We are hiring!

SMS-service fra leverandør - Tjek
Levering - Tjek
Montering - Tjek

Review by confirmed purchaser

Perfekt handel som sædvanlig !

Jeg har nu handlet med jer 4 gange, først fryser, herefter vaskemaskine-og så i år
køleskab og sidst opvaskemaskine.

Alt er forløbet efter forskrifterne fra bestilling til levering-helt uden problemer.

Review by confirmed purchaser

Super nemt at købe hvidevare

Nemt at sidde hjemme i stuen og købe hvidevarer. Og få dage efter bliver de leveret på adressen.

Review by confirmed purchaser

Fint produkt, god pris og præcis levering

Her kan jeg godt handle igen. Meget fin pris på produkt og levering som aftalt. God advisering inden levering. Aftale overholdt til fulde.

Review by confirmed purchaser

Dejligt køleskab og lynhurtig levering

Super godt køleskab, og lynhurtig levering.

Sådan skal det gøres

Bestilling , ordrebekræftigelse, lovet leveringstid og endelig levering gik fuldstændig efter planen og så kan det jo ikke gøres bedre :-)

Review by confirmed purchaser

nem og hurtig handel og levering

du kan hurtigt få levergt dine vare

Fuldt tilfreds

Altid en god oplevelse at handle med Whiteaway, kommer til tiden og varen er iorden !

Alt fungerer

Fik den bedste pris, de informationer jeg havde brug for, og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Ingen problemer med at handle der

Helt ok!
Om servicen er ok, vil tiden jo vise, hvis jeg får problemer med det købte, men de lever vel også af kunderne, så jeg går ud fra den del også er i top.

Review by confirmed purchaser

Fin service med plads til forbedring!

Vi fik vores møbler ret hurtigt dog ad to omgange og en opringning. Jeg forstår ikke, hvorfor man reklamerer med opringning fra chaufføren, når dette tydeligvis ikke sker, heller ikke ved anden levering?! Møblerne er i fin stand og vi er glade for dem.

God og hurtig levering

Brugervenligt og nemt - samt levering som lovet!

let bestilling

Har købt en Gorenje emhætte. Bestilling og levering helt som aftalt.
Vi synes dog at brugsanvisningen til emhættens montering er besværlig. Typerne er ekstremt små og der er ikke afstand mellem de forskellige sprog. Svært af finde den danske tekst - som desuden er meget kortfattet

Smaskhammerende Iorden Handel

Billigst pris på mit indkøb
Bestilte mandag og levering tirsdag

De lever fuld ud op til mine forventninger

Review by confirmed purchaser

en helt igennem god oplevelse

Det var som det skulle være. Desuden god kundebetjening, da jeg ringede dem op med et spørgsmål forud for købet.

- utroværdig fremgangsmåde.........

Har købt en ovn fra Adelberg - et tilbud hos Whiteaway -
- ovnen når ikke den korrekte temperatur -
- ovnen bliver byttet - men den næste har samme fejl!
- de vil sende en ny igen, men det bliver annulleret, da leverandøren har valgt at trække ovnen tilbage fra markedet.- det var sikkert derfor, de prøvede at sælge dem billigt.
- efter en måned har jeg endnu ikke set mine penge..............de skal først tjekke ovnen - tja, leverandøren har jo selv valgt, at kalde modellen tilbage - så hvorfor den langsommelige fremgangsmåde............

Review by confirmed purchaser

Alt fungerede perfekt. God pris. Levering på aftalt dag og med opringning forud. Her handler vi fremover.

Review by confirmed purchaser

Service og levering i top

Bestilte vare var i restordre, men tilbød dyrere alternativ til samme pris. Eneste lille minus var at fragtmanden ikke havde fået besked om at ringe før levering som aftalt.

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille og hurtig levering!

Konkurrencedygtige priser, hjemmeside der er lige til at gå til og hurtig levering lige til døren :)

De skuffer aldrig....

Har handlet med dem nu 3 gange. Meget tilfreds. Har lige købt en microovn og der stod at hvis man bestilte inden kl. 13, ja så ville varen blive leveret næste dag, og det gjorde den også:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, A1 service- Anbefale til alle.

Hurtig levering, A1 service- Anbefale til alle.

Review by confirmed purchaser

Service langt over det normale..

Jeg vurderer hele min handel som ekstrem proffesionel.

- Betalingen, gik igennem uden problemer
- Jeg lavede en kommentar om en bestemt dato jeg ville have min varer (ca. 10 dage efter, hvilket de lyttede til.)
- Leveringen var super, jeg havde bestilt "til kantsten" som er en del af prisen, alligevel kunne den flinke fragtmand sagtens lige hjælpe med at smide det på første sal.

Eneste minus var jeg var lovet de ville levere imellem 10 og 15, og at de ringede 30 min før. De ringede 5 min før, og kom først ca. 16.

