[REPLY]
Order geplaatst, alles werd dag erna geleverd enkel miste er 1 onderdeel, na mailcontact werd deze alsnog snel nageleverd. Van onze kant zeer tevreden en super services.
ik ben dik tevreden over vekto snel geleverd met goede prijsstelling,een aanrader.
Bestelprodes gaat vlot, zaken goed te vinden.
Bestelling gemakkelijk te plaatsen en betalen.
Verzendkosten zijn ook prima, namelijk niets.
snel geleverd--keurig--erg tevreden
Goed gedaan,mijn dank
Overzichterlijk website, kwalitatieve producten, prijs / kwaliteit ok, 100% service.
Een tevreden klant !!
Van bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden en de bestelde groepenkast ziet er goed uit..
Indien nodig zal ik weer bestellen bij vekto.
kan ik aanraden
Ik ben heel tevreden over Vekto. De service is prima, je kunt er met vragen terecht en de leveringen zijn nauwkeurig en snel. Extra pluspunt is de functie binnen de shopping cart waarin je de cart kunt opslaan, de meeste webshops geven een time out als je niet actief blijft en opslaan gaat niet. Technische vragen worden goed beantwoord en het is altijd heel prettig als men meedenkt. Verbeterpunten zouden het assortiment kunnen zijn en wellicht aanbiedingen voor bestaande klanten. Topshop!
De website is duidelijk en de levering was volgens afspaak en mooi op tijd.
Geweldige service
Het bestellen en de verdere afhandeling verliepen bijzonder goed, snel en iedere stap was te volgen. Helaas liep er tijdens de bezorging van postnl iets fout. Dit lag zeker niet aan vekta maar aan bezorger van postnl. De score is hierdoor buiten de schuld van vekta negatief beinvloed. Maar ik weet zeker dat ik hier de volgende keer weer bestel.
Zeer positieve webshop met een zeer snelle levertijd
Site is erg gebruiksvriendelijk en bevat een groot assortiment artikelen. Afhandeling van de order was snel (volgende dag afgehaald op postagentschap) en volledig correct. Prijs is zondermeer goed. Een aanrader dus!
Order plaatsen zonder dat een inlogcode nodig is. Per omgaand bevestiging ontvangen en op de hoogte gehouden status verzending. Aansluitend vond levering plaats. Zeer tevreden.
Prima en snelle levering.
Overzichtelijke website, goede kwaliteitsproducten, nette levering en op tijd.
1tD7DKDKDKTJ
Ik heb inmiddels een aantal keren bij Vekto een bestelling geplaatst en ben tot nu toe iedere keer zeer tevreden geweest. Op de website is duidelijk te zien wat de voorraadstatus van de producten is en de uitlevering van de voorradige producten is snel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Kortom, tot nu toe niets dan tevredenheid.
in deze tijd ligt de concurentie op de loer.
inkoopsprijzen tellen eens dan meer.
met deze producten heb ik nog even voorsprong.
Heel veel te kiezen, soms moeilijk maar even doorzoeken en je vindt precies het juiste wat je zou willen hebben
Ik had enkele vragen over zonnepanelen en de daarbij behorende aansluitingen in de groepenkast..
Ik werd goed geholpen en een groepenkast met o.a. 3 aparte ALS gekocht.
Deze werd bedraad en wel afgeleverd.
Inmiddels hangt de groepenkast in de meterkast en alles werkt naar behoren.
m.v.g.
FKP
Tevreden over de webshop en aflevering en kwaliteit ,is goed
Waren zo maar alle internet aanbieders!!!!!
ben zeer tevreden, jammer dat het bij de laatste bestelling
een verkeerde uitbreiding heb besteld voor mijn eerder bestelde groepenkast.
Hoe kan ik dit omruilen is nu nog de vraag.
Producten werden snel geleverd en voldeden 100% aan de verwachting.
Voor het eerst hier bestelt, alles loopt vlot wat je koopt met de afbeeldingen, wat het kost, wanneer het verstuurd is en wanneer je het kan ophalen. Kom hier zeker terug
Zoals hierboven beschreven ben ik tevreden met mijn bestelling. Ik heb geen ervaring met garantie en met retour zending maar heb daar vertrouwen in dat diameter dezelfde service geregeld wordt als bij de bestelling.
Ondanks een probleempje met post.nl hebben wij het artikel met uitstekende hulp van deze firma alsnog op tijd in huis kunnen krijgen.
Klantvriendelijkheid staat overduidelijk hoog in het vaandel en gewoon ouderwets meedenken bestaat gelukkig tegenwoordig nog steeds!!!!!!!
Met behulp van de website is het erg eenvoudig om een juiste indeling van de kast te maken.
Ik kreeg de zekeringenkast netjes op de afgesproken datum in het postcentrum geleverd.
Helaas hadden ze hem daar kwijt gemaakt, maar na een belletje met Vekto, waarin Vekto me kon vertellen dat en wanneer het pakket geleverd was, heb ik het postagentschap van de AH ervan weten te overtuigen dat de doos met zekeringenkast écht bij hen in huis was.
Na enig zoeken toch gevonden. Netjes en goed geholpen door Vekto dus, iets minder goed door de dame bij de AH.
De zekeringkast (vanwege mijn enorme aantal zekeringen verdeeld over 2 kasten) zat netjes voorgemonteerd op een plankje.
Ik ben dus erg tevreden.
Hopelijk ga ik nooit meer een huis bouwen en heb dus geen zekeringenkast emer nodig, maar als dat wel zo is zou ik et zo weer bij Vekto doen.
Bedankt Vekto!
Ik heb tijden gezocht naar een groot formaat waterdichte lasdoos en vond deze uiteindelijk op de site van Vekto. Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd krijgen. Service zoals het hoort.