We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (155)

God kundeservice

Jeg er godt tilfreds med VIPocean. Husk at læse betingelserne inden I tilmelder jer. De skriver op til flere gange hvordan man modtager velkomstgaven. Servicen er rigtig god. Venlig og hurtig betjening.

VIPocean

Det var en glædelig overraskelse, da jeg lørdag modtog to biografbilletter med posten fra vipocean. Godt ide med gaver til medlemmerne!

Hej Jens Erik

Vi er glade for at høre, at du er glad for din velkomstgave.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice: info@vipocean.dk

Blev jeg snydt?

Det ser sådan ud - I har trukket penge uden at jeg har sagt ja til dette - ak hvor surt
Håber der er tale om en fejl
Advarsler var der

Kære Claus,

Jeg kan se, at du den 25. oktober 2011 oprettede et abonnement hos os, hvorefter du har modtaget din velkomstgave bestående af et sæt Björn Borg undertøj. I betingelserne, og kampagnen, fremgik det, at abonnementet er et automatisk fornyende abonnement, hvilket du har accepteret – du har altså sagt ja til, at dit abonnement gerne må fornyes. Da du kontaktede os den 5. januar 2012 fik du en refundering af din seneste indbetaling, så jeg kan ikke se, på hvilken måde du er blevet snydt. Vi betragter nu sagen som værende lukket.

Vi ønsker dig et godt nytår.

VIPocean

Tyveri & Svindel fra A-Z....!

Jeg er aldrig blevet fuppet som jeg er blevet af VIP Ocean de har lavet et link via facebook hvor man tror at man kan få 2 biograf billetter ved at svarer på 3 simple spørgsmål. Det eneste man skal gøre er at betale porto 5,50 kr. ( billetterne er aldrig dukket op ) her efter hæver de 299,95 kr. på ens konto hver d. 15. i måneden, så det er godt skjult blandt ens andre posteringer på kontoen. Det tog mig desværre 14 måneder at opdage det! så de har svindlet mig for 4.200,- øv!
De 2 indehavere lever det søde liv nede i Spanien for andres penge og er flyttet der ned pga. surere kunder! i kan se hvordan de lever i sus og dus gennem DR1´s Kontanten, de har opsøgt dem i Spanien! se link: http://www.dr.dk/DR1/kontant/2011/05/02213126.htm
I skal klikke på Videoen! Hvis i støder på navnet VIP-OCEAN skal i klikke væk i en fart! det kan blive rigtigt dyrt!
Til slut syntes jeg de skulle ændre deres navn til FUP-OCEAN så passer pengene!

Flemming Wulff Bjerregaard found this review useful

Kære Glenn,

Vi er kede af at høre den kritik, du kommer med. Vi har gennemgået din sag, og vi kan se, at du aldrig har indsendt din adressedokumentation, som er nødvendig for at få din velkomstgave. Derudover har du benyttet dig af din 30 dages returret og dermed fået din seneste indbetaling returneret, hvorefter din sag er blevet lukket.

Jeg må dog her lige pointere, at vores kunder intet har at gøre med, at vi har til huse i Spanien. Jeg ved ikke helt, hvordan du har fået det indtryk. Dine beskyldninger om, at vi skulle fuppe vores kunder, ser jeg som grove, da alt står klart og tydeligt i vores betingelser samt på de kampagner, vores kunder melder sig til via. At pengene trækkes den 15. i måneden har i dit tilfælde skyldtes, at du tilmeldte dig tjenesten den 15. og har således intet at gøre med, at vi skulle forsøge at skjule posteringerne. Tilmelder du dig den 1. i måneden ville pengene blive trukket til den 1. i hver måned.

Du ønskes et godt nytår.

Review by confirmed purchaser

Lokker en til en dyr hjemmeside

I lægger ud med at man har vundet en gave, jeg troede man fik et månedligt blad, og ikke en hjemmeside, jeg havde desværre set forkert på prisen troede det kun var kr. 29 pr. måned og ikke kr. 299. Jeg var ikke klar over det var en dating side, nået jeg blev meget forskrækket over. Har heller ikke råd til kr. 299 pr. måned er 71 år.

hamselv found this review useful

Kære Annette,

Vi beklager, at du har fået det forkerte indtryk af os. Vi udlover ikke gevinster, så du kan ikke vinde gaver hos os. Det, du i stedet får, er en velkomstgave, når du tilmelder dig vores service. Nogle af vores annoncører vælger desværre at give indtryk af, at man deltager i en konkurrence og dermed vinder et produkt, men dette tager vi stor afstand fra, og stopper når vi ser det.

