[REPLY]
Pokkers god side & tech-support som man ikke kan sætte en finger på!
Nok sagt!
Som sagt; hurtig levering, fine priser, gode varer, da jeg havde nogle problemer med en manglende ordrebekræftelse, var de lynhurtige om at svare mig og fikse problemet :) 12/10 som pewds siger det ^_^
Havde et headset der var et halvt år gammel som var gået i stykker og blev byttet uden problemer og det gik hurtigt, kanon service kan klart anbefales :)
Fandt en masse super fede ting til min PC, plus en masse som jeg godt gad at have fat i.
Havde det dagen efter jeg bestilte det, så kan man ikke forlange mere.
Bestilte mine varer mandag aften, fik pakken dagen efter. Top service.
Jeg bestilte mus og tastatur på siden, og har fået varer der passer til beskrivelserne og til en fordelagtig pris
jeg er tilfreds med det jeg har fået og så synes jeg at det er fedt at tingen man bestiller kommer når der blev sendt en bedsked med at den kommer
Det var nemt at handle inde på Webdanes, og meget enkelt! + en hurtig levering :)
Bestilte noget thermal paste til min CPU.
Dagen efter fik jeg det med posten.
Rigtig god og overskuelig hjemmeside.
Er meget glad for den service og leveringstid, Webdanes har præsteret.
Jeg har handlet hos Webdanes adskillige gange, og alle gange med den samme meget positive oplevelse. Rigtig gode priser - super service hvis man har brug for hjælp - og sidst men ikke mindst, og en af de ting, som jeg personligt sætter meget stor pris, er at de lovede leveringstider holder 100 %. Jeg vil ikke tøve med at give dem min bedste anbefaling, og vil uden tvivl handle her igen..
Henning Nielsen
Jeg havde bestilt en Steelseries QCK Heavy musemåtte om fredag som allerede kom om mandagen. Jeg har allerede haft super oplevelser med den. Den er perfekt! Webdanes har endnu engang fuldt ud tilfreds stillet mig med endnu en vare. Webdanes er klart det bedste sted for gamere der vil have nyt udstyr! Anbefales klart!!
Vi køber et dyrt headsæt i december måned 2012 til kr. 750,- kr. af typen Roccat kave solid 5.1 (Headsæt) allerede i Julen fungere lyset ikke og et par dage efter knækker ørebøffen af ved at sættet bliver lagt på bordet "forkert og en evt. overspænding i plastmaterialet gir efter og får produktet knækket. Idet produktet er købt over nettet samt at vi ikke får taget os sammen reklamere vi føst i Marts 2013 og sender enheden retur til virksomheden med en uførlig beskrivelse JF deres betingelser. Det svar vi får tilbage er ikke udførlig, men henviser til at de mener vi har siddet på sættet med en kontorstol ? men ingen forklaring på hvorfor settet ikke virker bl.a. med lys ! Virksomheder som dealer over nettet og som ikke tager deres kunder seriøst samt hjælper ved produkter der er skadet bør man advare andre mod at handle ved ! Så vores kommentar ta jer i agt !
Opdatering efter svar; Så kom Webdane med kopi af tidligere skrivelse, brudet af plastmaterialet viser netop et brud af spændinger på plastmateriale i en forkert shore og ikke et bødt materiale der skal kunne tåle at sidde på et øre / hoved.... vi gentager vores advarsel omkring firmaet og deres useriøsitet.
Første gang jeg bestilte hos WebDanes, og var ikke en skuffelse.
Nem bestilling, gode priser, hurtig levering, godt udvalg af tilbehør til pc'en.
alt i alt, et sted jeg vil anbefale og helt sikker bruge igen.!
Dag til dag levering. Forsvarlig indpakning. Og jeg fik endda et par klistermærker og nogle bolcher med. Kan kun give 5 stjerner!
Ledte efter et nyt tastatur, og faldt over et Zowie mekanisk tastatur der passede til mine behov - og så var det oven i købet på tilbud, så hvad mere kan man ønske sig?
Tastaturet blev sendt dagen efter (Bestilte sent) og lå en min døgnpost den efterfølgende dag, hvad mere kan man ønske dig?
Synes dog det er unødvendigt at de sender sms'er med status på din levering. Dog for lille anke til at trækken en stjerne ned.
