We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (412)

Godt arbejde :-)

Bestilte lamelgardiner, disse leveres efter en uge. Hurtigt og nemt :-)

Uniggardin

Let at finde det rigtige velux gardin.

Let at finde det rigtige gardin til vores velux ovenlys vindue. Rigtig god pris og ok leveringstid.

Superflot og enkel gardinløsning

Allerede et par dage efter jeg havde bestilt mine nye panelgardiner til et stort sydvendt vinduesparti i vores stue, blev de leveret direkte til vores bopæl. De blev monteret på 10 min. af een person og resultatet var langt bedre end forventet.
De er dekorative og funktionelle på samme tid og lever fuldt op til vores forventninger om at skærme for skarp sollys.
Jeg kan kun varmt anbefale produktet og at handle med Uniggardin.
Mvh
Vibeke, Sorø

Super god oplevelse

Bestilte lamelgardin og rullegardin. Desværre fik vi rodet rundt i farven på det ene gardin, men en mail og en opringning, så var det klaret. Gardinerne ankom efter 1 uge - som oplyst.
Opsætning af begge gardiner gik som en leg og alt passede i højde, bredde og farve.
Det er absolut ikke sidste gang vi handler hos Uniggardin og vi anbefaler firmaet til alle.
Kvaliteten er i top og prisen er lav. Super god oplevelse.

Uniggardin

Hurtig levering og nem opsætning

Jeg bestilte gardin til vores velux vindue da de havde de absolut bedste priser og vi før havde haft god erfaring med butikken. Vi havde samme gode oplevelse denne gang. Hurtig levering, nem opsætning og fornuftig pris. Så kan anbefale butikken.

Pæne gardiner, umuligt brugsvejledning

Jeg bestilte 5 lamelgardiner og fik dem før den lovede tid. Pæne gardiner og farven som forventet. Men brugsanvisningen er altså for ringe! Det fremgår ikke tydeligt hvilke skruer, der skal bruges til beslagene og først efter 1 1/2 times formålsløs baksen med skinnen til det første gardin gik det op for os at vi skulle bruge de små skruer til beslagene og ikke de større som først antaget. De store er ganske enkelt for store. Desuden manglede der 3 små skruer, som måtte skaffes fra anden side.
Altså: produktet er helt fint, men brugsvejledningen burde gøres tydeligere, evt. med en indholdsoversigt, da der er ret mange små "dimser" til overs, hvis brug man ikke kan gætte sig til.
Hilsen
Kathleen, Vanløse

Niels Borup-Larsen

Har den 7/3 bestilt 2 stk Velux rullegardin som en blevet lev.idag d.11/3 så det kan kun siges at det var helt perfekt opsat en ½ time efter.

Uniggardin

Super service, levering og produkt!

Man får god info undervejs i bestillingsprocessen og levering sker uproblematisk og til tiden. Og oven i hatten er det produkt man modtager i super god kvalitet! :)

Kan kun anbefales!

Virker bare...

Har i flere omgang bestilt plissegardiner ved Uniggardin. Hver gang har jeg modtaget varen før tid og uden problemer. Varen er samtidig af god forarbejdning og af høj kvalitet. Bedst af alt, så er den billig sammenlignet med tilsvarende produkter. Kan kun anbefales.

Uniggardin

Aftalt produkt og leveringstid overholdt.

Uniggardin leverede vores nye VELUX mørklægningsgardiner til den fastsatte tid.
Prisen var i orden.
Eneste minus var en manglende mail/SMS, som bekræftede leveringstidspunktet og trackingmuligheden af GLS leverancen.
Vil dog uden forbehold anbefale dem til andre.

Fantastisk kundeservice!

Jeg havde bestilt lamelgardiner og da de ankom var målet forkert. Dette var min egen fejl da jeg ikke havde fulgt deres udførlige guide. Jeg tog kontakt og fik fat på Charlotte som var til fantastisk stor hjælp.

Nu spiller det hele og jeg vil til en hver tid anbefale alle at handle her!

Gardinerne

Gardinerne var i samme gode kvalitet som vi tidligere købt.
Selve levering var dog ikke helt optimal. Til trods for at vi havde noteret at GLS kunne sætte pakken i legehuset blev denne fragtet tilbage til hovedlageret i Tåstrup. Da vi ikke er hjemme i dagtimer resulterede dette derfor i en køretur til Tåstrup.
Vi benytter ofte GLS pakkeshop, men dette var desværre ikke en valgmulighed. Denne service bør I overveje at tilbyde.

Uniggardin

Fin service, hurtig levering, flot produkt.

Vi bestilte lameller til vores nye hus hos Uniggardin. De blev leveret hurtigere end lovet og passede perfekt. Fin service til rimelige penge.

Uniggardin

Godt forløb som forventet.

Hurtig levering, hurtigere end lovet.
Godt produkt.

Service i top

Fik flere gratis stofprøver før beslutningen blev taget. Gardinerne var lovet leveret en mandag men kom fredagen før, så de kunne komme op i weekenden.

Nem, hurtig og stabil

Jeg opdagede tilfældigt Uniggardin på nettet og har lige nu handlet tredje gang.

Det har været nemt at gå til og der er meget information både til bestilling og levering.

Godt firme.
Olav Auken

Uniggardin

Super fin handel, godt prudukt

Det fungerede rigtigt fint med køb af mit nye gardin
det er ikke sidste gang vi handler her.

