[REPLY]
Vill helt sikkert handle her igen. Super hurtig leveringstid og super vare. Godt nok var målmandshandskerne lidt i stykker men da jeg ringede ind og sage det fik jeg bare et retur brev så jeg kunne sende dem tilbage
Hilsen Nicolai
Har efter hånden handlet rigtig mange gange på Unisport, og jeg har aldirg oplevet andet end god service og varer til tiden!
Thumbs up
Jesper
Bestilte mit tøj, og fik det med posten under et døgn senere. Alt var som det skulle være. Intet at klage over.
Jeg bestilte bla en porcelænskål, da jeg modtog den var den gået i stykker, fordi den ikke var pakket forsvarligt ind. Vi ringede til Unisport og de erkendte at den var dårligt pakket ind, samt at det var en fejl de ikke havde sendt pakken, markeret "Forsigtig"
De lovede at sende en ny, der skulles pakkes forsvarligt ind, og markeres forsigtig.
Det skete imidlertid ikke, nu har jeg modtaget endnu en porcelænsskål, der lå og raslede rundt i papkassen - den var kun pakket ind i et tyndt lag bobleplast, og papkassen er ikke markeret forsigtig.
Denne gang er der kun gået en lille flig af kanten af skålen, jeg synes det er dårlig service
så de hade 25% rabat på trøjer bestilt en fra mit hold den 1/1 2013 og fik mail ang
Din ordre ST1050429 er nu lagt til tryk 02-01-2013 09:58:37
Din ordre ST1050429 er nu afsendt 02-01-2013 11:31:01
Så de er sku hurtig MEN så kom PostDanmark ind over og venter stadig på min pakke he he men det kan de jo ikke gøre for. Super godt og hurtig firma bare de ville finde andre ind PostDanmark til og sende deres pakker med
Træningsdragten jeg bestilte, blev afsendt med det samme - og den ankom allerede dagen efter bestilling. Det kalder jeg super service :o)
Købte et par fodboldstøvler til 1700 kr, som gik i stykker efter et halvt år, og de afviste blankt reklamationen, fordi de mener jeg ikke har brugt læderbalsam, hvilket man ikke blev gjort opmærksom på vej køb.. Til sammenligning med [external link removed] ville de have taget støvlerne retur efter samtale med en medarbejder. Så alt i alt kan jeg ikke anbefale at man bruger Unisport.dk
En god og meget professionel butik, som har styr på deres varer og kunder, og sender varende hurtigt. Prisen er ikke besynderlig lav, men de har dog alligevel nogle gode tilbud en gang i mellem.
Det kan ikke gøres bedre. Bestilte nevø'ens julegave søndag eftermiddag. Fik varerne tirsdag. Nemt at finde rundt på siden og hurtig handel.
Perfekt!!!
Dejlig nem og overskuelig side, med alt inden for fodboldens verden men også bare sportssager i det hele taget. Hurtig levering og faktisk bare en fryd at handle hos jer. Top her fra!
Jeg havde brug for at få leveret en gave på meget kort tid. Ved hjælp af lidt snilde og en super god service pr. telefon fik Unisport ordren effekturet, så vi nu står med gaven i hånden om max 3 timer. Det er betryggende og virker yderst effektivt !!
Og så er jeg vild med, at jeg via mails bliver orienteret om hvor langt min ordre er kommet.
God jul :-)
Har aldrig handlet hos jer før og var måske lidt skeptisk ved den korte leveringstid, som I lover - og så her op til jul, hvor der må være ekstra drøn på bestillingerne. Men jeg havde overhovedet ikke nogen grund til bekymring. Selv om jeg bestilte mine varer en søndag formiddag, var der pakke til mig allerede om mandagen. Det kalder jeg ekspress-ekspedition og god service, at I åbenbart abejder om søndagen for at få gjort alle julegaverne klar til afsendelse. God jul til alle jer ved Unisport.
