We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (64)

OK online handel

De fleste anmeldelser på denne virksomhed stammer fra kunder der har været i den fysiske butik. De få der anmelder online-køb har haft dårlige oplevelser. Jeg synes derfor det er på sin plads at fortælle, at jeg har haft en helt uproblematisk leverance af en stophane, som kom så hurtigt det var fysisk muligt.

Fin behandling

Men nogle af deres ting er altså af elendig kvalitet. Hold jer til de kendte mærker fra dem.

VVS-Eksperten.dk

Fantastisk hjælp til selv-hjælp!

Jeg har aldrig rigtig været en "gør-det-selv'er", så da jeg (pga økonomien) selv stod overfor at skulle udskifte mit gamle oliefyr til et pillefyr, anbefalede en kammerat mig at få gratis rådgivning til projektet hos de faglærte ekspedienter hos VVS Eksperten. Dét var virkelig et godt råd - for de meget tålmodige ekspedienter hos VVS Eksperten hjalp mig virkelig meget med super rådgivning til projektet - ekstremt god hjælp til selv-hjælp. Dét meget pålidelige BioMax træpillefyr, som jeg også købte hos VVS Eksperten, har desuden virkelig været alle pengene værd - det har kørt upåklageligt og med en helt formidabel driftøkonomi. Jeg har sparet rigtig mange penge på at skifte oliefyret ud med et pillefyr fra VVS Eksperten - og med den gode vejledning fra ekspedienterne i VVS Ekspertens butik i Randers, gik det ganske problemfrit for mig selv at udskifte fyret, på trods af, at jeg ikke normalt gør-det-selv. Tak til VVS Eksperten for super hjælp i en kold tid!

Knaldhamrende god service!

Jeg har efterhånden handlet hos VVS-Eksperten et par gange sammen med min far og HVER gang har de ydet en ekstraordinær god service. Første gang vi handlede med dem, stod vi og skulle have skiftet vores gamle brændeovn ud og havde i den forbindelse en række spørgsmål omkring valg af ny. Vi ringede til dem og fik en faguddannet herre i røret, som absolut vidste hvad han snakkede om. Han spurgte ind til vores behov mv. og udfra dette blev vi rådet til at købe en pillebrændeovn - det er det bedste køb vi længe har gjort! Der har ingen problemer været med den og både min far og jeg er rigtigt godt tilfredse.

VVS-Ekspertens priser er endvidere væsentligt under konkurrenternes samt det faktum at de har ALT!! - Virksomheden har desuden en butik i Viborg hvor vi bor - her ved det håndværks-uddannede personale ligeså alt om produkterne ligefra vandhaner til tagrender.

Alt i alt en god og solid virksomhed der yder en service over al forventning, med lave priser og stort udvalg. Vi kan trygt anbefale at handle hos VVS-Eksperten, vi har kun positive ord til overs for virksomheden.

Super Super Butik

Super super butik i Hjørring
Har næsten alt det man skal bruge på lager
og gode sælger de ved hvad de snakker om

VVS-Eksperten.dk

Super vejledning og god service

Jeg har købt Solcelleanlæg ved VVS-Eksperten for nogle måneder siden. Jeg vidste ikke ret meget om solceller så jeg søgte på nettet og fandt de billigste hos Eksperten. Da jeg ringede til dem fik jeg meget indgående og kompetent forklaring på hvad der var godt og hvad der var skidt, ikke bare en gang salgsgas. Desuden var jeg selvfølgelig lidt nervøs for hvordan jeg selv skulle montere anlæget da jeg ikke selv er håndværker, men også her fik de gjort mig helt tryg. Jeg fik sendt solcellerne til Egå afdelingen, hvor jeg kunne afhente dem og de var super søde i butikken til at hjælpe med at læsse og sørge for at jeg fik det hele med. Jeg monterede selv anlæget, det var ikke svært det tog mig ca. 25 timer. Jeg havde bestilt eltilslutning igennem el-chefen via dem. Det er nok det eneste jeg ville gøre anderledes i dag da jeg ikke følte at det var ca. 5.000 værd. Det er ikke sidste gang jeg handler hos eksperten. Lette penge sparet 1 kr. sparet = 2 kr. tjent. i forhold til hvad jeg har hørt andre har betalt for deres anlæg har jeg i hvert tilfælde sparet 20-60.000 kr.

VVS-Eksperten.dk

Høj faglighed, hjælpsomt personale og vvs produkter til fornuftige priser.

