We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)

Hurtig levering, smukke kugler

Selvom troldekugler er dyre, så gør troldekugler.dk det til en oplevelse, at handle hos dem. Jeg købte et armbånd med lås, sikkerhedslås, en troldekugle og to stoppere, og det hele var samlet, så jeg ikke behøvede bekymre mig om at jeg ville ødelægge det :-)
Perfekt til gave, sig selv eller whatever! :p

Varme anbefalinger herfra!

Troldekugler

Hurtig forsendelse ved nethandel .

Hver gang jeg eller min ægtefælle har bestilt varer hos : Troldekugler.dk har vi fået varerne meget hurtigt, derfor kan jeg varmt anbefale at købe direkte fra dem :-)

Designkugler.

Det er nemt og bekvemt at vælge sin nye troldekugle on-line.
Den blir sendt næsten før den er bestilt.
Tilmed følger fin indpakning med, hvis man ønsker dette.

Fin netbutik

Jeg bestilte en gave, som ankom hurtigt efter leveringen. Oplevede også super god service, da jeg skulle have ombyttet en af delene. Kan kun anbefales.

• Rødovre, DK
  • 262 Reviews

Fin side ingen problemer

Skøn side, smukt bygget op, let og overskuelig. Let at bestille. Varern kommer med det samme og er som den skal være. Dog giver jeg ikke fuld karakter da prisen er den samme som hos forhandlerne ude i virkeligheden og der er andre steder på nettet hvor man kan købe troldekuglerne med 15% rabat altid.

Lækker hjemmeside

Jeg har købt gaver til min kone flere gange, og har altid været tilfreds med behandlingen.

Det smarte ved siden er nemlig, at man kan oprette en ønskeseddel, som man kan give til sine venner, bekendte og ikke mindst ægtefælle (i form af et link til en online side). De kan så klikke sig ind på ønskesedlen, og direkte fra den putte varer i indkøbskurven. Virkelig nemt og smart.

Helt super

Utroligt venligt personale, der prompte hjalp, med en ekstra hurtig levering.

Kanon

Har købt her flere gange, og selvom det skulle sendes til udlandet var det ikke noget problem!
Kanon hurtig ekspedition!
Gode varer og gode produkter.

Is Troldekugler your company?