[REPLY]
man for en super god service hos wahoo og hvis der er et problem så ringer man bare
Bestilte Waoo den 28.1.2013 online med ønske om flytning af telefon.
7.2.2013 modtager beskræftigelse med anmodning om udfylde fuldmagt mht flytning af telefon (TDC Fiber) Da jeg forsøger at faxe den til det oplyste nr, er der optaget, prøver 3 dage i træk, forsøger at komme igennem til WAOO service tlf 3 dage i træk, hvilket er umuligt. Finder et andet tlf nr, kommer igennem efter yderligere 2 dage, får oplyst at det andet tlf nr var udgået, det fax nummer der står på fuldmagten var også udgået. Fik et nyt faxnummer, prøver yderligere 2 dage at fakse, opgiver og kontakter kundeservice, som for første gang kom igennem på rimelig tid. Får besked om at sende fuldmagten vedhæftet i mail og man lover at checke at min mail kommer frem samme dag samtidig med at kundeservice blev informeret om de foran nævnte fejl mht tlf og fax numre. Mail sende den 26.2, men da der nu er gået 1 mdr pgr af fejl fra WAOO side og min tiltro til WAOO evner er ret flosset, sendes fuldmagten med betingelse at man giver tidligere selskab besked inden den 1.3. hvorefter fuldmagten er ugyldig. Kvittering for modtagelse modtages 26.2. 6.3 modtager mail om at man arbejder på ordren. 7.3 besked om at ordren ikke er blevet behandlet inden den af mig satte frist 1.3, hvorefter man spørger om det skal betragtes som en annullering af ordren. 7.3 Sendes beskræftigelse på at min tillid til WAOO evner som udbyder ikke holder, hvorfor ordren er annulleret.
Konklusion: Check om den du vil bruge tager sin service telefon. Og hvis man end ikke kan skift telefon / fax numre ud i det man fremsender, så hold dig væk.
Der er heldigvis andre udbydere!
Steen found this review useful
Vi har været dumme nok til at opretholde vores engagement ved Waoo i ca. 2 år og har konstant kæmpe et brav kamp for at få det til at fungere uden succes. Det bedste råd, der er blevet givet os ift. vores tv.signal er: Sluk i 5 minutter og så genopstart !" På mig virker det bestemt ikke særligt professionelt - og noget forhistorisk ! Vi har oplevet masser af pixilering, billedefrysning, manglende reaktion på fjernbetjening, manglende mulighed for filmleje, frysning af film ved leje, osv. Så belastende at sidde med et hold venner en hyggeaften med aftale om leje af en bestemt film og så kan det ikke lade sig gøre at leje den. Vi blev trukket for lejen alligevel, hvis filmen var opstartet og så frøs 5 minutter efter og så alt den tid man bruger på ringen ind for at klage, flere tenikerbesøg, nye bokse, rettelser af regninger og nu her til sidst kamp om kompensation - vi får 3000 kr. tilbage ud af over 25.000 og det har aldrig virket ordentligt, hvilket teknikerne har bekræftet, - dog uden at kunne give andet råd end at tænde og slukke. Men nu mener de, at være fair ved at give os de 3000 tilbage !!!
Vi har nu STOFA - Thumbs up....billigere, meget klarer billedekvalitet, ingen pixelering, meget mere professionel opsætning, tidsmæssig-tilgængelig kundeservice, velfungerende leje af film osv.
Elsebeth found this review useful
Har Waoo telefoni gennem SE Energi, eller i det mindste det troede jeg. Mit abonnement skulle flyttes fra TDC 4/3 og allerede 6/2 fik jeg brev om at overflytningen ville ske den dag, så alle parter har vist det i god tid. Nu har vi så den 6/3 og det er stadig ikke lykkes at få det til at virke. Har kontaktet SE Energi flere gange, men de henviser til at det er deres samarbejdspartner Waoo problemet ligger hos, servicemedarbejderen oplyser at det ikke er muligt at overføre nye kunder for tiden på grund af en fejl i systemerne. Når jeg læser anmeldelserne her, så er det åbenbart helt almindeligt. at en simpel overflytning hos Waoo tager evigheder. Surt jeg ikke læste Trustpilot inden jeg flyttede mit abonnement. Fint nok problemer opstår, men det er heller ikke muligt at få fastnet telefonen stillet om til mobilen og det er heller ikke muligt at der bliver lagt en meddelelse ind så dem der ringer til nummeret får besked om at noget er galt. Har gentagne gange spurgt hvad tidshorisonten er på det her problem, men det kan der ikke gives noget svar på.
Jeg bad så om at få mit abonnemet flyttet tilbage til TDC, men det kan ikke lande sig gøre. Nu sidder jeg så som gidsel hos et firma som ikke magter at reparere en fejl indenfor rimelig tid og som heller ikke magter at informere om hvad der sker. Har checket både SE Energi og Waoo hjemmesider hver dag og ingen steder står der noget om problemer med driften, så det jeg oplever er åbenbart normalt.
Ekstrem lang ventetid på "kundeservice - næsten ingen hjælp.
Fiberboks skal genstartes hver dag for at kunne fungere for telefoni.
Opsætning af mail via thunderbird virker ikke.
I forbindelse med overgangen at marts blev i smidt af systemet,
har ringet flere fange og siddet i tlf-kø på 25 minutter Fedt…
Men intet kan de amatører klare. Virker stadig ikke, nu på andet døgn..
Vælg alternativ om muligt..
”jeg er nok mere en bare lidt negativ lige NU!”