Hjemmesiden nem at navigere rundt på. Ekspeditionen fantastisk hurtig. Rigtig gode tilbud. Kunne dog ønske at det var muligt at købe fra unisport, dbushoppen, kesslershoppen i en og samme indkøbskurv(læs, undgå 3 gange fragt)
De skriver at de kan levere på 1-2 dage eller 2-3 dage med særtryk. Og de holder hvad de lover.
Står du lige og mangler en gave her i de sidste dage om til jul, så er her en klar mulighed
Unisport er den bedste sports butik jeg kender. Hurtigt levering gode tilbud stort lager og god service.
Jeg bestilte 2 fodboldtrøjer til mine drenge lørdag aften, søndag formiddag fik jeg en mail at de var afsendt fra jeg. Ja, ja tænkte jeg, nu ser vi........
MEN hvor blev jeg overrasket da post damen ringede på min dør kort før kl 12 i middags, og i hånden havde hun fodboldtrøjerne , der blev jeg godt nok overrasket, men glædeligt.
Det er intet mindre end en fantastisk service i dér yder mig som kunde, og jeg skal med glæde fortælle vidt og bredt om hvor total seje og gode i er.
Mange forretninger som kaster sig ud i nethandel, kan med stor fordel se på Unisport som idealet, som de kan stile i mod at ligne.
Effektivitet, kundeservice og kvalitet er nøgleordene for Unisport.
Udover bare at være en butik, så er Unisport engageret i den fodboldverden som butikken er omgivet af og følger altid med i de nye tendenser.
Hvis du vil have en sikker og kvalitetssikret handel så er dette virkelig stedet.
5.5/5 mulige stjerner.
her for et stykke tid siden spurgt unisports kundeservice om de fik et par Under Armour - ColdGear Evo Compression Vent 3/4 Tights Sort hjem i medium snart (inden den 4 november) (spurgte den 27 oktober ca) dertil svarede de nej ser så på siden den 2 november ca at de havde fået et par hjem er ret skuffet da jeg lige havde bestilt noget andet. men har dog stadig ellers kun haft gode oplevelser på unisport. den 25 april skulle jeg have nye fodbold støvler og nogen andre ting var dog lidt i tvivl om hvad jeg skulle have så bestilte nogen ting først og tænkte jeg ville spørge deres kunde service, hvad de ville anbefale. de anbefalede et par vapor 8 som jeg ville købe med det samme. jeg fik af vide at de så ville annullere den anden ordre så jeg ikke skulle betalte fragt 2 gange men ordren var lige blevet afsendt så istedet gav de mig gratis fragt på støvlerne luksus. så alt i alt er de stadig de bedste har fået en mail fra dem om at det var en kunde der havde sendt et par Under Armour - ColdGear Evo Compression Vent 3/4 Tights Sort tilbage. så det er jo ikke deres skyld
Jeg har købt rigtig, rigtig mange ting igennem Unisport og har aldrig oplevet et problem - leveringstiden er hurtig, supporten hvis man har spørgsmål eller problemer ligeså og produkterne altid fejlfri.
I sidste uge købte jeg imidlertid endnu et par produkter, men jeg er så uheldig at de forsvinder i posten, selvom de står som leveret. Jeg chattede med Unisport (gennem deres, i øvrigt fremragende, chatfunktion - dette på et relativt sent tidspunkt på dagen) og spurgte til hvad jeg kunne gøre og her til morgen modtager jeg så en e-mail, hvori de fortæller at de straks vil sende en ny pakke og at jeg vil have den i morgen. Fantastisk service selvom det ikke er Unisports skyld, at posten fejler - mange, mange tak! Jeg vil fortsætte med at lægge 90% af min indtægt hos Unisport ;-)
Unisport er simpelhen den bedste sport hjemmeside der findes. Unisport levere varen til tiden, man får den faktisk dagen efter. helt vildt godt sted. bestiller aldrig mit fodboldgear andre steder end Unisport. Jeg vil give Unisport al den ros jeg overhobedet kan.