Når man kommer i forretningen mødes man af et personale med høj faglighed og
som er meget hjælpsomme. Priserne på deres produkter er samtidg
konkurrencedygtige i forhold til diverse byggemarkeder.
Helt sikkert et firma jeg vil benytte næste gang jeg skal bruge VVS produkter.

kanon butikker

god service og gode varer til den rigtig pris

Vvs ok men ekspert nej

Var i butikken i Svenstrup. Skulle købe dele til 6m2 gulvvarme. Forventede lidt vejledning i rør dimensioner mm idet det er små 10 år siden jeg sidst har lagt et gulvvarme anlæg og jeg ikke har læst mere en en halvtimes tid på nettet om det. Men fik i stedet en sur ældre herre der foreslog cirkulationspumpe, ikke rigtigt kunne vejlede i opbygningen og var direkte næsvis. Og så sagde de han var faguddannet. Der er ikke meget ekspert i vvs eksperten ! Surt Bauhaus ikke har så mange vvs stumper for der er der i det mindste oftest nogen der ved hvad de taler om.

VVS-Eksperten.dk

Hjemmeside uden betjening og butik med ventetid

Jeg har handlet en del ved vvs-eksperten, da der er en butik i byen.
Mit råd må klart være, gå ind i butikken istedet for at bestille på hjemmesiden.
Sidst jeg bestilte varer på siden gik der 3 uger før jeg fik en mail om varerne var klar. Da jeg hentede dem sagde han at det var lagervarer, men han havde ikke haft tid til at finde dem frem før nu, så havde jeg gået hen i butikken havde jeg fået dem 3 uger før.
Derfor bruger jeg kun siden som indkøbsliste og henter selv.
Men beregn 20-30 min til ventetid før du bliver betjent, for de er ikke hurtige til at ekspedere. Lørdage er absolut værst, her kan man lige så godt opgive at købe noget.

VVS-Eksperten.dk

Service og vare er gode, men reklamationer tager tid.

Jeg har ved renovering af hus bl.a. købt et nyt fastbrændsels fyr ved dette selskab.
Allerede den 25/7-2012 reklamere jeg til VVS-Eksperten om at den elektroniske styring på anlægget ikke længere fungerede optimalt. Jeg har fat i to VVS-Eksperten butikker, som lover at vende tilbage til mig - Men det tog alligevel noget tid før det skete, nærmere betegnet var vi i November før sagen blev løst. Der kom endelig en reaktion fra selskabet efter at jeg havde beskrevet problemet herinde.

Pumpen blev ført ind over el-styringen på fyret, og så skulle problemet være løst. Også problemet med at fyret ville gå ud skulle løse dette.

Så reklamationen kan være en smule langvarig ved VVS-Eksperten, men vedr. deres vare, og servicen i forbindelse med køb og opsætning af dette, der er der intet at sætte en finger på for mit vedkommende. Personalet er hjælpsomme og giver input til forskellige ideer, hvor man så kan vælge den løsning der passer bedst til en selv.

Det er helt sikkert en virksomhed jeg vil vende tilbage til når jeg skal have lavet overetagen på mit nedlagte landbrug, og der bliver brug for endnu et badeværelse, gulvvarme og solvarme.

Nu ved jeg at man bare skal være lidt ekstra stædig hvis man vil have fat i dem. Dette er så dog også årsagen til at jeg ikke mener at det kan blive til 5 stjerner. Der er plads til forbedring på det område.

VVS-Eksperten.dk

Stor regning for ekstra el arbejde.

God rådgivning ang solceller i butik og gode produkter til rimelige priser.

Desværre skulle elektrikeren lige score kr. 1000,- på "ekstra arbejde" fordi han brugte 10 min på at montere en dåse til 50,- omkring HFI relæet.
Så lad være med at købe "Tilslutningsbesøg" og find en lokal elektriker.

Fantastisk service!

Simpelthen fantastisk! Fik super rådgivning om solenergi, både solvarme og solceller. Og alt er simpelthen gået fantastisk med levering af produkterne osv. Jeg er meget tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger til VVS Eksperten! Helt sikkert dem, jeg også handler hos næste gang – uanset om jeg skal have varmepumpe, fittings, vandhaner, eller andet, som de leverer!

VVS-Eksperten.dk

Billige priser OG super rådgivning!

Jeg er simpelthen imponeret over, at en landsdækkende butikskæde kan have SÅ billige priser OG samtidig yde så god en service. Ikke alene bliver man mødt af personale, der faktisk ved, hvad de snakker om, når de rådgiver om alt fra solceller til pillefyr - både kundebetjening, levering af produkter og returvaresager er jo også helt i top! Jeg er imponeret! Tomlen op her fra!