Jeg håber, du er blevet glad for dit videokamera, som du fik i velkomstgave, da du meldte dig ind i VIPocean. Igen beklager jeg meget, at du fra en af vores eksterne partnere har fået det indtryk, at det var en præmie – det var det ikke. Jeg kan se, at dit medlemskab er blevet opsagt inden den første måned, der er gratis, udløb, og du har således ikke betalt mere end de oprindelige 6 kr. til portoen for dit kamera. De 299,95 kr. som et abonnement koster er altså ikke blevet trukket fra din konto. Vi ønsker dig en god jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen VIPocean

Tyveri og svindel

Fik tilsendt det lovede video kamera med betaling af 6 kr. og afmeldte mig derefter straks - opdager i dag 9/12-11 at VIPocean alligevel er trukket kr. 299,95 for et medlemsskab. Kamaraet blev leveret for under en måned siden, og et evt. abn. opsagt. Læser man deres annoncering er der en måneds gratis abonnement, og at et evt. tilsvarendetil hver en tid kan opsiges. Ingen binding. Sjovt nok er der så alligevel hævet penge på min konto men med rentevaleur 1/1-2012 - altså ren TYVERI. Agter at politianmelde virksomheden, hvis jeg ikke får mine penge retur og svar på de 2 mails jeg her til morgen har sendt dem.

Kære Ulla,

Efter at have gennemgået din sag sammen med dig i telefonen, hvor det viste sig, at dit abonnement ikke var blevet opsagt korrekt fra starten, mener vi nu, at denne sag er afsluttet. Dit abonnement blev opsagt korrekt i dag og der bliver således ikke trukket flere beløb på dit kort end dem, du har givet accept af. Vi beklager meget eventuelle misforståelser.

VIPocean support

Review by confirmed purchaser

Forstår ikke hvad det går ud på

Jeg fik min præmie - en el-tandbørste fra Phillips - uden problemer. Og jeg er vildt glad for den. Men selve VIP Ocean fatter jeg simpelthen ikke fidusen i. Det er ikke et dating-site. Det er heler ikke et socialt netværk. Hvad i alverden skal man så bruge det til?? Der mangler noget ordentlig markedsføring for sitet, eller om ikke andet, så en guide til hvad idéen med sitet er, og hvad det kan og hvorfor...

Hej Jeanette

Det er godt at høre, at du er glad for din velkomstgave.

VIPocean.dk er et online socialt netværk hvor man bl.a kan søge nye bekendskaber, holde kontakten med venner, finde en partner og deltage i VIP begivenheder.

Du kan godt bruge VIPocean som en datingside, du kan søge på profiler udfra forskellige kriterier, sende spørgsmål til en anden profil, som senere kan udvikle sig til samtale, sende private beskeder samt sende smileys osv. Du kan altså bruge Vipocean til at komme i kontakt med andre mennesker.

Du kan desuden skrive artikler på vores hjemmeside, uploade billeder, skrive kommentarer til det som dine venner skriver.

Når du tilmelder dig på vores velkomstkampagne, kommer du direkte ind på siden ”opdatering af din profil”. Her udfylder du dine oplysninger, såsom by, alder, profiltekst osv. Du kan også sætte et billede på din profil. Herefter har du adgang til VIPocean, og kan bruge vores service.

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge VIPocean, skal vi nok hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Modtagelse af lovede gevinster

Jeg forstår ikke hvorfor der ikke bliver reageret på mails, I fortæller at man har vundet. Men afslutningen herunder betalingen virker ikke.

Senest har I medelt at I vil sende en pakke af Apple produkter.Men jeg står uden mulihed for at bekræfte.

Jeg kan håbe på, at der bliver rettet op de seneste meldinger og leveringerne bliver effektueret.

