[REPLY]
Pas på med at handle i Wagner herretøj, Kongensgade i Odense. Kan kun anbefale at man holder sig langt væk fra den butik. Jeg er lige blevet snydt for 300,- kr.
Jeg havde reklameret over en striktrøje. Reklamationen accepterede de, men nu har de smidt min striktrøje ud - de vil ikke skaffe mig en ny. De vil så kun give mig det halve af hvad striktrøjen har kostet.
Jeg har stort set købt alt mit tøj hos Wagner i flere år, men nu er det slut.
Tænke sig at en kunde kun er 300,- kr. værd!!
Forbrugerrådet har oplyst mig, at butikken under ingen omstændigheder må smide min striktrøje ud, før reklamationen er gået i orden. Indtil da er striktrøjen min!!!
Bestilte den 31/3 tre skjorter og to striktrøjer, som alle var på lager og derfor måtte antages ville blive leveret indenfor 1-3 dage som butikken gør meget ud af at skilte med..
Så langt, så godt..
Sender den 4/4 en mail og spørger til hvornår varerne kan forventes leveret idet de endnu ikke er dukket op..
Modtager svar den 5/4 med en forklaring om at der i påsken har været mange ordrer og at der derfor er forsinkelser..
Modtager samme dag (5/4) endnu en mail med info om at een af de bestilte trøjer "desværre ikke er på lager alligevel"..
Så svært er det altså heller ikke at anvende intelligent lagerstyring!! Når man har online webshop er det jo ikke raketvidenskab at opdatere lagerbeholdningen for de enkelte varer når en kunde køber dem.. Det er heller ikke videre vanskeligt at skrive på websiden at den forventede leveringstid ikke længere er 1-3 dage, når man i en periode modtager mange bestillinger..
Summa summarum: handel på nettet er baseret på tillid, som forretninger skal gøre sig fortjent til ved at gøre hvad de siger, og sige hvad de gør..
I deres fysiske butikker har jeg tit oplevet at jeg kunne kombinere deres tilbud så jeg kunne få det tøj jeg havde brug for. Altid god service og gode priser :-)
Har handlet på hjemmesiden flere gange og må sige det er min foretrukne herretøjsforretning på nettet. Hurtig og fleksibel levering med GLS, gratis fragt og ofte ekstra rabatter. Jeg handler helt sikkert på Wagner.dk igen.
Alt i alt en kanon netbutik hvor der ikke er noget at beklage sig over.
Især at varer kan byttes i deres forretninger, og der gives penge retur, hvis det bestilte ikke passer. Det er SUPER kundeservice.
ja altså alt er som det skulle være hurtig fragt rigtig vare, dog gik der noget tid med pakning da det var op til jul jeg bestilte. men da jeg fik varen var den for stor, så gik jeg med i den lokale wagner og fik det byttet til noget andet så helt i top
De er billige, de pakker det ind for dig og så er der gratis fragt.
Det bliver ikke bedre.
Tak herfra for fantastisk service.
Har købt flere ting i deres butik i Næstved Storcenter og der har IKKE manglet service på noget tidspunkt.
Den ene gang skulle jeg have mig en ny skjorte og da jeg normalt skal op i et par x'er, målte ekspedienten min hals og bryst og fandt en skjorte til mig som bare passer mig perfekt.
Siden er rigtig godt designet og nem at finde rundt på.
er især rigtig glad for deres mange måder hvor på man hurtigt kan finde frem til det man søger, ved at kunne væge str. farve. mærke osv..
og så har de hurtig levering direkte til døren og du kan følge din pakke hele vejen.
så det er bestemt ikke første gang jeg handler i deres butik eller på deres side på nettet .. !
Havde kig på en læderjakke i den" fysiske" butik, men de havde den ikke i min størrelse. Gik derfor ind på hjemmesiden og bestilte den der, og fik den leveret efter to arbejdsdage... - inklusiv en 100 kr rabakodet til brug ved næste onlinekøb
Som sagt: - nemt og bekvemt !
Normalt plejer man at modtage en ordrebekræftelse lige med det samme på mail. Fra dette firma modtog jeg ingenting, først en mail da varen var sendt, ca. 40 timer senere. Jeg gik og var i tvivl om jeg nu også havde fået varen bestilt.
