We are hiring!

• Reviews (164)

Service helt i Top

Hurtig og reel betjening

Super udvalg og produkter

Jeg har indkøbt råvarer til LCHF madlavning og glæder mig til at komme i gang. Viiaa.dk har ydet mig perfekt service, været hurtig ved tasterne omkring mine spørgsmål og varerne kom hurtigt. Så jeg vil naturligvis anbefale firmaet til alle mine venner og bekendte.

Review by confirmed purchaser

dette er min helsekost butik fremover

Net butikken er meget overskuelig, det er derfor nemt at finde rundt. Butikken har de billigste priser af alle de helsekost butikker jeg har besøgt, både på nettet og personligt. handlen gik hurtigt og varerne blev leveret i løbet i ganske få dage.
Dette er min butik

Suveræn hurtig levering

Jeg bestilte de varer jeg ønskede om torsdagen og forventede at modtage dem (måske) om mandagen. MEN fredag (næste dag), lidt over middag stod postbuddet udenfor min dør med min pakke. Alt var helt i top.

Lynene hurtig levering

Valgte mine varer på en overskuelig hjemmeside, hvor alle fødevarer er delt ind i de forskellige sundhedsgruppe, hvilket gjorde det nemt og dannede og godt overblik. Bestilte, betalte og havde mine lækre varer dagen efter. Perfekt!

simple og effektiv

bestilte noget trænings udstyr, bestilling, forsendelse og modtagelse forgik ude dikkedare.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god kundeservice

Kundeservice var meget hjælpsom mørkegrå har glemt at tilføje en af varerne til min bestilling. Fik hurtigt tilføjet det via kundeservice of fik leveret varerne den næste dag. Skal klart handle hos viivaa igen. Tak for god service!

Review by confirmed purchaser

Hurtig respons, god kundeservice og anbefalinger.

Mit valgte produkt var ikke på lager, men fik hurtig information om lagerstatus og mulighed for at købe et tilsvarende produkt. Meget sød og hurtig betjening. Min vare kom allerede dagen efter.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, men dyr fragt

Jeg bestilte en træningselastik, som jeg modtog 2 dage efter med posten. Jeg synes dog, at en fragtpris på 39 kr for en vare, som vejer under 100g og bliver sendt som brev, er lige i overkanten - derfor minus en stjerne.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt. Kan varmt anbefale Viivaa.dk

Review by confirmed purchaser

Hurtig og venlig betjening altid :-)

Rigtig god hjemmeside og altid hurtig betjening. De svare hurtigt tilbage ved spørgsmål og andre ting. Helt sikkert et sted jeg vil forsætte med at handle. 😃

Nemt og uden bøvl

Varerne bestilte jeg søndag, de blev pakket og sendt mandag og modtaget tirsdag. Både varer og priser stemte med bestillingen, så det kan ikke gøres bedre.

Super effektiv levering

Fint at levering kan ske til en anden adresse end hjemadresssen, og godt at få fakturaen p.r e-mail

Utrolig hurtig ekspedition

Fint udvalg af varer og jeg fik pakken allerede dagen efter jeg havde bestilt, så fuldt ud tilfredsstillende! :-)

Leveret som aftalt

Min ordre blev leveret helt i henhold til bestilling og ordrebekræftelse, faktisk vistnok lidt tidligere end lovet, og det er jo kun et plus.

Køb uden problemer

Da jeg købte produkter hos Viivaa foregik alt som det skulle. Der var lidt problemer med min email adresse, men de kontaktede mig hurtigt pr. telefon og det hele blev ordnet. Kan helt klart anbefales at handle på Viivaa - det er ikke sidste gang jeg har gjort det.

Review by confirmed purchaser

Handlen med Viivaa.dk forløb fint - og som forventet.

Handlen med Viivaa.dk forløb fint - og som forventet.
Der er ikke så meget mere at sige.

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse af Viivaa.dk. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle i vores webshop.

Vi vil dog gerne blive endnu bedre, og derfor vil vi gerne høre, hvad vi kan gøre anderledes for at få en 5. stjerne af dig?

Bedste hilsner

Louise
Viivaa.dk

Proff proff proff...

Hurtig, effektiv, og god service

Review by confirmed purchaser

Fantastisk god service og rask levering!

Jeg er rigtig tilfræds med viivaa. Jeg har bestilt flere ganger og får alltid god service og rask levering.