I starten af december, ringer jeg og bestiller fibernet. Jeg har tidligere haft fibernet, og får i samtalen med medarbejder, bekræftiget at jeg ikke skal ha besøg af tekniker og iøvrigt kan brug min "gamle" fiberbox. Medarbejderen fortæller der kan gå op til 14 dage før signalet kommer igennem, men at jeg vil modtage en mail eller telefon opringning umiddelbart før det sker.
Der sker INTET i løbet af december. Jeg forsøger at ringe til Waoo imellem jul og nytår, men sidder i kø, kø, kø. Ringer 2-3 gange, og giver op efter 15 min. hvergang. Midt i Januar, kommer jeg ENDELIG igennem, og får at vide forbindelsen bliver åbnet op SENEST d. 22 eller 23 januar. Det er nu 1,5 måned efter min bestilling... Så skulle man jo tro at alt er vel. Men der er i skrivende stund, d.1/3 INTET SKET ENDNU..... Jeg kan stadig ikke komme igennem til Waoos kundeservice på telefonen, sidder i kø minimum 15 min. før jeg lægger på. Er der kun ansat 1 medarbejder?? Jeg skriver derfor en mail til SEAS. Får et Auto reply om at der kan gå op til 15 arbejdsdage før sagen bliver behandlet!!! 15 dage, er det samme medarbejder der tager telefonen, der skal svare mails??? Efter 3 dage får jeg endnu en mail hvor der står de "stadig behandler min sag". Det er sgu da helt til grin det her... Jeg har givet op, og finder andre løsninger. Med den ualmindelig ringe kundeservice, kan dette firma umuligt overleve ret længe......
Og som om ovenstående ikke var nok, har jeg gudhjælpemig fået en regning på 1200 Kr. ?????????????? Hvad i alverden sker der for det firma??? Hold nu op!!
Jeg har haft problemer fra den første dag mé waoo ikke deres internet er super men deres tv er så dårlig man skulle tro det var løgne ringer du så til dem få din net kabler skylden mine er skiftet 3 gange og de få stadig skylden men regningen. Sender de stadig med glæde.
sidste nyt vil de sende en mand for at igen se på det de andre har set på og lavet som om dte skulle hjælpe det har også kun taget 3 mdr. at få dem til det
Så mit råd internet er ok men tv. Find en anden udbyder
Jeg fik i dag besøg af en med arbejder fra NRGi. Som efter 2 min sage det var mine netkabler. Selv om de 2 tidligere besøg sage de var uorden så waoo tør skylden af på andre.
jeg ringer først på ugen da jeg syndes det her skal løses det var det sidste svar jeg fik fra en chef fra Waoo kundeservice Så bliver det onsdag og jeg ringer for at høre efter hvad der sker Han ringer tilbage idag !!! Idag er det Torsdag og jeg ringer igen og få at vide han ikke er der idag eller i morgen fredag er det Kundeservice ???
Waoo har ingen Kundeservservice for de køre rundt med deres kunder som det passer dem det gør de bare ikke med mig mere for nu er det sku slut få han ikke ringet i dag med et svar og et godt tilbud kan de sige farvel til mig som kunde !!!
kundeservice chefen hedder Martin
ifølge tilbud skulle det koste 2400 kr over 6 måneder. Alligevel har de opkrævet mere end 3500 kr bl.a. bokshåndtering og kortgebyrer mv.
Jeg opsiger produktet da jeg er utilfreds med pris, service og kundehåndtering.
Jeg får ingen bekræftelse på opsigelsen. Først da jeg 4 dage efter slutdatoen stiller på hovedkontoret for at aflevere udstyr får jeg en skriftlig bekræftelse på opsigelsen. De vil dog ikke tage imod udstyret det skal jeg selv bekoste at sende til en adresse som står i opsigelsen. Det skal endvidere ske senest 5 dage efter slutdato og nu er de 4 dage allerede gået. Hvis jeg ikke selv havede henvendt mig havde jeg ikke engang fået en bekræftelse.
Det er sagt på godt dansk pisse elendig kundeservice.
Hold jeg langt væk fra waoo.
Elsebeth found this review useful
Sidder her og skriver på min smartphone da jeg ingen internet eller tv signal har og kigger lige nu på en Error side der fortæller mig om ting jeg ikke kan bruge til noget som helst. Kundeservice har selfølgelig lukket og waoo driftstatus har intet at fortælle...
Internettet (40/40 fiber) plejer at være stabilt men tv signalet stinker. Aller fejl nævnt her på siden oplever jeg også. Pixelering, sort skærm, død box der ikke reagere på fjernbetjeningen, osv osv.
Jeg gider ikke waoo mere. Netflix here i come
Jeg har haft Waoo internet/tv (fire digitalboxe) siden oktober 2010 og er godt tilfreds.Jeg skulle bruge en hurtig oploadforbindelse, hvilket virker godt.
Dog har der været et par udfald på tv-siden, hvilket var irriterende men nok ikke til at undgå.
Der har været problemer med to tv-bokse, der dog blev udskiftet uden problemer. I den forbindelse fik jeg en god hjælp fra Waoo.s kundeservice.
mvh
Lars Havn Eriksen
Waoo Internet baseret TV fungerer rigtigt fint - uden noget som helst pixelisering eller hakkeri som man oplever ved andre udbydere. Et enkelt minus er dog at man ikke som ved andre udbydere, kan tage TV forbindelsen med i sommerhuset. Det virker kun når man er på sin egen IP adresse hjemme. Øv. Det kan gøres bedre.