Jeg købte et tastatur jeg ikke var interesseret i, og jeg besluttede derfor at returnere det. På posthuset besluttede jeg mig for at prøve at betale og printe label i automat og derfor undgå den lange kø.
Det gik desværre ret hurtigt og jeg fik printet en label med levering uden omdeling. Da jeg selv kender til pakkeshop ved jeg at ikke alle virksomheder tager imod pakker uden omdeling, men sender den alligevel afsted.
Jeg kørte hjem og kiggede på den mail som blev oprettet i forbindelse med returneringen. Det er en mail med guide til hvor pakken skal sendes hen og hvordan, men der står intet i den om at pakken ikke modtages med levering uden omdeling. Jeg skriver dog alligevel til Webdanes for at høre om det er okay, og de henviser til at det tydeligt står på hjemmesiden.
Jeg kører derfor processen for oprettelse af retur igennem igen på deres side, og ser intet om det. Jeg gør derfor Webdanes opmærksom på, at jeg ikke kan se det og at jeg synes oplysningen godt kunne pointeres bedre.
Til det får jeg et svar om at det tydeligt står med FED skrift efter man har udfyldt formularen.
Jeg synes ikke dette svar afspejler en kundeservice i top klasse, som jeg ellers troede de havde på trustpilot hvor jeg kiggede før jeg handlede. Webdanes besluttede sig for at sige mig imod og henvise til at det står med "FED" et sted jeg stadig ikke kan se. Så jeg sidder tilbage med følelsen af at være dum i stedet for at have hjulpet med at gøre deres process bedre.
Nu venter jeg bare på at pakken kommer tilbage så jeg kan sende den med omdeling, og så handler jeg et nyt tastatur et andet sted.
// Jeg er glad for Webdanes tilbagemelding på min oplevelse og ændrer derfor min vurdering.
En af de beste svervice jeg har oplevet længe,
Fik den hurtigt, men synes dog fragten er rimelig dyr iforhold til andre online shoppesteder
Ellers rigtig godt :)
Her er et sted jeg med bestemthed handler igen, servicen er i top, hurtig levering (1 dag) og selv Postdanmark leverancen virkede, jeg havde mine varer dagen efter. Det er en fornøjelse at handle med et firma der har et bredt udvalg, og de fleste varer på lager! Jeg giver fem stjerner ud af fem mulige :-)
Købte noget Kold katode UV -lys .
Fik det leveret som aftalt - varen virker - alle er glade
Kan anbefales at handle her
Jann Nielsen Næstved
Kan man ønske sig mere? Kan klart anbefales.
Webdanes.dk er nem at finde rundt i så du kan hurtigt finde hvad du har brug for. jeg pris tjekkede også på nogle andre hjemme sider men Webdanes.dk var den billigste, så der er god betjening, priserne er rigtig gode, og dine bestilte varer kommer meget hurtigt så det er et sted jeg virkelig vil anbefale:-)
Pris: Ok, lidt dyrt.
Udbud: Godt, mange specialiserede varer som man ikke får andre steder.
Hjemmeside: Virker godt.
Den negative side: De overholdte ikke aftale om leveringstidspunkt, ej heller den normale leveringsperiode.
Det var første gang, jeg handlede hos Webdanes og ALDRIG har jeg fået så god service, produktet kom inen for 2 arb.dage og de følgede op, både med mails og sms osv med hvor langt varen inden jeg ville modtage den, samme dag som pakken var ankommet døgn posten fik jeg en sms og mail, om at nu var pakken ankommet og fik endda døgnpost koder til sendt, der var en fernøjelse at handle med Webdanes.
Dennis c
god og hurtig lev
God service og kvallite hvad kan mere forlange :)
Modtog varerne to dage efter bestilling. Plus to stk slik, bedre kan det ikke gøres
Tog ned på deres lager for at hente en mus jeg havde bestilt. I virker ski flinke og der er styr på tingene. Thumbs up! Priserne er måske ikke altid de bedste men det er garanteret at det du køber er kram, plus der er masser af god information og viden omkring produkterne på siden. Dette gør at det er værd at smide lidt ekstra penge fordi man kan se der er folk der brænder for hvad de laver bag forretningen.
Bestilte en fan, som blev leveret dagen efter og tl den rigtige pris. Sådan!