Allan Bærentzen and Henning Holmelund found this review useful

Hej Vagn

Du accepterede et velkomsttilbud, hvor du fik første måneds medlemskab og muligheden for modtagelse af et Nikon kamera for prisen af 6 DKK. Kameraet er allerede afsendt til dig.

Vi svarer på alle mails som bliver sendt til info@vipocean.dk, og jeg kan se i vores system, at vi har svaret på din mail, hvor du indsendte adressedokumentation.

Hos os kan du ikke vinde en præmie, og vi har ikke meddelt dig, at vi har sendt en pakke Apple produkter. Jeg tror du forveksler os med et andet firma.

Hvis du har modtaget en mail hvor VIPocean står nævnt, betyder det ikke nødvendigvis at mailen er fra os. Vi har en del kampagner kørende, hvor andre sender vores reklamer ud. Hvis mailens afsender ikke er VIPocean er den ikke fra os og vi kan desværre ikke hjælpe med at afmelde dig.

For at afmelde dig et evt. nyhedsbrev eller lignende, skal du kontakte afsendere af nyhedsbrevet.

Har du flere spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Jeg er meget utilfreds

Jeg har stadig ikke fået skålen, som blev nævnt, at den var sendt fra Spanien den 30. august´. Nu er jeg ved at tabe lysten til at stole på nogen. ER DET FUP !!!!! hos Vipocean ??

Flemming Philipsen found this review useful

Hej Birthe

Jeg kan se i vores system, at vi sendte skålen afsted til dig d. 30-08-2011. Forsendelsestiden er 1-3 uger, så du burde jo have modtaget den nu.

Vi sender derfor en ny afsted til dig.
Dette har jeg også sendt dig en separat mailbekræftelse på.

VIPocean

PAS PÅ Vipocean tilbud hvis I ikke vil af med cpr nummer og private papirer!

Jo den er god nok – jeg er en af dem der desværre ikke har læst ALT som jeg har fået fra Viplounge/Vipocean (jeg er et fjols, og gør det aldrig mere!). Jeg skulle have læst, at de forlanger adressedokumentation – og specielt i hvilken form de vil have det. Jeg troede det var lige så nemt som ved pointshop... Jeg forstår bare ikke hvordan de kan kræve dette, og jeg forstår heller ikke hvorfor det er lovligt og hvad i al verden de skal bruge et indscannet sygesikringsbevis til... Jeg melder mig ihvertfald aldrig til noget hvor de har fingrene i mere. De mener at jeg kunne scanne mit sygesikringsbevis ind og sløre cpr nummeret – men jeg forstår virkelig ikke hvorfor det skulle være nødvendigt...

Viplounge skriver:
For at modtage din gave, skal du huske at sende os adressedokumentation. Denne skulle være i form af kopiaf sygesikringsbevis, kopi af vand-, el-, telefon – eller internetregning, som ikke er ældre end 3 måneder...

Jeg skrev at jeg ikke kunne se nogen grund til at de skulle have en kopi af mit sygesikringsbevis – det eneste der står der udover de oplysninger som de allerede havde, var mit cpr nummer og hvem min læge er – og det kunne de jo altså ikke bruge (lovligt).

Viplounge skriver

Adressedkuntation er påkrævet, hvilket du også accepterede i vores betingelser. Du er naturligvis velkommen til at strege personfølsomme oplysninger ud, såsom CPR-nummer og lignende.

Mit svar:

Adressedokumentation kan være mange ting - det må da være i orden når jeg skriver fra min egen mail om hvor jeg selv bor?

Jeg har også prøvet at give adressedokumentation på andre hjemmesider - feks. pointshop - det foregår på en helt anden måde, og de forlanger ikke at få en kopi af sygesikringsbevis eller private papirer.

Jeg kan forstå på det hele, at jeg ikke får min tilkendte android tablet - og fred være med det.

Jeg har naturligvis meldt mig ud af viplounge og slettet min profil.

Og endnu et problem på trustpilot kan findes omkring viplounge.

