We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (34)

Tilfreds :-)

Jeg synes at man får en god behandling, jeg vil helt sikkert købe fra butikken igen.
Venlig hilsen,
Emily

God personlig service

Jeg har været utrolig glad for den personlige service der har været. Michelle brænder for det og det er fedt. Hun har meget om ørene, så når tingende går galt er det ikke af ond vilje og hun rette det op hurtigt.

Man kan jo så heller ikke klage når hun sender bedre vare til en, fordi det man har bestilt er udsolgt. Det kalder jeg service, at man ikke bare for kastet i hoved, "den kommer om xx dage, din ordre er sat på standby", men at Michelle sender pakken alligevel med bedre vare for samme pris.

Fra min side af skal der lyde et TAK! Michelle. Jeg vil handle med der frem over, netop grundet den personlige service du yder, det er en sjældenhed.

Unique Play

Langsomt - men sikkert..!

Utrolig fin service og dejlig venlig korrespondance. Kontakten upåklagelig. Og så bærer men sgu over med, at det går lidt langsomt.
Varerne er af fin kvalitet - og tak for slik og søde beskedder..!

Næsten helt perfekt :)

Jeg modtog min vare næsten med lynets hast, selvom det var lige op til jul - og tilmed med lidt chokolade og en personlig hilsen i kuverten. Varen er i perfekt stand og passer til beskrivelsen. Helt igennem tilfreds med min handel! Mit eneste "men" er, at jeg modtog varen i en anden farve end den jeg havde valgt ved min bestilling, men det har nok været en smutter i juletravlheden, og jeg bestemte mig for , at jeg godt kunne leve med den anden farve og beholdte altså min vare :)

Unique Play

Bedste webshop oplevelse ever.. :)

Eller dvs. skrev til Michelle at jeg skulle bruge nogle ting om aftenen ca. middag og om eftermiddagen kørte jeg forbi hendes lager hvor jeg fik de ting med hjem jeg skulle bruge, hun er en utrolig dejlig og varm person som virkelig brænder for at få sin butik op og stå, så vil bestemt anbefale hendes webshop..!! :)

Usædvanligt serviceniveau

Jeg har handlet hos Uniquelady et par gange og har fået en perfekt betjening begge gange!
I det ene tilfælde havde jeg varen i hånden 15 timer efter jeg havde trykket "Bestil".

Men det der gør det usædvanligt er fornemmelsen af at være mere end en almindelig kunde.
Der har begge gange været lidt ekstra med (chokolade og/eller vareprøver) og en kombineret hilsen og vejledning fra Michelle.

Det jeg nogen gange savner ved at handle på nettet er den menneskelige kontakt, men det har Michelle fundet ud af at leverer lige så sikkert som varerne.

5 stjerner fordi jeg ikke kan pege på een eneste ting der kunne gøres bedre.

Unique Play

Fin behandling, lige før det er topkarakter.

Købte nogle småting og overførte pengene.
Jeg startede med at lave lidt ged i den, kom til at overføre fra en forkert bank.
Men, da det var ordnet fik jeg en mail om at det var afsendt.
Der gik dog stadig 4 dage, men betjeningen og det "personlige" kort der lå i pakken var ventetiden værd.

Det skal på ingen måde tages negativt, at der ikke er 5 stjerne.
Jeg gemmer bare den 5´te stjerne til en anden gang.

Superhandel

Køb af penisring:

Er rejsningen sløj,
Når det er tid til haløj.

Har du brug for en hånd,
Eller et hjælpende bånd.

Så vennen den strutter,
Uden det slutter.

God fornøjelse,
Ved elskovens højeste.

Tak for en god og personlig handel.

;0)

Unique Play

Fatter ikke alle de gode anmeldelser

Jeg kan overhovedet ikke genkende alle de positive anmeldelser, jeg har lavet en bestilling for over en uge siden og ikke fået andet end en ordreinformation og et nyhedsbrev og ikke en ski andet.. + det er begyndt at vælte ind med div. spammail, så ikke lige et firma jeg kan anbefale..

Reply from Unique Play

Hej Kurt

Jeg er ked af din dårlige anmeldelse. Vælger man at få mit nyhedsbrev får man samtidig også mit gratis mail kursus samt min e bog. Jeg beklager du har fået en anden opfattelse af mit nyhedsbrev.
Din ordre er på vej og jeg håber du får den idag. Mange gange undskyld ventetiden.

Kærlig Hilsen

Michelle

Top $$$

Mega hurtig ;)
Altid sød og venlig..

