[REPLY]
Min telefon er i øjeblikket spærret og jeg har fået 2x spærringsgebyr på 50 kr. Mit abonnement hedder sig 199 kr pr. måned. Den 01/04 er der blevet trukket 199 kr og samme dag er den blevet tanket op med 200 kr. Så tog jeg på ferie uden at benytte min telefon pånær til to opkald hvor jeg skulle have fat i en guide, på den oversigt jeg har printet ud siger den at jeg har ringet op 7 gange og modtaget 7 opkald på ferien. Eftersom jeg samtidig har en SMS fra dem hvorpå der står at opkaldsafgiften er på 0,50 forstår jeg ikke hvordan prisen i alt for disse opkald kan blive langt over 400 kr., eftersom det kun er to af opkaldene der er gået igennem? Da jeg kommer hjem fra ferien i tirsdags er min telefon spærret og jeg tanker op for 300 kr. hvorefter den igen i dag, altså 2 dage efter jeg har tanket op bliver spærret endnu en gang og nu står i minus med 371 kr. Hvordan dette overhovedet kan lade sig gøre er en gåde for mig. Jeg har så prøvet og få noget hjælp og vejledning hos en fra kundeservice, men her må jeg sige at jeg aldrig nogensinde i mit liv har oplevet noget så elendigt som hende jeg fik fat i. Hun alene er grunden til at jeg skifter til et andet mobilselskab, hun var på ingen måde interesseret i at hjælpe mig og jeg følte mig endnu mere magtesløs end jeg var i forvejen. Hun var så arrogant og meget fjendtlig, det var virkelig dårlig service. For firmaets ry om kundeservice håber jeg virkelig de tager til overvejelse om hun fortsat skal være der, for efter min mening skal absolut fjernes fra kundeservice, da hun på ingen måde har i sinde at hjælpe sine kunder.
INGEN gode ord med på vejen fra mig af.
Ved du hvad du skal skifte til unotel,det er det billigste,og de er skide friske. Det var
skægt at handle med de 2 fyre der stod nede i brugsen.De var meget solbrændte og så talte de Århusiansk.Betaling, overblik over hvad man har brugt , kontakt,mm. foregår fint på nettet.Er du i tvivl om noget ringer du bare til dem, det tager nogle gange godt nok lidt lang tid at komme igennem,men når man er der er alt klaret i en håndevending, alle kan deres kram.
Efter et turbulent år hos Telenor med evig rod i regningerne er det en befrielse at være kommet til Unotel. Med 84kr om måneden i abonnement og ingen ubehagelige overraskelser kan jeg kun sige positive ting om dem. Prisen er overskuelig og jeg kan tage den med ro. Så tusind tak! :-)
udmærket hjælp,også på begynderplan,modsat telia,som er fyldt med løgne og falske udtalelser.
god dækning, god service og så er det billigt. klart det bedste selvskab jeg har haft
Dette firma er komplet amatører !!! De sender rykkere konstant selvom jeg ALDRIG har haft en simkort fra dem !!! Jeg har haft et gratis abonnement hos voice som desværre er overflyttet til disse amatører. Jeg har aldrig fået et simkort og bedt dem lukke den på stedet .... Alligevel sender de mig breve, fakturaer, og mails konstant.
Kommer der et brev mere så bliver hele bunken af mails sendt til forbrugerklagenævnet.
Stratede d. 4 feb med denne anmeldelse ... ja og nu er det d. 6. maj og de forsætter sgu med at sende mig rykkere !!!!!!!
Skulle opsige abonnement efter flere år med Unotel uden problemer.
Vil vende tilbage efter et halvt år. Har fået en Iphone 5, som skulle have installeret TDC abonnement i et halvt år.
Fik en meget behagelig samtale med en telefondame.
Unotel benytter sig af useriøs markedsføring og den slags firmaer (som direkte lyver overfor kunderne) hader jeg. Jeg modtog denne mail:
----------------------------------------------------------------------------
Du har i dag vores forbrugsafregnede abonnement UnoSekund på nummer XXXXXXXX, hvor du bliver afregnet pr. sekund du taler, pr. sms/mms du sender og for hver mb data du forbruger.
Denne afregningsform er virkelig god, hvis man ikke bruger sin mobiltelefon særlig meget til dagligt.
Vi har analyseret dit forbrug fra 1. december 2012 til i dag, og kan se du har et forbrug på kr. 10X,XX hvilket betyder du bør overveje, at skifte til et af vores UnoAll pakkeabonnementer.
