[REPLY]
Seriøst, enten er dem der har givet 1 stjerne snydere eller fuldkommen dumme ;) Så en der havde skrevet at han ikke kunne framelde sig på grund af manden i hjørnet... Brug 5 min. På at starte på spillet eller luk siden ned så ville du automatisk blive logget ud :) Og så en der har snydt og nu er sur på vman.... Arrhg.. :(
Spillet fungere, hurtig betjening, ja intet inhold i de forskellige dårlige anmeldelser ;)
// Nougattrekant - Jesper
Vman er en super hjemmeside, med fantastisk og hurtigt support :) Hjemmesiden er nem at finde rundt på og selve spillet er godt lavet :)
Jeg synes det er rigtig træls man ikke kan komme til at trykke på ''konto'' oppe i højre hjørne da der er den ''guide'' som står placeret lige foran, det er som om i slet ikke vil have man afmelder, og at i har placeret den foran med vilje. HELT IGENNEM DÅRLIG SYSTEM
Virtual Manager er på ingen måde gearet til at styre de forholdvis mange betalende kunder, managerspillet har. Det giver sig specielt til udtryk i ualmindeligt mange fejlagtige bøder, bans og lignende, fordi antallet af folk i supporten er for få, i forhold til antallet af brugere. Derudover er det stort set umuligt at få sin sag omstødt, da "crewet" kender hinanden privat, og derfor dækker for hinandens fejl. Vanvid, jeg vil ikke anbefale NOGEN at betale for spillet!
Hej
Har efterhånden spillet det her spil i otte år, og indtil fornylig har det kun være positivt.
Spillet er super sjovt, og synes ikke det udvikler sig særlig meget i den forkerte retning, tværtimod.
Dog er der en sort plet, en stor en, synes jeg i hvert fald. Det er nemlig supporten.
Jeg modtog et forumban for at vise for mange billeder/.gif på deres forum, med begrundelse med at det blev tolereret som spam.
Fair nok, men når man så spørger ind til hvilke af mine indlæg der var spam, så får man tre links, og en begrundelse om at der ligger ca. 50 indlæg af samme kaliber.
Jeg spørger dernæst ind til (af flere omgange, over flere forskellige supportsager) hvad det så er for nogle indlæg, altså de resterende 47.
De eneste svar jeg får i hovedet er arrogante svar som fx: "Brugerne ved udemærket godt hvad de er straffet for, så det behøver jeg ikke".
Come on, er det virkelig sådan betalende kunder skal behandles?
Ydermere fik jeg at vide, at en manglende søgefunktion på forum og et uoverskueligt supportsystem gør det svært at finde mine indlæg.
Mit spørgsmål er så: Hvordan har man så i første omgang fundet de indlæg? Og hvorfor i hulen har man ikke gemt links til disse indlæg, når brugeren endelig spørger ind til det?
Jeg nyder at spille spillet, men den kundeservice jeg er blevet budt her på det seneste over supporten, føler jeg er så langt under hvad man som betalende bruger kan forvente, at jeg ikke kan give over 1/5.
Det er træls at sådan noget skal ødelægge det, men en så vigtig feature i spillet skal sgu være i orden, med kompetent personale og et system der fungerer.
Har efterhånden spillet en del år, og hver gang det går nogenlunde og man laver en handel. Så bliver man enten pålagt bøde og handelsblokering, eller man får reduceret den sum af penge som man har solgt en spiller for.
I starten var det fint, men efter de har fået en såkaldt "automatisk sladrehank" omkring transfers, så bliver alle handler set som snyd, medmindre en af parterne er fra "crewet" - dem som styrer spillet.
Bl.a. har jeg solgt en spiller som 15 årig for 3 mil. - klubben som købte ham havde selv vurderet det var en fin pris. Jeg får så kun 125.000 for ham, da det er uge 29(!!!!!) - og dette er i sommerferien. Da han bliver 18 år i hans nye klub, samme træningsgennemsnit som hos mig, bliver han solgt for 3 millioner - UDEN problemer. Snyd? Det er i det i mine øjne.
Og det er kun en af mange transfers... Lorte spil! Sådan noget bras man har betalt for gennem så lang tid, og så får man bare en finger langt op et vist sted, fordi man pludselig udvikler sin klub. Tag Jer sammen, og lad være med at snyd folk for deres penge og rettigheder! Sgu for langt ud...
jeg har købt 2 spillere som jeg meget gerne ville have til over pris og blev så banned fra handel i 7 dage pr. spiller + en bøde som var på 103.000 + 204.000 credits + så har jeg haft solgt 2 spillere til en over pris på 5.000 credits, som giver 7 dage yderligere pr. spiller + yderligere bøder så jeg nu ligger i minus 360.000 cirka. jeg kan ikke se hvorfor hvis man bare køber for mere end de er værd eller sælger for mere end de er værd! de banner bare dem som de har lyst til fordi at de får penge for det! så må de køre en større sag hvor det ikke bare er en der sidder med magten... Fedt spil, FUCKING DÅRLIG oplevelse!
