[REPLY]
Tak for en god behandling.
Hurtig og effektiv.
God jul til personalet i Venus og Mars.
M.V.H Kirsten
Jeg købte en kjole på nettet, som viste sig at være for stor og måske heller ikke lige sådan, som jg havde forestillet mig. Jeg tog ud i forretningen, da den kun ligger 6 km væk. Her købte jeg noget andet - men vi holdt rgnskaberne for sig. Altså returvare for sig og fysisk køb for sig. Slutteligt fik jeg at vide, at jeg "da også" fik refunderet portoen. Se det kalder jeg service.
Jeg havde fumlet med indtastningen af min ordre på min ipad, så havde udeladt husnummer - med det resultat jeg fik en opringning få timer efter (på trods af helligdag) , så de kunne afsende mine varer. Ganske imponerende - men jeg havde svært ved at forstå den svenske dame, og blev forvirret fordi jeg troede siden var dansk.
Da jeg fik emails om at jeg kunne spore pakken med Post Danmark var jeg skeptisk, men den ankom perfekt i god stand og på den dag jeg var lovet. Imponerende hurtigt.
Det kommer ikke som en overraskelse at tøjdesignerne glemmer længden af ærmerne skulle vokse med størrelserne ligesom længden af bukserne, men den flotte bluse er brugbar og alle mine øvrige ting passer perfekt. Desuden er det jo ikke butikkens skyld at designerne er nogen små kortarmede stakler.
En af de ting jeg havde bestilt var beskrevet som "rosa hen i det brunlige" og er til min overraskelse beige brunlig og slet ikke rosa, og så står der på en lille notits om farvningen at "the colour may change during wash and wear", så jeg håber den blir' kønnere, men havde måske været rart nok at have den information før man købte den. Da der også er angivet "the item is cold pigment dyed, this makes each item individual and special" forklarer det måske at farvene på produktet varierer fra rosa til beige og jeg har fået den mindst rosa udgave - alternativt tror jeg de enten er farveblinde eller ser verdenen gennem rosa brilleglas ;)
Bedst af det hele er at priserne er i den lave ende. Jeg kommer gerne igen og handler mere.
Venus & Mars Xl er en fantastik god butik, hvadenten du handler på nettet eller i butikkerne. God professionel service. Hurtig besvarelse på spørgsmål, når du handler på nettet. Varerne er af god kvalitet, butikspersonalet er venligt og dygtigt til at rådgive.
Mine varer blev leveret med hurtigt, det er dejligt. Desværre var det en anden farve, end jeg havde bestilt :-(
Sjældent har jeg oplevet så hurtig afsendelse af varer! Ligeledes er min returforsendelse blevet behandlet lynhurtigt. Fantastisk god service! :)
Opdatering 16/2 - 2013:
Har nu handlet flere gange ved Venus & Mars XL, og det har været en lige god oplevelse hver gang. Varerne bliver sendt hurtigt, og når jeg har sendt noget retur, kommer pengene retur til min konto inden for få dage. Super oplevelse - det kunne mange andre netbutikker lære noget af!
Tak for en hurtig superhandel, bestilte tirsdag, modtog varerne onsdag, hurtigere kan det ikke gøres. Tak en superhandel herfra, vi handles ved senere :-) :-)
jeg købte en frakke , men fejlvurdere min strr, sendte den retur,, og med det samme
fik jeg en anden,,,, det kalder jeg god service,,, jeg er meget meget tilfreds,
det er ikke sidste gang jeg handler i den forretning,,,
ligesom jeg har spurgt og spurgt om hvordan størrelserne svarede. og fået fine svar
det er en fornøjelse at handle på den måde,,
Kirsten Jensen
Ruds Vedby
Super web site og fantastisk kort ekspeditionstid fra venus og mars - dog ret irriterende at modtage en størrelse større end den jeg bestilte og jeg orker ikke at begynde at returnere og bytte..... så på en måde er pengene spildte ... og så alligevel så er der bare en gave til min søster.
Fik min vare meget hurtigt, og varen var præcis i så lækker en kvalitet og facon, som jeg havde forventet...