Hurtig og effektiv betjening

Jeg fik mine varer i løbet af 5 dag og de levede op til forventningerne

Fantastisk Shop

Deltog i en 'live' fremvisning af nogle af Unique Lady's varer her for otte dage siden! Jeg har købt der et par gange før, og vil gøre det igen! Fantastisk udvalg og flot kvalitet. Det er ikke de billigste ting du får her, men kvalitet koster som bekendt :)

Unique Play

Michelle er rigtig god til at give besked omkring status og hun gør meget for at yde en god service på et personligt niveau

Sitet er godt og rimelig velassorteret og har ok hurtig levering.

samlet set gør det et godt indtryk og der er aldrig problemer med manglende varer i pakkerne og den slags

jeg anbefaler gerne sitet :)

Fin handel

Fin handel og service, men varen blev leveret til et posthus i den anden ende af byen og ikke i døgnboks som valgt.

hejsa

kanon service, super hurtigt levering spændende udvalg af produkter god vejledning

Hejsa ang bedømmelse

Der er Intet at klage over, mange takker for denne gode og rare service der har været på dette :)

leveringen halter....

uniquelady.dk

Der står at bestille man inden kl 16:30 er varene fremme næste dag!!!
Bestilte onsdag kl 14 så det burde være fint nok, men torsdag fik jeg en mail om at det var på vej til posthuset og så kunne jeg hurtigt regne ud at der næppe ville være kommet frem til aftalt tid.
Michelle var sød og forstående da jeg skrev til hende og hun ringede mig da også hurtigt op og undskyldte med at der var rod med post dk..... hmm når de nu ikke havde fået det sendt fra firmaet endnu ja så syntes jeg ærligt talt det er for lavt at sende sorteper videre til post dk.
Jeg skulle bruge varene fredag morgen og vi aftalte derfor at hun ville sende dem med expres så alt var på plads til fredag....
Fredag kom men ingen post ..... den kom så lørdag på helt normalt vis...
Sikker på at varene er helt i top og ja jeg vil også bestille en anden gang men ikke hvis jeg skal bruge det her og nu!!!!
Så heller lade være med at love at det bliver sendt samme dag og man så bliver skuffet!!
Ændre lev. til et par dage er mit råd til jer !!!

Unique Play

Spændende og interessant !!

Super god service!! Spændende indhold hvilket jeg syntes gør rigtig meget. God oversigt - man er ikke i tvivl om hvad for nogle produkter der sælges.. Kan kun finde på at bruge uniquelady !!

Michelle Nielsen and Allan Nielsen found this review useful

Super god service!

Jeg kan varmt anbefale Uniquelady. Varerne er kvalitetsvarer, så du får noget for pengene samt, er Michelle altid sød og venlig og klar til at hjælpe, vejlede og give nogle gode råd.

Venlig og imødekommende.

God kommunikation hurtige svar og god opdatering af det bestilte. God beskrivelse af varerne, der bare var helt til forventningen.
Helt sikkert et sted jeg vil handle som trans.

Trine

• Fredericia, DK
  • 1 Review

Super effektiv og hurtig :o)

Hurtig ekspedition, modtog varen dagen efter bestilling.
God vejledning og hurtig svar vedr. spørgsmål.
Kan kun anbefale uniquelady.dk

FED

Jeg har altid fået en
og surveren betjening

Super Service

Kan klart anbefales. Sød og hurtig respons på alle henvendelser.

Førstegangskøber

Har lige gjort mit første køb hos unique-lady, og er tilfreds med både varene og betjeningen så det er ikke sidste gang jeg køber der.

Rigtig fin service

Jeg har kun ros til Uniqe Lady. Fin kontakt og mail korrospondence. Hurtig levering trods tragedien med branden i KB hallen. Så flot service :-)

Anmeldelse af Uniquelady.dk

Har handlet ved uniquelady og var rigtig godt tilfreds med betjeningen og måden det hele forløb sig på ..
Kan rigtig godt anbefale folk at handle her.
Servicen finder du ikke bedre andre steder
Thumbs up !!!

super betjening

Jeg har haft en super god oplevelse med uniquelady, michelle som er indehaver af denne meget fine butik, har været yderst hjælpsom i procesen med at finde de rigtige størrelse, den rigtige model osv. Uniquelady har svaret mig tilbage næsten med det samme om det var i påsken eller kl. 02 om natten... jeg tror ikke jeg er blevet serviceret bedre i nogen anden internet butik ever... Så derfor kan jeg kun give top karaktere...

Altid god service!

Jeg købte et halsbånd hos uniquelady og jeg må indrømme at kundeservice er i top, varen var godt pakket ind, og det kom overraskende hurtigt!... Intet at klage over!
God pris, god service.. jeg kan kun snakke godt om denne side.. jeg handler altid på nettet når det er varer af denne slags, og denne gang har fornøjelsen været helt i top!.. Det var første og absolute ikke sidste gang!
kan kun varmt anbefales!

JB found this review useful