[REPLY]
Jeg har et super billig indbo forsikring uden selvrisiko med rigelig med dækning til under det som alle andre kunne tilbude.
Vi har haft SÅ mange problemer med vores ejerskifteforsikring hos Tryg.
Sjovt nok kan de ikke hjælpe en hvis man har valgt en anden (lokal) håndværker, det finder vi meget mærkeligt!
Vi kan bestemt ikke anbefale tryg til nogen!!!!
Jan Sørensen and keld hansen found this review useful
Er langvarig og trofast kunde hos tryg. De er hurtige til at håndtere forsikringsanmeldelser. Som mange andre studerende i Aarhus har jeg fået stjålet min cykel adskillige gange og hver gang har jeg fået lige nær fuld dækning. Desuden er deres kundeservice eminent til at lokalisere kundeoplysninger og servicere.
vi har haft selskabet som forsikringsselskab.
Dog var der lidt uenighed med selskabet vedr. ejerskifteforsikring, men vi har indset, at det næsten er umuligt at få medhold i noget som helst på den konto - og at den forsikring er stort set ubrugelig.
Dog har vi fået hjælp ved andre opstået problemer i vores hus.
Vi har også fået gode tilbud på vores forsikringer, og det har gjort, at de har kunne konkurrere mod andre, som har tilbudt sig som et evt. nyt forsikringsselskab.
Vi har alt samlet hos TRYG - og det er vi glade for - som det er nu.
Jeg har været glad kunde hos Tryg i flere år, Mener dog at deres priser er ved og være lige lovlige saftige!
Jeg har desværre kun haft dårlige erfaringer med Tryg.
Jeg havde en forsikring på en gammel tandskade, som kom igen. Tandlægen ansøgte så om 5 plastfyldninger, men Tryg ville kun give 3. Tandlægen fortalte at det var første gang nogensinde, at han havde oplevet et forsikringsselskab, der ikke gav det, som han havde søgt om. Derudover har det så taget utrolig lang tid (over et halvt år) at få udbetalt pengene for de 3 plastfyldninger.
keld hansen found this review useful
Man får en hurtig respons og alt er muligt at foretage online hvilket gør det endnu hurtigere.
Da vi ønskede at samle vores økonomi og få styr på forsikringer fik vi rådgivning i banken og valgte at samle alle vores forsikringer hos TRYG. Vi fandt siden hen ud af at vi havde betalt ALT for meget i forhold til hvad vi kunne have sluppet med andre steder. For at sætte det i perspektiv sparede vi mere end 11.000,- årligt ved at flytte vores forsikringer, uden at dækningen er blevet dårligere.
Til gengæld har de behandlet en min sag da mine briller gik i stykker meget fint, så ikke noget at klage over her.
Jeg har haft tryg i flere år nu og har desværre oplevet en del skader i løbet af disse år. Hver gang jeg har kontaktet tryg har jeg fået en professionel og venlig service og er yderst tilfreds med skadesdækning. Prisen for forsikringen er måske lidt høj men til gengæld så ved jeg at jeg er dækket 100 % hvis der sker noget uventet.
Jeg er studerende og med Young Living er jeg dækket ufattelig godt ind. Ligefra Rejse, Indbo og ulykkes. Til en god pris.
kan kun anbefales selv om det ikke er det billigeste selskab, aldrig problemer ved brug af forsikring
Av, hvor gør det ondt nogle gange Tryg.
Kan det være rigtigt, at mit nye forsikringsselskab skal jeg ringe til jer 3 gange - hos 3 forskellige medarbejder - og hver gang få at vide at jeg ikke har haft en bilforsikring hos jer...
Min nye rådgiver ringer til mig, og er lidt i tvivl om mine informationer er sande. Jeg siger derfor at jeg gudskelov er så gammeldags, at jeg har mine forsikringspapirer liggende i gammeldags papirform helt tilbage fra år 2000. Jeg ringer så selv til Tryg - er ikke sur eller oprevet - jeg spørger bare på en pæn måde om de ikke lige kan hjælpe mig med at oplyse hvornår det nu var at jeg fik oprettet men bilforsikring, idet jeg ikke kan huske det? 2 sekunder senere har den flinke kvinde i røret alle mine oplysninger, som jeg får skrevet ned. Jeg spørger så om det er en hemmelig information - det var det ikke - og så spørger jeg om det kan være rigtigt at min nye rådgiver ikke kan få hjælp hos 3 forskellige Tryg-medarbejdere? hmm, så siger hun hendes medarbejdere nok ikke var lige så gode til systemet som hun selv er, haha - ja, go´daw - så fik jeg da også et smil ud af samtalen - griner stadig den dag i dag :-)
jeg scannede alle mine forsikringspapirer til mit nye selskab - og er nu så heldig at være ude af denne utryghed og løgnagtigheder.
Jeg har aldrig haft et andet forsikringsselskab - og det fortryder jeg nu!