Har spiller i 1½ år nu. Det er lidt svært at forstå, hvornår en handel er ok - i starten, men ved hjælp af forum og support, fandt jeg hurtigt ud af det - og nu stjæler det altså timer !!!
Noget af det bedste, er de venner man får. Altid hjælpsomme, og efter lidt tid, begynder man selv at hjælpe - fed oplevelse.
Det er gemt godt væk når man skal afmelde sig deres abonnements service.. Jeg fandt det, men brugte flere minutter på det.. Virker næsten som om det er gemt væk med vilje..
Derudover er det også lidt dyrt i forhold til hvad man får - og man har reelt intet valg hvis man vil spille spillet på et middel niveau..
Perfekt service.
Jeg havde købt 7 dages vman licens, og den blev forlænget 3 måneder med 74 kroner. Da jeg ikke havde pengene på daværende tidspunkt, spurgte jeg om jeg kunne få dem refunderet. Det skete helt upåklageligt, med helt perfekt service.
Engageret ledelse, god moral. M.M.
PERFEKT
Havde været inaktiv i over et år, og betalt for der "vip" medlemskab, som trækker automatik .. Kontaktede dem nu her og fik refunderet pengene!! ikke andet end 5 stjerner herfra :D
Havde glemt at afmelde mit abonnement på vman-licens og jeg havde vel og mærke ikke brugt spillet i perioden jeg havde licensen.
De valgte at refundere beløbet for den tid jeg ikke havde været logget på.
Det er service i topklasse.
Tak for det, super service.
Vman er et underholdende manager spil, hvor man konkurrerer med en masse andre managers om tronen. Spillet er rigtig nemt at finde rundt i, og det er 100% gratis, dog kan du betale, så du får noget der hedder Vman licens, som gør at du får nogle ekstra fordele, men man kan sagtens klare sig uden.
Spiludviklerne holder hele tiden spillet opdateret og foretager heletiden forbedringer af spillet, så det ikke bliver for ensformigt og gammeldags.
Jeg kan anbefale Vman til dem som elsker fodbold manager spil.
elendig hjemmeside!
På min nuværende klub har jeg spillet siden november måned eller sådan noget, men har haft 2 klubber før men var på samme tid, så blev bannet, det er ved at være nogle år siden, og nu kunne jeg ikke drømme om at snyde, for syntes det er et rigtig godt spil og jeg bruger en del tid på det hver dag. og denne gang har jeg også valgt at købe licens og jeg føler mig ikke snydt på nogen måde, og det giver lige det sidste til spil oplevelsen.
Vman er det bedste manager spil jeg har prøvet! Forumment er godt, selve spillet er godt - alt er godt! Og jeg gider godt at betale 90 kr som det koster pr. måned for at få licens altså en masse fordele.
Mega godt koncept!
Jeg købte for 10 kr og en uge efter er der trukket 74 kr fra min konto og jeg startede med at afslutte mit abonnement så de ikke ville trakke fra min konto. Hvor jeg så derefter har skrevet til deres support. Jeg endte med at melde dem til basta for snyd. Så jeg anbefaler bestemt ikke at bruge penge på deres crap!
Jeg startede i 2006 og har været rigtig glad for spillet i de 4 år. Dog har spillets ejer problemer med at fravælge de personer i hans crew, som åbenlyst mangler moral.
En tidligere "leder/talsmand" af antisnydergruppen har 2 klubber (påstår at det er hans kones klub den ene), men indrømmer senere at han har skrevet på forum fra klub 2. Dette er ikke tilladt på Vman. Dette ved stort set alle som benytter forum på vman. Ejeren selv erkendte at den tidligere talsmand havde overtrådt reglerne.
Først efter lang tids offentlig debat på forum bliver han ekskluderet fra crewet, men får ikke nogen straf, som alle andre klubber ville have fået. Men da han har ydet en "ekstraordinær indsats for vman" så bliver han ansat som forumadmin. Og på det tidspunkt er der ikke gået et halvt år siden hans overtrædelse af reglerne. Denne forumadmin skal straffe andre brugere??? Hvordan dette kan forsvares er mig en gåde, men ejeren af spillet har forsvaret denne disposition utallige gange.
Jeg vil ikke støtte og betale til et spil, som hylder snydere, så derfor stoppede jeg på vman for et måned siden. Desværre.
Flemming
Frederik Bolding found this review useful
Det er et utrolig underholdende spil med stor aktivitet og mange muligheder både dag og aften.
Jeg kan kun anbefale jer at prøve det - det er det værd!
Det er dejlig enkelt og de er gode til at informere brugerene om opdateringer, cups m.m. :)
Har spillet i ca. et halvt år nu, men har dog også spillet før hen i længere tid :)
Ja har spillet siden 2006. Dog har jeg ikke haft samme hold hele tiden.
Jeg snød dengang jeg begyndte (jeg var en lille dreng) - det gjorde jeg ved at lave mange hold og give mit "bedste" hold penge. Jeg blev banned, helt retfærdigt. Jeg køber også licens, og man skal overhoved ikke være bange for at blive snydt.
