We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

Forfærdelig service!

Min kone købte et gave abbonement fra Ude og Hjemme til sin mor bestående af 13 numre, derefter skulle abonnementet stoppe. Abonnementet stoppede ikke og nu har hendes mor modtaget regning og rykker på de numre der er sendt ud over det bestilte. Efterfølgende opregning til Ude og Hjemme resulterede kun i en service langt langt under lavmålet og de ville hverken høre eller lave om på noget, det til trodts vi har dokumentation på det bestilte, ja de var direkte uforskammede. Vi køber ALDRIG mere et produkt fra dette forlag.

Mit favorit blad.

Og hvorfor så det?
Joh, fordi jeg er X-ords fan, og virkelig godt kan lide dem, som man finder i Ude og Hjemme.
Desuden er deres madopskrifter ikke alene rigtig inspirerende, de er som oftest også sunde og velsmagende.
Det er dejlig uforpligtende underholdning med et blad, og jeg glæder mig faktisk altid til onsdag :-)

carina found this review useful

KRYDSOGTVÆRSLØSNINGER

JEG GIVER ET 1 TAL FOR DEEN NYE MÅDE MAN SKAL INDSENDE
LØSNINGER PÅ.MAN KOMMER STÆRKT I TVIVL OM I HAR MODTAGET
DEM ELLER EJ.
MVH.FLEMMING DAVIDSEN
ODENSEVEJ 48
5600 FAABORG

Udeoghjemme

God blad med let læselige artikler, men er i længden lidt ensformet i deres historier!

Is Udeoghjemme your company?