Jeg har fået min pakke , er meget tilfreds , begge dele passer perfect , jeres måleskema er lige i øjet , man kan stole på det .. Pakken kom efter to dage hurtigt og dejligt ..I har mange fede ting og jeg handler helt sikkert hos jer igen ..
venusogmarsxl - hvid skjorte bluse.
Positiv handel, hurtig levering, lækker skjorte.
Tak herfra
Hjemmesiden var fin og hjælpsom, og fra handlen var gennemført gik der kun en dag, før jeg fik min vare. Udmærket service og hurtig levering.
Dog sendes varen retur p.gr.a pasform, håndteringen af retur er derfor afgørende for den samlede oplevelse
Så lækre bukser på Venus og Mars - bestilte og de blev leveret 2 dage senere. passer perfekt
Med hurtig levering af mine nye superflotte støvler med ekstra vidde i skaftet, som ellers er svære at finde andre steder, er jeg sikker på at jeg handler her igen.
Jeg skal giftes på lørdag (11-8-12) og jeg er en "stor" men smuk brud ;o) mine lår er desværre mine fjender, jeg får store gnavesår :o( Men så fandt jeg gudetrussen jubii :o) nu kan jeg nyde dagen uden at skulle bekymre mig om gnavesår på mine lår :o) PLUS super hurtig levering
Hurtig levering - rart at man kan tracke pakken hos PostDanmark
Anne Mette Bøjsøe found this review useful
Bestilte en kjole onsdag, modtog den torsdag, hvor jeg konstaterede den var for stor, returnerede den fredag og modtog lørdag en mail der fortalte at returvaren var modtaget og pengene tilbageført til min konto.
Imponerende effektivt.
Min bestilling blev gennemført hurtigt - det kunne vist ikke være sket hurtigere.
Jeg fik præcist det, jeg havde bestilt, og der blev trukket det rigtige beløb på mit betalingskort til tiden.
Det er sådan, det skal være.
Her handler jeg igen.
Venus & Mars XL har lynhurtig levering og virkeligt lækre kvalitetsvarer. Deres tøj er klart prisen værd. Jeg er ovenud tilfreds på alle områder og vil helt sikkert bestille tøj derfra igen.
Det er nu anden gang jeg har fået varer herfra og jeg er så glad for endelig at have fundet et sted med så gode og behagelige bh´er til en fornuftig pris og hurtig levering ! Jeg har nok sendt de første 10 retur fra forskellige steder ! Så jeg er yderst tilfreds !
Jeg må sige at jeg er meget tilfreds med den behandling jeg fik. Der var ingen problemer, jeg fik hvad jeg bestilte og jeg fik det indenfor 3 dage. :-)
Tanja
er meget gode, bortset fra en T-shirt som vi ikke er så glad for, den er for stor og dårlig kvalitet.
Jeg synes generelt det er nogle OK produkter der sælges over dette indkøbssite; - kunne dog godt bruge nogle mere ungdommelige sommerkjoler (- i stedet for de "frue modeller" der er flest af på sitet - ;-) G*) OG noget lækkert og sporty undertøj. Men, noget jeg synes er direkte ulogisk/dårlig service er, at hvis du vil spare den kostbare porto til Post Danmark (49 kr.) og derfor vælger, at få din bestilling leveret på din arbejdsplads; - ja så sendes din pakke altså automatisk retur, hvis du tilfældigvis ikke selv er tilstede for at modtage og kvittere for den ...HVEM gavner det lige - Forretningen/kunden??? Her kunne dette indkøbssite virkelig lære en del, af andre mere servicemindede indkøbssteder. Derfor den ringe bedømmelse.
Super hurtige levering: Bestilt lørdag og modtaget mandag, Desværre var kjolens størrelse (46-48) mindre end normalt i den størrelse, hvilket hjemmesiden ikke gjorde opmærksom på ...
Jeg er ovenud tilfreds, bestilte 2 toppe fredag og fik dem mandag.
Har returneret den ene om tirsdagen, og forventer snart pengene tilbageført.
Indtil nu er alt ok.
Det var gode kvalitet og gode tilbud pris.
Det var også meget hurtig levering .
Jeg anbefaler at holde øje på venus & Mars XL hjemmeside og deres gode tilbud og nehyder