[REPLY]
Veracura's hjemmeside er overskuelig, men menuen i venstre side kunne godt være mere logisk opstillet i kategorier som hårpleje, hudpleje osv.
Levering var hurtig og præcis ved gadedøren.
Man bestiller, de sender dagen efter (og sender tracking nummer) og alt efter pakkens størrelse går der ca. 2 dage så har post Danmark leveret.
Har indtil videre handlet med Veracura 2 gange og det vil jeg helt sikkert blive ved med, ud over det man har bestilt er der hver gang en lille prøve med på et andet produkt som man så kan prøve, alt i alt klasse service.
God hjemmeside med megen information om produkterne. Hurtig levering, og alt var i god stand ved modtagelse.
Hurtig og effektiv bestilling på hjemme siden. Blev sendt med det samme og få dage efter havde jeg mine varer. Kan varmt anbefales hvis man har forelsket sig i nogle af deres produkter.
alt har bare været super i forbindelse med mit køb. Konkurrencedygtige priser, hurtig ekspedition og levering. m.v.h. Kristina
Bestilte PG og VG samt nogle aromaer til min hobby som hjemmeblander af e-væsker. Deres produkter er af rigtig god kvalitet til en god pris samt hurtig levering. De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg var yderst tilfreds med at handle hos Veracura.
Det var helt tilfældigt, at jeg lige faldt over dette firma, da jeg søgte på nogle produkter, men er glad for mine varer, som blev hurtigt leveret og servicen var helt i top. Mailede lidt med firmaet til at starte med og der var hurtig og god respons.
Jeg er tilfreds.
Du kan trygt handle her online god betjening
Service, produkt og levering er total i top ;-)
Kan meget varmt anbefales :-)
Samme perfekt oplevelse hver gang,:-)
Varen var let at bestille og hurtigt leveret prisen er billigere end andre steder jeg har set
rigtig høj standard må jeg sige, meget overskuelig site og gode priser, super hurtig levering og produkterne var pakket godt ind, kan klart anbefales.
mvh
Super firma at handle med, flinke og venlige menesker, man får svar på alt man spørger om.
Vil bestent handle der igen
Jan
med hurtig levering og produkter der helt klart lever op til mine forventninger er Veracura helt sikkert et sted jeg skal handle igen. Og så er det billigere end de fleste steder jeg har handlet.
Kroppen Massage
Jeg har handlet flere med akuvera.jeg er meget imponeret over deres meget hurtigere levring. Mærmest fra dag til dag.varene er også i høj standard. Kan på det varmeste anbefale .akuvea. henry.
nem og let at bestille, og en hurtig levering,
god overblik på hjemmesiden, nem at bestille og varen er forventet tilfredsstillende.
Fuldstændig problemløs handel. Kan anbefales herfra.
Jeg ville gerne anbefale andre at handle ved Veracura.com. Service er i top, alle bestilte varer, vareprøver og en bonusvare til E ryger var med og indpakningen findes ikke set bedre.
Handler helt sikkert hos Veracura.com igen
Mvh. En meget tilfreds kunde
Bestilte 10 varenumre mandag den 1.april - pakken blev afsendt 2.april, og jeg havde den 3.april. - Idet Mandag var en helligdag, blev pakken afsendt samme hverdag som bestillingen indløb, og jeg havde den dagen efter.
Alle varer var med og forsvarligt indpakket.
mvh.
en tilfreds kunde
Jeg ville anbefale, og har gjort det flere gange allerede, vera cura til andre. De leverer altid, som lovet, jeg synes priserne på produkterne er yderst rimelige, de har, hvad jeg skal bruge af gode, reelle produkter, og jeg finder inspiration til nye produkter etc. på siden via det grundige produktbeskrivelser.
gode varer, godt omend lidt begrænset udvalg,fair priser
Veracura har en overskuelig hjemmeside og jeg har aldrig oplevet problemer vedrørende betaling, levering eller leveringstid.
hej jeg har virkelig oplevet en go service og hurtig levering hvad mere kan man forlange er super tilfreds
Produkterne er rene, fine og gode som lovet. Jeg vil helt klart anbefale andre at købe her!
Top kvalitet af væsker til E juice, go service og hurtig levering ;)
jeg fik det meget hurtigtere end jeg havde forestillet mig jeg er helt sikkert tilbagevendene kunde her mvh jakob
Ikke rigtig noget at komme efter - bortset fra at dem i Postbutikken havde vendt pakken på "hovedet" så en smule af pg'en var løbet ud, på trods af, at låget var skruet helt tæt til... Men super gode produkter ;) vil helt klart handle der igen!
Hurtig levering, de korrekte varer og gode priser og gratis forsendelse ved køb over 500kr - jeg kan varmt anbefale at købe hos Veracura
Jeg stod og manglede noget til min dampning på ecig, så jeg skyndte mig at bestille nogle ting.
De var ret hurtige med levering kun 2 dage tog det fra jeg bestilte varerne til jeg modtog dem.
Jeg kan ihvertfald anbefale VeraCura til alle i min omgangskreds :)
jeg bestilte mandel olie og det er af god kvalitet til en rimelig pris
Det er første gang, jeg har handlet med Jer, og jeg synes, at I mere end lever op til alle mine forventninger.