Det kører i olie!

Der er ikke noget at udsætte på nogetsomhelst. Det er 3. gang jeg bruger Uniggardin og behøver ikke at se mig om efter alternativer!

Uniggardin

Flot gardin, nem opsætning og problemfri levering

Persiennen er perfekt. Eneste ankepunkt er leveringen, da det blev afleveret til en anden person i bebyggelsen.

godt sted at handle

venlig betjening , hurtig levering

Flot vare, til god pris

Vi har købt alle gardiner hos Uniggardiner og vi er godt tilfredse. De er i en god kvalitet til rimelige penge.
Der var 2 småfejl, den ene kæde til rulle gardineret var ikke kortet af, men det kunne vi hurtig selv klare. Også manglede der en plastik dims til lamel gardinet, men et opkald til kontoret og de sendt en ny.
Men alt i alt en god oplevelse. Vi handler gerne her igen.

Perfekt

Alt var som bestilt, - specielle mål - og passede perfekt. Rigtig god kvalitet, lidt dyrere en feks. Jysk men meget bedre kvalitet . Kan kun anbefales.

Ikke sidste gang

Vi har nu bestilt rullegardiner 4 gange hos Uniggardin og alle gange har været yderst tilfredsstillende.

Uniggardin

Til UG med kryds og slange

Helt igennem en rigtig god oplevelse fra bestilling - levering - opsætning og telefonservice. Har allerede anbefalet Uniggardin til flere.
Mariane

5 stjerner til Uniggardin

Hurtig levering. God telefon service. nemt at installere- og det ser flot ud!

Uniggardin

Vi er meget tilfredse med vores nye plissegardiner passede perfekt og
meget flotte, så når vi skal have nye plisseer til sommerhuset vil det
helt sikkert blive uniggardiner vi vælger igen.

Uniggardin

Nem bestilling og gode gardiner

Bestilling foregik super simpelt og rullegardinerne passer perfekt.

Perfekt

Vi havde købt rullegardiner fra et billigt firma, som ikke var i orden. Hos UnigGardin kunne vi få nye fjedre til små penge, og nu virker de alle. Rigtig gode fjedre, instruktion på YouTube til, hvordan man sætter dem på.

Fin handel

Fin og almindelig handel. Lige efter bogen

Uniggardin

God oplevelse med Uniggardiner.

Har købt gardiner fra uniggardiner. Rigtig fine, passer 100% efter de angivne mål.
Pynter virkelig op, kvalitet uorden. Produktion og levering overholder de angivne tider til fulde. Køb trygt hos Uniggardiner
Mvs. J.JJensen

Hurtig levering, god kvalitet

Bestilte rullegardin efter mål i September 2012. Blev leveret indenfor lovet tid, og fin kvalitet. Kan anbefales.

Super

Perfekte gardiner perfekt levering

Kvalitetssikkert koncept

Vinduerne i vores 70'er hus er bestemt ikke standard. Derfor er det godt at Uniggardin kan tilbyde et nemt og kvalitetsikkert koncept på nettet. Vi er meget glade for gardinerne, som virker til at være af en rigtig god kvalitet. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Uniggardin

billig, hurtig levering og kvalitet i orden

Jeg bestilte et gardin fra uniggardin fordi det bar der jeg kunne få det billigst og tilmed også hurtigst. Gardinet kom i løbet af få dage og det var bare i orden. Når jeg næste gang bestiller gardiner til de kommende to nye VELUX vinduer, så bliver det helt sikkert fra uniggardin. Det er en god nethandel der er til at stole på!

Uniggardin

Nem bestilling, hurtig levering, varer perfekt, hvad mere kan man ønske sig.

Det er første gang vi handler med denne net-butik, men kan varmt anbefale at gøre det. Vi har ikke haft noget problemer overhovedet og som lovet blev beløbet heller ikke trukket på vores konto før vi havde fået besked om at varen var afsendt. Perfekt.

Perfekt

Nemt, hurtigt og billigt. Vores Velux vindue er af en størrelse, som ikke kan købes uoriginalt, men her var prisen også iorden. Handler gerne igen:-D

Uniggardin

Fin pris, hurtig forsendelse og solid emballage

Bestilte varen via hjemmesiden. Modtog varen efter et par dage.
Vil helt sikkert handle i netbutikken igen, hvis jeg får behov for det.

et fantastisk køb

Nem bestilling og hurtig levering og perfekt lige til at montere

Rigtig fine produkter

Jeg har nu tre gange købt gardiner hos Uniggardin, og hver gang lever produktet op til sin beskrivelse. Super fint produkt og hurtig levering og svar på henvendelser.

Bestlt og leveret

Vi havde bestemt os for at købe et uoriginalt Velux gardin, men vi kunne ikke finde vores type (virkede for mig som om de ikke førte den model, men det var for mig svært at finde ud af), så det blev til et dyrere og originalt Velux gardin. Leveringen med GLS gik også ok, blev dog ringet op af GLS som ikke kunne finde vores vej, han nævnte også vores adresse med "vej" som endelse i stedet for "vænget" som det er. Men adressen var korrekt på pakken, så det var vist GLS som ikke helt var vågne.

Har flere gange handlet hos Unigardin og det er ikke sidste gang. Får hvad jeg bestiller og det virker som en fin forretning.