We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,473)

Tevreden

Goede site en snelle afhandeling

Prima.

Snel, overzichtelijk en inderdaad erg discreet.

Review by confirmed purchaser

Goed product, goede prijs, goede en snelle levering!

Goede producten voor een zeer goede prijs, en de gratis condooms erbij maken het nog leuker. De dag erna wordt het pakketje al geleverd.

Review by confirmed purchaser

Snel in huis en goede kwaliteit

Snel geleverd, overzichtbare site en geen teleurstellingen

Review by confirmed purchaser

Een goede ervaring en snelle levering

Al enige malen condooms bij ze besteld. Een prettige site met goede keuze en zeer snelle afhandeling van de bestelling. Kortom perfect!
Ga er zeer zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen!

zeer tevreden

snelle levering
pakketje werd door TNT afgeleverd bij de buurvrouw. Ze kon onmogelijk zien/weten dat het een pakketje van bij jullie was. Ben daar zeer tevreden over.

Snelle discrete levering

Ik kan er kort over zijn. Alles ging zoals het hoort te gaan. De bestelling was snel binnen en discreet verpakt.

snel geleverd!

Ik had de bestellling heel snel in huis kunnen de aangegeven tijd

Prima service, ruim assortiment

VeiligGlijden levert alles wat het in de slaapkamer aangenaam maakt. Levertijd mag nog iets scherper en verzendkosten worden in rekening gebracht, maar pakketjes worden discreet bezorgd, en er zit altijd wat extra's in. Ons vaste adresje voor (grootverpakkingen) glijmiddel.

niks te klagen

Het bestelproces is duidelijk, de bestelling komt snel aan goed verpakt ook. Dit is mijn tweede bestelling en ik zou hier zeker vaker bestellen.

Prima afwikkeling

Prima afwikkeling van deze bestelling, ik heb meer goede ervaringen bij hen. Groot assortiment, niet duur, goede service. Hier kom ik vaker!

Prima producten en service

VeligGlijden levert prima producten en excellente service. Van harte aan te bevelen.

goede en snelle levering

goedkoop,snel,en discreet verpakt

goed

heeft een paar dagen geduurd!

Prima verlopen bestelling

Prima verzorgd en discreet verpakt.

Review by confirmed purchaser

De levering en kwaliteit zijn gewoon perfect.

Als u discreet en goede kwaliteit rubbers wilt? Dan is dit the place to be.

Prima, alleen uurtje te laat

Prima, alleen uurtje te laat

Review by confirmed purchaser

Netjes en discreet zoals is beloofd

Wat ze beloven hebben ze bij ons ook waar gemaakt! Dus... volgende weer!

Review by confirmed purchaser

Zeer behulpzaam bij het oplossen van fouten.

Er was een verkeerde product geleverd, maar na een mailtje aan de klantenservice wordt dit direct opgelost en krijg ik het juiste product alsnog toegestuurd. Super!

Review by confirmed purchaser

Betrouwbaar, veilig betalen, en snelle levering.

Na wat info gezocht te hebben bij div. site's kwam ik hier terecht en vond wat ik nodig had. prima site overzichtelijk en snelle levering.
een woord prima voorelkaar.

snel en goedkoop

een aanrader.. snelle levering en goedkope spullen

Perfect

Super tevreden

Super veilig

Mijn bestelling bij veiligglijden heb ik zeer positief ervaren!
Omdat ik zelf weinig thuis ben en jullie alles heel neutraal verpakken kon ik dit pakket bij oma laten afleveren:P
Super goed geregeld en via de mail op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond met mijn bestelling

Snel en veilig

Snelle levering van de bestelde condooms en veel betaalgemak. Prima service dus:)

Discreet

Alles is naar wens verlopen en bedankt voor de extra inhoud . Condoom 👍

Topservice!

Voor de tweede keer iets besteld en gelijk betaald via de site. Alles was goed gegaan totdat ik een mailtje kreeg dat ik nog niet betaald had. Gelijk telefonisch contact opgenomen en het bleek een systeemfout te zijn. Heel vriendelijk te woord gestaan en een dag later had ik het binnen. Ik kom hier zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Goede, snelle service.

Vreemd dat ik mijn artikel niet binnen de zoekmogelijkheden van de website kon vinden, maar wel via kieskeurig.nl. De service is goed en snel.

Goed, maar niet snel...

Je krijgt netjes thuis wat je bestelt, maar het duurde wel een week en dat werd bij het bestellen niet duidelijk gemaakt.

Tevreden

Alleen jammer dat de de durex performa niet meer in bulk te verkrijgen is.

ja en nee

eerste pakketje kwam nogal laat , zondag besteld , volgend week zaterdag aangekomen wat ik nogal een trage verzending vindt waar andere concurentie beloofdt voor 21:30 besteld morgen thuis , eerlijk is eerlijk , maar het tweede pakketje was er gelukkig veel sneller , zaterdag besteld , dinsdag op het postkantoor dus daar was ik al een stuk meer tevreden over

m.v.g
b.

Review by confirmed purchaser

Snel besteld en snel in huis.

Makkelijk en helder via internet besteld. Snel in huis.

Nog niets ontvangen.....

Krijg wel een vraag om een recensie te plaatsen, maar heb nog niets ontvangen????

tevreden

het is netjes en goed behandeld.

Review by confirmed purchaser

ligt niet aan jullie, maar de post heeft m'n pakje BUITEN DE DEUR neergezet!!!

Ik ben tevreden over de veprakking(neutraal, maar vind dat er op de pakjes de sticker alleen huisadres mag worden weergegeven. verder vindt ik het niet netjes dat de post meerder pakketjes(ook van kleding en schoenen niet van jullie) maar gewoon buiten de deur op straat neerzet!!!

Goedkoop maar duurt lang

De artikelen zijn goedkoper dan bij de meeste andere site. De kwaliteit van de producten is prima. Helaas duurt het lang voordat je alles in huis hebt (minimaal een week). Bij mij was er iets niet op voorraad en werd daarover gemaild en gebeld en toen pas werd het verstuurd. Het pakket is zeer anoniem bezorgd, het is een gewone doos met alleen het adres erop. Ik vond het vervelend dat ik niet wist hoelang de levertijd was en wanneer ik het pakket kon verwachten. Dat zou wel fijn zijn dan wist je wanneer je "thuis moest zijn" om het te ontvangen.
Maar uiteindelijk was het het wachten waard.

Review by confirmed purchaser

Snel bezorgd maar niet zorgvuldig

De bestelling was snel binnen, maar niet met het product wat ik besteld had. Ik heb verscheidene malen gemaild zonder een antwoord te krijgen.
Het pakket heb ik geretourneerd wat mij € 6,- kostte. Deze kosten heb ik nooit verrekend gekregen.
Wel kreeg ik na een week het juiste door mij bestelde artikel, echter , nog steeds geen enkele reactie via de mail.
Niet netjes.

Discreet

Hallo,

de bestelling is correct en discreet afgeleverd.

snelle levering en prima producten

snelle levering en prima producten