VVS-Eksperten.dk

Fantastisk rådgivning og lave priser

Jeg kan helt klart anbefale VVS-Eksperten. Vi har længe gået og overvejet at investere i et solcelleanlæg, men vidste ikke helt hvad vi skulle være opmærksom på. Vi tog derfor ned til den lokale butik og fik utrolig god rådgivning - det er tydeligt at mærke, at personalet er faguddannede. Priserne er rigtig gode og servicen er helt i top.

Dårlig/manglende kunde service

Havde ikke modtaget mine bestilte og betalte stumper og forsøgte flere gange at få status på det var sendt, medarbejderen lovede at ringe tilbage men INTET skete. Forsøgte så at afbestille mine vare og få mine penge retur, intet held det blev bare sendt afsted samme dag. Man nægter åbenbart at følge op på tingende, man høre ikke efter og selv ved en klage over mail får man endten et std svar, eller også bliver der ikke svaret retur.
Sidste gang jeg handler i VVs-eksperten med mindre de har stumperne i den lokale butik

Charlotte Ruth Joes Sørensen and Trine Louise Appelby found this review useful

VVS-Eksperten.dk

Meget dårlig håndtering ved udsolgte varer

Har kæmpet med firmaet i 14 dage inden det lykkedes for mig at få pengene retur for varer de ikke kunne levere pga. de var udsolgt. Brugte ialt over 3 timer over flere dage inden det lykkedes at få pengene retur. De havde ikke styr på noget som helst hverken i butikken eller hovedafdelingen i Hedensted.

Vil hellere betale mere for varen end handle hos dem i fremtiden.

God oplevelse

Vi har fået god vejledning og betjening ved køb af pillefyr i Videbæk afdelingen. Lasse skal have en stor tak.
Vi kan varmt anbefale Videbæk afdelingen.

Glimrende butik og hjemmeside

Jeg har handlet rigtig mange gange hos den lokale vvs ekspert og alt har virket af de stumper jeg har købt og jeg har fået rigtig gode tilbud når der skulle "handles stort ind". Det eneste negative er at den lokale butik ikke har lørdags åbent, for det er gerne der mit vvs går i sykker eller jeg mangler lidt grej:-)

Go' Service

Rigtig god service i Thisted og Holstebro afd. de kan bare det lort.....

Kolding topper

Har tidligere handlet VVS forskellige steder. Det gør jeg ikke mere - kun i Kolding. Handlede koldingafdelingen med andre artikler til boligen, blev de også købt der.
Det er yderst sjældent man oplever så fantastisk en betjening, som de to gæve gutter præsterer. Straks man kommer ind ad døren er luften fuld af venlighed, gode råd og forståelig vejledning. Det de ikke har på hylden skaffes hurtigt.
Ombytning er der heller ikke problemer med - naturligvis kun ubrugte varer og i original emballage.
Koldings bedste service.

SUPER SUPER

Har handlet flere gange hos vvs-eksperten, både i deres butik, og på internet. Og har aldrig haft et problem, bestilt engang en element skorsten hos dem, og deres vognmand stod og læsse den af i hånden. Fordi han ikke kunne kører med paller på mine små sten ved huset. Selv om han bare kunne har læsse den af ved vejen. Så kørt han dem helt op til huset. Havde helt ondt af den stakkels mand. Så vi skynd os og hjælpe ham, og tilbyd ham sodavand. Men super hurtig levering, service og udvalg. :)

Rigtig god oplevelse

VVS-Eksperten har rigtigt gode priser og personalet ved hvad de taler om. Det er en rigtig god ting, at VVS-eksperten har faguddannet personale.
For mit vedkommende er det slut med at købe VVS-relaterede produkter hos byggemarkederne, når der er en VVS-eksperten i nærheden.

Proffesionel hjælp.....

Har kun positivt at sige om forretningen. De par gange jeg har handlet i forretningen, er jeg blevet behandlet rigtig godt.

En rigtig god oplevelse

Jeg har købt en pilleovn ved vvs eksperten For 5 mdr. siden. Da jeg havde et problem med min blæser på pilleoven. så kom der en ud fra vvs eksperten med det samme og min ovn blev repareret. Det er bare god service

god service

jeg har købt en biomax pillefyr i svenstrup. rigtig god betjening der er kun godt at sige om afdelingsledern som solte den.

Kun godt at sige..

