[REPLY]
Jeg kan anbefale William Dam. De har et bredt udvalg, og hurtig levering. Der er ingen slinger i valsen.
Jeg elsker bøger og er derfor tit afhængig af at købe bøger i Danmark.jeg søger hos forskellige boghandler og opdager konstant at de har virkelig høje fragtpriser til Grønland. Så da jeg fandt Williamdam og deres overkommeligt fragtpris, ja så er det hos dem jeg vil handle bøger i fremtiden og jeg fortæller det bredt til venner og bekendte og gennem facebook.
Det er det firma som jeg føler arbejder hurtigst og man er med hele vejen
Meget konkurrence dygtige priser og hurtig levering
Jeg bestilte og dagen efter var pakken afsendt, så en super fin betjening
God service med info fra bestilling til modtagelse af varen
Alt i forbindelse med mit køb er forløbet perfekt. Man kan sige,, at det er jo også sådan det skal være. Intet at klage over, 100% tilfreds kunde.
Har altid en god oplevelse ved at handle ved WilliamDam
Hej. Jeg vil gerne takke dig for den hurtige forsendelse.
Med venlig hilsen,
Fábio André
Ny bog "Roskilde Domkirke, Kunst og historie" blev udgivet fredag den 19/4. Ordre på bogen blev afgivet til WilliamDam mandag aften den 22/4 og leveret solidt emballeret med GLS til valgt afhentningssted torsdag formiddag den 25/4 - med god information undervejs. Tak!
Da jeg fandt, det jeg søgte, var det nemt at bestille og det blev leveret som aftalt :-)
Har ikke hørt om WilliamDam før, men under en søgning dukkede linket op, og jeg besluttede mig for at se hvad de havde at tilbyde.
En alsidig internetbutik, med et godt sortiment. Endte med at købe en stak på fire-fem bøger - gode tilbud, som jeg ikke havde fundet billigere andre steder.
Selve leverancen forløb uden nogen som helst problemer. Valgte levering via GLS, kunne følge pakken undervejs, og pakken kom som forventet 3 hverdage efter købet, så jeg bare kunne afhente den lokalt. Bøgerne var pakket godt og tæt, så de havde ikke taget skade under fragten :)
Jeg handler gerne der en anden gang.
Jeg synes WilliamDam.dk tjener godt bogorme som mig, der er flot valg og avlevering sikker.
De holder hvad de lover inden for leveringstid og kvalitet.
Jeg fik bogen leveret dagen efter at jeg havde bestilt den. Super god service!
Bestilte søndag aften med levering tirsdag. Mail at pakken kunne afhentes i butik med aftenåben. Perfekt.
Ingen slinger i valsen. Bestilte torsdag aften og bogen lå i postkassen lørdag aften :-)
Hurtig service og levering til billigere penge. Det er passer godt til mig.
Har altid været glad for at handle her. Har altid modtaget bøger få dage efter bestilling. Tilfreds kunde der gerne handler her igen.
bestilte online alt gik fint bogen kom 2 dage efter som lovet..
Jeg fik først tilsendt en forkert bog ! Da jeg gjorde opmærksom på fejlen fik jeg øjeblikkeligt den forkerte bog oveni ! Dette finder jeg meget positivt ! Jeg forstiller mig bestemt at handle samme sted igen !
Altså, jeg vil anbefale William Dam.dk til dig. Jeg havde aldrig hørt om firmaet og skulle i hast bruge en gave. Faldt over firmaet og fandt en hjemmeside, der var overskuelig og bogen billig med fri levering. Og så går det ellers derudaf og vups så er bogen her.
Kan kun anbefales!
Jeg har fået hvad jeg har bestilt. God pris. Hurtig levering! Tak for det!
Købte en bog på lager. Prisen var den bedste på markedet. Bogen ankom halvanden dag efter bestilling.
Mit valg faldt på WilliamDam, da de havde den bedste pris, på den bog jeg gerne ville have. Og prisen på fragt var også god. Jeg regnede med at have bogen 1 dag hurtigere, men det tog dog ikke lang tid.
Ok oplevelse. Ok levering. Ikke noget extra eller specielt ved den oplevelse. Det var bare i orden.