We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)
Tupperware

dårlig bytteservice. føler sig presset til at købe.

dårlig bytteservice nu. og føler købe tvang.
meget hyggelige i gamle dage.
har lige været til 2 demoer. det var det samme.
hvis ikke jeg og mine veninder får byttet, så er det det sidste jeg og de har købt i jeres firma.

Evighedsgaranti virker

Havde en gammel madkasse hvor låsen knækkede.Jeg har set anmeldelserne på trustpilot og regnede egentligt ikke med noget, men skrev alligevel på Tupperwares hjemmeside for at få byttet varen. En uge efter ringede den lokale Tupperware forhandler og ville hente madkassen da hun alligevel skulle den vej forbi. I dag har jeg så fået en ny og mere moderne udgave af min madkasse - også leveret direkte til døren, Det er sandelig service.

• L.
  • Frederiksberg, DK
  • 26 Reviews

evighedsgaranti er løgn

Tupperware kan åbenbart ikke tåle opvaskmaskine. Låget til en skål er ubrugelig og skålen selv er ødelagt indeni. De vil ikke erstatte låget, og alligevel gider jeg ikke vaske plastikskål i hånden.

Tupperware

Hvor bliver kundekontakten af???

I løbet af sommeren gik min shaker i stykker. Den knækkede i "propellen". Jeg kontaktede derfor tupperware, og d 5/8 kom der en konsulent, selvom jeg er ret tvivlsom på at hun vitterligt var fra tupperware grundet det efterfølgende forløb... Jeg var ikke selv hjemme d 5/8 da hun kom forbi og tog min elskede shaker med, det var min mand der udleverede den. D 11. Sept. havde jeg iendnu ikke hørt noget, og kontaktede derfor tupperware via hjemmesiden, for at få afklaring. Jeg havde imidlertid ikke fået gemt konsulentens nummer, så jeg kunne ikke kontakte hende igen. Jeg fik svar på en mail dagen efter (12/9-12) om at jeg skulle give de oplysninger jeg havde på hende og så ville hende der skrev mailen tage den derfra. Jeg havde jo så desværre ikke særlig mange oplysninger om konsulenten da jeg ikke selv var hjemme. Men skrev et nummer jeg forventede kunne være hendes, som jeg ikke selv kunne identificere. Jeg er enormt dårlig til navne, så jeg kan ikke engang huske hendes navn. Nu skriver vi d 5. nov. og jeg har INTET hørt siden. Jeg er dælme glad for at jeg har en fra et andet firma (Som desværre ikke er lige så god, men jeg kan dælme sagtens nøjes!) Magen til fup firma skal man lede længe efter!!! Jeg er godt nok utilfreds med måden at dette bliver håndteret på!!! Jeg savner min shaker!!!

Trist læsning :(

Tjekkede for sjov disse bedømmelser - og blev lidt trist....Syntes ikke dette er min opfattelse af Tupperware, hverken før eller efter jeg valgte at starte op som konsulent...

Desværre lyder det som om I har været uheldige, jer der skriver herinde...Æv!

Stjernerne jeg lægger ind er ikke et forsøg på at fedte til en bedre bedømmelse men reelt den oplevelse jeg har af det både fra min tid som kunde og nu som konsulent på 2. år.

er ganske godt tilfreds

jeg kan ikke se hvorfor andre absolut ikke regner tupperware for noget, de gange jeg har handlet med dem, har min konsulent udførligt forklaret hvad der er ombytnings/ny dele garanti på og hvad ikke er. og de produkter jeg har fungerer upåklageligt.

Anne found this review useful

Hakker

Jeg har en, kan ikke helt huske, hvad den hedder. Den kan piske, hakke mm. Stor model, håndtag foroven. Det er den 1 model jeg har, normalt kan man skille låget ad, så man kan vaske det rent, men her er det skruet sammen, jeg skulle bruge den i campingvognen, har brugt den til og piske fløde et par gange.Problemet er så, når den skal vaskes af, så løber vandet ind i lågen, men for og få det ud, skal man skue låget fra hinanden, sådan noget fløde, bliver helt grønt og lugter meget., men det siger tupperware, alias fupperware, at det er meget normalt. fup og fidus! Så kan man jo ikke bruge garantien til noget. Jeg må sige, jeg er ikke sikker på, jeg længere gider og købe deres L... længere. Bedre service i føtex og billigere...

