[REPLY]
Jeg er godt tilfreds med VIPocean. Husk at læse betingelserne inden I tilmelder jer. De skriver op til flere gange hvordan man modtager velkomstgaven. Servicen er rigtig god. Venlig og hurtig betjening.
Det var en glædelig overraskelse, da jeg lørdag modtog to biografbilletter med posten fra vipocean. Godt ide med gaver til medlemmerne!
Det ser sådan ud - I har trukket penge uden at jeg har sagt ja til dette - ak hvor surt
Håber der er tale om en fejl
Advarsler var der
Jeg er aldrig blevet fuppet som jeg er blevet af VIP Ocean de har lavet et link via facebook hvor man tror at man kan få 2 biograf billetter ved at svarer på 3 simple spørgsmål. Det eneste man skal gøre er at betale porto 5,50 kr. ( billetterne er aldrig dukket op ) her efter hæver de 299,95 kr. på ens konto hver d. 15. i måneden, så det er godt skjult blandt ens andre posteringer på kontoen. Det tog mig desværre 14 måneder at opdage det! så de har svindlet mig for 4.200,- øv!
De 2 indehavere lever det søde liv nede i Spanien for andres penge og er flyttet der ned pga. surere kunder! i kan se hvordan de lever i sus og dus gennem DR1´s Kontanten, de har opsøgt dem i Spanien! se link: http://www.dr.dk/DR1/kontant/2011/05/02213126.htm
I skal klikke på Videoen! Hvis i støder på navnet VIP-OCEAN skal i klikke væk i en fart! det kan blive rigtigt dyrt!
Til slut syntes jeg de skulle ændre deres navn til FUP-OCEAN så passer pengene!
Flemming Wulff Bjerregaard found this review useful
I lægger ud med at man har vundet en gave, jeg troede man fik et månedligt blad, og ikke en hjemmeside, jeg havde desværre set forkert på prisen troede det kun var kr. 29 pr. måned og ikke kr. 299. Jeg var ikke klar over det var en dating side, nået jeg blev meget forskrækket over. Har heller ikke råd til kr. 299 pr. måned er 71 år.
hamselv found this review useful
Fik tilsendt det lovede video kamera med betaling af 6 kr. og afmeldte mig derefter straks - opdager i dag 9/12-11 at VIPocean alligevel er trukket kr. 299,95 for et medlemsskab. Kamaraet blev leveret for under en måned siden, og et evt. abn. opsagt. Læser man deres annoncering er der en måneds gratis abonnement, og at et evt. tilsvarendetil hver en tid kan opsiges. Ingen binding. Sjovt nok er der så alligevel hævet penge på min konto men med rentevaleur 1/1-2012 - altså ren TYVERI. Agter at politianmelde virksomheden, hvis jeg ikke får mine penge retur og svar på de 2 mails jeg her til morgen har sendt dem.
Jeg fik min præmie - en el-tandbørste fra Phillips - uden problemer. Og jeg er vildt glad for den. Men selve VIP Ocean fatter jeg simpelthen ikke fidusen i. Det er ikke et dating-site. Det er heler ikke et socialt netværk. Hvad i alverden skal man så bruge det til?? Der mangler noget ordentlig markedsføring for sitet, eller om ikke andet, så en guide til hvad idéen med sitet er, og hvad det kan og hvorfor...
Jeg forstår ikke hvorfor der ikke bliver reageret på mails, I fortæller at man har vundet. Men afslutningen herunder betalingen virker ikke.
Senest har I medelt at I vil sende en pakke af Apple produkter.Men jeg står uden mulihed for at bekræfte.
Jeg kan håbe på, at der bliver rettet op de seneste meldinger og leveringerne bliver effektueret.
Allan Bærentzen and Henning Holmelund found this review useful
Jeg har stadig ikke fået skålen, som blev nævnt, at den var sendt fra Spanien den 30. august´. Nu er jeg ved at tabe lysten til at stole på nogen. ER DET FUP !!!!! hos Vipocean ??
Flemming Philipsen found this review useful
Jo den er god nok – jeg er en af dem der desværre ikke har læst ALT som jeg har fået fra Viplounge/Vipocean (jeg er et fjols, og gør det aldrig mere!). Jeg skulle have læst, at de forlanger adressedokumentation – og specielt i hvilken form de vil have det. Jeg troede det var lige så nemt som ved pointshop... Jeg forstår bare ikke hvordan de kan kræve dette, og jeg forstår heller ikke hvorfor det er lovligt og hvad i al verden de skal bruge et indscannet sygesikringsbevis til... Jeg melder mig ihvertfald aldrig til noget hvor de har fingrene i mere. De mener at jeg kunne scanne mit sygesikringsbevis ind og sløre cpr nummeret – men jeg forstår virkelig ikke hvorfor det skulle være nødvendigt...