Med et UnoAll abonnement vil du opnå følgende fordele:
Fast pris, i stedet for variabelt forbrug/pris hver måned
Fri SMS/MMS
Fri tale til alle andre UnoTel kunder
Fast mængde data, som sikrer dit dataforbrug ikke løber løbsk
Kunder med moderne smartphones er ofte ikke opmærksom på, at denne type telefoner bruger data - også uden man selv ved af det. Med et UnoAll abonnement er du sikret, at du ikke bliver afregnet et ekstraordinært højt dataforbrug.
----------------------------------------------------------------------------
Så jeg havde betalt godt 100 kr - da jeg så gik ind og checkede dels mit forbrug på login-siden og prisen på deres latterlige UnoAll abonnement, kunne jeg se at det var direkte løgn og at de ikke havde analyseret mit forbrug en skid - det med de over 100 kr var lodret løgn og at skifte til det de foreslog ville blive meget dyrere og jeg gik 1/2 år tilbage og hver ENESTE MÅNED var det lort de foreslog meget dyrere...
Det er VIRKELIGT useriøst... Jeg kan ikke anbefale et firma som lyver overfor kunderne og sender spam-mails, hvor de skriver at de har analyseret forbruget og så har de ikke gjort det (fordi man kan se at det er billigere at beholde det man har og så skulle de slet ikke have sendt nogen spam-mail, hvis de virkeligt havde analyseret det).
HOLD JER VÆK FRA DEN SLAGS!
Opdatering:
Unotel har nu svaret på min anmeldelse og skrevet: "Disse telefoner bruger meget data, og derfor kan man hurtigt få sig en forskrækkelse, hvis man fortsat ligger på et forbrugsafregnet abonnement. Du er altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 7025 5080, og få vejledning i, om du har det abonnement, som passer dig bedst."
Kære Unotel:
Forstod i ikke hvad jeg skrev?
JEG HAR CHECKET OG DER ER IKKE NOGEN BESPARELSE FOR NOGEN SOM HELST MÅNEDER, HVIS JEG GÅR MINDST 1/2 TILBAGE!!!
Jeg syntes derfor ikke at jeg har "behov" for nogen vejledning og bliver sgu' bare irriteret over at læse den slags pladder og spam.
Jeg har har haft unotel i 2,5 måned og måtte ende med at sige abonnementet op. Først fik jeg det forkerte simkort, bagefter fik jeg 4 timers mindre tale end det jeg havde betalt for, jeg måtte selv opdage det og rette henvendelse. Bagefter blev jeg trukket 159 kr for en ydelse jeg ikke havde bestilt og måtte også selv rette henvendelse uden nogle former for undskyldning eller lign. Jeg oplevede også at 1 gb data blev brugt i løbet af et par dage, hvilket også er meget suspekt. Nu har jeg ventet 30 dage på at få mine penge refunderet, det eneste jeg får er ubrugelige svar fra kundeservice. Godt jeg skiftede.
Jeg kan på det varmeste anbefale unotel, min mand og jeg har haft Abonnement i del år og nu har vi købt 2 abn til vores børnebørn, hver gang har vi ringet til kundeservice og fået en stor hjælp. Vil gerne anbefale jer til alle.
Kate og Steen Wulff
Skulle have et mikrosim kort i stedet for et normalt.
Fik det uden ekstra beregning og den søde supporter foreslog selv om det skulle aktiveres automatisk julleaften kl. 20. Kortet kom dagen efter
Hvis det sker ville jeg gerne have givet 6 stjerner
Unotel er bare gode. Så simpel er det :-)
Problemet blev løst fuldt tilfredsstillende, af en meget venlig og serviceminded medarbejder i Kundeservice. Fuld tilfredshed :-)
Vi opsagde i august min kærestes abonnement og hørte aldrig fra dem. Fik aldrig brev eller mail om hvorvidt de har lukket abonnementet og det er dårlig service.
Og så kunne der gå 1 uge fra man fyldte penge på til mobilen kunne bruges!
Venlig og imødekommende medarbejder, der var hurtig til at forstå mit problem. Og var samtidig meget kvik til løse opgaven/problemet. Kort ventetid på tlf.
UNO-TEL er noget så usædvanligt som et telemobilselskab, hvor man:
- faktisk kan komme igennem på telefonen i første hug og tale med et rigtigt menneske uden omstilling i 22 led!