Jeg bestilte internet, tv og telefon. den 23. november, til min indflyttedato 1. jan 2013
Med telefonisk lovning på at det ville virke senest 3. januar.
14. januar åbnes der for internet, og jeg modtager en tv boks med cat5 kabel selv om de skriver at det kun virker med cat6 kabler, jeg køber nye kabler men det hjælper kun lidt, vi opgiver og ser tv på den gamle antenne.
20. februar modtager vi en router, igen med cat5 kabel, men nu ved vi jo at det bare skal smides væk, så nu virker det, 3 måneder tog det at få tv og telefon.
Alt hvad jeg er blevet lovet har ikke holdt: tv fra dag 1, hvis vi overtog den boksen fra den tidligere ejer, opdelt faktura så mit firma fik internet + tlf regningen, tv2 pakken manglede, tv2 og tv ondemand virker stadigvæk ikke. alle nødvendige brugernavne, kodeord og masterkodeord har jeg måtte skrive efter hos support, der efter forgodt befindende svare i løbet af nogle dage. positivt: En sød dame har i dag lovet at få rettet det med regningen. Når det engang virker er det fint nok, har jeg hørt.
Bredbåndsforbindelse og telefon helt OK.
TV er næsten ikke til at skrive om. har på 7 måneder fået skiftet router 2 gange og tv-bokse ligeså. >Hver gang skal de byttede afleveres. Leje film og start forfra samt TV on demand fungerer kun, hvis routeren slukkes og genstartes hver anden dag. Man kan tilsyneladende ikke finde fejlen. Alle er søde at snakke med, men hvad hjælper det, når skidtet ikke dur. Der må være andre med samme problem.
Martin found this review useful
Jeg har nu haft internet fra Waoo i et stykke tid og kan kun sige, at jeg er rigtig godt tilfreds. Forbindelsen er super god og holder den lovede hastighed
Jeg kunne godt ha givet den sidste etjerne vis i på tv siden hade nogle tv pakker vor men ikke både skal har stor pakke og vista pakke som koster en bondegård
så der er plads til forbedringer.
Hilsen
Kenneth, Nyk. F.
Efter at have set annoncen om tilbud på fiber i mit område, kontakter jeg NRGI for at få flere informationer, og sikre mig at deres tilbud svarer til mit behov. Her er der især en ting som er vigtig, nemlig at jeg skal kunne tilkoble og anvende min egen router i deres slut termineringspunkt. Jeg får det svar at det ikke er noget problem. For yderligere at sikre mig forklarer jeg sælgeren at det er vigtigt at der ikke er noget der blokerer for tilgang til mit udstyr på LAN siden når jeg vil tilgå det udefra, fra WAN siden. Jeg fortæller ham også at jeg har en stor dyr router der kan håndtere hardware VPN forbindelser og jeg skal bruge den i forbindelse med dette setup. Alt bliver besvaret positivt, der er ingen problemer, ingen begrænsninger..... Så jeg bestiller da produktet og får gravet fiber ind og monteret et termineringspunkt.
Og så har vi balladen. Adgang til internettet virker fint, men understøtter ikke at jeg kan bruge mit eget udstyr. Dette kan jeg konkludere efter7-8 henvendelser til skiftevis kundeservice og teknisk support som i øvrigt kommer med modstridende informationer flere gange. Flere gange lover de at ringe tilbage, men gør det ikke. Ingen vil tage et ansvar, alle vasker deres hænder og er totalt ligeglade.
Jeg forsøger nu at planlægge en strategi så jeg alligevel kan sætte mine VPN forbindelser op softwaremæssigt og finder en løsning jeg kan leve med og tester det og får det til at virke. Nu mangler jeg så bare at få adgang til mine services fra WAN til LAN. Men jeg kan ikke få hul igennem. Efter yderligere samtaler med uvidende teknikere og supportere må jeg nu konstatere at der er HELT spærret for adgang fra WAN til at nå services til ligger på LAN..... Ikke lige det produkt jeg købte. Og de vasker stadig hænder og ingen gør noget for at løse problemet der ellers kunne løses meget enkelt.
Heldigvis har jeg stadig min gamle TDC forbindelse som jeg kan koble tilbage på, og så vil jeg blot advare andre om et dette firma ikke aner hvad de selv laver...
Det er efterhånden noget tid siden, men jeg prøvede engang at få Waoo. Jeg ville få gratis oprettelse, da det var et nyt tiltag, der hvor jeg bor. Og jeg må indrømme at jeg virkelig så frem til en stabil og relativt billig forbindelse.
Jeg fik en installationsdato, og det hele virkede til at spille. (Det var dog ikke tilfældet)
Jeg fik som sagt en installationsdato - og denne blev så rykket med en uge - fair nok, det er jo hvad der sker. Men den endte med at blive rykket 4 gange, og forsinke min forbindelse med over 1 måned, da jeg så valgte en anden udbyder, som kunne få det op at køre på under 1 uge.
Edit: Tak for svaret - jeg vil undersøge mulighederne for at få jeres produkt.
Dårlig tv boks, dårligt signal (muligvis pga tv boksen), og efterfølgende langsom, snakken-udenom, og ingen opfølgning på problemer fra deres kundeservice.
Kan bestemt ikke anbefale produktet.
Set-up boxe der ikke virker! Generelt ingen surround sound på kanaler der burde have det. 5.1 lyd på få sports kanaler samt Discovery men lyden kan ikke styres fra Waoo remote kontrol, men kun fra remote til receiver.
