We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (408)

besvikelse

Beställde en bräda som jag betalade och allt. Några dagar senare fick jag ett mejl att min bräda var på väg och jag fick även ett spårningsnummer för att kunna hålla koll på min leverans och att den då fanns vid Malmö terminal. 2 timmar senare får jag ett mejl att brädan inte finns i lager och om jag vill ha en annan färg, trotts att jag fått mejl om att den var på väg och att det stod att den fanns på lager när jag beställde den. Fick då ett mejl om jag ville byta färg. Hade jag velat ha en annan färg hade jag valt det från början

Hurtigt og billigt

Rigtigt gode priser og hurtig levering

Fantastik😄😄

Jeg bestilte et Penny Board søndag aften og fik det tirsdag formiddag fuldtilfreds hed

Fantastisk rejseselskab

Dejligt let at bestille og leveringstiden er fuldstændig som angivet.
Jeg kan klart anbefale Urbanclothing!

Hej Luna

Tak for din anmeldelse. MEN vi er altså ikk enoget rejseselskab og PRISERNE PÅ SIDEN ER INCL MOMS. Det er desuden ikke lovet at angive priser excl moms ved salg til private i Danmark og vi overholder lovgivningen.

Kan jeg ikke bede om at at rette din anmeldse da det vil forvirre personer der læser disse anmeldelser.

På forhånd tak og ikke mindst for de 5 stjerne:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering dog dårlig retur

Jeg købte en masse varer men sendte en del retur. Returpolitiken er fin og den medfulgte returlabel fungere men kunne godt tænke mig at man registrere varenes retur via ens login på siden så man kunne følge processen ved retur eftersom posthuset ikke vil udskrive kvittering når den medsendte returlabel bruges. Jeg blev nød til at skrive til kundeservice efter lidt over en uge hvor jeg ikke hørte noget. De svarer dog hurtigt og pengene er på vej dog efter 11 dage.

Anbefalelsesværdig

Varerne ankom en dag efter bestilling. En vare skulle dog returneres og dette foregik uden problemer og fik mine penge tilbage efter et par dage. Har ingen problemer med at skulle handle med dem igen eller med at anbefale UrbanClothing til andre.

Review by confirmed purchaser

Bedste online shopping jeg har oplevet

dog måtte der gerne være modeller med tøjet på, så man får en idé om hvordan det ser ud på og hvilken størrelse man skal have (info om modellens højde mm)

Tager ikke telefon

Jeg har prøvet at få kontakt til jer rigtig mange gange. I siger fra 12:30 til 13:30, så jeg prøvede fra 12:30 og ringede samtlige gange hvor det så endte med at kl med 13:30, hvilket man ikke kan få kontakt til jer gennem Tlf mere. I burde at gøre noget ved det. Ellers giver jeg 3 stjerner. Udover lidt kritik synes jeg at det er super fedt at i allerede levere varen på sammen dag man bestiller(inden kl9)

Hurtig, gratis levering

Fine varer, god hurtig service

Review by confirmed purchaser

God hjemmeside med mange forskellige mærker

Fedt med gratis fragt og tilbagelevering.

Hurtigt og nemt

God hjemmeside og nem at bestille. Jeg fik varerne på 2 dage og de var
som forventet og det er dejligt med hurtig betjening.

Lækker netbutik

Egentligt et fint firma. Lidt dyrt med de forskellige mærker, men helt klart en lækker hjemmeside!

Hej Mikkel

Tak for din anmeldse og de 5 stjerner. Men er ked af du synes det er dyrt.
Vi kører heftigt udsalg på næsten alle varer så dyre er vi altså ikke.
Vi er som regelt noget billigerer end vores konkurrenter, hvis du sammenligner samme mærker:-)

Review by confirmed purchaser

Nem og hurtig handel - kun positivt herfra :-)

Kun positivt herfra :-)
Hurtig levering, lækker vare og gode muligheder for billig returnering.

Helt klart mycket bra!

Jag är återigen mycket nöjd med rubbet! Bra hemsida, bra priser och bra leveranstider! Inget annat än mycket mycket bra...

Uheldig oplevelse

Hos UrbanClothing skal man bestille varer for over 129 kroner for at kunne betale. Da jeg med nødt og næppe havde fundet sammen til det totale beløb på 130 kroner, efter ufrivilligt at måtte tage to trusser med i købet med min blazer til tilbudsprisen 80 kroner, opdagede jeg trist dagen efter i min mail, en besked om at blazeren var udsolgt og at jeg altså kun modtog de unødvendige trusser med posten. Forventningsfuldt havde jeg bestilt denne smarte blazer og glædet mig som et lille barn til at få varen hjem, men uden held. Urban Clothing havde altså IKKE på nogen måde oplyst på deres hjemmeside at denne blazer var udsolgt, og lod mig betale 130 kroner hvor derefter kun at sende mig de trusser jeg kun bestilte for at overholde kravene.

