We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (26)

Effektivitet

Ungarbejde er helt klart mit foretrukne sted. Gang på gang udviser de god kunderservice, og deres hjemmeside er nem og overskuelig. Kan klart anbefale det til andre!!!!!

Ungarbejde

Bedste job-database til unge!

Ungarbejde.dk er uden tvivl den bedste job-database for unge mennesker. Der findes ikke en så nem og overskuelig database med så mange jobmuligheder!

Jeg har rekrutteret ungarbejdere via hjemmesiden med stor succes.

Peter Mühlmann found this review useful

Ungarbejde

Kun ét sted du finder jobs til unge

Ungarbejde har den bedste platform til unge, når det kommer til jobs. Punktum. Jeg har brugt ungarbejde til at komme i kontakt med unge til fx rengøringsjobs på mit kontor, og jeg har været overvældet over mængden af gode ansøgere. Super effektivt!

Pisse godt

Det er super nemt at bruge, og det er lækkert at alle jobs til os unge er samlet et sted, for synes hurtigt det kan blive mega uoverskueligt, hvis man får vist alle de jobs, som overhovedet ikke passer til mine kriterier.

Altid noget at hente

Vi står tit og skal bruge en ungarbejder i én eller anden grad hos Brokerprint - og her kan vi altid finde noget og få hjælp af teamet bag Ungarbejde.dk, som altid arbejder for dig, som var du den vigtigste kunde :)

Bedste anbefalinger herfra!!

Nemt og overskueligt.

Jeg har både i mit nuværende og i mit tidligere job brugt ungarbejde til deltidsrekruttering.
Der har været meget feedback fra ansøgere.

Det giver et nemt overblik og er nemt at administrere. Jeg kan kun give en stor anbefaling.

• WB
  • Copenhagen, DK
  • 20 Reviews

Okay.

En fornuftig hjemmeside med masser af jobtilbud.Til trods for at hjemmesiden er egent til unge mellen 13-25, oplever jeg tit at der bliver tilbudt flest jobs til unge mellem 13-18 år. Det skal man lige være opmærksom på.

Synes den er super

Har fået to jobs igennem denne side, så den har helt sikkert fungeret for mig :)

Fantastisk!

Jeg har brugt ungarbejde.dk mange gange og er fuldt ud tilfreds! Har fundet nogle fede jobs, som jeg aldrig ville kunne have fundet uden Deres hjælp.

Ungarbejde

Gode resultater og effektiv support

Jeg har anvendt Ungarbejde.dk til søgning efter kvalificeret arbejdskraft. Allerede efter annoncen havde været online 1 time fik jeg den første ansøgning. I løbet af få dage fik jeg 14 ansøgere.
Samtidig havde jeg et spørgsmål til anvendelsen af Ungarbejde.dk. Sendte mit spørgsmål kl. 20, og fik et svar efter 10 minutter. Det er support, når det er bedst.

Muslum Osman

hjemmesiden er genialt og virker perfekt til dem der vil arbejde og vil have job ;)

Genialt koncept!

Hjemmesiden virker meget overskuelig, og er et let værktøj for unge når de skal ud og søge job.

Gennemsnit's hjemmeside

Fungere fint, dog tror jeg personligt mere på en skriftlig ansøgning til butikken :)

nemt og uoverskueligt

jeg synes den er helt fin, nemt og uoverskueligt og det er super godt

Super koncept

Overskuelig hjemmeside, som er nem at bruge. Det fungerer bare.

Ungarbejde

Super god Hjemmeside til at finde jobs

Synes hjemmesiden er super god til at finde et job på.
jeg har selv fundet et job hos burger king over deres hjemmeside, og fik jobbet.
det tog mig kun 1 uge at få et job over deres hjemmeside.
Tommel op for jer www.ungarbejder.dk

Super koncept

Ungarbejde er et super initiativ der er taget, det har hjulpet mig tidligere med at få nyt job.

Mange tak til de dygtige initiativtagere!

Godt nok

Ungarbejde.dk er god nok men det er ikke så fedt at alle job næsten er i samme katekorier, jobene er for ens.

God og hjælpsom side

Rigtig god og hjælpsom side, som er meget overskuelig og til at finde ud af! Ungarbejde.dk har hjulpet mig rigtig meget :-)

Det er godt arbejde!

God!

Siden er en god oversigt over jobs.

Jeg har dog ikke haft noget personligt held med at finde arbejde på siden. :)

super job site

Ungarbejde.dk er en super god hjemmeside. det er nemt og lige til, bare skriv sit postnummer ind og så kommer der en masse ledige stillinger op til ens ejet behov.

Ros til jer :)

Aldrig været nemmere

Det har aldrig været nemmere at få job som ung. Hjemmesiden hjalp mig med at finde et job, i en fart som jeg aldrig har oplevet før. Oprettede en bruger hos dem, og 14 dage efter, havde jeg et job. Respekt!

Peter Mühlmann found this review useful

Ungarbejde

Udemærket, uden dog at være prængende

Ungarbejde.dk's side er ganske udemærket, Men den er dog ikke prængende, den er desværre ret forvirrende og ældrende til tider. De kunne godt have styr på en smule mere end der er på nuværende tidspunkt. Hvilket desværre ikke kan siges der er.

Reply from Ungarbejde

Hej Jannich

Tak for din feedback!

På hvilke områder synes du, at siden er forvirrende?
Kan du komme med eksempler på, hvor du mener at der ikke styr på det?

Så vil vi arbejde på, at få rettet op det - hurtigst muligt :)

God dag
Ungarbejde.dk teamet

Fremragende jobsite for unge

Ungarbejde.dk er lige hvad man har brug for når man har brug for et fritidsjob. Udvalget af jobs er tilstrækkelig stort og hjemmesiden er enkel og nem.

Jeg har kun gode erfaringer med Ungarbejde og kan kun anbefale andre jobsøgende at gøre brug af siden.

Fremragende!

Jeg manglede et job, gik ind på hjemmesiden der både er overskuelig og nem at betjene. Jeg tastede mit postnummer ind, og fik de ledige stillinger frem på skærmen. Her var det nemt at overskue de forskellige jobs og jeg fandt et der passede mine behov.

Jeg søgte det og var så heldig at få det, så har kun rosende ord om Ungarbejde.dk :)