Sidder i øjeblikket med et TV signal der pixelerer på alle kanaler og som ikke kan rettes op via start//sluk på nogen af enhederne. Selvfølgelig ingen information under driftsforstyrrelser på Waoo hjemmesiden, da man jo går hjem kl 16:00. Set-up boxen er fra 2009 og komplet outdated (men nok billig). Simpelthen en gang bras.
Kan kun anbefale at man finder anden leverandør, hvis der er muligt!
Elsebeth found this review useful
det er bare de bedste udbyder på market her hvor jeg bor er det meget stabil man får det man betaler for og lidt til man bliver ikke snydt og 2 tommefinger op til dem :)
Jeg har fået skiftet router op til flere gange, hver gang virker det trådløse netværk et stykke tid, for så at blive meget ustabilt, jeg har henvendt mig flere gange til kundeservice, men får det svar at det er et kendt problem, som de arbejder på at løse. Efter lidt søgning på nettet kan jeg se at andre brugere beskriver nøjagtig samme problem i juni måned 2012.
Jeg kan kun komme til den konklusion at routeren er for ringe. Jeg er egentlig ret godt tilfreds med Waoo, men det her giver alvorlige ridser i lakken. Set i lyset af at et stabilt trådløst netværk er en nødvendighed, for mange i 2013, virker det meget utilfredsstillende med det svar jeg har fået.
Vil lige indskyde at jeg ikke er nogen teknisk analfabet, jeg plejer at kunne få tingene til at virke, hvis det er muligt.
Produktet 30/30 Fiber fungerer som sådan som det skal. Men hele installation og mine efterfølgende anke spørgsmål er fuldstændig ignoreret. Har mailet 19/12 med autoreply at sagen er registreret. Har benyttet kontaktformular på hjemmesiden, med autoreply på at sagen behandles senest 1/2, får den 1/2 reply på at grundet travlhed vil "de" vende tilbage hurtigst muligt med et uddybende svar.
I dag hjemkommet fra vinterferie ligger der så et brev om at sagen er overgivet til Incasso
Dejligt at høre fra Kundeservice ikke mindst at de erkendte fejlen. Den rare kunderservice medarbejder slettede mit gamle kundenummer og oprettede et nyt og derefter ville faktureringen være korrekt.
MEN MEN MEN
Det gik jo ikke værre eller bedre end da han slettede det gamle kundenummer hvad skete der så med min 30/30 forbindelse ????
Hvis du gættede på at jeg nu er opsagt som kunde og afventer ny installations dato så er det korrekt.
Hvad er det for en flok inkomp........ resten vil jeg ikke skrive det kan bare ikke være rigtigt.
Det positive er - Nu er der kun knap 2 måneder til bindingsperioden udløber - gud ved om jeg når at komme korrekt ind i systemet inden jeg selv siger det op ???
Jeg har fået installeret fibernet fra SEAS-NVE, og er blevet bruger fra den 1 januar 2013.
Det fungerer perfekt, billedet på tvét står skarpt, der er en klar forskel. Hastigheden på min 30/30 er stabil, og det var nemt at installere selv. IPAD og Web tv er perfekt for børnene.
En rigtig god oplevelse jeg klart kan anbefale.
Omid Azizi found this review useful
Jeg var kunde hos Dansk Bredbånd, som er en del af Waoo. Jeg henvendte mig til Waoo oktober 2012 og bestilte hurtigere internetforbindelse, telefonnr. og viasat hd pakken.
Jeg fik besked på at jeg skulle skifte til waoo og de ville så opsige min eksisterende aftale med Dansk Bredbånd. Der var 3 måneder opsigelse på viasats store danmarkspakke, så jeg ville få det hele leveret 1. feb. 2013.
Jeg har nu rykket Waoo telefonisk 3 gange uden at få det bestilte leveret. Hver gang jeg ringer er beskeden en ny. For 4 hverdage siden fik jeg at vide at tv-boksen ikke var bestilt, men det ville hun gøre, så ville jeg få den i løbet af et par dage.
Idag, onsdag den 13/2-2013, har jeg stadig ikke modtaget en tv-boks. Har fået en boks til telefon, men den er ikke aktiveret/virker ikke.
Tilføjelse:
Efter et telefonopkald mere med 45 minutter ventetid modtog jeg dagens efter en tv-boks, som ikke var aktiveret, så den virkede ikke. Jeg ringede igen til teknisksupport, som ikke kunne aktivere boksen, så jeg ville blive ringet op af en tekniker. Efter nogle timer ringede jeg til teknisksupport igen, som langt om længe fik aktiveret boksen, så jeg kunne se tv.
Selv om waoo havde 3,5 måned til at levere i, lykkedes det dem at bruge yderligere 2 uger inden jeg havde et produkt der virkede.
Sammenlagt har jeg brugt 5-6 timer i telefonen og ventet 4 måneder, fordi jeg ville have en lidt hurtigere internet forbindelse og HD tv-programmer. Og da Dansk Bredbånd er en del af Waoo var jeg kunde i forvejen.
Elsebeth found this review useful
Hej, jeg bor et sted, som desværre har waoo, som tv og net udbyder,
Jeg har oplevet at der, har været mange fejl, sortskærm, kanal ændringer, samt opdateringer og andre gener, konstant de sidste 4 - 5 måneder, det ironiske er faktisk, at før den første opdatering, kørte det hele pænt hurtigt, uden de store problemer.
Nu køre det hele langsomt i menu, og når jeg skifter kanal, samt hvis jeg lejer film.
Jeg har oplevet, at jeg sidder og ser tv og pludselig ska den opdatere midt i en film eller et program,det foregår også langsomt.
