[REPLY]
Jeg skulle bruge lidt beklædning, men havde et par spørgsmål til levering og betaling, og ringede derfor til butikken.
I telefonen fik jeg hurtigt kompetent rådgivning, og kunne fortsætte min bestilling i netshopen, der iøvrigt er meget brugervenlig og overskuelig.
Kort tid efter jeg havde bestilt varerne fik jeg en mail, at de var klar til afhentning, og min kollega kunne hente dem for mig.
Alt i alt super service og en god oplevelse, vil helt sikkert handle der igen.
Jeg havde et par spørgsmål til en vare, som jeg overvejede at købe. Jeg fik et hurtigt og uddybende svar retur, som gjorde, at jeg kunne købe varen samme dag. Kort tid efter købet på hjemmesiden fik jeg en mail om, at varen var ekspederet og dermed leveret dagen efter.
Derudover har jeg handlet hos Vagtshop et par gange før med samme gode service.
ærger mig næsten at give 4 stjerner fordi jeg VILLE rigtig gerne give shoppen topkarakter.
har handlet på vagtshop.dk 2 gange nu
varerne jeg har købt der er af sublim kvalitet og prismæssigt får man rigtig meget for pengene, udfra min erfaring virker det som om at servicen er i top og at de meget gerne vil betjene kunderne bedst muligt.
grunden til jeg ikke giver topkarakter er følgende.
første gang var der lidt ventetid på min vare der skulle bestilles hjem hvilket er helt okay, men jeg modtog aldrig en bekræftelse efter min bankoverførsel hvilket betød at jeg ikke anede om pakken var på vej eller ej. Jeg modtog dog varen med en undskyldning efter min henvendelse fra vagtshop og dette er en menneskelig fejl der selvfølgelig er lettilgivelig :-)
desværre var der også lidt problemer 2. gang jeg handlede i webshoppen, mine varer var på bestiling og denne gang fik jeg dog en telefonisk henvendelse om jeg ville modtage varerne over 1 eller flere gange da nogle af tingene var bestillingsvarer (igen super service)
jeg fik indgået en telefonisk aftale med den meget venlige service, men måtte desværre konstatere da min pakke nåede frem at min ordre var en lille smule forkert da jeg skulle have haft 3 hvide tshirts og 2 sorte, og modtog 3 sorte og 2 hvide. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at jeg kunne få fejlen rettet via henvendelse men jeg gider dog ikke sende tilbage og bytte nu da fejlen ikke er
de negative sider jeg har oplevet er petitesser og jeg ville give 4.9 stjerner hvis dette var muligt pga den gode venlige service. de gode priser, og den gode kvalitet af produkterne de sælger.
alt i alt vil jeg bestemt gerne handle der igen, jeg giver høj karakter fordi jeg tror at de meget få negative sider jeg har set har været rent uheld og ikke er noget der sker ofte udfra hvad jeg ellers har læst i anmeldelser.
Jeg har ikke noget at brokke pakken var hurtigt fremme samt forsvarligt pakket ind.
Go service
God hjemmeside nemt at finde rundt på
Hurtig levering og så var der ingen fragt gebyr
SUPER
Bestilte et par småting mandag og modtog pakken tirsdag morgen i Døgnposten hos post danmark.
Fik sågar en lille hilsen med på fakturaen.
God hjemmeside, Nem betaling, og Super Hurtig levering!
Det er 3 ord, der beskriver Vagtshop med henblik på især deres hjemmeside og modtagelse af varen.
Levering sker utrolig hurtig, betalingen er smertefri og det er hamrende nemt at finde rundt på deres hjemmeside - hvor det er nemt at få overblik over sortiment og priser.
Har desværre endnu ikke besøgt forretningen personligt - men deres internethandel er intet mindre end fantastisk.
Rigtig fin oplevelse at handle med vagtshop.dk. det var nemt hurtigt og enkelt og varen kom forbavsende hurtigt. Sjovt med den lille personlige hilsen på fakturaen. Kan klart anbefales
Uanset om det er på mail eller i butikken så er der god service.
Og har de ikke en vare så undersøger de i hvertfald om de kan skaffe den hjem...
Købte 5.11 Taclite Pro Pant og 5.11 Push Pack.
Havde dem 2 dage senere. Smukt.
Nåja og så stod der med håndskrift "Tak for ordren og God Jul" på følgeseddelen.
En lille ting men et tegn på god service og at man er glad for de kunder man har.
Ikke sidste gang jeg handler hos Vagtshop.
Fantastisk service uanset om man ringer eller tager forbi shoppen. Gutterne i butikken ved hvad de snakker om. Har næsten altid fået mine varer dagen efter jeg bestilte dem.
Kan varmt anbefales!
bestilte søndag aften et bælte og tirsdag morgen er det med post her allerede. lynhurtig og god ekspeditionog varene er af højeste kvalitet . kan varmt anbefales!! kim / K.H hundeservice
Som altid en fornøjelse at handle med John og vagtshop.dk - altid hurtig levering, kunne ikke finde på at handle andre steder.
