[REPLY]
Jeg har haft min computer til "service" to gange.
1. gang (november 2011) havde min skærm fået et tryk, så 1/4 af den var ubrugelig (krævede en udskiftning af skærm), fik oplyst af USG-Danmark og af serviceværkstedet (ServicePartner) at det ville tage omkring 5-8 dage.
efter 14 dage modtager jeg en SMS om at de vil modtage reservedelen mellem jul og nytår (allerede 30 dage på værksted). Januar 2012 får jeg så oplyst at reservedelen ikke er kommet. Og fordi ASUS ikke kan levere den omtalte reservedel er det nu blevet til en garantisag som ASUS skal tage sig af. Hvilket resulterer i at jeg skal vente ydeligere 1½ måned indtil slutningen af februar på at få en ny computer. I alt tog det ~85 dage fra jeg indleverede den personligt til jeg selv kunne tage ud og hente en ny computer.
Klagepunkter:
- Manglende information: På INTET tidspunkt har værkstedet eller EDBforskring holdt mig orienteret om noget som helst, jeg har selv skulle være opsøgende mht. status - ej heller var det muligt at opdrive information om hvornår man kunne forvente at computeren var færdig på værksted.
- Manglende låne computer, der var under ingen omstændigheder mulighed for at låne en computer.
- Manglende overholdelse af egne vilkår:
http://www.usgdanmark.dk/faqpage.asp stk. 18: "18. Hvornår er et produkt totalskadet ?
Hvis reparationsudgifterne overstiger produktets genanskaffelsespris på skadestidspunktet eller, hvis udstyret ikke længere kan repareres, f.eks. pga. manglende reservedele og / eller hvis forsikringsselskabet finder det mere rentabelt at erstatte udstyre" i min situation så valgte de IKKE at erklære produktet totalskadet på trods af at reservedelen ikke kunne fremskaffes, det var nu nemlig ASUS opgave, idet producenter skal kunne levere reservedele til produkter i op til 5 år efter salgs dato. - Det betyder ganske enkelt at det er tomme ord man køber hos EDBforsikring, for de har nemlig ikke forpligtigelsen (det ENESTE tidspunkt hvor de reelt kan komme til at dække "reservedele ikke kan fremskaffes", er hvis producenten går konkurs - hvilket de pænt BEVIDST undlader at skrive)
- Manglende kundeservice: Da computeren havde været til "service" i to måneder bad jeg EDBforsikring om at lave en "handlingsplan" for hvad der skulle ske hvis der ikke snart skete noget - det afviste de pure, da "det er først hvis det er sådan et "ekstrem tilfælde" - jeg ved ikke med resten af Jer brugere men når man køber en computer og en (studie)forsikring, så er det i min verden for at man sikrer sig at hvis computeren skulle stå af - så kan man hurtigt komme videre med studierne/arbejdet. - Det mener de ikke hos EDBforsikring, hvilket igen medfører at de ikke har låne computere, for som de selv siger "de fleste af vores kunder bruger bare telefonen eller selv skaffer en computer, så hvorfor skulle vi yde den service".
Det var så første gang jeg havde min computer til service.
2. gang - lang historie kort:
Samme procedure som første gang. Dog med den ændring at jeg optag alle mine telefonsamtaler med dem, skrev alt ned og førte logbog. Jeg endte med at nævne for dem "persondata loven" §28 og §29, for at kunne få alt det information de havde på mig. - Ganske enkelt for at kunne klarlægge hvad der var sket hvornår i deres optik.
- Det endte relativ hurtig med at jeg så kunne få erklæret mit produkt totalskadet og fik udbetalt det jeg var berettiget til. - Dog har jeg ALDRIG fået en undskyldning eller nogen form for kompentation for at have manglet min computer i 5 måneder ud af de 34 jeg var forsikret.
Det er 15% af tiden hvor min forsikring var gældende hvor jeg har oplevet den værste service hidtil.
- Slut kommentarer:
Køb ALDRIG hos EDBforsikring, de er i virkeligheden ikke et forsikrings-selskab, de genforsikrer alt igennem AON - et engelsk forsikringsselskab med de mest usympatiske medarbejdere (hvis I nogensinde får fat i [Private Data Removed] så bed om en anden, for det er det mindst empatiske menneske, jeg nogensinde har talt i telefon med - direkte modbydelig!
mvh
Christian
Usman Ghauri found this review useful
Har forsikret min Ipad Mini, til en yderst rimelig pris, syntes jeg.
Siden er nem at finde rundt på, og jeg fik hurtigt sendt en mail med en midlertidig police. Kort efter fik jeg en mail hvor jeg fik at vide, at min police er afsendt med posten.
Alt i alt en fin service, håber selvfølgelig ikke at jeg får brug for min forsikring, men det er jo rart at have den hvis uheldet er ude.
Fik 2 års forsikring for cirka det samme som 1 år koster hos Computercity.
