[REPLY]
Den lovede hurtige levering blev lige udskudt pga. et uheld fra fragtfirmaets side, men det var jo ikke Whiteaways skyld og jeg fik besked lige med det samme og kunne selv ønske ny leveringsdag, som passede mig. Produktet var helt som forventet og jeg er meget tilfreds!
Er der fejl på det købte produkt, bliver der lige så nemt og hurtigt taget hånd om problemet :-)
Jeg var lidt i tidspres, da jeg skulle have min nye tørre tumbler. Men der blev gjort alt for, at jeg kunne få den næste dag.
og den kom til tiden. Ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg modtog mine varer til aftalt tid, og fragtmanden ringede endda ca. en time i forvejen. Både køleskab og gaskomfur virker upåklageligt.
3 dage fra bestilling til levering. Pænt indpakket
det er svært at skrive en anmeldelse nu, da jeg ikke har fået det færdige køleskab jeg skulle have , da det var som det skulle være. Før kan jeg ikke sige om jeg har tilfreds
med købet. Det med stjerne er lidt svært lige nu. Så før alt er i orden kan jeg ikke give jer mere end en stjerne.
Bestilling torsdag aften, opringning fredag, levering og montering tirsdag (mandag var helligdag) - hurtigere og nemmere kan det ikke gøres :-)
UG+ for den oplevelse
Da jeg bestilte, stod der, at vaskemaskinen forventedes sendt efter en dag.
Istedet gik der over en uge.
På pricerunner stod der, at varen var på lager - hvad den tydeligvis ikke var.
Hvis i skal have 5 stjerner, skal i leve op til jeres ord - og ikke narre folk til at købe ting hos jer, i ikke har på lager.
Men vaskemaskinen fejler ikke noget, den vasker som en drøm...
Let og overskuelig hjemmeside med nem bestilling og betaling.
Levering var uovertruffen - fik varen med posten næste dag.
Jeg laver ikke nogen overskrift da jeg ikke ved hvad jeg skal skrive. Men en ting kan jeg skrive med sikkerhed det er sidste gang jeg handler hos Whieaway, ovnen skulle leveres onsdag den. 15 maj 2013, men fik dette lavet om til torsdag den 16. maj efter en samtale med en af jeres medarbejdere, men til min store overraskelse blev ovnen først leveret den 22. maj.
Jeg gik hjemme hele dagen og ventede på at ovnen skulle komme, men kl. ca 14.00, var jeg nede i min postkasse, og der lå en seddel om at de havde været med min ovn men ikke truffet nogen hjemme, jeg kan hermed sige at jeg ikke bor i en postkasse, derfor sidste gang jeg handler hos jer.
med venlig hilsen
Jeg bestilte min vare og modtog leveringstid indenfor 12 timer. Det var luksus
Vi bestiller en candy opvaskemaskine og betaler for levering, opbæring og montering.
Montøren kan ikke tilslutte opvaskemaskinen fordi der skal foretages noget VVS arbejde i forbindelse med vandtilslutningen.
Men vi kan ikke få pengene tilbage for manglende montering da dette åbenbart står i Whiteaways forretningsbetingelser.
Jeg oplyste i forvejen whiteaway om at deres standardslange på 1.5m ikke var lang nok. Derfor betalte vi også for en 3m slange, men den monterede han heller ikke.
Godt så bestilte jeg VVS mand som kunne lave tilslutningen. Herefter monterede jeg selv 3m slangen, som jeg havde betalt en whiteaway monteringsmand for at gøre.
Da jeg så skal tilslutte vaskemaskinen virker den ikke og jeg ringer til Whiteaway og skal 4 numre igennem før jeg får fat i deres servicepartner dinhvidevareservice.dk.
De sender fint en mand ud, og han bruger 1.45 timer og finder endelig ud af at den slange jeg har monteret er læk.
Idet whiteaway ikke selv monterede forlængerslangen, så er min garanti røget, og jeg modtager en regning fra dinhvidevareservice på 1800 kr
Det fjollede ved sagen er at de blot har fundet problemet, og at det kræver et ekstra besøg som jeg også skal betale for.