Hej Ulla

Da vi kun udsender én velkomstgave pr. husstand skal man indsende dokumentation for sin adresse. Dette er for at undgå svindel. Vi oplyser selvfølgelig dette både på kampagnesiden, i vores betingelser og vi skriver det også i bekræftelsesmailen, som man modtager efter tilmelding.

Det behøver naturligvis ikke at være dit sygesikringsbevis, det kan også f.eks. være en telefonregning eller en online faktura fra et køb, som du har gjort. Det vigtigste er, at vi kan se dit navn og adresse. Derfor er du naturligvis velkommen til, at overstrege dit CPR nummer, hvis du ønsker det.

Hvis du ikke har en scanner, kan jeg anbefale at tage et digitalbillede af dit sygesikringsbevis/faktura, og sende det på mail i en vedhæftet fil.

Da jeg kan se, at du har valgt ikke at modtage gaven og afmelde dit abonnement, sørger jeg for, at du kan benytte dig af vores 30 dages returret, og få beløbet tilbagebetalt.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig og effektiv kundeservice

Jeg tilmeldte mig efter at have medvirket i en konkurrence. Jeg betalte 9 kr for et kamera der ankom en uge efter. endvidere var det super nemt at opsige og afmelde sit VIP så man ikke bliver fanget i at skulle betale penge.

Takker mange gange for den gode service

Ikke god.

Jeg har ikke modtaget min velkomsgave, derfor synes jeg det en latterlig hjemmeside :(
I'm sooooooooooo sorry !!!

Hej Mona

Jeg kan se at dine biografbilletter er blevet tilsendt for lang tid siden.
Kan du venligst kontakte mig på kdh@vipocean.com med dit fulde navn og adresse, så vil jeg undersøge sagen nærmere.

Krånglig att hantera

Batteriet laddar ut alldeles för snabbt, behöver laddas 2 ggr/dag.

Hej Roger

Tak for din anmeldelse. Kan du venligst kontakte mig på kdh@vipocean.com, hvor du beskriver problemets omfang lidt nærmere? Så vil vi kunne finde frem til en løsning på problemet, som begge parter kan være tilfredse med.

På forhånd tak.

dålig

Jag känner mej lurad av er, ni lovade en telefon som tog flera månader att få när jag frågade varför ni drar pengar på mitt konto för något jag inte beställt. Jag skulle få tillbaka pengarna ni dragit i augusti men dom har jag inte sett.
Jag kan inte rekomendera er till någon då jag inte ännu förstått vad ni tar betalt för och telefonen går inte att använda då den inte har någon ringsignal så jag hör när någon ringer utan jag har missat flera viktiga samtal.
Lägg ner ert lurendrejeri att plocka folk på pengar.

Hej Birgit

Jeg er ked af at høre, du har fået udleveret en telefon, som ikke virker efter hensigten. Kontakt mig venligst på kdh@vipocean.com, hvorefter vi kan finde en afklaring på situationen.

Faktureringerne er for fornyet medlemskab, således du fortsat kan benytte dig af vores sociale netværk, som du meldte dig ind i for at modtage telefonen.

SVINDLERE

Jeg har meldt mig ud flere gange men de trækker stadig penge.
HOLD JER VÆK.
Bondefangeri og svindel er hvad det er.

Jan Olesen found this review useful

Hej Joergen

Vi respekterer naturligvis de medlemmer, som ønsker at afslutte deres medlemskab. Da der ingen bindings- eller minimumsperiode er tilknyttet, vil medlemskabet kunne ophøre fra dag til dag.

Fremsend venligst dokumentation for tidligere opsigelse, så vil jeg kunne se nærmere på sagen og rette eventuelle fejl.

Du bedes venligst skrive til info@vipocean.dk, hvorefter vi vil besvare dig hurtigst muligt.

VIPocean

Tænk at VIP Ocean har den frækhed...

Tænk at VIP Ocean har den frækhed at svare nogle af brevene på denne portal som om de var et reelt firma.

Når man selv har oplevet det samme som stort set alle herinde skriver om, er det åbenlyst at dette svindlerforetagne ikke har noget sortiment af ydelser over for deres kunder overhovedet.

Dette er hverken mere eller mindre end et bondefangerforetagne.