Nogle gange oplever jeg også kanaler blive flyttet eller helt fjernet,
jeg har også et ældre tv, i mit sove værelse, som køre på antenne stikket, i modemet på vægen, da jeg satte det til havde jeg 41 kanaler, nu har jeg 35 kanaler tilbage, hvorfor er stikket der hvis det ikke kan bruges til alle kanaler. . ?
Jeg har også været pænt uheldig, at ødelægge mit ny, 1 måned gamle 60" plasma tv, fordi eks, hd kanaler blir sendt som, 6 : 9 format eller mindre, hvilket har resulteret i, at de sorte planker, i top og bund, er brændt fast på skærmen,
det ses meget tydeligt, hvis jeg eks, ser dvd i fuldskærm format, har også prøvet at ændre billedet men, det er alt for ringe et billede i 60", hvis man strækker det, til fuldskærm, så hvis man har waoo, ska man tydeligvis købe et tv efter den ringe kvalitet. : (
Jeg havde tænkt på at opsige mit abbonent hos waoo men, desværre er det en del som indgår som en fast del, sammen med min lejebolig, så dette er desværre heller ikke en mulighed, som jeg har forstået det.
Sidst ting som også er til stor gene, er at jeg flere gange, har lejet film, på waoo boxen, som hakker mange gange under hele filmen, har prøvet at skifte box, har også skiftet alle kablerne til nye, og har som tidligere skrevet, købt nyt tv, som nu har fastbrændt omrids af planker i top og bund, pga, 6:9 format, har self også genstartet mange gange, også midt i filmen, men intet har virket, Jeg har også prøvet at ringe til waoo, men stadig uden held.
Hvis det er alt, hva waoo kan tilbyde deres kunder, så vil jeg råde alle til at vælge et andet tv og net udbyder firma.
Jeg kender flere, der har wiasat og det virker meget bedre og meget hurtigere, og billigere, end waoo.
Mine råd til waoo er,
Tjek jeres system oftere for fejl.
Arbejdt på at få det hele, til at køre hurtigere og bedre.
Løs problemerne, istedet for at skabe dem.
Opdater eks, jeres system om natten mellem kl 2 og kl 6 for minimum gener.
Tjek at alle film virker 100%, inden de udlejes på boxen.
Vis tv i fuldskærm format.
Anne Skov and Elsebeth found this review useful
Nu har jeg i ca. 1 måned været uden brugbart internet. Har massere af sider som jeg slet ikke kan tilgå og forbindelsen kan fx ikke benyttes til Netflix eller at hente andre store filer. Har forgæves forsøgt at få e-mail svar og "fix" på problemet gennem en måned.
Supporten er urimelig langsom, ingen svar og slet ingen løsning på mit vedvarende problem. Har selvfølgelig prøvet at koble direkte på fiberboksen med samme resultet.
Dette her overgår min fantasi for ringe kundeservice, og kan kun advare alle der påtænker at få Waoo på det kraftigste mod at tegne en aftale med dette selskab. Find et andet selskab!
*** UPDATE 11-02-2013 ***
Kære Søren.
Du ved vist ikke helt hvad du taler om!
Jeg har forsøgt med tre forskellige maskiner både direkte på boksen og via min router. Lad være med at antage at du taler til en person som ikke ved hvad han taler om!
Jeg har åbnet flere forskellige support sager, men det er tilsyneladende jer som ikke vil vende tilbage på sagen.
Jeres salgsafdeling har dog været så søde at forklare mig at der er voldsomme problemer hos jer, og stort set alt er gået galt. Mange tak for informationen.
Jeg vil ikke bruge tid på at ringe jer op, når jeg har angivet mit telefonnummer i anmeldelsen. Det er ikke mig som skal være opsøgende her - det er jer!
Lige nu hedder det kundefastholdelse - vær sød at komme i gang.
Jeg indgiver nu anmeldelse til forbrugerstyrelsen på jeres hastighedsgaranti, da i laver falsk markedsføring på jeres hjemmeside.
Palle Mandrup, Elsebeth and Samer Bedan found this review useful
Det er den dårligste og mest elendige service jeg nogensinde har oplevet, 3 uger for at besvare en mail, skrev igen for 2 uger siden og for en uge siden og stadig intet svar.
Har lige fået første regning 2000.- for 2 måneder, lortet virker ikke, man kan ikke få svar på mail, ringer man til kundeservice får man at vide man er nr. 16 i køen og når man har ventet i en time er man nr. 6.
Tv boksen kan ikke finde IP adressen, tv signal analog virker ikke, internettet falder af hele tiden.
Regningen er fra d. 16/12 2012, men de sender først udstyret d. 16/1 2013.
Men det kan jo være ligemeget, det virker ikke og hold jer langt væk fra det lorte firma, man kan ikke annullere regningen for den kører på elregningen......HOLD JER LANGT VÆK....
Anne Skov, Samer Bedan and Elsebeth found this review useful
Oplysninger om valg af produkter kan deres kundeservice svare på.
Så snart der problemer eller spørgsmål efterfølgende efter din bestilling er der intet service at hente overhovedet.
Har ringet efter en ordrerbekræftelse 4 gange gennem 3 uger og intet modtaget eller svar derpå hvorfor.
Ventetid på 30-60 min hver gang (jeg opgiver ofte fordi man aldrig kommer længere frem i køen).
Hver eneste gang jeg ringer siger de at de har meget travlt og at man skal ringe på et andet tidspunkt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Informationen skal tvinges ud af medarbejderne.