Jeg har ringet til Whiteaways kundeservice som ville undersøge sagen, men de har aldrig vendt tilbage
i dag 1 måned efter levering virker vores helt nye opvaskemaskine fra whiteaway stadig ikke
Fra min beslutning om køb af en elplæneklipper var taget til den stod udenfor døren gik der kun halvanden døgn. Det synes jeg er ret fantastisk. Købet kun fortages meget nemt og bekvemt, og lige når det passede mig bedst.
Og at jeg kunne samle maskinen meget nemt og slå græs med den lige med det samme var næsten endnu mere fantastisk.
Let at finde rundt på hjemmesiden, super hurtig og præcis levering, men manglede dog en dansk brugsanvisning/monteringsvejledning frem for de 10/12 fremmedsprogede der var med.
Jeg har fået en rigtig god kaffemaskine men med lidt uventet ventetid.
Ved bestillingen fremgik, at der var 1 stk på lager og derfor forventede jeg, at den ville blive leveret efter 2 dage.
På ordrebekræftelsen fremgik også at leveringsdatoen var efter 2 dage.
Der skete dog kun det, at leveringen trak ud, og så stod der under ordren, at produktet afventedes fra producenten.
Efter ca 1 uge var varen dog på vej.
Jeg havde ved bestillingen angivet, at varen måtte stilles i garagen, men dette var ikke blevet givet videre til GLS, hvorfor jeg måtte hente den på deres udleveringssted 8 km. væk.
Produktet MoccaMaster er super.
God og overskuelig webshop, gode priser og hurtig levering. Har nu brugt whiteaway flere gange, og service og priser har været perfekt hver eneste gang.
Du kan roligt købe ind her - og de har de varer de lover
Savner dog TÜV/GS godkendelse på produktet
Efter at have bestilt et køleskab d. 13.maj , fik vi kort efter ordrebekræftelse, hvori der stod at White away forventede at levere d. 17.5.
D. 16 maj fik vi leveringsbekræftelse fra White Away og faktura.
Først da jeg henvender mig sent den 17 maj, for at gøre opmærksom på maglende levering, finder White away ud af at varen er i rest.
Hvordan kan et ansvarligt firma finde på at bekræfte levering overfor kunden, uden at have en leveringsbekræftelse fra producenten/leverandøren ?
Det er ikke iorden og vidner om et mangelfuldt virksomhedssystem, eller sjuskeri!
Nem og gennemskuelig hjemmeside-
og tilsvarende med levering.
Præcis til tiden.
En virkelig service minded og positiv oplevelse. Detaljeorienteret omkring koordinering af levering hvilket jo er vigtigt som kunde med en travl hverdag.
Højdeangivelse på køleskab passede ikke, måtte derfor fjerne ben og hjul, under køleskabet, for at det kunne være der.
Der var en lille bule i døren.
Vaskemaskinen blev leveret som aftalt og på rette sted så det var god service og har allerrede vasket de første par vaske
Købte en opvaskemaskine og fik den leveret som aftalt - blev endda ringet op af fragtmanden inden levering. Alt leveret som lovet!
Bestilte produkt i forbindelse med helligdag og savnede lidt hurtigere et svar på info omkring levering, men produktet er som forventet så intet at klage over der.
WA hjemmeside var nem at overskue. Levringen var hurtig, og jeg sparede 30% på produktet. En hver kundes drøm!
Jeg bestilte søndag aften og tirsdag havde jeg to nye maskiner. Super med aftenlevering. Så kan man være hjemme når varerne kommer
Alt fungerede som lovet.
Hvis White Away vil konkurrere endnu mere end på prisen, kunne de evt. gøre det nemmere at bestille en nøjagtig leveringstid.
Det var en helt fantastisk service vi fik ved vort køb. Køle-fryseskabet skulle leveres i vort sommerhus, og chaufføren kom som aftalt, og helt uden beregning var han så venlig at køre skabet helt ind i køkkenet.
Kom ikke og sige, at de unge mennesker ikke er tjenstvillige, hurra for ham.
Oplevede ingen problemer ifm. købet. Køleskabet var som beskrevet på hjemmesiden og blev leveret dagen efter bestillingen blev afgivet. Kan kun anbefales.
bestillingen gik problemfri og levering var hurtig alt var ok.