Levering til døren

Denne levering af ALKO Comfort 38 P CombiCare kom på dagen og lige til døren.
Halt klappede.

Sådan!

Godt tilbud og hurtig levering. Præcis som det skal være.

Sådan - det er sgu nemt

Nem hjemmeside, minimum af mer-salgsfis, hurtig levering.

jeg er meget til freds

jeg har lige købt alletiders håndstøvsuger, en 2in1, jeg købte den hos Whiteaway.
jeg bestillte den onsdag og den var hos os fredag. nemt, hurtig, billigt og lige til døren.

Kuk i leveringsdagen

Sad hjemme og ventede en hel dag på at modtage min pakke. Desværre var kommunikationen mellem whiteaway og GLS, der skulle levere, ikke god. Måtte ringe frem og tilbage mellem de to firmaer før jeg modtog pakken i dag. Men det kostede endnu en fridag fra jobbet for at tage imod pakken. Øv!

Hej Sara
Vi beklager dit forløb, det lyder godt nok noget omstændigt.
Har du mulighed for at sende en mail med dit forløb til info@whiteaway.com, så vil vi meget gerne have lov til at følge op på hvad der er gået galt og hvorfor.

Super god service

Super god service.
Jeg kan kun anbefale andre købe hos Whiteaway det er ikke sidste gang jeg vil købe varer hos Whiteaway.
De bedste sommer hilsen
H.J.

Superfin leveringsoplevelse

Jeg har købt ny fryser som bare blev leveret til tiden af en ualmindelig flink chauffør, som ringede i god tid og hjalp mig ind med den.
Fryseren er god til at fryse og den er pæn osv. men! skufferne falder desværre ned af de lister der skal holde skufferne på plads?
Det er en pine at lukke skufferne op og i?
Hvis ikke det kan ændres ser vi os nødsaget til at anskaffe en anden fryser inden vi får varige skader, eller som et minimum få nogle andre skuffer

Hej Hans Erik
Jeg beklager du har modtaget et produkt som ikke lever op til dine forventninger.
Venligst ring til Gram på 73201180, så vil problemet blive løst så i kan få en fryser som fungerer efter hensigten.

Altid til tiden

WhiteAway leverer altid til tiden og der følger altid god information med.

Review by confirmed purchaser

Dårlig levering, dårlig emballage, genbrugsvarer

Leveringen blev udskudt, de fragtmanden ikke kunne finde en af de største veje i Aalborgs industrikvarter... Da jeg SELV havde hentet pakken (en gave), var det tydeligt, at emballage havde taget skade. Inde i var det samtidig tydeligt, at varen havde været pakket ud af kassen før. Jeg står derfor højst sandsynligt med en byttevare, der har været sent tilbage til Whiteaway. De har åbenbart ikke gidet at skjule det bedre. Helt igennem en dårlig oplevelse!

Men jeg er tilfreds med varen - det kan jeg så takke producenten for...

Hej Michael
Jeg beklager den oplevelse du har haft hos os.
Din henvendelse vil bestemt blive taget videre til lageret med henblik på kvalitetskontrol, da vi selvfølgelig ikke er interesseret i at sælge varer der ikke lever op til vores kunders forventninger.
Har du spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at vende tilbage til os.

Alt gik efter planen

Ingen problemer alt gik som det skulle,god behandling

Meget nemt

Rigtig nemt stort udvalg. Har prøvet det før (samme sted) med alle hvidevarer til vores nye køkken for ca. 2 år siden. Dejligt

God service , dårlig farve

Mine 5 stjerner gælder kun bestilling , levering og funktion af maskinen .
Hvorimod farven er meget dårlig skulle være hvid men er nærmest grå hvilket ser meget dum ud når den står ved siden af min hvide tørretumbler .

Supergobetjening,minetørretumblerkomførtid,kankunanbefalejer

Super go betjening :) har kun gode ord at sige

Review by confirmed purchaser

Elendig service, betjening og udeblivende levering.

Handler aldrig mere hos Whiteaway.

Hej Bo
Jeg har undersøgt dit forløb nærmere og kan bestemt godt forstå din frustration.
Der har været en fejl i vores system som har gjort, at der har været nogle ordre som har været forsinket i systemet eller slet ikke gået ned til lageret, denne fejl er nu rettet.
Vi kan selvfølgelig kun beklage dit forløb og håbe du vil tage ovenstående til dig.

Supergodt

Hurtigt og effektivt

super service

Super godt web siden KANON anbefeler jeg til alle

For tidlig levering

Varen var bestilt til levering fredag efter Kr. Himmelfartsdag. en der kørte vognmanden ikke, jeg ønsker man havde informeret om de kom 2 dage før, enten med mail eller sms

Super

Har haft en god oplevelse både hvad angår køb, levering og produkt.
Hurtig levering og produktet er helt som forventet.