Resten af ordren gik nemt. Overskuelig hjemmeside, lækkert at kunne returnerer varer i en fysisk butik, hurtig forsendelse.
Købte 3 skjorter, den ene var åbenbart en tidligere returvare, kunne se det fordi den var ikke pakket ordentligt sammen.......så derfor kun næsten perfekt
Fik produktet to dage efter, jeg havde bestilt det og var sikker pakket ind og alting var i top. Rigtig tilfreds kunde herfra
Bestilte et par bukser i forkert størrelse. Gik ind i fysisk forretning og byttede dem til anden model med korrekt størrelse. Ingen problemer over hovedet. Og tillige med hurtig og effektiv levering fra internet handelen. Og beløbet blev virkelig ikke trukket fra kontoen før pakken var leveret.
Jeg har netop afprøvet onlinebutikken, da jeg efter 15 kg vægttab trænger til at udskifte en del beklædningsgenstande. Jeg har været i butikken i Støvring et par gange og har fundet ud af hvilke størrelser jeg skal bruge af de tøjmærker der føres her.
Hvis jeg skal bruge et godt råd tager jeg gerne til butikken i Støvring igen. Der er der god service.
Jeg savner dog muligheden for at benytte mere end én værdikupon ad gangen.
Jeg har nu bestilt tøj på www.wagner.dk og er så tilfreds. Ikke nok med det går stærkt, så har de også sat byttemærke på og sendt en gaveæske med bånd med fordi jeg ønskede det. Det alt sammen for en god pris og god kvalitet i hvert fald til den pris. Ikke sidste gang jeg bruger mine tøj penge på wagner.dk. Respekt og respekt til jeres service team som jeg har snakket med to gange flinke og rare og intet problem med en fejl de ikke kunne gøre før var sket og hurtig også så thumbs up herfra
Har været så heldig at få nogle bukser af min mor som hun har købt i en af wagner's butikker, den der ligger i herning centeret, og det blev jeg selvfølgelig glad for. Vi fik at vide man kunne få sine penge retur indenfor 30 dage. Så langt så godt.
Jeg var ikke sikker på at de bukser var noget for mig, så jeg havde dem hjemme i ca 14 dage hvor jeg havde dem i posen fra wagner sammen med bonnen. Jeg prøvede dem og prøvede dem og til sidst tog jeg det ene par på for de var faktisk ok.
Jeg har så lige vasket dem, som man nu vasker bukser, på 30 grader og vrangen ud. Da de kommer ud af maskinen ligner de noget der er løgn. Der er store grimme skjolder på overalt. Det er lyse skjolder hvor ligesom farven er væk.
Jeg tager straks ud i butikken og siger jeg gerne vil have mine penge retur og gerne for begge par, det ene par er helt nyt og aldrig brugt. Jeg kunne så ikke få mine penge retur for "brugte" bukser selvom de tydeligvis havde en fejl i stoffet. Det nye par fik jeg penge retur for.
Fik at vide at de lignede nogle jeg havde taget mudderbad i og han var meget mistroisk på mig. Jeg kunne få et par nye, men det syntes jeg ikke lige jeg havde lyst og ville heller have mine penge så jeg evt kunne finde noget andet, måske også et andet sted. Det kunne der ikke være tale om, for hvad skulle han med mine "brugte" bukser ? Han kunne jo ikke bruge dem til noget. Han sagde at man jo da heller ikke kunne købe en ny pc og bruge den for derefter at komme og få sine penge retur. At samligne et par bukser med en pc, alene det gør da ham total uvidende.
Faktum er at hvis man køber en ny pc, tv eller andet, er der som hovedregel altid en eller anden form for DOA aftale med leverandøren, som gør at man kan få sine penge retur eller købe noget andet indenfor typiskl 30 dage. SÅ HVAD FANDEN VED HAN OM DET...tøjmand.
HVAD BLEV DER AF ALM GOD KUNDE SERVICE ?
Lever butikkerne ikke af deres kunder ?
Skal vi kunder ikke kunne kræve vores ret, jeg tænker her på FORMODNINGSREGELEN I KØBELOVEN......
Har brugte mange penge på tøj i wagners butikker og kigger gerne i deres katalog, men må siges at jeg nok ikke kommer der sådan lige med det samme igen. Syntes han var flabet og pisse ligeglad med at gøre hans kunder tilfreds.