Viplounge skriver:
For at modtage din gave, skal du huske at sende os adressedokumentation. Denne skulle være i form af kopiaf sygesikringsbevis, kopi af vand-, el-, telefon – eller internetregning, som ikke er ældre end 3 måneder...
Jeg skrev at jeg ikke kunne se nogen grund til at de skulle have en kopi af mit sygesikringsbevis – det eneste der står der udover de oplysninger som de allerede havde, var mit cpr nummer og hvem min læge er – og det kunne de jo altså ikke bruge (lovligt).
Viplounge skriver
Adressedkuntation er påkrævet, hvilket du også accepterede i vores betingelser. Du er naturligvis velkommen til at strege personfølsomme oplysninger ud, såsom CPR-nummer og lignende.
Mit svar:
Adressedokumentation kan være mange ting - det må da være i orden når jeg skriver fra min egen mail om hvor jeg selv bor?
Jeg har også prøvet at give adressedokumentation på andre hjemmesider - feks. pointshop - det foregår på en helt anden måde, og de forlanger ikke at få en kopi af sygesikringsbevis eller private papirer.
Jeg kan forstå på det hele, at jeg ikke får min tilkendte android tablet - og fred være med det.
Jeg har naturligvis meldt mig ud af viplounge og slettet min profil.
Og endnu et problem på trustpilot kan findes omkring viplounge.
Jeg tilmeldte mig efter at have medvirket i en konkurrence. Jeg betalte 9 kr for et kamera der ankom en uge efter. endvidere var det super nemt at opsige og afmelde sit VIP så man ikke bliver fanget i at skulle betale penge.
Takker mange gange for den gode service
Jeg har ikke modtaget min velkomsgave, derfor synes jeg det en latterlig hjemmeside :(
I'm sooooooooooo sorry !!!
Batteriet laddar ut alldeles för snabbt, behöver laddas 2 ggr/dag.
Jag känner mej lurad av er, ni lovade en telefon som tog flera månader att få när jag frågade varför ni drar pengar på mitt konto för något jag inte beställt. Jag skulle få tillbaka pengarna ni dragit i augusti men dom har jag inte sett.
Jag kan inte rekomendera er till någon då jag inte ännu förstått vad ni tar betalt för och telefonen går inte att använda då den inte har någon ringsignal så jag hör när någon ringer utan jag har missat flera viktiga samtal.
Lägg ner ert lurendrejeri att plocka folk på pengar.
Jeg har meldt mig ud flere gange men de trækker stadig penge.
HOLD JER VÆK.
Bondefangeri og svindel er hvad det er.
Jan Olesen found this review useful
Tænk at VIP Ocean har den frækhed at svare nogle af brevene på denne portal som om de var et reelt firma.
Når man selv har oplevet det samme som stort set alle herinde skriver om, er det åbenlyst at dette svindlerforetagne ikke har noget sortiment af ydelser over for deres kunder overhovedet.
Dette er hverken mere eller mindre end et bondefangerforetagne.
Jeg har selv skrevet min historie til Rasmus Mommer Pedersen (se længere nede på siden) og vedlagt den korrespondance jeg har haft med VIP Ocean.
Håber i retfærdighedens navn at disse svindlere må få hvad de fortjener.
Jan Olesen found this review useful
sakner saknar ett rum att bjuda in något till för privatsamtal och utan obsena ideer, bör bevakas för att skippa dårar, TACK! kaSS FÖRMEDLING REN SKIT!
But very nice gift, but I will not become membmr again at vipocean.dk
ÄRLIGHET VARAR LÄNGST!
jag fick i går min tv som jag inte förstår för det finns inte svenska på den så min son fick den istället
Har blivigt bemött på ett riktigt trevligt vis och känner mej nöjd med Vip Ocean´s tjänster.
Kommer att rekomendera Vip Ocean till alla mina vänner och bekanta.
Vip Ocean har den trevligaste och effektivaste kundtjänsten jag någonsin varit med om.
Slut summering. Många ++++++++++++++++++++++++++++++++
STORT -
Tar betalt månad efter fast man har sagt upp abonemang!!!!!
Jeg syntes at bare fordi jeg køber noget i et firma på nettet så skal man på duttes Vipocean så lige så hurtigt jeg kan melder jeg mig ud.
Jeg har efter 6 mdr. netop opdaget at der er blevet hævet 299,95 kr. om måneden for medlemskab af vipocean.dk... Problemet er bare at jeg aldrig tilsigtet har meldt mig ind i noget... Vi er ved at samle en gruppe der ligesom os er blevet snydt og vi vil så forsøge at få vores penge retur... Mail mig på: rasmusmommer@gmail.com hvis du også er blevet snydt og ønsker at få dine penge retur... Jeg har kontakt med en der har haft held med at få sine penge retur som vil hjælpe os...
