[REPLY]
ventetiden var ok, og forventet. Til gengæld venlig og behagelig service, som gjorde at jeg fik løst mit lille problem.
Jeg har til mine børn anvendt Unotel siden 2006. Vi har ikke en eneste gang haft noget at klage over.
De er fleksible, servicemindede og billige. Prisen er det vi vægter højest til et barns forbrug. Unotels hjemmeside er enkel og ukompliceret og abonnementerne godt skruet sammen i forhold til børns behov. Det rigtig gode er næsten hvert år har Unotel fundet på et resten af året udsalg - mere taletid, flere gb til samme pris eller andet. Super der også tænkes på eksisterende kunder og ikke kun at erobre nye.
Pedersen Anne found this review useful
Har anbefalet til andre men måtte ringe 3 dage i træk for at ændre dato for overtagelse men generelt meget tilfreds med servicen fra de medarbejdere jeg har talt med :-)
Ja, som sagt excellent og hurtig service. Jeg vil anbefale virksomheden til alle,.
Jeg har skiftet fra nokia telefon til i-phone. Skulle have nyt sim-kort. Det kom med posten dagen efter. Skulle have det aktiveret og det gamle deaktiveret. Det blev klaret uden problemer.
Venlig kompetent support.
Da jeg havde behov for at snakke med deres kundeservice beskyldte deres medarbejder mig for at lyve!
Deres sælger oplyser ikke om deres betingelser, på landet er det umuligt at komme på nettet!
Ringe kundeservice plus ringe vare er lig med en meget dårlig oplevelse!
Edit: ret skal være ret, kun en ud af to gange med telefonisk kontakt blev jeg beskyldt for at lyve!
Jeg har kun oplevet en kompetent og god service fra denne virksomhed og så er priserne gode, dog kunne de godt være bedre i forhold til udlandet – her måtte de gerne gå mere i retning af Onfone.
Hans Toftholm found this review useful
Jeg kan kun anbefale UNOTEL som IP tlf udbyder
lad dog være med at få folk til at stå på gaden og sælge jeres lort. ''uh uh vi er billige tag os'' i er ikke billigere end hvad andet selvskab er. og så siger i dem der står på gaden at ja i har tdc's netværk og er det bedste. ja alle går via tdc! så hvorfor stå og lyve for folk. det bliver det ikke bedre af
Manglede nogle debiteringer på kontoen, men fandt disse i månedsregnskabet for May måned. Lidt dyrt når dette bruges i udlandet, men er blevet advaret, så ingen problemer
Jeg kom hurtigt igennem til Unotel, talte med en medarbejder, der umiddelbart forstod mit problem - og han var også i stand til at forklare mig situation, så mit problem var hurtigt løst.
Ringede til UnoTel i "primetime" men kom hurtigt igennem uden telefonkø og fik kompentente svar på mine spørgsmål.
Fik en rigtig god behandling på min mail.
Har brugt Unotel som ip-telefon udbyder i nogle år. har kun være til frist med det.
har også bestil det til min søster....
så 5 * her fra...
Vildt godt setup, lidt mangel på informationer om opstart (fx at man skal indsætte penge!) Godt i har en god telefonservice :-) Behagelig og venlig hjælp!
Den angivne hastighed lever ikke op til aftalen. Betaler for 2 Mb, jeg kunne ikke få 6 Mb, men målinger viser 1,1 Mb. ØV!
Unotel virkede først som en god idé, men vi fandt hurtigt ud af at dataforbindelsen skifter imellem at være ultrlangsom til ikke eksisterende, derudover går der meget kort tid fra ens saldo går i minus til den er spærret hvilket koster 50 kroner oven i, kan absolut ikke anbefales! Vi skifter igen ASAP.
de har ikke styr på en s.... og så kan man ikke betale over pbs træls. du skal selv styre det træls.
Da jeg hørte om Unotel, var det slet ikke hvad jeg regnede med. Jeg fik guld og grønne skove at vide. Men det er blevet en små dyr fornøjelse. Fik fx ikke at vide der er kræves så høj en betaling for i kan lukke telefonen, og gør det uden videre, man får ingen sms der fortæller en at hvis der ikke betales inden for x antal tid, vil den blive lukket. Og det ville være rart. Da jeg synes det er skide urimeligt i tager penge for at lukke ens telefon. Har jeg aldrig oplevet hos et andet teleselskab.
Jeres hjemmeside er heller ikke oplysende nok, jeg gad godt have mere af vide om automatisk optankning, da det ikke virkede for mig. Ham der fortalte om Unotel, sagde endda det ville han sørge for, at den stod på med det samme, men det passede heller ikke.
Har snart brugt dem et par år, og deres
service er i top, og det har en god og
venlig support.