Lidt træls at man ikke kan give flere stjerner :)
V.H Morten :)
PS. i ønskes alle god jul
Bestilte varen torsdag aften, det var en specialvare, hvor der skulle personlig tryk på, så regnede med, at den ville blive sendt tirsdag/onsdag ugen efter, men får en mail dagen efter kl. 9 at varen er afsendt, og mandag morgen har jeg pakken! Det er altså bare god og hurtig service.
Jeg synes dog godt, at når man giver over 1000kr for en vare, burde Unisport give fragten. Det absolut eneste jeg kan sætte en finger på, ellers var alt andet perfekt.
Havde bestilt fodboldstøvler og indendørsfodboldsko, og igen var jeg meget tilfreds med unisport! ..
Fik varen meget hurtigt efter!
Der er trælse reklamationer med diskussioner og bøvl ...... og så er der Unisport!
Ret skal være ret - og det forstår Unisport.
Ikke blot hurtig respons, også relevant information - det er til at forstå!
Har allerede handlet igen :-)
Unisportstore är bästa sidan och som bryt sig om sina kunder och gör allt för sina kunder ni är riktiga grymma!
Som forbruger skal der meget til, før jeg bliver imponeret, men det er jeg blevet her.
Jeg vil derfor gerne rose Unisport - uopfordret - for en rigtig (!) god oplevelse. Jeg bestilte et sæt fodboldtøj til "knægten" i onsdags med tryk af navn og nummer - jeg modtog det med posten dagen efter, torsdag.
Det kalder jeg god forretning og service, og jeg kan kun medgive mine allerbedste anbefalinger til Unisport. Aldrig har jeg oplevet noget på nettet, der er så effektivt.
Ti stjerner af ti mulige. Tak!
Jeg fik sendt min fodbold trøje til reklamations afdeling i weekenden,
de har allerede modtaget den, trøjen er i stand igen, den bliver sendt afsted i dag.
Kan det gøres bedre? :)
Når der er nogen der klager har i allerede fikset skaden når personen kontakter jer, super fedt.
Bestilte varer en eftermiddag ca. kl. 15, næste dag da jeg kom hjem var varene allerede kommet. Rigtigt antal varer og korrekt størrelse. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der.
Aldrig har jeg oplevet en webshop så effektiv!
Bestilling=Meget nemt
Levering=Super hurtigt
Kundeservice=Fantastisk
Godt gået Unisport!
Jeg har efterhånden købt derinde masser af gange og det glæder mig hver gang at de yder sådan et fantastisk arbejde. Super hurtig levering og når man har lidt problemer med et eller andet skal man bare kontakte dem via facebook, mail mm. Jeg fik rigtig god hjælp de få gange jeg har måtte kontakte dem selvom det ikke engang har været deres fejl. De er også rigtig gode til at lave konkurrencer, web-tv osv.
Oven i købet har de også en super facebookside som jeg følger med på hver dag. Unisport har altid et super udvalg og altid er det top kvalitet.
Jeg vil med glæde og til hver en tid anbefale dem til alle og derfor høster de selvfølgelig også 5 fortjente stjerner fra mig :-)
Hjemmesiden er nemt og overskuelig, der er et bredt udvalg, og så kan jeg rigtig godt lide jeres videoer hvor man kan se angående anmeldelser. Det er noget som gavner min bror meget, som er vild med fodbold!
Hurtig levering, samt nemt og bekvemt!
Jeg bestilte et par handball spezial, samt et par snørebånd i forgårs. Jeg har lige fået dem nu, og alt er som det skal være! Det gik hurtigt og servicen var helt i top. Godt gået Unisport, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler ved jer! ;-)
Skulle købe lidt forskelligt fodbold ting noget på lager i DK og noget der skulle skaffes hjem fra GB, trods min lidt sene bestilling og en leveringstid på 5-10 dage klarede de fantastiske medarbejder at haste min ordre igennem på de 5 dage, undervejs var de super søde til at hjælpe og undersøge hvor min ordre var præcis i forløbet og altid med et smil (sådan lød det ihvertfald gennem telefonen) Pakken kom og varerne var super fine og god kvalitet. Handler helt sikker her igen :o)