Jeg vil bare gerne have mine penge retur da jeg fik en dårlig oplevelse af disse bukser og ikke ønsker nogle nye....
Jeg er skuffet og overvejer om wagners butikker skal have mit tøj budget fremover..
jeg var inde i wagner i bytorv horsens for og købe et jakkesæt
det var nu en god service jeg fik,skulle dog betale næsten 800 kr for og få det syet til
da jeg kom og hentede det ville jeg gerne prøve det man de sagde at det var profesionelle der havde syet det så det passede bare godtroende som jeg var tog jeg det bare med hjem
så kom dagen i lørdags skulle jeg følge min datter op af kirke gulvet,da jeg så tog det på var det ene ærme helt kryllet og alt for kort shit tænkte jeg godtroende og dum var jeg
så pisse gal og rasende tog jeg ned til min datter og fik en rigtig god dag man stadig i tankerne med jakken
så i dag mandag tog jeg ind i butikken,sikken en behandling den ansatte der var der var nu faktisk ret ligeglad han kunne da godt sende den til rep,men hør lige her det var jo ikke min fejl og prøvede og sige til ham at jeg aldrig nogensinde ville komme til og bruge det,for det ville jo altid minde mig om hvordan det var og ha det på første dag
men som sagt var han nu ligeglad,der var kun rep han kunne tilbyde
så jeg kan kun sige handle i wagner kam man godt men man skal ikke regne med service,jeg kommer der bare aldrig mere
Virkelig god kundeservice, som ikke alene svarer på Facebook-opslag, men også takkede mig for et tip med en goodiebag! :)
Rigtig god onlineshop, super hurtig levering - Har kun haft positive oplevelser ved min handel hos wagner.dk
Hurtig ekspedition og levering, flot personlig kommunikation og i tilgift et ekstra flot tilbud. Tusind tak og mine bedste anbefalinger.
Købte en Lækker skindjakke til kun 1000 kr. Hurtig og effektiv ekspedition + optjente penge til næste handel. Kan varmt anbefales!
Virkelig fin service. Blev kontaktet via mail umiddelbart efter min bestilling omkring en jakke, som de fejlagtigt havde beskrevet som læder. - Det havde jeg nu set i specifikationerne,at den nok ikke var - men flot alligevel. Fin webshop som tydeligt viser størrelser mv. - Fint leveret og pakket. perfekt ! - der shopper jeg helt sikkert igen (o;
God og hurtig betjening. Størrelsen var for lille, men ingen problem med at bytte i Wagner`s butik.
Jeg bestilte diverse shorts og knickers, allerede efter et par dage modtog jeg varerne...perfekt.
Derudover synes jeg, at den mulighed De giver for, at bytte varerne i den nærmeste Wagner butik er kanon...hurtigt og nemt for os forbrugere...
Købte 2 par knickers i webshop, nemt, billigt og hurtig levering. Skulle de mod forventning ikke passe eller leve op til dine forventninger bytter du bare i nærmeste Wagner butik. Handler helt sikkert på denne måde ene anden gang.
Bestilte mine varer, 2 par bukser og dem modtog jeg hurtigt på min bopæl, alt var ok så alt i alt en god oplevelse.
skide go handel endnu engang, 3 gang jeg køber af denne slags trøjer, og i dag skal jeg have købt 1 til mig selv, da de andre har været til gaver :) kh charlotte poulsen
Købte poloshirts til min gamle far på 87 år, som er en mode- og kvalitetsbevidst herre, og tøjet vakte stor jubel. Lækker kvalitet og flotte klare farver. Leveringen var hurtig og perfekt. Vi vender tilbage til Wagner næste gang der skal handles tøj.
Jeg syntes Wagner.dk yder god service, og tilbyder alternativer ved udsolgte varer.
Jeg bestilte fra Wagner.dk om aftenen, de sendte næste formiddag.
Dejligt at kunne få sendt til arbejdet - gratis! :-)
Jeg køber det meste af mit tøj hos Wagner i Egedal Centeret. Her er betjeningen hurtig og kompetent. Som mand, ca 50, er det rart at tøj køb kan klares hurtigt og det faktisk passer når man kommer hjem til konen. Har ikke prøvet deres internet butik, men måske en dag.