Hej camilla

Vi beklager varen ikke var på lager, nu hvor du havde glædet dig til at modtage. Du er selvfælgelig velkommen til at sende varen du modtag retur ved at benytte vores returlabel UB. Vi sender et gavekort til dig som plaster på såret.

Review by confirmed purchaser

De mener jeg skal bedømme uden at ha modtaget varen

Jeg har ikke modtaget varen og alligevel beder URBAN man skal bedømme dem på trustpilot. Forbandet ringe tænkt!

Reply from Urban Clothing

Der står nednetsående hvis du ellers læser den mail du har modtaget:
Hvis du har modtaget din pakke og du ellers er tilfreds så synes jeg du skal gå ind og ændre denne anmeldelse.

"Denne mail sendes automatisk, og det kan være du har modtaget den før din pakke. Er dette tilfældet er du selvfølgelig velkommen til at vente med din anmeldelse til efter du har fået pakken."

Yesmain

Hurtig levering og varen i super stand og kvalitet. God information om hvornår man forventer pakken er fremme.

Utroligt god service!

Bestilte et par solbriller om mandagen, fik en besked om at de var sendt afsted tirsdag morgen og modtog dem tirsdag middag, fantastisk leverings service. Har kun godt at sige om dette og alle tidligere køb på Urbanclothing.dk

Alle tiders service :)

Jeg har handlet der to gange nu, og tøjet er helt, som man forventer, når man ser det. De har gode tilbud, så jeg er meget tilfreds med at handle der.

Hurtigt og godt

Fint udvalg og hurtig ekspedition

nemt at bestille

jeg føler man bliver guidet godt igennem købet her på urbanclothing

Nemt og godt

Fine varer, hurtig og gratis forsendelse og kanon service

Peteregelund

Det er et godt sted at handle (:

Hurtig ekspedition

Hurtigt nemt billigt....

Levede op til forventning

Elsker fri fragt:):)

Raskt og effektivt

Alt fungerte som deg skulle, bra pris, rask levering.

god og hurtig service

helt i orden varer.

Review by confirmed purchaser

Favorit, når man skal finde noget i en fart. Godt udvalg, dog er der ofte udsolgt af de mest populære vare i de mest alm størrelser - eksempelvis sneakers i str 38, jeans i str small osv., hvilket er ærgeligt. Men ellers en rigtig fin side, og leveringen er den bedste!

Perfekt!!

Hurtig levering og tilbagebetaling af tilgodehavende i tilfælde af returnering af køb.

Super fint

Handel var problemfrit, og levering gik som det skal

Super hurtig

Varen bestilt om søndagen og modtaget tirsdag morgen. Det kan da ikke blive meget nemmere/bedre:o)

Professionelt og godt!

Jeg bestilte i påsken et par nike free sneakers, da der var 20% på alt i shoppen. Dette tilbud synes jeg var helt fantastisk og jeg skyndte mig derfor at bestille skoene. Det at bestille på hjemmesiden var nemt og overskueligt og leveringen var hurtig, taget i betragtning at jeg bestilte på en helligdag. Skoene levede fuldt ud op til mine forventninger, og der var ingen fejl/mangler. Professionelt og godt!

Søde medarbejdere

Det gik helt problemfrit...

Opdatering af lager.

Jeg har oplevet to gange, hvor jeg skulle købe noget hos Urbanclothing.dk.
Første gane ville jeg købe et par L.A Trainer, hvor der var præcis den farve og model, som jeg ville have og endda størrelse. Men så snart jeg betaler, så får jeg en besked senere på dagen, at de åbenbart har haft en lille fejl noget ang. om deres lager, hvor varen så er udsolgt. Det samme er sket for mig igen, men bare med en trøje... Jeg elsker tøj og sko, så jeg havde virkelig høje forventninger og glædet mig til at tøjet/skoene skulle komme.
Så jeg synes, at I burde have lidt mere styr på jeres lager og opdatere bedre.
Men det er dog kun sket 2 ud af deromkring de 5 gange, men ellers er jeg rimelig tilfreds med jeres tøjsortimenter, tilbud og service. :)

Fed og overskuelig hjemmeside

Godtog overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse. Kan klart anbefales

tilfreds

skide godt, levering til tiden :-)

Super hurtig levering

Det er et rigtig fint sted at handle.

Review by confirmed purchaser

Ikke styr på tingene, dog elsker jeg tøjet

Synes ikke at de er i orden, at efterfølgende man har købt noget tøj, at det så viser sig, at tøjet er udsolgt.... Ikke acceptabelt. Dog elsker jeg tøjet.........