På en eller anden underlig måde får jeg en mail fra VIPOcean, der sender noget om at Per vil skrive med mig. Kan ikke huske hvad det var, og de ber' mig om at logge ind. Og jeg svæger, jeg kendte INGENTING til denne side, og var lidt forundret over hvordan de havde fået min email. Men jeg går ind på siden, og de ber mig betale nogle penge. Der er det HELL NO!
Jeg prøver at slette min bruger,og stoppe det mail senderi fra dem, uden held. Endelig er jeg kommet ud. Står bare med et spørgsmål. Hvordan gjorde i mig medlem, hvordan fik i mit navn, og hvordan fik i min e mail..?
I dec. måned indbetalte jeg kr. 5,50 til VipOcean for at få en mobiltlf. og der sker IKKE en skid. Jeg tænker ærgerligt det er der ikke noget at gøre ved det var de 5,50 kr. og glemmer alt om det.
Nu 6 mdr. efter opdager jeg at de månedligt har hævet kr. 299,95 kr. på min konto (det er selvfølgelig min eget skyld at jeg ikke opdager det før nu) og jeg har ikke fået en SKID!!!!! I teksten på kontoudskriften står der :
Visa/Dankort DKK 299,95 Kurs 100,00 Nota
nr. 42105 ASKVIPOCEAN.COM,
FUENGIROLA
Jeg er bestemt ikke tilfreds med VipOcean
Jag blev precis medlem hos VIPocean men kan inte riktigt förstå deras koncept... Jag försökte precis ta kontakt med några tjejer men har inte fått några svar ännu.. Är det verkligen VIP människor? Tur deras events på sidan är häftiga, speciellt Playboy mansion festerna! man kanske ska gå dit och se om man hittar drömkvinnan? XD
Jag fick precis en Armani parfym ifrån vip ocean. Men man måste läsa användarvillkoren.....
Rudi, Karl P. Jansson and Per found this review useful
Jeg fik en Boss parfume fra vip ocean og jeg betalte kun 5,50 kr for den. Så mine erfaringer med dem er gode indtil videre. Man skal bare huske at læse det der står i bunden så man ved hvordan man får sin gave. Jeg må indrømme at det ikke er så åbenlyst men man er nødt til at være vågen når man betaler ting online. Man skal ikke bare give sine informaitoner uden at vide hvad du får. Doh!
Louise and Rudi found this review useful
Jeg modtog mine gratis biograf billetter to uger efter jeg tilmeldte mig, så jeg er meget tilfreds med vipocean. Jeg forstår ikek at så mange ikke læser betingelserne inden de tilmelder sig noget på nettet, det gør jeg altid og jeg er kun kommet galt afsted een gang, og der fik jeg mine penge tilbage. Men vipocean har jeg altså ikke haft problemer med.
Kenneth Haure and Rudi found this review useful
Her er min mening om vipocean. Jeg synes siden var forvirrende i begyndelsen, men nu har jeg fået styr på den. Der er mange søde drenge på siden og jeg synes systemet med spørgsmål er rigtig godt. Så kan man nemt komme i kontakt sådan lidt uforpligtende...
Rudi and karin found this review useful
Man skal kunne dokumentere sin bopæl overfor vip ocean for at modtage gaven, men bortset fra det er jeg fint tilfreds. Jeg modtog min gratis gave lidt senere end forventet, men ellers er jeg godt tilfreds.
Tania Jones found this review useful
Jeg meldte mig ind i VIPocean for et par uger siden og modtog i går min velkomstgave (en BOSS orange parfume). Meldte mig ind sidste tirsdag og modtog min velkomstgave allerede om lørdagen :)
Intet at klage over herfra andet end at der godt kunne være lidt flere brugere på min alder derinde....
Synes vipocean har en god kundeservice og jeg fik min velkomstgave indenfor de 3 uger som de lover, men læs dog lige betingelserne inden i melder jer ind!
Louise found this review useful
Jeg har aldrig modtaget en 'gave' og de tyvagtige s..... trækker stadig penge fra min konto...hold jer langt væk !!!!!!!!!!!!!!!!!
jag fick min mobil utan problem.vad är viktigt är att läsa villkor annars förlorar man
Kenneth Haure found this review useful
Jeg har også kun haft dårlige erfaringer med VipOcean!! De hævede penge 4 gange på en måned fra min konto - deres forklaring er at jeg automatisk bliver tilmeldt diverse konkurrencer og lign., som altså koster penge.. - jeg har ikke godkendt dette!! Nu har jeg spærret mit dankort - KUN pga. dette firma. Jeg er også blevet slettet derinde, efter at have forsøgt at advare andre. Lorte firma!! FUP OG SVINDEL!
Ha rfået en mobiltelefon for 9 kr ,men sproget er spansk ,så jeg kan ikke bruge den.
Christian Vildfang
Tvivlsomt firma, men selvfølgelig skal man læse det hele - især når man opgiver ens kontooplysninger.
Har kontaktet firmaet ang. det manglende danske sprog, men fik ikke noget ordentligt svar.Har nu givet mobilen til en der ikke kan dansk.