- Cheathunterne har en svær opgave. De skal vurdere om der er tale om snyd i visse tilfølde. Det sker at de tager en forkert beslutning og banner et hold i evt. 2 uger, og det er jo hvad der sker. Nogen gange tager MENNESKER de forkerte beslutninger.
Et helt vildt underholdene spil - mange aspekter og forskellige muligheder.
Jeg forsøger mig med unge spillere lige pt.
Og man har en chance selvom man er ny, det tager tid, men kan lade sig gøre hvis man kan sætte sig ind i det og har lyst.
- River Juniors
...Vman.dk er et udmærket spil, og efter som man skal kigge på selve virksomheden - og ikke spillet (som nogen har) har jeg valgt at give Vman.dk 5/5 - FORDI: Jeg er aldrig blevet snydt af vman.dk - man kan STOLE på hjemmeside. Hvis man kan lide fodbold spil kan det godt være man skal bruge sin tid på spil som Fifa eller Hattrick - da de er mere realistiske. Vman er i sig selv et godt spil, men som jeg sagde tidligere; man skal ikke lave sin anmeldelse ud fra spillet som hjemmesiden tilbyder. Man skal lave sin anmeldelse ud fra om firmaet bag spillet/hjemmesiden snyder en, om de er gode til at hjælpe, billige, retfærdig osv - og her er Vman både gode til at hjælpe, retfærdige og sikker, derfor den gode karakter.
Dette online fodbold managerspil er nok det bedste og mest gennemførste spil du kan finde på markedet PT.
Du kan starte op på få minutter og handle og lign. præcis som i den virkelige verden. Hele spillet er meget relistisk, en sæson varer en uge så du spiller kamp hver dag.
Ved oprettelse for du også adgang til et stort community samt chat og en masse mere..
Deres licens er også meget nyttig og koster ikke det hvide ude af øjnene.
En helt klar anbefaling fra min side!
Det er et mega fedt spil, som jeg bruger rigtig meget tid på.
Men her for nylig blev min klub "Karlstrup DT" banned til 2037, selvom jeg havde vmanlicens.
Normalt bliver man banned i en uge, hvis man ikke følger reglementet, og hvis man har licens. Men de har lavet en fejl ved min bruger, så jeg giver kun vman 2 ud af 5 stjerner... ellers 6 ud af 5! ;)
for det første, vman snyder ikke nogen som helst.
- og for det andet, så er vman nok et af de spil som sikkert vil få mest internationalt succes hvis der var flere som kendte til det.
Jeg anbefaler vman, fordi:
Det er nemt og med mange features hvis du ville gå i dybden med det.
Du kan sagtens hygge dig uden at have vman-licens. (form for medlemsskab)
6/5 :D
Ikke nok med at der sidder folk bag skærmen klar til at yde deres bedste for dig, så er selve konceptet i siden også fremragende.
Det er alt i alt et gennemført virtuelt fodboldspil, med fantastisk personale bag skærmen.
Jesper found this review useful
Vman er et fantastisk spil.
Jeg vil andbefale til alle som intresere der som fodbold ligesom mig.
I kan sælge og købe spiller... Hver spiller har sit ejet navn.. DET er flot lavet
Spillet er helt fint, men bliver til sidst kedeligt og for ensformidet. Har haft en bruger, men er stoppet.
Har været bruger i snart et 1 år. ingen problemer med licens eller opdateringer. Dog har været ude for at siden har problemer med at loade. Flere af mine venner har prøvet det samme, men er dog et par uger siden det er sket sidst
Alle dem der give Vman 1 stjerne, er selv udeom det fordi de snyder!
Jeg synes selv, det er et fremragende spil. Med masser gode funktioner osv.
Men nu har jeg jo spillet Vman i snart 2 år, og det er ikke det samme mere. Nu er der utrolig meget spam på forummet, og mange fejl af crewet.
Så det får kun 4 stjerner herfra.
Men alligevel, kan spillet klart anbefales.
Har selv haft en bruger i over 4 år også da der var det gamle design! Har altid været tilfreds!
DOG, ER DET IRRITERENDE AT MAN SKAL BETALE LICENS FOR AT FÅ BESTEMTE FORDELE.
Lad være med at bruge jeres penge på Vman.
Nye spillere har ikke en chance for at klare sig bare lidt godt i spillet.
Find et andet manager spil end Vman, I har ikke en chance for at klare jer der.
Hold jer fra Vman de stjæler jeres tid og jeres penge.
Cheat hunterne der er "ansat" til at sørge for at der ikke foregår snyd, har så stor magt at de kan banne dem de har lyst til.
Ombudsmands systemet der skal sikre kunderne mod at blive uretfærdigt behandlet, er yderst mangelfuldt og en parodi.
HOLD JER VÆK FRA VMAN
Det er et nemt spil, hurtig svar hvis man har spørgsmål og hvis man virkelig går op i spillet kan man også blive en del af ledelsen:D
Man kan også få sit eget klub logo - helt gratis!
Man kan også godt spille v man uden licenz og blive nummer 1, men det er sjovere med licenz. Har selv licenz og har spillet v man i over et år.
Man får sin betalte licens få sekunder efter man har købt den. Det er fandme top point herfra. :)