Let overskueligt hjemmeside, god og rar tone i mails. Samt den fine hilsen på fakturaen kanon og ikke for meget..
Godt gået :-)
Købte min vare og havde den dagen efter. Mere kan man ikke forlange. Top betjening og kundeservice. Kan kun anbefales.
Jeg bestilte idag et etui til mine ID-kort hos vagtshop.dk.
Orderebekræftelsen modtog jeg kl 10.20 og for et øjeblik siden, kl. 11.27 fik jeg en mail om at min ordre er blevet ekspederet.
Det samme gjorde sig gældende sidst jeg bestilte et par nye støvler, så jeg har kun rosende ord tilovers for folkene hos vagtshop.dk, de ved hvad de laver og de gør det godt.
Slet, slet ikke sidste gang jeg har handlet dér!
Tænk og opleve den service, Ringer og får en helt fantastisk og
tålmodig person i røret som kan hjælpe og guide mig ned i mindste detalje, så selv en gammel kone kan forstå hvad det er der skal bruges (til gave). Begge gange har det lige været det rigtige og gaverne har gjort stor lykke. Bestiller den ene dag og leveringen sker næste dag. Mange firmaer kunne lære af vagtshop.
Jeg bruger ofte vagtshops hjemmeside, men ofte kan jeg finde samme eller tilsvarende produkt en smule billigere andetsteds.
Desuden må jeg sige at det er mildest talt svært at parkere ved forretningen, så jeg vil kun bruge vagtshop ved køb hvor reklamation eller ombytning er usandsynlig.
Som en lille bonusinfo, så har Vagtshop gratis levering uanset hvor mange penge der købes for!
Som sikkerhedsvagt har jeg handlet hos vagtshop.dk i en del år, og er aldrig blevet skuffet. Priserne er til at overkomme og leveringerne er bare iorden, uanset udstyr eller bestillings tidspunkt.
Sendte mail med forespørgsel om specifikt produkt. Fik hurtigt kvalificeret svar. Bestilte eftermiddag og havde pakken næste dag. Sådan Vagtshop! :o)
At handle med Vagtshop.dk var en oplevelse af de helt store.
Jeg bestilte min vare KL:16oo og dagen efter, var den i postkassen.
Vagtshop.dk skal have 5 sterne
Rigtigt hurtig levering af vare, ingen problemmer, så kan varmt anbefale denne side til andre :-)
Jeg købte 1 stk. forstærket nylon hylster til en lommelygte jeg har andet sted fra.
Der stod alt den information jeg skulle bruge på deres hjemmeside. Varerne blev bestilt søndag, sendt mandag og modtaget tirsdag! Sådanne gøre det! :-)
Jeg bestilte mandag og havde varerne tirsdag, hurtig og problemfrit.
5 stjerner herfra.
MEGET venligt personale, lidt hårde i deres tonleje, måske fordi de eller nogen af dem har en eller anden for for baggrund som vagt, ;o) men ligemeget, godt udvalg, og venlig MEGET venlig personale ...!!
***** = 5 Stjerner fordi det er dejligt at træde indenfor på deres måtte, og se deres lækre udvalg, og priserne er gode, ikke helt i bund endnu, men det trækker ikke ned på oplevelsen i sin helhed overhovedet, så endnu engang, intet problem ved at lægge mine penge her.
FLOT butik !!!
kanon service.... er fuldt ud tilfreds med deres service og der yderst hurtige levering
kan kun anbefale alle andre at hamdle der
Dejligt med hurtig ekspedition hos Vagtshop.
Har handlet hos Vagtshop tidligere og er meget tilfreds med både de varer jeg har købt, og med den service man får hos Vagtshop.
Er der noget jeg mangler, tjekker jeg altid vagtshop.dk
Følger op på ordren, hvis de tror at kunden kan have lavet en fejl i bestillingen, hvad der dog ikke var, men hellere spørge en gang for meget end for lidt og varen var godt indpakket, så ingen skader derpå. Fuld tilfredshed herfra.
Vagtshop. Er verdens bedste internetbutik. :)
Jeg havde købt en 260 lumen LED pærer. Den virkede med gik i stykker nu 5 måneder efter. :) (dog ikke brugt så meget) men han vagtshop sendte allerede samme dag.:) og helt uden brok eller elendige spørgsmål og undskyldninger. :)
Jeg har kun oplevet GOD og HURTIG levering. og RIGITIG god service.:)
har længe kikket efter en surefire flashlight og valgte vagtshop.dk. de havde hvad jeg søgte og sendte dagen efter super service, der var 2ekstra batterier med :-) mange tak
Super god betjening og rigtig gode til, at give update på ens forsendelse.
altid glad og venlige i telefonen.
I for ros af mig pga. den hurtige ekspedering i har laver og tingene er nemme at finde på jeres hjemmeside