Det er nu min 6. forsikring jeg køber hos USG da jeg er meget glad for deres hurtige behandling af sager og der er slet ikke ingen problemer.
Jeg er ihvertfald begyndt med at smitte andre med den glæde jeg har fået for at være kunde hos USG.
Keep it up USG/ edbforsikring.dk.
Usgdanmark (mobilforsikring.dk) har overrasket mig helt utroligt positivt. Havde forsikringen i 3 dage da jeg smadrede skærmen på min Samsung S3. Og ingen problemer overhovedet. På daværende tidspunkt havde jeg ikke engang nået at betale for forsikringen endnu. Send mobilen til rep. 200 kr i selvrisiko. Har fået den tilbage uden den mindste bøvl. Kan klart anbefales!
Fik UsgDanmark anbefalet af en ven. Har nu forsikret min nye iPad derigennem, og har sparet 600 kroner i forhold til den forsikring Fona tilbød mig. Fik ovenikøbet studierabat, og super høflig og venlig betjening.
Har lige sparet 900,- på forsikringen til min bærbare computer. Købte ny computer hos Fona men her kostede forsikringen 2199. Hos Edbforsikring.dk kostede den samme forsikring kun 1299,- og så får man tilmed 14 dages kredit :-)
Det er nemt og der er meget at spare... kan klart anbefales.
Da jeg stod og skulle bruge min forsikring (fordi reklamationsretten ikke fungerede), blev min sag afvist!
Pengene er kun givet ud som en falsk tryghed, og det er tydeligt at firmaet prøvet at springer over hvor de kan..
Tabte min bærbar på gulvet for 3 uger siden. Har lige modtaget erstatningen. Dog er det trukket 500kr fra i selvrisiko, men det er da til at leve med.
Yepter found this review useful
Jeg er så imponeret over servicen fra USGdanmark (Edbforsikring.dk).
Jeg kom til at skade mit samsung PS50B855, og anmeldte dette.
TV'et røg til rep. og kort tid efter blev det erklæret totalskadet.
Dagen efter modtager jeg et "tilbud" fra usgdanmark om at jeg kan købe det billigste samsung tv. Dette havde dog overhovedet ikke samme specifikationer som mit "gamle" og dette skrev jeg ind til dem, med mit bud på hvad der skulle erstatte mit gamle tv (de kan jo heller ikke vide alt om alt elektronik - så det bebrejder jeg dem ikke).
Dagen efter fik jeg endnu en mail med deres accept.
Nu venter jeg på at pengene går ind på kontoen.
Et mere stabilt/effektivt forsikringsselskab tror jeg man skal lede længe efter.
Uden tvivl 5 stjerner herfra!!
/Den glade forsikringstager :)
Jeg skulle male vores lejlighed og havde taget vores TV ned fra væggen. Under selve arbejdet brugte jeg en stige som pludselig faldt sammen og jeg væltede ned og ramte TV'et med stige og maling. Ups!
Jeg anmeldte skaden til USG Danmark og fortalte at skærmen var revnet. Dagen efter sendte de en servicemand, der konstaterede skade og sagde at TV'et var totalskadet. 2 dage senere modtog jeg en e-mail fra USG Danmark der beskrev min erstatning - og at jeg blot skulle sende dem en kopi af regningen for det nye TV jeg valgte at købe som erstatning.
Jeg føler mig super heldig fordi vi valgte at tegne en totalforsikring hos USG Danmark. Vi fik et nyt TV og hele forløbet var hurtigt og enkelt. God service jeg gerne vil anbefale andre.
Læs det med småt og ikke kun løfterne på sælgers hjemmeside. Troede jeg forsikrede mig fra reklamtionsret til garanti, men dummede mig og betalte for ingenting, fordi
- indboforsikringen dækker uheld.
- første 2 år henviser edbforsikring til reklamationsretten.
Så kr. 1400 i forsikringspræmie + kr. 500 i selvrisiko + fragt for teknisk uheld i produktets tredje leveår er i min verden overflødigt.
Min bærbar gik i stykker
Da den var mere end 2 år gammel skulle det gennem forsikringsselskabet USG.
De nægtede promte at have noget med min sag at gøre og kom med en masse grunde til at den ikke skulle dækkes af dem.
Fint nok, så brugte jeg mere end et år på sagen og med ankenævn for forsikrings hjælp, blev de tvunget til er dække bræbaren!! hurra tænkte jeg!!
Men det var alt for tidligt for de sendte mig en check på sølle 2500 kr ??
Da den var totalt skadet havde jeg regnet med fuld dækning men de havde valgt at dække hvad de lige mente at den var værd her og nu?
Kigger min police igennem og kan godt se at den måske kan tydes sådan selvom det ikke var hvad jeg havde fået forklaret da jeg købte den forsikring. Der gjorde de det tydeligt at hvis den blev totalt skadet ville jeg få købssummen tilbage, jeg var meget sikker på dette da jeg netop havde spurgt ind til hvordan det skulle forstås.