En anden gang igen, måske!
keld hansen found this review useful
Tryg har været der for mig i forbindelse med de par gange i mit liv jeg har haft brug for dem. Nu skal det måske nævnes at det er peanuts som jeg har oplevet og som har krævet involvering af forsikringsselskab, eller mere specifikt tilfælde hvor Tryg skulle udbetale. Det kan skæres ned til en stjålet pung, et mindre lynnedslag og for mange år tilbage et ovenlysvindue der sprang, men alle gange var det effektivt hvad sagsbehandlingen angår og med mindre Tryg kommer til at skuffe mig stort fremover, så har de tanket godt op på goodwill kontoen her hos mig. Den sidste stjerne der ikke er angivet, skyldes de (lidt for) høje priser og at man ikke kan forsikre venteranbiler.
Aldrig problemer ved skader, har dog hørt at selskabet er lidt hård ved de kunder anmelder flere skader end gennemsnittet. Det synes jeg er helt OK, ellers betaler vi andre jo for de få.
min mand kom ud for et trafikuheld og de kunne ikke hjælpe, han måtte forblive på et møghospital i dagevis og selv betale for behandlingen, samt transportere sig til en større by da det blev muligt helbredsmæssigt. her kunne de heller ikke få en aftale til at fungere og først flyet hjem kunne de assistere med en opgradering så han havde plads til sit brækkede ben. nu nægter de at betale hospitalsregningen og påstår at det er svindel. Har han så selv brækket sit ben og behnadlet det og bestukket trygs vagtcentral og egen læge ??? eller bestukket sien læge og hospitalet her i dk til at lyve om at benet er brækket.
keld hansen found this review useful
Vi har haft brug for vores vores villaforsikring i forbindelse med en sprunget hovedvandledning og har også haft brug for indboforsikringen en enkelt gang. Begge gange er det forløbet helt problemfrit.
Vi havde desværre indbrud og vandskade indenfor samme døgn - og ja det var det famøse regnskyl i juli - så lidt ventetid er accepteret. Siden da har jeg foretaget 2 elektroniske anmeldelser (indbruddet) og en telefonisk (begge). Efter 4 mdr fik jeg en mail om at begrænse skaden, lufte ud etc !!! Jeg har stadig 4 ødelagte gulvtæpper liggende i kælderen. Jeg er da glad for at jeg kan afsætte lidt af mit hjem til vraggods og at vi havde råd til at erstatte min søns konfirmationsgaver. Det er åbenbart ikke forsikringsselskabets produkt at få kunderne på benene efter en ulykke
keld hansen found this review useful
Har en enkelt gang haft brug for Tryg forsikring. Blev venligt modtaget ved min telefoniske skadesanmeldelse, som blev ordentligt behandlet.
Dagen efter blev jeg kontaktet af det firma, som skulle besigtige skaden.
Vedkommende var sat grundigt ind i anmeldelsen, og jeg følte mig rigtigt godt behandlet.
jeg har været i tryg i mange år men nu er det slut. de har alle i tryg hver sin mening og ved ikke hvad de taler om. syntes at det er for groft at de ikke ved hvad de taler om når man ringer til dem.
keld hansen found this review useful
Jeg har haft alle mine forsikringer her gennem mange år. Trygs dækning er altid god og retfærdig. Dog har jeg oplevet ved en skade i udlandet, at de var lang tid om at sætte læge på sagen, og at de ikke ringede tilbage, når de havde sagt de ville. De var efterfølgende fire måneder om at tilbageføre et større beløb jeg havde lagt ud. Disse ting gør, at jeg ikke giver topkarakter. Det var dog småting i det store billede. Overordnet er jeg meget tilfreds og har ingen lyst til at skifte.
Jeg bliver påkørt af en bil som kører over for rødt lys og min bil bliver totalskadet. Tryg nægter at betale mere end det halve af vurderingen.
Kvinden der kørte over for rødt fik en dom for forseelsen ,men det var Tryg komplet lige glad med.
Jeg vil ikke opfordre forsikringskunder til at bedrage deres selskab, men jeg har efter denne oplevelse en større forståelse for, at nogen tager selv, når Tryg snyder kunderne på den måde.
keld hansen found this review useful
Har været enormt glad for at være kunde hos tryg, de har virkelig en af de bedste hvis ikke dén bedst hunde sygeforsikring og ansvar. Den er billig, den dækker langt mere end andre gør og de har god service.. Alle der går i tanker om at oprette en hundesyge og ansvarsforsikring bør stærkt overveje tryg! Min indbo er ganske standart men også til en god pris, men den største grund til at jeg har tryg er mine hundeforsikringer da der er stor stor forskel på trygs og hvad der ellers er på markedet. Tryg er i mine øjne den eneste rigtige når det gælder hundeforsikring :)
Har været så uheldigt at komme tilskade med mit venstre øje. Blev efter operation for nethindeløsning sendt til speciallæge af Tryg. Da han konkluderede at man ikke kunne afvise at min skade skyldes slag på øjet, udbetalte Tryg uden problemer min erstatning. Så har kun positivt at sige om Tryg.