Alt er bare som man kan ønske det :)
Kenneth Thomsen found this review useful
Min mms virker ikke har talt unotel idag fået lavet en opsætning, men kan hverken modtage eller sende (har aldrig haft de problemer før). Håber, på snarlig hjælp
Jeg kan kun sige at det har været positivt at skifte til Unotel. har skiftet 4 numre, som alle fungerede perfekt fra den dato jeg blev lovet. synes deres hjemmeside er nem og overskuelig og det er dejligt at man med et klik kan spærre så børnene ikke ringer over den tid der er med i abonnementet, samt for takserede smser og udlandstelefoni. Synes dog der mangler en nemmere måde at betale sit abonnement på, men det er jo en smagssag.
God dækning, nemt at gå til. Eneste kritikpunkt er gebyr for at tanke op - fik at vide der ingen gebyrer var.
Jeg når kun at skifte over, og med det samme har jeg minus på. Så har ikke kunne gøre noget med min mobil siden jeg skiftet til jer! Det synes jeg dog alligevel ret så strengt for nye bruger.
i forbindelse med etablering af ADSL og udbyderskifte af mobiltelefoni har vi oplevet en absolut behagelig og troværdig kundebehandling, der tilmed forløb hurtigt og smidigt.
Vi kan kun medgive vore bedste anbefaling.
Eneste negative, der er at sige om Unotel er, at de stadig ikke har fået genetableret at man kan betale via Danskebank efter de ændrede deres hjemmeside for 1-2 år siden.
jeg tilmeldte mig unotel nede i Kolding gågade, og fik kontrakt som skulle gælde pr. 01.06.12
jeg vågner d 14 op til en mobil der ikke virker, fordi de har valgt at flytte mit nummer før d. 01.06.12
dagen efter modtog jeg mit nye simkort, som var helt forkert. der stod tydeligt i min kontrakt jeg skulle have micro sim pga iphone.
endnu en dag går, og jeg får simkortet, og kan endelig få det nye kort i min mobil. men der er ingen kontakt. min mobil var låst op. så jeg går stærkt ud fra det var simkortet der var noget galt med. så modtager jeg en mail fra Unotel, som siger jeg skulle have brugt 8,97 kr. men på hvad? at få et nyt simkort eller??? jeg ringer derfor derind, og de kan ikke forklare mig det. og da jeg d. 18.05.12 ikke ser nogen mening i at have unotel længere, da jeg tydeligvis betaler for at have en mobil der ikke virker, skifter jeg tilbage til Telia. og de fik det nye simkort til at virke på under 10 min.. så jeg er glad for at være tilbage ved telia. jeg er sikker på Unotel ikke har ment noget ondt ved det, men de har ikke haft styr på deres ting, servicen i kundeservice har været fin.
Da jeg meldte mig til, bad jeg om automatisk månedligt, fast opkrævning via betalingsservice, men fik alligevel besked på at tanke op selv. Da jeg er en ældre dame, som ikke gider at fatte dankortet tidligt og silde, må jeg så desværre til tasterne og bede dem ordne sagen som lovet med et fast beløb pr. måned som lovet. Med rabat de tre første måneder osv.iflg min kontrakt. Men jeg er jo ny bruger, så der kommer vel en skrivelse om det lovede snart.
Ellers fungerer telefonen gnidningsløs, så derfor de 4 stjerner.
venligst Wille Nielsen
Det har været et godt skifte for mig. Hjemmesiden er nem og overskuelig, hvilket giver mig tryghed. Jeg kan nemt og bekvemt følge mit forbrug.
Jeg er en ny kunde..og er tilfreds med at jeg har fri sms og mms og 3 timers fri tale...men jeg har et problem og det er at signalet ikke er så godt...det kommer og går er for det meste meget meget lavt...
Hej jeg kan ikke sende sms mere der står de er spærret,så der er noget galt allerede,og så vil jeg gerne ha sendt opkrævning med posten hver måned.
Det er dårlig pga netværks forbindelse ik er optimal
Ellers er det ok.
jeg var meget betænkelig ved at skulle skifte tele selskab men jeg kan kun varmt anbefale UnoTel A/S da der er god service og jeg har ikke oplevet noget som helst ved at skulle skifte tele selskab alt gik som det skulle :D
Optankning fungerer perfekt og det er nemt. Du betaler for det du bruger, ingen overraskelser.
Jeg fik sendt et stort simkort selvom jeg havde sagt at jeg havde en iPhone. Så kom det lille simkort men posten en fredag. For at kunne aktivere kortet skulle jeg kontakte Kundeservice. Så var det lige det at de lukkede kl 18 og jeg kom hjem fra job kl 20. Nå men så måtte jeg jo vente til næste dag men nej så nemt skulle det ikke blive. De havde jo først åben mandag igen. Så jeg kunne ikke bruge mobilen i 6 dage.
Nu kan jeg bruge mobilen men har fået et ringere net. Jeg synes de snakkede om 3G net men men men NOPE. ihvertfald ikke hvor jeg bor selvom både Telia og 3 har kunne give det her hvilket er mærkeligt når unotel ellers er TDC