Bestilte TV abonnement som de havde 3 uger til at få til at virke før mit abonnement skulle gælde. Dette kunne de ikke nå . . . . . . . . . . . . . .
Anne Skov and Samer Bedan found this review useful
Vi kontaktede Waoo i september 2012 for at bestille internet, tv og telefoni, så det kunne fungere, når vi flyttede i vores nye hus d. 1/12-2012. Vi fik at vide, at der ikke var nogen grund til at bestille så tidligt, da de kunne levere indenfor 3 arbejdsdage. Internet og tv fik vi efter 10 dage og telefoni i slutningen af januar- så 3 lange arbejdsdage!!
Endelig har vi fået den fulde pakke, MEN tv-forbindelsen er ustabil og internet har vi som vinden blæser. I løbet af en aften, hvor vi er hjemme og foran computeren, har vi været nødt til at tænde og slukke for routeren 3-4 gange. Ikke ok!
Jeg kontakter firmaet for at få teknisk support, som er meget naturligt, men ikke hos Waoo. Ventetider på en time, inden man får kontakt med en medarbejder, er mere regel end undtagelse- og ventetiden betales af kunden!!!
Endelig taler jeg med en teknisk supporter, som siger "hos Waoo får man en IP-adresse tildelt pr. kunde". Det vil sige, du må og kan ikke tilslutte flere enheder end en af gangen. Hvis du skal have en anden computer til at komme på nettet, skal du trække kabel ud fra den første computer og sætte i den næste for at få forbindelse. Man må ikke sætte en switch eller router til for at dele forbindelsen. Jeg har aldrig talt med en så inkompetent medarbejder før. Jeg taler også med en af hans kolleger, som mente, at jeg selvfølgelig gerne må sætte flere computere til- bare ikke trådløs, hvis forbindelsen kører så ustabilt og der skal sættes overvågning til.
Alt i alt har jeg nu betalt over 400 kr. om måneden for deres Waoo!!! forbindelse, som ikke har kørt optimalt en eneste dag i den periode. Det er en ommer.
Jeg har kun en ting at sige: kom ind i kampen. Det er røveri, da man ikke får, hvad man bliver lovet og betaler for.
Overskriften taler for sig selv, dette er vedr en sag der er sendt en klage ind omkring. Det er ubehøvlede medarbejdere som sidder i den anden ende som nærmest beskylder kunderne for at lyve med hensyn til udsendte regninger, men det er en rigtig god forretning for dem, men uacceptabelt og slet ikke iorden. Vi her i familien kan ikke anbefale Waoo! til andre , vælg hellere noget andet. I får kun bøvl i fremtiden, og kommer der ikke en regning ind af døren, - ja så er det bare surt, FOR DIG!
Vi håber på at få melding tilbage snarest om de opretholder gebyret for den uafsendte regning, indtil da, kommer det her indlæg til at kendetegne vores utilfredshed. Det er forkert at anklage jeres kunder som i gør, og ikke mindst lave en pengemaskine ud af det.
Jeg bestilte Waoo via SEAS-NVE 28. december - og afbestilte så mit net og TV hos TDC med en måneds varsel. Efter et par uger blev jeg urolig, da jeg intet hørte. Jeg ringede to gange til SEAS-NVE og fik hver gang en ung mand i røret, som lovede at en overordnet ville ringe tilbage - de skulle have fat i TDC. Ingen ringede. Jeg skrev så til den administrerende direktør. Nu var der en "proceskoordinator", der lovede at tage affære: "Jeg har din sag liggende på mit bord, og får den ”håndbåret” så vi kommer i mål". Men ak - en uge efter havde jeg modtaget en slags box, uden afsender eller brugsanvisning, men ikke andet. Så fra TDC lukkede for forbindelsen i søndags 27. januar har vi været uden forbindelse og uden TV. Nu hedder det, at TDC har tid på torsdag. Jeg har prøvet at få "proceskoordinatoren" til at få TDC til at åbne vores forbindelse mens vi venter, men han svarer ikke. Kort sagt: Byrokratisk, utroværdigt, frustrerende... hvor svært kan det være?
Mvh Morten Nissen
PS Nu siger de, at de er kede af min "udlægning". Det er altså frækt! Det, som jeg er ked af, er at jeg stadig ikke har net eller TV. Og det, jeg skriver, er jo rigtigt. Ellers kan de jo prøve at anfægte det. Nu i forgårs fik jeg så besked om, at TDCs tekniker har tid i morgen "inden kl. 16". Men jeg kan ikke få lov at lave en konkret aftale. Hvis det er sådan hos Waoo eller SEAS- NVE, at man kan tage fri fra arbejde en hel dag med tre dages varsel, så forstår jeg bedre, at det kniber med tempoet. Det kan man desværre ikke i den offentlige sektor.
Tilbage i 2012 bestilte vi telefoni, ja tak intet problem. vi havde abonnement hos TDC hvilket kunne opsiges til udløbet af 2012, der sker så en fejl enten hos waoo eller TDC nummeret bliver lukket, vi får nummeret genåbnet i staten af januar og giver som aftalt besked til waoo, nu her i slutningen af februar kommer der en mail der fortæller at vores nummer (der ringes på dagligt) ikke er åbent så de (waoo) kan ikke etablere telefoni til os,
Det helt store problem med waoo eller trefor er at man ikke kan kontakte den der afsender mails, men hvergang mail'er til "kundeservice" som det kaldes og efter nogle uger får man et "goddag mand, økseskaft" svar. Vi havde overvejet også at få TV fra dem men, glem det, de er håbløse.
