We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)

Super god oplevelse

Super god mad og oplevelse, fik den helt store menu Knud den stor. Det var alle pengene værd.
hilsen
Mette og Frankie

Fed oplevelse

Ova Nova, Tulstrup kro's "nye" restaurant, prøv Knud den store, det er en smags- og sanselig oplevelse du ikke må gå glip af. Gourmet mad for alle pengene. Helt sikkert et besøg værd

- hilsen Keld og Sussi Larsen. Gl.rye

Sussi Larsen found this review useful

Bryllup helt i top!

Har netop holdt vores bryllup på Tulstrup Kro.
Helt fra start har de været gode til at arangere aftenen som vi gerne ville have. Det er utroligt hyggelige lokaler og maden er helt i top!
Hele aftenen igennem var personalet meget venlige og selv ud på natten (04-05 tiden) var der god service i baren.
Kan kun anbefales!

Tulstrupkro

Rigtig lækker mad, kan varmt anbefales

Vi bestilte den traditionelle Wienerschnitzel og en Fransk Bøf, det var rigtig fint anrettet og mindede lidt om gourmet anretninger. Det var rigtigt lækkert og tilmed forholdsvis billigt. Vi kom af med 470 for mad og drikkevarer til to personer.

Dyrt og middelmådigt

Et rigtigt fint og hyggeligt sted, med venlig personale, desværre virker maden noget fantasiløst og sjusket, og man går derfra, med en følelse af at have betalt goumet priser for cafe mad.
Måske vi har været uheldige.. men det får vi nok aldrig opklaret, da vi formodentlig ikke kommer der igen.

Is Tulstrupkro your company?