sverige, hvor der normalt går 3 dage inden varen kommer til Tretti i DK.

Fuldt tilfreds

Jeg har lige modtaget mine bestilte varer fra tretti.dk: En Black & Decker Scorpion sav, en Robert Bosch Boremaskine og en Skil møtrik- og skruetrækker. Jeg kan kun sige, at jeg er fuldt tilfreds med varerne og forløbet. Jeg havde dog ikke ventet, at jeg selv skulle en tur på posthuset for at hente pakken, men det er ikke så væsentligt.

Godt

good prices, good assortment, good delivery time

God og hurtig levering

Har købt hvidevarer ved tretti. Hurtig og sikker levering,

Stadig ikke modtaget vare

Da jeg bestilte min vare stod der den var på lager, bestilte varen d. 9 og d. 17 blev pengene trukket på min konto og der står når man kigger under leveringsstatus, står der varen er på lager.
Meget ringe service da jeg ikke hørte fra dem at der ville gå længere tid end 1-5 hverdage. Varen modtaget d. 22 så 13 dage om at få varen leveret (men er sendt fra Sverige), fik sms da varen kom til Danmark så jeg vidste den var på vej.

Brugsanvisningen som følger med i pakken er også på Dansk.
God side at handle på, dejligt med fri fragt leveret til døren.

billigst og hurtig levering

Bestilte en moccamaster kbc 741 rød, billigere end alle andre troværdige hjemmesider og 2 dage efter lå den på posthuset og ventede på mig, så hurtig levering.

Men som andre brugere har beskrevet, bliver pakken ikke først forsøgt leveret på min adresse, men i stedet får jeg en sms hvor i der står at jeg kan hente den på mit lokale posthus, men det fratager ikke en stjerne fra min bedømmelse, det er stadig utrolig hurtig levering.

www.tretti.dk

Hurtig levering og god pris

Bestilte en epilator og modtog den ganske hurtigt, selvom den blev sendt fra Sverige hvor deres lager åbenbart er. Kunne godt have ønsket mig at varen blev leveret til min dør, men ligesom en anden bruger skriver måtte jeg hente pakken på posthuset, selvom der står på deres hjemmeside at varen leveres privat. Derfor får de ikke den femte stjerne - hvilket de ellers havde fået hvis bare de havde gjort opmærksom på, at man selv skal på posthuset.
Siden kan klart anbefales da det er mit indtryk at der er gode penge at spare på de fleste varer.

Upåklageligt og over forventning

Leverede og installerede min nye tørretumbler som aftalt.
Den maskine jeg bestilte er udgået og de troede at de havde en enkelt tilbage. Jeg fik den nyeste model i stedet, til den gamles pris. Det er god kundepleje!

www.tretti.dk

Blev kun leveret til nærmeste posthus.

På hjemmesiden fremgår det tydeligt, at mindre pakker bliver leveret med Post Danmark til adressen, hvis man er hjemme. I mit tilfælde påstår Post Danmark at pakken var "Uden omdeling", så jeg skulle selv ned og hente den på posthuset uanset om jeg var hjemme eller ej.

Torben Sørensen found this review useful

Anbefales

Bestilte luftfugter, som kom hurtigt og fungerer fint.

www.tretti.dk

Nemt, og forholdsvis hurtig levering

Købte ny babermaskine. Da varen ikke var på lager var leveringstiden på lidt over en uge, som måske er lidt lang tid at vente. Ud over det var det en positiv oplevelse og jeg vil bestemt handle der igen.

Torben Sørensen found this review useful

Snabb leverans!

Det var snabb leverans och grejjerna funkar hur bra som helst!
Kommer definitivt handla här igen ;)

www.tretti.dk

Jeg bestilte en epilator mandag aften og modtog den allerede torsdag, på trods af at den skulle afsendes fra Sverige. Tretti havde den billigste pris både blandt butikker og på webshops. Jeg havde mulighed for at følge den via et link, modtaget i mail efter bestilling. Den var forsvarligt pakket ind, og selve æsken var forseglet så jeg var sikker på den ikke havde været åbnet før. Jeg var fuldt ud tilfreds, og anbefaler tretti uden forbehold.

Fungerer perfekt.

Købt en Krupps elkedel hos Tretti og alt har fungeret perfekt.
Man får hurtigte og udførlige svar på spørgsmål både før og efter købet.
Man modtager et link hvor man kan følge pakken hos Postdamark.
Kan absolut anbefales.

5 ud af 5 mulige

Købte en Tefa Quick & Hot koger og da jeg pakkede ud, var vandtanken flækket. Stor var fortvivelsen, men et opkald til kundeseervice UDEN ventetid, gjorde mig strax glad igen. Skulle blot nappe et par pics af den defekte vandtank og maile kundeservice. Fik en ny retur og nu brygges der Cappuccino på livet løs :)

Hurtigt, nemt og billigt

Ingen problemer - varerene kom 4 dage efter bestilling mellem jul og nytår! Super

www.tretti.dk

Super lækker service og flinke mennesker!

Jeg bestilte en kaffemaskien, som manglede en lille dims i tragten, som skal holde en drypstopper på plads. Efter at jeg havde sendt billeder og forklaret problemet over mail, skrev de lyn hurtigt tilbage til mig og problemet blev ordnet med go service og tilmed helt smertefrit :o) Jeg fik tilsendt en helt ny kaffemaskine.

femragende service

God response fra kundeservice og varen fornuftigt indpakket.
En mail med track n' trace info ville dog trække op.

Næsten perfekt!

- Overholdt Leveringstid.

- Godt indpakket.

- Virker meget kundevenligt.

- Det eneste minus er at de ikke sender mail med Tranc & Trace, når varen er sendt...

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.