Dog må man erkende at de lynhurtigt reagerer på dårlige anmeldelser, gid de var lige så hurtige når forretningen skal passes.
Anne Skov found this review useful
Efter at have bøvlet med Energimidt / Waoo i 6 år er energi / tålmodighed slut. Har Tv -telefon og internet. Internet virker stort set ok men tv og telefon ak nej alt hvad der kan gå galt er galt .Forstil dig f.eks at købe en bil, at skulle ringe og reklamere over varen over 28 gange på 3 år det er godtnok træls OG HVER GANG HÅBE DET MÅ DA SNART BLIVE BEDRE. Og IKKE fået 1 krone retur for manglende tjenester og bøvl.Har haft tekniker på besøg flere gange. Ringede til den reklamations ansvarlig (Silkeborg) han lød da nærmst ligeglad ( atter en træls og besværlig kunde ) og da jer nævnte den manglende kompensation for ham ( 4 gange ) blev han fornærmet, men sendte en tekniker som heller ikke denne gang fandt fejl. Er jeg virkelig den eneste her i området der har så meget bøvl.Det virker som Energimidt/Waoo bare vil af med en besværlig kunde Forstår godt at nogle af Energimidt egne ansatte ikke vil ha det skrammel ind i huset.
Anne Skov and Thue Udengaard Andersen found this review useful
Nu er det igen galt med indsættelse af penge på mobilkontoen, så nu risikerer jeg at der bliver lukket for telefonen om nogle dage. Jeg er begyndt at overveje om jeg ikke skulle skifte selskab.
Jeg kan absolut ikke anbefale waoo. Tv boksen er så ringe... Har flere gange klaget over den, men får at vide, at den ikke fejler noget. Fjernbetjeningen er byttet en gang, den er også særdeles upålidelig, dagligt reagerer boksen ikke, selvom den blinker at signalet er modtaget.
Jeg burde ikke have betalt fuld pris i den periode jeg har haft selskabet (har ikke fået det jeg betaler for), jævnligt kan jeg ikke skifte kanal, midt i programmer stopper signalet eller genstarter. Tv on demand virker blot ved første genvisning, så virker det først dagen efter igen.
Jeg har waoo gennem Trefor.
Med stærkt utilfredse hilsner
Maibrit
Har d.d. modtaget rykker fra WAOO!
Har ikke været kunde hos Waoo! siden 30.09.2010 og jeg ved med 100% sikkerhed at jeg ikke er i restance nogen steder. Jeg fandt derfor min korrespondance med Waoo! frem fra gemmerne og hold da op hvor der tegner sig et billede af et firma med ROD i alt hvad de foretager sig. Det vil blive for omfattende her, at nævne alle de problemer jeg i sin tid havde med Waoo!, jeg kan blot sige at jeg kan nikke genkendende til rigtig mange af de negative tilkendegivelser her på Trustpilot.
Nå, tilbage til min anklage om snyd.
Jeg har som sagt gemt al min korrespondance med Waoo!´s såkaldte kundeservice, fandt derfor en mail frem hvor Waoo! erkender at have sendt en faktura til mig som dækker en periode efter min opsigelse. De undskylder mange gange og skriver: "Du skal IKKE betale nogle af dem. De dækker perioden efter din opsigelse. Jeg beklager dybt, at du har haft så dårlig erfaring med os." citat slut.
På trods af denne undskyldende mail prøver Waoo! nu, to år efter, MOD BEDRE VIDENDE, at rykke for denne "falske" Faktura.
Jeg er af den klare opfattelse at Waoo! meget bevidst venter 2 år med at rykke for den falske faktura, i håb om at jeg har slettet al tidligere korrespondance med Dem.
Da jeg er selvstændig erhvervsdrivende gemmer jeg, som alle normalt fungerende firmaer, al min korrespondance i min. 5 år.
Waoo! gør åbenbart det samme men bruger kun den del af korrespondancen der er til gavn for dem selv. Hvis jeg kan finde mail fra Deres kundeservice hvor de undskylder for uretmæssig fakturering, burde de så ikke ligeledes kunne finde denne mail i Deres eget system?
Selvfølgelig kan de det, men går den så går den !!!!!
Når man sammenholder mine egne erfaringer med Waoo!, som for de fleste af dem er mere end 2 år gamle, med de erfaringer der bliver ytret her på Trustpilot, tegner der sig et billede af et firma der ikke ønsker at forbedre sig. Kundens penge er vigtige men kunden som sådan vil de helst være foruden, de er kun til besvær!
Jeg føler mig i den grad "trådt over tæerne" som forbruger og vil derfor sende mine erfaringer videre i systemet.
Jeg vil opfordre alle til at gøre det samme, da det for mig at se er en meget bevidst strategi Waoo! bruger over for Deres kunder. En strategi der ikke hører hjemme i 2013.
Søren Brissing
Svar til Waoo!
Hej Søren B.
At dømme ud fra dine svar her på Trustpilot må du være kronisk ked af det!
Jeg tror ikke at du har prøvet at være kunde hos Waoo! og jeg vil heller ikke anbefale dig at prøve.
Jeres kundeservice er nærmest umulig at komme i kontakt med og når man endelig kommer igennem er det totalt ubeslutsomme og uhjælpelige personer man møder. De lover guld og grønne skove men der sker zip, nada, nix!!
Jeg er flere gange blevet lovet kvitteringer for tilbageleveret udstyr og kreditnota for fejlagtige / falske fakturaer, men jeg har modtaget nul ( på trods af utallige rykkere).