Jeg har selv skrevet min historie til Rasmus Mommer Pedersen (se længere nede på siden) og vedlagt den korrespondance jeg har haft med VIP Ocean.

Håber i retfærdighedens navn at disse svindlere må få hvad de fortjener.

Jan Olesen found this review useful

Hej Thomas

Vi besvarer naturligvis ris som ros. Jeg kan ikke se nogen årsag til, at vi ikke skulle gøre det.

Som socialt netværk har vi naturligvis ydelser at tilbyde vores medlemmer. Du kan møde nye mennesker, holde forbindelsen med allerede bekendte eller date, hvis dette har din interesse. Derudover tilbyder vi adgang til diverse arrangementer, hvor vi har været i stand til at skaffe rabatter hertil.

Hvorledes du dermed mener, at vi ikke har noget at tilbyde og blot er et 'bondefangerforetagende', ønsker jeg gerne uddybet. Alt er i overensstemmelse med betingelserne, som accepteres under tilmeldingen.

Review by confirmed purchaser

Bra sitte men fruktansvärt dyr inte värt prisrt

sakner saknar ett rum att bjuda in något till för privatsamtal och utan obsena ideer, bör bevakas för att skippa dårar, TACK! kaSS FÖRMEDLING REN SKIT!

Hej Kenneth

Din kritik er meget unuanceret og på ingen måde kontruktiv. Har du forslag til tilføjelser og forbedringer, hører vi naturligvis gerne disse, da det er på denne måde, at vi kan forbedre vores service. Ovenstående er ikke brugbart på nogen måde, så du bedes venligst uddybe dette, så vi har mere konkrete ting at forholde os til.

Review by confirmed purchaser

very bad site and marketing

But very nice gift, but I will not become membmr again at vipocean.dk

Hi Stefan David

We really like our members opinion because that's the best way to improve our service! I therefore recommend you to be more specific so we have something to work on instead of a general topic - for instance we don't know what you like and dislike on our site.

Please send me an e-mail on kdh@vipocean.com so we can have your honest opinion. If you have any questions don't hesitate to contact me either.

Kind regards
VIPocean Customer Service

TRÄFFSÄKERT!

ÄRLIGHET VARAR LÄNGST!

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Dog må du gerne være mere specifik, således vi er opmærksomme på, hvilke områder vi skal arbejde på at forbedre og hvilke områder der fungere optimalt på nuværende tidspunkt.

Min lilla tv

jag fick i går min tv som jag inte förstår för det finns inte svenska på den så min son fick den istället

Hej Linnéa

Kan du venligst være lidt mere specifik? Jeg kan ikke helt gennemskue problemets omfang? Forholder det sig således, at selve TV'et ikke er med svensk sprog eller skyldes det, at de modtagne kanaler ikke er svenske?

Du bedes venligst kontakte mig, således vi kan få set nærmere på problemet med henblik på en løsning.
Jeg kan kontaktes på følgende mailadresse:

kdh@vipocean.com

Jeg ser meget frem til at høre fra dig, således du snarest kan få glæde af dit transportable TV.

Känner mej HELNÖJD

Har blivigt bemött på ett riktigt trevligt vis och känner mej nöjd med Vip Ocean´s tjänster.
Kommer att rekomendera Vip Ocean till alla mina vänner och bekanta.
Vip Ocean har den trevligaste och effektivaste kundtjänsten jag någonsin varit med om.
Slut summering. Många ++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Michel

Mange tak for de rosende ord. Jeg er glad for, at vi har fundet en løsning, som alle parter kan være glade ved. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, såfrem der skulle være andet.

Skräp

STORT -
Tar betalt månad efter fast man har sagt upp abonemang!!!!!

Hej Leo

Jeg kan se, at du er blevet helt slettet fra vores site pr. 21-06-2011 og jeg kan derfor ikke forstå din anmeldelse. Vil du venligst kontakte mig pr. mail, således vi i fællesskab kan se nærmere på forholdet og finde frem til en løsning?

Du kan kontakte mig på følgende mailadresse:

kdh@vipocean.com

Jeg ser frem til at høre fra dig, hvorefter vi kan finde frem til en løsning.

