[REPLY]
Desværre var en jakke udsolgt, men fik et opkald fra butikken om det og blev tilbudt en anden jakke, som jeg takkede ja til :) Fik desuden lige puttet lidt mere i min store pakke, som allerde blev leveret dagen efter!
Skønt overtøj til helt fantastiske priser!
Super service og skønt personale :)
hurtig levering og gode priser. Service er også i top, kan bestemt anbefales.
Vildbasser (Githa) yder den mest fabelagtige service, og skriver man en sen aften, er der tit svar få min. efter.
Har man lavet fejl i sin bestilling, rettes det nemt med en mail til Vildbasser.dk
Der er aldrig noget at udsætte på leverancen. Der er aldrig fejl, og der går sjældent mere end 3 dage, inden pakken er modtaget.
Er varer udsolgt, bliver man orienteret herom, og får evt. forslag til alternativer.
Det er mit absolutte favoritsted at handle baby/børneting.
Og priserne....de er såmænd også rimelige :-)
Vi har efterhånden handlet mange gange hos Vildbasser.dk.
Altid god og hurtig service, man får hurtigt svar på mails og har man specielle ønsker, så det er ikke noget problem, feks. levering.
Githa holder altid een opdateret så man hele tiden ved hvad der sker og altid venlig og høflig betjening/service - selv søndag aften!
Der er ikke noget at klage over overhovedet!
Jeg har handlet flere gange hos Vildbasser, og der er ALTID fantastisk service, og gode kvalitets vare til gode priser ! Kan kun anbefales!
Min ordre blev sendt samme dag, som den blev lavet, og alt det modtagne var perfekt.
Eneste minus var at 3 ting alligevel ikke var på lager. Det skyldes nok problemer med lageroptællingen - tror nemlig ikke helt på den med at andre har købt netop de 3 ting samtidig med mig.
De skal dog have ros for at skrive til mig så snart de opdagede, at tingene manglede. Så var jeg trods alt forberedt, da jeg modtog mine varer.
Handler gerne her igen
Købte en løbecykel. Dækslangerne var dog fuldstændigt gennemhullede ved ankomst (en produktionsfejl - cyklen var ikke brugt). Hurtig respons på klage og hurtig eftersendelse af nyt dæk!
Cyklen knækkede midt over efter normalt styrt af dreng på 3 år. Igen mailsvartid under 4 timer (på en søndag aften) og ny cykel med posten efter 2 dage.
Det er på reklamationerne, man kan skal vurdere en netbutik!
købt name-it vinterjakke plus en elefanthue dertil, og så en Anmalz gris..
Har handlet der før, og oplevelsen har været den samme. Super hurtig levering, god kontakt via mail, Trendsales MV.
Godt bred udvalg af både pladstic og træ legetøj til alle aldre, og lækre mærker som MALA og name-it.
Kan varmt anbefales
Der er altid hurtig levering og god opdatering på ordre. En lille godtepose er der også til ungerne. Tøjet holder sig fint og løbecyklen er perfekt.
Jeg har handlet her mange gange og det er altid sket uden problemer, de har god service og hurtig levering.
Fine varer, pænt pakket ind. Hurtig levering med god ordreopdatering, så man ved at varerne er på vej.
Jeg fandt et køkke til vores datter på hjemmesiden. Men den var udsolgt og der stod den snart kom igen. Jeg skriv til dem og fik svar meget hurtig tilbage. Vi skulle bare bestille og når den så kom ville de sende den. Jeg fik mail om den var kommet og sendt. Syntes det var rert man kunne få så hurtig svar. Vi har også prøve tøj derfra og det holde sig RIGTIG flot efter vask.
Siden fungere uden problemer - og er en fin og overskuelig side ... med fine kvalittes legesager - til priser man kan betale :)
En gennemsnitlig OK handel....
Kunne dog godt ønske et bredere udvalg, og så er fragten i den dyre ende... men handler her nok igen.
Denne Virksomhed kan jeg virkelig kun give min varmeste anbefalinger. Varerne er i en utrolig kvalitet og kundeservice'n er helt igennem perfekt.