[REPLY]
Fin service, hurtig levering. Kvalitet på tilbehør i fordels pakken kunne være bedre
hurtig levering og en hjemme side der er til at finde rundt på.
Bestilte et sæt jagt tøj en Søndag, desværre var sættet et nr for stort da det ankom. Tirsdag ugen efter modtager jeg sættet i den rigtige str.
Mit første indtryk af Camo II pakken er rigtig fin til prisen..
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering :-)
Hurtig ekspedition, fik varen 2 dage efter, dig var pakken meget medtaget ( formentlig post DK)
der skete dog en lille menneskelig fejl ved forsendelsen, men den er så lille så det er ikke sidste sidste gang jeg vil købe der, og de har jo rigtig mange gode ting.
Bestilte 6 styks, men da VILDMARK kun havde 4 måtte ordren laves om,. Det blev den få timer senere - og så på en søndag. Godt gået. Bedre end jag havde forventet. Og så vr selve forsendelsen også kvik kvik
Som altid en god og behaglig service som er til at regne med og ikke mindst hurtige levering - det er ikke sidste jeg handler hos jer.
Carl Hansen
Varerne kom lynhurtigt god kvalitet til rimelige priser - absolut anbefalesesværdigt
Skal jeg bruge mere og vildmarks har det, så er det klart jeg handler der, nemt og hurtig levering, og så er varen i orden
Vil da bare sige ordren klappede bare her. intet at brokke sig over.
Fin service. Fik telefon opringning angående tvivlsspørgsmål, hurtigt afklaret. Levering dagen efter. Varen lever op til forventningerne. Sådan skal det gøres.
god service, de er lidt langsomme til at hæve pengene, men ordren bliver ekspederet med det samme :)
Syntes vilmarks er en super side. Gode priser
Fremtids udsigter:
Mere tøj og tilbehør til samme gode priser.
Super service, lynhurtig levering og billige priser. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Jeg ringede i weekenden og fik god forklaring om varen. Jeg modtog varen to dage senere med posten. Alt var som det skulle være :-)
Jeg målte tøjet efter firmaets hjemmeside og bestilte. Pakken landede næste dag. Det var hurtig ekspedit.
Tøjet var et nummer for stort. Jeg havde bestilt XL og skulle have haft L. Mine mål lå midt i skemaets XL, så mit indtryk er, at tøjet er stort i forhold til skemaet.
Jeg valgte at besøge firmaet. Det var nemt at få en aftale (søndag!), hvor jeg kunne prøve tøj.
Jeg kan endnu ikke udtale mig om kvaliteten, men tøjet virker overordentligt gennemført med mange fine detaljer. Det synes som om jeg har fået meget og godt for mine penge.
Stort sortiment/kvalitet og hurtig levering hvad mere har man brug for:O)
Jeg fik min vare meget hurtigt, og den var i orden og ubeskadiget.
Desværre havde jeg gjort et fejlkøb. De var ikke Vildmarks skyld, men min egen.
Jeg talte med firmaet i telefonen. Venlighed og professionalisme. Varen blev returneret uden vrøvl.
Jeg vil meget gerne handle på Vildmark en anden gang.
Højbjerg, den 6. januar 2013
Ole T.
søde folk i telefonen og hurtig behandling af de købte varer, som iøvrigt er super fine
Helt igennem god betjening og meget hurtig ekspedition og varerne lever op til forventningerne.
Hej Per
Nu skal du bare høre. Jeg har handlet hos Vildmarks et par dage før jul, da jeg manglede gaver til Morten.De havde lige det han ønskede sig. Og tro mig, 1½ døgn efter ringede posten på døren kl. 7.30 om morgenen med pakken fra Vildmarks.
Bluserne passede perfekt, og så var priserne ikke dyre, selvom kvaliteten var høj.
Jeg kan kun anbefale dig at se på deres hjemmeside, og du vil blive positiv overrasket.
Godt nytår til dig og din familie
Kirsten
Købte et par premium jagt støvler, fornuftig pris sammen med lækker kvalitet og hurtig levering, så kan det ikke gøres bedre.
Bestilte mine vare og to hverdage efter havde jeg dem, og det var bare i orden.
med hurtig levering
og billige priser kvaliteten er også
rigtig god med pris taget i betragting
MVH Åse
Jeg har handlet med firmaet en gang, vil helt sikkert, gøre det igen
når jeg skal bruge varer