- Faktisk får rigtig god hjælp af det menneske man får fat i
- Kan få rettet en fejl hurtigt og effektivt uden sure miner, hvad enten de har lavet den eller man selv har ;-)
- føler man får meget for sine penge - og ikke betaler for et hav af dyre reklamer
- har en enkel og overskuelig hjemmeside.
Og nej, denne anmeldelse er ikke skrevet af direktøren, jeg er faktisk kunde igennem flere år!
en af jeres kollegaer var i vollsmose torv (et center) hvor de reklamerede for unotel.
den klaphat fortalte mig at der var 3 timer at snakke i, fri sms, og FRI INTERNET !!
hvilket slet ikke passede efter jeg lod mig tilmelde jeres selskab... for ham er 500 MB internet åbenbart fri internet ...
fanme dårligt.. .
nu har jeg skiftet til CBB hvor de i det mindste IKKE misinformere nogen !!!!!!
Nem og overskueligt, aldrig fejl, sådan skal det være, meget tilfreds, kan varmt anbefales :-)
Altid venlig og meget hjælpsomme kunde betjening man taler med
Jeg fik en iPad, hvortil jeg behøvede et nyt simkort (micro sim). Unotel henviste til at jeg selv måtte klippe mit ''gamle'' simkort til et micro simkort. Mange andre teleselskaber, har en funktion hvor man kan bestille simkort med et enkelt klik.
En årvågen medarbejder kontaktede mig, fordi jeg havde bestilt et microsimkort inden jeg havde ændret mit abonnement til at includere data (hvilket var meningen). Super service. Bedre findes vist ikke. Tusind tak fra en tilfreds kunde gennem flere år nu.
Ved kommunikation via mail så blev jeg løbende opdateret. Det er efterhånden blevet moderne at man følger sin sag step by step så super. At der kommunikeres via skjult nummer irriterer mig stadigvæk. Derfor får i ikke en Etta (læs 5'er)
UnoTel A/S har for mig været det selskab der funker, har nu haft
den glæde ved at bruge selskabet i flere År,ville ikke skifte, om der var billiger, behandling og den hjælp jeg har fået i tiden som bruger har jeg været glad for hilsen mig
Hurtig og god service. Priser & abonnementer som er til at forstå.
Jeg har brugt Unotel mobilabonnement i omkring 10 år uden problemer. Jeg betaler kun for den tid jeg taler, intet månedligt abonnement, ingen ekstra gebyrer, ingen overraskelser. Når "kanonsælgerne" fra andre telefirmaer ringer til mig og vil sælge deres abonnement, så har de altid måttet indrømme, at de ikke kunne komme ned i nærheden af hvad jeg betaler hos Unotel.
Supergodt produkt. Måske ikke billigere end de andre billige, men til gengæld kanon god og LYNHURTIG support både pr. telefon og på mail. Det kunne de store selskaber godt lære en hel del af!!!
Jeg er fuldt ud tilfreds gennem en længere årrække.
Tideligere var jeg kunde hos Uno Tel - så flyttede jeg over til det selskab, hvor jeg har mit fastnet, for at have det hele samlet.
Det skulle jeg aldrig have gjort - den service, som jeg på alle måder fik hos UnoTel, fulgte bestemt ikke med!
Nu er jeg tilbage igen hos UnoTel -hvor jeg føler "at Home" !
Fik præcist den vejledning og det produkt der passede til mig.
Jeg har ikke noget at klage over, meget venligt og hjælpsomt personale når man ringer ind og har spørgsmål. UnoTel kan jeg kun anbefale.
Vi har brugt UnoTel on/off. Har skiftet fordi vi fik billigere telefoner i andre selskaber, angiveligt gode tilbud for hele familie m.v. UnoTel reagerer prompte på anmodninger om overflytning af nummer, oprettelser af abonnementer, skift af samme m.v. Da vi første gang brugter UnoTel var de billigst. Det har vi ikke undersøgt denne gang. Kundebetjeningen er også en vigtig faktor. Vi har brugt urimeligt mange timer i telefonen og på mailkorrespondance med andre selskaber, så vi er ikke i tvivl om hvor vi gerne vil være.
jeg har fået en go behandling når jeg har ringet altid høflig og hjælpsom
Jeg har en del at spørge Unotel om her i forbindelse med, at jeg tænker på at kaste mig ud i at udskifte min featurephone med en smartphone!
Medarbejderne i Unotel's kunderservice er virkelig hjælpsomme og svarer som regel både hurtigt og udførligt på mine mail.
Det er virkelig dejligt!
Linda H Christensen
Super hurtig service & de er såååå venlige.
Fik svar både på sms & mail det kalder jeg service :)