VIPocean

Det er for dyrt at være med

Jeg syntes at bare fordi jeg køber noget i et firma på nettet så skal man på duttes Vipocean så lige så hurtigt jeg kan melder jeg mig ud.

Hej Orla

Tak for din anmeldelse. Jeg er dog ikke helt opmærksom på, hvad du mener med, at du køber noget i et firma og derefter påduttes VIPocean? Vi har ikke sådan slags samarbejdsaftaler med andre, og din tilmelding er derfor sket gennem et af vores velkomsttilbud, hvor du fik første måneds medlemskab for 5,50 DKK.

Såfremt du har tid og lyst til at uddybe din holdning angående vi er for dyre, så modtager jeg gerne en mail fra dig, således vi eventuelt kan tage nogle ting op til revurdering.

Du kan sende mailen til info@vipocean.dk, hvorefter du vil blive besvaret inden for 24 timer på hverdage. Har du andre generelt andre spørgsmål eller lignende, hører vi naturligvis også fra dig.

Bondefangeri...

Jeg har efter 6 mdr. netop opdaget at der er blevet hævet 299,95 kr. om måneden for medlemskab af vipocean.dk... Problemet er bare at jeg aldrig tilsigtet har meldt mig ind i noget... Vi er ved at samle en gruppe der ligesom os er blevet snydt og vi vil så forsøge at få vores penge retur... Mail mig på: rasmusmommer@gmail.com hvis du også er blevet snydt og ønsker at få dine penge retur... Jeg har kontakt med en der har haft held med at få sine penge retur som vil hjælpe os...

VIPocean

Hvordan blev jeg lige medlem?

På en eller anden underlig måde får jeg en mail fra VIPOcean, der sender noget om at Per vil skrive med mig. Kan ikke huske hvad det var, og de ber' mig om at logge ind. Og jeg svæger, jeg kendte INGENTING til denne side, og var lidt forundret over hvordan de havde fået min email. Men jeg går ind på siden, og de ber mig betale nogle penge. Der er det HELL NO!
Jeg prøver at slette min bruger,og stoppe det mail senderi fra dem, uden held. Endelig er jeg kommet ud. Står bare med et spørgsmål. Hvordan gjorde i mig medlem, hvordan fik i mit navn, og hvordan fik i min e mail..?

Hej Line

Jeg kan forstå, at du har haft en træls oplevelse, hvilket vi naturligvis er kede af. Da jeg ikke har nogle oplysninger at forholde mig til, kan jeg desværre ikke give dig en fyldestgørende besvarelse.

Såfremt du kontakter os på info@vipocean.dk, så kan vi naturligvis kigge nærmere på sagen.

Umiddelbart ser det ud til, at nogle har oprettet en profil med din mailadresse, hvilket er årsagen til, at du senerehen modtog en mail fra et andet medlem. Da du loggede ind på profilen blev du tilbudt at opgradere til VIP, således du kunne få det fulde udbytte af vores site.

Jeg er glad for, at det lykkedes dig at få slettet profilen, således du ikke får flere mails fremover. Dog syns jeg, at du er ret hård i din anmeldelse af os. Vi er også uforstående over for det, samt det tyder på, at en tredjepart har misbrugt dine oplysninger, hvilket vi ikke føler os ansvarlige for.

dyr

og holder ikke hvad de lover. svær at finde rundt på

DÅRLIGT

I dec. måned indbetalte jeg kr. 5,50 til VipOcean for at få en mobiltlf. og der sker IKKE en skid. Jeg tænker ærgerligt det er der ikke noget at gøre ved det var de 5,50 kr. og glemmer alt om det.
Nu 6 mdr. efter opdager jeg at de månedligt har hævet kr. 299,95 kr. på min konto (det er selvfølgelig min eget skyld at jeg ikke opdager det før nu) og jeg har ikke fået en SKID!!!!! I teksten på kontoudskriften står der :
Visa/Dankort DKK 299,95 Kurs 100,00 Nota
nr. 42105 ASKVIPOCEAN.COM,
FUENGIROLA
Jeg er bestemt ikke tilfreds med VipOcean

Hej Per

Såfremt der ingenting skete eller du havde mistanke om, at der er sket en fejl, så burde du naturligvis have kontaktet os, således vi kunne se nærmere på sagen og rette op på eventuelle forbehold.