Jeg bestilte en masse forskellige dele til mit ventilationsanlæg, men jeg havde lavet en fejl og kommet til at købe nogle enkelte dele i 100 mm og ikke 125 mm..

Dagen efter jeg har lavet bestillingen bliver jeg ringet op for at de lige ville kontrollere om det var rigtigt at jeg skal have forskellige rør dimensioner.

God service at de opdager min fejl og kontakter mig for at rette den!

lang levering trods forudbetaling

har lige (langt om længe) modtaget et badekar bestilt gennem svenstrup afdelingen. det blev bestilt den 13 december. senere samme dag modtog jeg en opkrævning til omgående betaling. jeg tog kontakt til afdelingen som først da oplyste at der sulle betales forud ved bestillingsvarer. og så blev der oplyst at varen ville ankomme i løbet af 3 uger.da der var gået 4 uger gik jeg ind i forretningen og spurgte efter varen. da kunne de ikke finde ordren før jeg fremviste min kvittering. senere samme dag ringede de og sagde at nu ville varen være fremme i uge 4. fredag uge 4 ringer jeg igen og efterlyser min vare. nu får jeg at vide at den vil ankomme medio uge 5.endelig kommer varen. jeg beder om en form for kompensation for den forlængede levering,men får blankt og ikke særlig høfligt afslag. da vi afhenter varen vil sælger ikke engang vise sig i butikken.det var vores første handel i vvs eksperten og jeg ved ikke om vi kommer til at handle der igen. en rimelig utilfredsstillende indkøbsoplevelse. særlig i betragtning af at varen skulle betales forud

Bo Sarup-Havmand found this review useful

Dyrt bekendtskab

Jeg købte et par småting i Svenstrup og fik en fin behandling, trods en hamper pris. Da jeg betaler kommer jeg i tanke om nogle problemer med en termomotor og spørger om de har den. Den flinke sælger spørger ind til modellen og jeg finder frem til det efter hukommelsen. Efter 5 minutter er han tilbage og må desværre meddele at den ikke er hjemme men da kan bestilles. Det bliver vi enige om og jeg henter den nogle dage efter.Da jeg kommer hjem ser jeg at den nye motor ikke passer på systemet. Lidt research afslører iøvrigt, at hvad jeg gav 306,25 kr for kan fås på nettet til 175 kr.
Et par dage efter prøver jeg at returnere den og regner måske med at miste de 20 % på returvarer som, fremgår af fakturaen (fair nok det er ikke Bilka), men nej "da det er en bestillingsvare" er der ingen returret. Jeg har altså betalt 75% mere for en vare end på nettet og fraskrevet mig den returret der er lovpligtig ved nethandel.
Det lærer man jo af.

Bo Sarup-Havmand found this review useful

God handel

og afhentning af varen i Videbæk. Forhandleren havde så fejlleveret noget af varen, så vi fik ombytning uden beregning og en flaske vin oveni :)

super service

... og rigtigt gode priser.
Har nu handlet i flere af deres afdelinger, og har kun rosende ord til overs. De er virkelig hjælpsomme

VVS-Eksperten.dk

Rigtigt søde og servicemindede rådgivere

Jeg har lige handlet i vvs-eksperten i Kolding (og har tidligere handlet i både Hedensted og Århus).
Hvis I fra vvs-eksperten ser det her, så siger jeg mange tak for jeres tålmodighed. Jeg er nu klar til at installere min solfanger - som I jo siger hedder solfangerSÆT.

Jeg kan helt sikkert anbefale at handle her, da ekspedienterne har en helt vildt fed humor, og er samtidig rigtig gode til at forklare tingene.

VVS-Eksperten.dk

Jeg har Købe et par gange ved vvs-eksperten. Jeg har altid fået mine vare til tiden. Kan kun anbefale dem til andre

Købte lidt blandet...

Der var en af tingene der var gået i stykker men ringet til dem og de sendte en ny med det samme så jeg kan ikke klage over noget...
Jeg kan kun anbefale vvs-eksperten :o)

VVS-Eksperten.dk

Service?? men det er til at betale sig fra...

Har købt en Scotte pillebrænder + diverse tilbehør. Fine varer som fungerer upåklageligt. Har aldrig haft behov for at bytte noget. Men det er ikke den altomfattende vejledning og service man skal lede efter.

varer til tiden

Jeg her købt vare flere gange på www.vvs-eksperten.dk og har altid fået dem til tiden kan kun anbefale dem

God kunde service.

Rigtig god kunde service, medarbejderen var meget hjælpsom, både før, under og efter handlen.
Kan varmt anbefales