For at få bekræftet min opsigelse i sin tid ( 30.09.2010 ), måtte jeg skrue bissen på før jeg fik den. Komisk nok blev jeg flere gange efter min opsigelse, 3 mnd. tidligere, ringet op af sælgere der gerne ville vide hvorfor jeg havde sagt op!
Ovennævnte sag er selvfølgelig sendt til Jeres kundeservice, men går det som det plejer ( for 2år siden) svarer de højst sansynligt ikke tilbage !
Jeg afventer undskyldning, kreditnota og garanti for at jeg aldrig fremover vil modtage falske fakturaer fra Jer.
Sagen er på vej til forbrugerstyrelsen da jeg ikke har tillid til at i magter at afsluttet denne sag.
Mvh og "cheer up"
Søren Brissing
Anders Søgaard Nielsen and Elsebeth found this review useful
Jeg ringede første gang d. 02-01-2013. bestilte den store pakke og en ekstra boks. Der blev lovet inden for max dage, skulle jeg have en boks mere og den større pakke. Jeg synes det lød voldsomt, men tålmodig ventet 10 dage. Ringede igen d. 11-01-2013, snakkede med en som sagde der intet var bestilt og hun vil ligge en haste ordre med det samme og selvfølgelig ikke kommer til, at vente 10 dage mere. 10 dage efter 21/01-2013. De kunne godt se ordren blev lagt, men ikke er kommet videre. Igen blev jeg lovet højt og helligt at jeg vil have den store pakke seneste eftermiddag. Men igen sidder man igen og føler man bliver fuldt med løgn.
De lever op til de ting folk, skriver på nettet. Da jeg undersøgte kunde tilfredsheden inden jeg bestiller en vare, men vi er tvunget til, at have dem i de næste 6 mdr. Da vi er tilmeldt via en boligforening.
Hende agenten fik det til, at lyde som om det er kun én persom der registere det i deres system, for at få en større pakke. Så der er ikke en person, der fysisk skal ud på min bopæl. Hvordan kan det så tage så lang tid?
Jeg ventet en dårlig service, men en ekstrem dårlig service regnede jeg ikke mere. Jeg er virkelig chokeret. Det er den eneste tv udbyder jeg har haft, som virkelig har Danmarks dårligste kundeservice. Nu synes jeg for jeres egen skyld ikke tilmelder jer, hvem har danmarks bedste kundeservice..
I er heller ikke gode på de tekniske områder. Min kæreste ringede flere gange, da der var problemer med opsætningen. De kunne ikke hjælpe, så vi måtte google de problemer og så virkede det ved, at se andre kunders problemer og de løsninger, de selv har fundet frem til.
Jeg er stadig chokeret og tænker, det er en ren penge forretning og de har ikke valgt at gøre dette for kundernes skyld. Nu må vi se, hvor langt deres firma holder, da kunde tilfredsheden er den vigtigste for, at køre en forretning. Hver kunde tæller og det gør de bare ikke i Waoo verden.
Elsebeth and Lasse Legarth Cederström found this review useful
Jeg har nu været kunde hos Waoo siden sommeren 2011 og har været ganske tilfreds. Bortset fra lidt mindre leveringsproblemer har det siden kørt ganske stabilt og jeg får min lovede hastighed. Både op og ned.
Overholder på ingen måde der såkaldte hastighedsgaranti! Waoo leverer ca. det halve når du surfer om aftenen.
Så det du får som kunde er:
Problemer med opstart!
Forkerte regninger!
Ringere hastighed! ( ca. halveret om aftenen )
En kundeservice hvor nogle medarbejdere kæmper med systemerne ( andre er pisse ligeglade ) hvilket skaber et rigtig dårlig oplevelse HVER gang.
Skift af IP adresse når du betaler for fast - Modtager brev om dette dagen efter de skifter!
Waooo hvor er det bare ringe!
----- Svar til Waoo's svar ----
Jeg er færdig med at kontakte kundeservice og få beskeden... "du skal sætte computeren direkte til, så vi kan teste udenom routeren" Christ!!! Det har jeg gjort en milliard gange nu! Jeg gider ikke bruge mere af min tid, i aften er vi nede på 1/3 hastighed.
Kom nu ind i kampen og giv den hastighed I lover! "Hastighedsgaranti" ja så ok da.... bare ikke hele tiden! Det holder jo ikke.
Da jeg også har indtastet mit telefonnummer burde det ikke være skidesvært at se jeg hører til Seas NVE.
Sidst jeg kontaktede SEAS for at gøre opmærksom på nettet kørte dårligt, bad kundeservice mig om at ringe tilbage, da hendes eget system var nede!!!! Hvad med I kontaktede mig når problemet var løst?
---- Update 26/1 - 13
Ingen respons, ingen kontakt, ingen hjælp!
Alt som det plejer... lav hastighed, ingen service det er til at grine af så lorte ringe I er!
---- Update 6/2 - 13
Stadig intet hørt fra SEAS NVE!
Kundeservice findes vist ikke her.
idag kl 11:15 2/3 af den betalte hastighed er tilgængelig.
--- Update 22/2 - 13
Stadig intet hørt fra jer!
Jeg købte dette produkt i håb om at kunne se tv og surfe hurtig og smerte frit rundt på nettet. Men hvis jeg udnytter mit produkt 100% smider den mig af nettet og hvis man inviter venner til Håndboldt kan waoo ikke lever tv uden det HAKKER !
Jeg er så sur over dette produkt i skuffer mig gang på gang på fu*** gang!§
Anders Søgaard Nielsen and Elsebeth found this review useful