Jeg synes generelt TRYG er et fair og troværdigt forsikringsselskab. De få gange hvor jeg har haft store skader har der aldrig været vrøvl, mens der har været et par mindre sager hvor jeg synes de var knap så gode.
har haft brand, og skulle have ny garage. det tog 2 år og mange rykker for at få håndværkerne til at lave noget. garage blev opført i letbeton færdig elementer. jeg fik brugte døre i. håndværker glemte rist til vandhane hvor efter de skulle have beton gulv op igen. håndværkere glemte at sætte stikkontakter op.jeg vil ikke anbefale tryg . har haft rigtige mange problemer med håndværkerne, ligesom de svinede hele huset til med sand også møbler. og snagede i hele huset, efter hvad ved jeg ikke .
Udgangspunkt - der kommer vand ind- skjult rørskade
Opgravning nr 1) Nordkysten ligger nyt rør og fjerner eksisterende brønd. Først da vi spørger hvor røret fra vinduesskakten er ført hen indsætter de en brønd (hovsa)
Opgravning 2) Der kom stadig vand ind ved regnvejr. Derfor kom de og gravede op igen. I stedet for som aftalt at sætte vandtryk på, forsøgte de at dække hullet til igen og bilde mig ind at der ikke var noget i vejen og at det var grundvand, der stod højt ved regnskyl! Efter tryk prøvning fandt de hullet og reparerede det.
Opgravning 3) Køkkenafløbet var stille og roligt holdt op med at virke. Vi fandt selv problemet, idet der ikke kom vand ud til nogle af vores brønde, når vi lod vand løbe i vasken. Nordkysten gravede op igen og fandt ud af, at afløbet fra køkkenet ikke var blevet tilsluttet, og løb ud under trappen.
Utætheden er formentligt fikset, men en ven af os har nævnt at der vist mangler en vandlås, og at den nuværende konstruktion vil give lugtgener til sommer.
Tryg stillede ikke kompetent teknisk support til rådighed. Tænk hvis vi ikke havde været hjemme, eller var ældre mennesker eller blot ikke så stædige.. Det kan ikke være meningen, at det er kunderne der skal agere tekniske eksperter..
Tryg skal ikke henvise os til deres underleverandør, det skulle være usynligt for os hvem der laver deres arbejde. I stedet bliver det vores hovedpine at Tryg har entreret med nogle fupmagere og os der bliver ansvarlige for kommunikation og test af udført arbejde..
Det handler om at være Tryg.
Kaare Riddersholm found this review useful
Har ikke haft mange anmeldelser, men en smadret forrude, et par cykeltyverier og et par stormskader, er behandlet hurtigt og til vores fulde tilfredshed.
Forsikret både Bil, Campingvogn og familieforsikring.
Fik stjålet et surround set i juli måned, og har stadig ikke fået noget at vide om hvad de har gang i. Har rykket op til flere gange men alt står, er yderst utilpas med tryg.dk og opfordrer derfor ikke andre til at vælge firmaet! Venter stadig den dag i dag...
Kaare Riddersholm found this review useful
Vi har altid følt os godt behandlet, når vi har henvendt os til Tryg ifm tyveri eller skade. De har handlet hurtigt og professionelt. Dog har jeg ifm én enkelt anmeldelse været nødt til at anmelde af flere omgange (ringe til forskellige kontorer), fordi det involverede både indbos- og ulykkesforsikring, hvilket var to forskellige afdelinger.- Det var lidt omstændigt, at der ikke kunne optages én samlet anmeldelse og resten klares internt!
Generelt godt tilfreds hos Tryg!!!
Det ligger 2-3 år tilbage i tiden. Jeg var på daværende tidspunkt kunde.
Tine Bosse går ud i pressen, at Tryg ikke vil hæve prisen på deres forsikringer. 14 dage senere modtager jeg et brev hvori der står " vi ser os desværre nød til at hæve præmien på deres forsikringer". De tog bla. udgangspunkt i den stigende indbrudsstigning i vores område i betragtning. Flot, den var faldet med 1,5% i de seneste statistikker. Jeg sendt mails til Tine Bosse og flere forskellige højtstående, hvori jeg udbad mig om en forklaring. Jeg modtog ikke et eneste svar. Så jeg skiftede selskab. De kunne lære lidt om kundeservice og troværdig information.
Kaare Riddersholm found this review useful
Erkender at have mødt min overmagt i Tryg Forsikring.
Troede jeg havde betalt for en ulykkesforsikring i nu 16 år, hvilket jeg da også har, men når der så sker et uheld, så har de rigtigt mange dygtige medarbejdere der kan finde bortforklaringer og andre undskyldninger.
Skulle i stedet have sparet de penge op, som forsikringen kostede.
Forleden skulle jeg i forbindelse med TRYG. Jeg kunne vælge mellem at udfylde en online formular/email, eller bruge funktionen "Ring mig op".
Jeg valgte den sidste mulighed, og inden der var gået 30 sekunder havde jeg en meget venlig og serviceminded medarbejder i telefonen.
Tak.... Det er sådan kunderne kan lí det.
NB: Min bedømmelse af TRYG gælder således alene denne "ring mig op" funktion.