Såfremt du endnu ikke har været i direkte kontakt med os, så bedes du venligst kontakte os på en af følgende måder:

Tlf: 4090 8426

Herfra vil vi naturligvis kunne assisterer dig bedst muligt, således vi kan få hjulpet dig. Mails besvares inden for 24 timer på hverdage. Telefonens åbningstid er 9-13 i hverdagene.

Jeg ser frem til at høre fra dig snarest.

koncept

Jag blev precis medlem hos VIPocean men kan inte riktigt förstå deras koncept... Jag försökte precis ta kontakt med några tjejer men har inte fått några svar ännu.. Är det verkligen VIP människor? Tur deras events på sidan är häftiga, speciellt Playboy mansion festerna! man kanske ska gå dit och se om man hittar drömkvinnan? XD

Nöjd kund

Jag fick precis en Armani parfym ifrån vip ocean. Men man måste läsa användarvillkoren.....

Rudi, Karl P. Jansson and Per found this review useful

God erfaring

Jeg fik en Boss parfume fra vip ocean og jeg betalte kun 5,50 kr for den. Så mine erfaringer med dem er gode indtil videre. Man skal bare huske at læse det der står i bunden så man ved hvordan man får sin gave. Jeg må indrømme at det ikke er så åbenlyst men man er nødt til at være vågen når man betaler ting online. Man skal ikke bare give sine informaitoner uden at vide hvad du får. Doh!

Louise and Rudi found this review useful

Ganske tilfreds

Jeg modtog mine gratis biograf billetter to uger efter jeg tilmeldte mig, så jeg er meget tilfreds med vipocean. Jeg forstår ikek at så mange ikke læser betingelserne inden de tilmelder sig noget på nettet, det gør jeg altid og jeg er kun kommet galt afsted een gang, og der fik jeg mine penge tilbage. Men vipocean har jeg altså ikke haft problemer med.

Kenneth Haure and Rudi found this review useful

Hej Susanne,

Det lyder godt at du er tilfreds med vores service :-)

Hilsen

Nyt community site

Her er min mening om vipocean. Jeg synes siden var forvirrende i begyndelsen, men nu har jeg fået styr på den. Der er mange søde drenge på siden og jeg synes systemet med spørgsmål er rigtig godt. Så kan man nemt komme i kontakt sådan lidt uforpligtende...

Rudi and karin found this review useful

Hej Camilla

Jeg er glad for at høre, at du ikke stoppede brugen af vores site, trods lidt startvanskeligheder. Har du forslag til ændringer, forbedringer eller lignende, således siden ikke er så forvirrende, ser vi meget gerne, at du kontakter os, således vi kan modtage dine erfaringer med brugen af vores site - så vil vi naturligvis kigge nærmere på dette.

Du er derfor mere end velkommen til at skrive en mail til os på info@vipocean.dk, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig.

VIPocean

Man skal kunne dokumentere sin bopæl overfor vip ocean for at modtage gaven, men bortset fra det er jeg fint tilfreds. Jeg modtog min gratis gave lidt senere end forventet, men ellers er jeg godt tilfreds.

Tania Jones found this review useful

Hej Joan

Jeg er ked af at høre, at der var forsinkelse på leveringen af din gave. Vi arbejder naturligvis på at gøre leveringen hurtigere og mere stabil fremover. Af denne årsag vil jeg kigge lidt nærmere på dit tilfælde, således jeg kan finde frem til, hvad der var årsagen til forsinkelsen.

Skulle du have yderligere kommentarer eller lignende, så ser vi frem til at høre fra dig.

VIPocean

Hurtig leverance af gave, god kundeservice

Jeg meldte mig ind i VIPocean for et par uger siden og modtog i går min velkomstgave (en BOSS orange parfume). Meldte mig ind sidste tirsdag og modtog min velkomstgave allerede om lørdagen :)
Intet at klage over herfra andet end at der godt kunne være lidt flere brugere på min alder derinde....