Har ødelagt vores microovn

Har købt en riskoger til microovnen, hvor vi anden gang bruger den smelter i bunden- ja bunden forsvinder faktisk.
I følge brugsvejledningen skal kogetiderne på risposen blot følges.
Vi kogte brune ris i 35 min, efter 20 min står der røg ud af microovnen og bunden er væk
Vi kontakter tupperware der siger at det er vores egen skyld at den er smeltet og at deres produkter er gennemtestede.

Microovnen virker nu ikke længere
Tupperware vil hverken erstatte microovn eller riskoger
Nægter at tage produktet ind til test da de på forhånd har konkluderet at det er vores ovn der har ødelagt produktet.

Evigheds garanti dækker kun hvis dit produkt ikke går i stykker!

Vi er færdige med at købe deres produkter!

manglende garanti

Jeg købte for et par år siden, en dejskraber af plastik og silicine. Jeg opdagede en dag, at der var kommet minst 20 hakker i siliconen, var derefter til et party, hvor jeg selvfølgelig medbragte min dejskraber, da de jo har den såkaldt "evighedsgaranti" ja, min bare R.. deres evighedsgaranti giver jeg ikke en døjt for. Fik den retur med påtalen at det var mig selv der havde ødelagt den. Nu er det ikke en, jeg bruger så tit, så den er jo ikke slidt. samt det er ikke hakker, som der er, men selve silikonen, som nærmest revner, hvilket jeg ikke kan se, jeg kan være skyld i. Talte med en anden forhandler tilfældigt, hun fortæller mig, at der slet ikke er garanti på silikone. Det kunne måske være, at man skulle informere folk om det, inden salg til kunderne.
Ja, hvad kan jeg sige, køb kun, hvis du ikke forventer garanti.

tupperware hjerterne ikast

sikke en gang lort det tupperware i Ikast pas på med at blive forhandler. først betaler man en masse penge for at få sin opstarttaske og dertil høre en velkomst gave som man aldrig modtager selvom man har betalt den. får man en regning fra tupperware ja så ender man ved inkasso selvom det er første regning og man har en aftale. de svindler og snyder desværre så lad være med at blive forhandler hos hjerterne i Ikast for det giver dig desværre kun problemer. jeg vil fremover advare alle mine venner om at blive forhandler af det for det er en stor gang lort de fyre af. så pas på. de kan sende folk rykkere og div men hvad kan du som person gøre ved at de beholder hvad du optjener af varer og din velkomstpakke du kan jo ikke sende dem rykkere eller smide dem til advokat. lad for din egen skyld være med at blive medlem eller forhandler for det giver dig store problemer. jeg gider ikke svindel og humbug så nu kan de rende mig et vist sted.

Jan Sørensen found this review useful

Falsk reklame

Alle kunder får en vandflaske når de deltager i en demonstration. Sådan står der flere steder på deres folder. Men det første der bliver sagt til demonstrationen er at man skal altså lige købe for min.250,- før man kan få den.
Det står ingen steder og er derfor efter min mening bondefangeri og falsk reklame for at få flere til at deltage.
Kan se at i Feb.mdr. laver de samme nummer, her gælder det en madkasse som de lover alle kunder, jeg spurgte om man så også skulle handle for 250,- for at få den. Ja det skal man. Det er simpelthen for groft at narre folk ved at love gratis gaver til alle.

Jan Sørensen found this review useful

Reklamation

Jeg har en osteklokke som fugter indeni og henvender mig til Tupperware. En flink konsulent henter den og sender den ind til Kolding. Efter 3 uger kommer den retur, med besked om at den intet fejler. Der er dog ingen seddel med som begrunder at den intet fejler. Jeg forsøger så gennem Tupperwares hjemmeside 5 gange at komme i kontakt med dem hvilket ikke lykkedes. Har nu talt med en I Hellerup, som foreslår at jeg sender den ind igen, på trods af hun siger den skal gøre sådan. Den form for evighedsgaranti man " lover " ved de partyer der holdes gælder så ikke mere. Nu er der pludselig 20 forskellige forbehold at tage hensyn til. Hun siger ikke at det ikke passer hvad jeg siger, men tvivlen kommer endnu engang sælger til fordel. Jeg kan vælge at sende frem og tilbage til Tupperware for egen regning, og så få at vide at produktet intet fejler, for det er Tupperware der selv tester og afgør sagen.
Så jeg har ikke mere Tupperware nu.

TMB found this review useful

Is Tupperware your company?