Fantastisk kundeservice

Viivaa.dk er en fantastisk side med mange gode produkter, god kundeservice og hurtig levering.

Hej Pernille

Bedste hilsner

Louise
Viivaa.dk

Review by confirmed purchaser

alt var i skønneste orden, og vaarene kom hurtigt.

Jeg har prøvet at handle hos viivaa, og det er nok ikke sidste gang. Jeg fik det jeg bestilte og tingene kom før jeg forventede, så det var bare super.

Effektivt!

Pakken kom dagen efter, alt var med, og det hele spillede. Fremragende udvalg, og yderst effektiv service.

Alt ok :-)

Varerne har god kvalitet. God service. Hurtig levering.

nemt og hurtigt!

Hjemmesiden er let og overskuelig. Leveringen hurtig og varerne lever op til forventningerne.

lækre varer

fik desværre varerne en dag forsinket, men det skyldes Post Danmark

Review by confirmed purchaser

Dette er første gang jeg har brugt Viivaa.dk men bestemt ikke sidste. Super nemt, hurtig levering og lækre produkter.

Fuld tilfredshed hos Vivaa

Super service.
Levering til tiden.

Hurtig levering, god service

Handler helt sikkert på Viivaa igen. :0)

Leveringstid!

Da jeg bestilte min vare, var leveringstid 4-5 dage. På trods af det, gik der næsten 2 uger. Ingen mail eller noget hvor det blev meddelt at varen var forsinket.
Den service kan I gøre bedre.

Hej Helle

Tak for din anmeldelse af Viivaa.

Du du afgav din bestilling på Viivaa, fremgik det ved det pågældende produkt og af den efterfølgende ordrebekræftelse, at produktet først ville være på lager igen d. 10. april. Vi har derfor oplyst denne dato som leveringstidspunkt og ikke 4-5 dage. På ordrebekræftelsen der er sendt til dig d. 3. april fremgår ligeledes denne oplysning. Som en ekstra orientering har vi desuden sendt en mail til dig d. 11. april, på den mailadresse du har oplyst ved bestilling.

Vi håber, at ovenstående forklarer den længere leveringstid du har oplevet. Vi håber samtidig at du har glæde af dit bestilte produkt og har lyst til at handle på Viivaa igen.

Mvh

Louise, Viivaa.dk

Ærligt og gennemført

Dejligt at bestille varer uden at bekymre sig det mindste. De har ikke skuffet mig endnu, og fortjener de mange stjerner!
Mvh Thorkil Johnsen

Review by confirmed purchaser

god behandling af erdren og kvik ekspedition

det hele virkede fra begyndelse til afslutning hvor det bestilte landede her

Dholdt hvad de lovede

Modtog pakken hurtigt, og ingen problemer

Review by confirmed purchaser

Hurtig og mega god service - hurtig svar på mail og varer dagen efter bestilling..

Skrev vedr kokosmel og affedtet kokosmel. Det blev undersøgt hurtigt og med meget meget tilfredsstillende resultat. Handler klart her ugen :0)

Perfekt - og hurtigt

Bestillingen gik rigtigt godt - og ligeledes leveringen :-)
Tak for det :-)

Review by confirmed purchaser

HURTIG LEVERING - DET VAR MEGET NEMT AT BESTILLE.

NEMT AT BESTILLE PÅ HJEMMESIDEN
HURTIG LEVERING - UDEN PROBLEMER

Review by confirmed purchaser

Great service .. could stock more paleo options =)

- Slightly pricey.
- Expensive shipping.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig betjening og service

De er super hurtig til at sende dine varer og har god service

Review by confirmed purchaser

Alt ok, men lidt sløv ekspedition.

Varerne var 110% i orden, men det må være muligt at sende varerne fra en simpel ekspedition hverdagen efter de er blevet bestilt.

Giver dog fem stjerner, da det trods alt ikke var specielt langsomt, og fordi pengene ikke blev trukket fra mit kort før varerne var sendt.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv levering.

Handlen gik så gnidningsløst at det er det eneste indtryk der står tilbage.

Review by confirmed purchaser

Ikke så mange dikkedarer!

Bestilte varer via nettet, og efter ca. 4 hverdage lå de i min "postkasse". Fornuftig leveringstid og alt som bestilt. Ikke så meget pjat!