Men ikke nok med at de nu selv ændrede opfattelse af hvordan de læste deres egen tekst, så havde de også valgt at dække, hvad de mente den var værd nu og ikke på skadestridspunktet.
USG valgte at sylte min sag et år så den var mindre værd mens de håbede jeg gav op, da de endeligt var tvunget til at dække, betalte de, hvad de lige skønnede den var værd et år efter skaden. Nægte at udlavere regnestykket på hvordan de havde regnet denne pris ud og nu nægter at svare mine mails.
Agter at gøre en sag ud af det "igen" de skal ikke slippe afsted med at, forringe min bærbars værdi og så betale det, den er værd nu og ikke udlavere regnestykket på dette!
Jeg vil på de kraftigste fraråde alle at have noget med dette firma at gøre og når i køber en forsikring så spørg indtil hvem det endelige forsikringsfirma er! for som relg har computerfirmaer købt deres forsikring andet sted!
Jeg købte en MacBook for cirka 3 år siden og havde for omkring 3 uger siden en vandskabe på computeren. Skaden forårsagede at computeren ikke kunne starte.
Efter at have besøgt Edbforsikring.dk for her at anmelde skaden, modtog jeg 2 dage efter en e-mail som informerede mig om at udstyret skulle indleveres til reparation hos Service Partner Danmark A/S i enten Hørsholm eller Vejle. Jeg kørte derfor min MacBook til Vejle og indleverede den hos værkstedet.
Et par dage efter fik jeg en e-mail som informerede om at mit produkt var totalskadet og at jeg skulle vente på at få besked fra USG Danmark mht. erstatning. Et par dage efter fik jeg så en e-mail fra USG Danmark hvori der stod at jeg skulle tage kontakt til Eplehuset for her at få at vide hvilket produkt der i dag svarer til det forsikrede produkt.
Det hele endte med at jeg fik det fulde beløb som fremgik af den oprindelige faktura i erstatning. Derudover blev jeg tilbudt at jeg selv kunne spæde flere penge til for på denne måde at få et bedre produkt end det forsikrede, hvis jeg skulle have lyst. Alternativt kunne jeg vælge at få den nyeste MacBook uden omkostninger.
Jeg har nu fået en splinterny MacBook Pro ved selv at spæde et par tusind til.
Jeg vil på baggrund af denne gode oplevelse klart anbefale Edbforsikring.dk til alle, da det virker nemt og hurtigt!
Casper, Yepter and Dorthe Petersen found this review useful
Jeg tabte min computer på gulvet og skærmen gik i stykker.
Ringede til edbforsikring og de bad mig oprette en skadeanmeldelse på hjemmesiden. Her stod der så hvor computeren skulle til reparation. Ugen efter fik jeg den igen med ny skærm. Det gik meget hurtigere end forventet og uden nogen problemer.
Casper and Yepter found this review useful
Har anmeldt en teknisk fejl på min fladskærm, men forhandlen som det skal laves ved ønsker ikke og lave før de har haft kontakt med edbforsikring, men det er totalt umuligt og komme i kontakt med (svarer ikke på mail og telefonen er optaget konstant)
Min bærbare computer døde - oprettede sag
Ville rengøre før afsendelse til værksted - computeren gled, greb og rev derved to taster af tastaturet. Skrev til firmaet, og spurgte, om jeg skulle oprette ny sag - fik svar: Vi dækker ikke skaden. Skrev igen - spurgte igen, om jeg skulle oprette ny sag. Svar: Henvend dig til Ankenævnet.
Anmeldte derfor skaden (ny skadesanmeldelse). Fik svar fra firmaet, at de allerede havde skrevet, at de ikke dækkede.
Ringede til sidst for at forsøge at indlede en dialog, talte med direktøren, som sagde: "Jeg gider ikke høre mere på dig". Jeg sagde pænt farvel, og har nu anmeldt sagen til Ankenævnet
Min bærbar PC gik pludselig i stykker. Jeg anmeldte det på USG Danmarks hjemmeside og indleverede computeren til reparation. 4 dage senere ringede værkstedet og fortalte at computeren var klar og ville blive sendt næste dage. Super service jeg giver dem 5 stjerner.
Yepter found this review useful
USGs forsikringsbetingelser er fyldt med tvetydige undtagelser der gør det umuligt af få penge ud af dem. Min computer gik i stykker i stikket, og til trods for at jeg har brugt PCen nænsomt i al den tid jeg har haft den, så dækkede de det ikke.
Deres rådgivning i deres egne forsikringsbetingelser er desuden mangelfuld idet de ikke oplyste om muligheden for at opsige forsikringen efter en skade, til trods for at jeg spurgte dem direkte. Deres afvisning af mit forsikringskrav skete ikke direkte til mig, men derimod til det værksted der havde min computer hvilket naturligvis sløvede processen kraftigt.
kaare and Ahmad Kliban found this review useful