Hej Rudi

Du skal også have stor tak for din ros af vores kundeservice - jeg viderebringer denne til resten af vores team.
Det glæder mig, at leveringen af din parfume gik så hurtigt uden problemer. Vi arbejder naturligvis hele tiden på at forbedre os, således at vi kan minimere den nuværende leveringstid, således det går hurtigere fremover.

Jeg håber, at du trods manglende jævnaldrende, stadig finder glæde ved vores site. Vi arbejder naturligvis på at forbedre vores service, så i fremtiden vil der forhåbentlig være flere af dine jævnaldrende.

VIPocean

Synes vipocean har en god kundeservice og jeg fik min velkomstgave indenfor de 3 uger som de lover, men læs dog lige betingelserne inden i melder jer ind!

Louise found this review useful

Hej Ole

Først vil jeg takke for de rosende ord til vores kundeservice - det betyder meget for os, da vi bestræber os på at hjælpe bedst muligt. Jeg er glad for, at du har modtaget promotionsproduktet til tiden, og ingen kvaler har haft på dette punkt.

Jeg kan dog se, at du kun har givet 3 stjerner. Såfremt du har konstruktiv kritik eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. Det er kun gennem konstruktiv kritik, at vi kan forbedre vores service.

Du kan kontakte os på følgende måder;

Tlf: 4090 8426

Vi håber, at høre fra dig snarest, således vi kan få en dialog i gang med henblik på eventuelle forbedringer og lignende.

Forbandet tyveri...

Jeg har aldrig modtaget en 'gave' og de tyvagtige s..... trækker stadig penge fra min konto...hold jer langt væk !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Johnny

Der er naturligvis ikke tale om tyveri. Når du accepterer et af vores velkomsttilbud, melder du dig samtidig til VIPocean. Medlemskabet ydes i form af et abonnement, og det fornyes derfor automatisk, hvilket sker i overensstemmelse med betingelserne, som skal accepteres under tilmeldingen.

Såfremt du ikke har modtaget promotionsproduktet, så bedes du venligst kontakte os, således vi kan kigger nærmere på sagen. Ligeledes bedes du også rette personlig kontakt til os, såfremt du ønsker at afmelde medlemskabet igen.

Du kan kontakte os på følgende måder;

Tlf: 4090 8426

Jeg håber dog, at du allerede har fået løst dit problem, ellers ser vi frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med dette forbehold.

det är på riktigt

jag fick min mobil utan problem.vad är viktigt är att läsa villkor annars förlorar man

Kenneth Haure found this review useful

Lene

Jeg har også kun haft dårlige erfaringer med VipOcean!! De hævede penge 4 gange på en måned fra min konto - deres forklaring er at jeg automatisk bliver tilmeldt diverse konkurrencer og lign., som altså koster penge.. - jeg har ikke godkendt dette!! Nu har jeg spærret mit dankort - KUN pga. dette firma. Jeg er også blevet slettet derinde, efter at have forsøgt at advare andre. Lorte firma!! FUP OG SVINDEL!

Hej Lene

Jeg er meget ked af at høre, du har haft dårlige oplevelser med os. Dog tror jeg, at du forveksler os med et andet firma. Vi sørger ikke for, at du bliver tilmeldt konkurrencer eller lignende! VIPocean er et socialt netværk, hvor man som medlem har en profil inde på vores site, som kan benyttes til at holde forbindelse med venner og bekendte, møde nye mennesker eller dating, alt efter hvilket behov man har.

For tiden afholder vi selv to konkurrencer, hvor du kan vinde billetter til Take Thats koncert i Parken eller U21 EM-finalen i fodbold i Aarhus. Der er dog gratis deltagelse i disse, så jeg kan ikke genkende din kritik.

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, således vi kan se nærmere på sagen.

Tlf: +45 4690 8426

mobiltelefon

Ha rfået en mobiltelefon for 9 kr ,men sproget er spansk ,så jeg kan ikke bruge den.
Christian Vildfang

VIPocean

Fik en Samsung mobil uden dansk sprog.

Tvivlsomt firma, men selvfølgelig skal man læse det hele - især når man opgiver ens kontooplysninger.
Har kontaktet firmaet ang. det manglende danske sprog, men fik ikke noget ordentligt svar.Har nu givet mobilen til en der ikke kan dansk.