[REPLY]
Handel ALDRIG med dette firma!!!!
bestilte en palle ovntørret ask, og fik en palle sjask våd og muggen brænde ... fik først leveret efter 10 dage. og da jeg ringet for at reklamere over det våde brænde fik jeg nogel meget beskidte svar, det er sku ikke i orden. først efter 14 dage, 5 mails og 6 opringninger, samt trusler om forbrugerrådet, fik jeg brændet til våd pris.
Har aldrig oplevet så dårlig behanlig noget steds. vil absolut IKKE anbefale nogen at handle med dette firma...
Jeg bestilte 2 tårne brænde, det var en rimelig godt tilbud. MEN..................
Hvis man kører nogen gode tilbud fra et firma, skal servicen også være der.
Og det er den ikke fra Wood4you.
Jeg fik mit brænde 23 dage efter, det var bestilt. og efter de 10 dage, skrev jeg en mail til dem.
Jeg fik et meget beskidt svar tilbage, det er sku ikke iorden.
Efter 20 dags venten, skrev jeg igen en mail, om hvis jeg ikke fik mit brænde inden 48 timer, ville jeg melde dem til forbrugsklagenævnet. Så skete der sku noget.
Mit råd til jer der vil handle med wood4you, HOLD JER VÆK.
Bestilte to paller brænde den 30/10 orde 3018 og i dag den 30/11 har jeg sendt to rykkere og ringet en gang og stadig intet fået leveret eller hørt fra dem. Spild af tid og fuldkommen useriøst.
Bestilte brænde som var på tilbud og først bagefter så vi anmeldelser, hvilket bekymrede os en del. Brændet var et par dage forsinket, men både leverandør og vognmand var til at få fat i. Det var en smule forsinket, men vi ved alle at når der er tilbud er der sikkert også mange der køber, så det kan være svært at følge med! så bort fra andre anmeldelser og må indrømme at vi er yderst tilfreds med træet, vognmanden havde travlt hvilket er forståeligt, men vi fik vores træ og kan uden videre anbefale at købe hos wood4you!!! Det er super kvalitet, og så ser vi igennem fingre med at det var en smule forsinket og optændingspindene manglede hvad vi havde fået at vide på forhånd, så derfor venter vi på en kreditnota og at pengene tilbagebetales.
HOLD JER LANGT VÆK FRA WOOD4YOU MK TRÆPILLER.
jeg har bestilt produktet "MK TRÆ træpiller er kendte for den høje kvalitet.
Jeg har min tvivl at jeg har fåetleveret det købte produkt, og har bedt firmaet om dokumentation heraf. Men de har end ikke ulejliget sig med at kontakte mig. Så find et andet sted at købe dine træpiller
Ligeledes var mange af sækkene skadet ved leveringen.
Bestilte olie og bad i bestillingen om lev.dato, men fik ingen...
Skrev, men fik ikke lev. dato, skrev igen og igen og de er nu helt holdt op med at svare.... De vil ikke engang bekræfte at ordren er annulleret...!!!
Se kommunikation på vedhæftet billede...
/Jesper
Lang leveringstid....ja, hvis man klikker ind under levering står der at det kan tage op til 10 dage, hvilket jeg umiddelbart og syntes er længe i forhold til andre leverandører. Men det er så min egen fejl, jeg skulle åbenbart have tjekket alle vilkår inden købet.
Men det tog altså 14 dage at levere og pengene blev trukket 7 dage før levering. Det er ikke bare irreterende men også ulovligt. For pengene må først blive trukket når varerne bliver afsendt og I skal ikke bilde mig ind at det tager 7 dage fra Skævinge til Roskilde (33 km).
Købte 2 tårne asketræ. Blev leveret indenfor de 10 dage, der loves, men ABSOLUT ingen reaktion på e-mailhenvendelser efter ordreafgivelsen.
Til gengæld er der fuld tilfredshed med fragtmandens service: Vi bor på lille vej, hvor fragtbilen ikke kunne køre de ca. 250 m til vor grund. Blev spurgt om, hvor jeg ville have brændet aflæsset for at jeg ikke skulle køre det for langt i trillebør.
HOLD JER LANGT VÆK FRA WOOD4YOU MK TRÆPILLER, SOM DE HAVDE SKREVET BESTE TEST KVALITET MK TRÆPILLER. dET PASSER IKKE...DER ER MEGET SLAGGER OG ASK, DEN HOSTER TIL SORTE SOD... MIN BROR KØBTE OGSÅ SÅDAN NOGET LORT...
HOLD NALLER VÆK FRA DEM.
HVIS I KØBER ALLIGEVEL, SÅ DU / I BLIVER SKUFFE...LYDT TIL MIG.
VI KØBER ALDRIG MERE HOS DEM PGA DÅRLIG BEHANDLE.
mVH SKUFFE.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma hvor end jeg gerne ville..
Bestilte et tårn brænde 31.01.11 vi har nu 17.02.11 og har ikke modtaget det endnu trods 2 mails (som ikke er besvaret) og 2 telefonopringninger.
Det er muligt at der er travlt, men så skal man ikke love at fragtmanden kan levere inden for 10 hverdage!
Som kunde regner man med det og kan ikke godtage at få at vide i tlf. at "regnede ikke med det hastede"....
Jeg håber virkelig det bare er os der er uheldige..
Købte et af deres tilbud, hvor jeg skulle have 3 tårne ask(1 ovntørret og 2 luft tørret) i tilbudet var der også 3 kasser optændings pinde.
Fik de 3 tårne leveret 1 1/2 uge, men de 3 kasser optændingspinde kom aldrig, prøvede at ringe til dem men kunne ikke komme igenem, skrev derefter en mail til dem om manglende levering af de 3 kasser optændingspinde, men har aldrig fået svar, sendte den samme mail 3 gange..
Vi bestilte brænde d. 28/1-2011 kl. 18.54, den 2/2-2011 stod det placeret i vores indkørsel da vi kom hjem fra arbejde, præcis der hvor vi havde ønsket at få det placet - super service
Jeg bestilte olie hos Wood4you og har nu ventet 10 arb. dage. Da jeg havde ventet en uge ringede jeg for at få bekræftet, at min levering ville komme til tiden, da min olietank næsten var tom, det blev bekræftet. Jeg havde på min ordre bedt om at blive kontaktet senest dagen før levering, så jeg kunne markere hvor tanken er og sørge for strøm. De RINGEDE ALDRIG - da jeg tog kontakt først via mail så opringning for at annulere min ordre, fik jeg en yderst fornærmet og meget ubehalig behandling i telefonen. Ejeren var decideret vred over at jeg tillod mig at annulere min ordre.
10 arbejdsdage efter bestilling rykkede vi. Det tog en helt uge til før brændet kom. Det valgte de så at placere skævn ift væggen i vores carport. Da jeg ringede og klagede over at pallen var sat helt skævt, fik jeg en længere historie om at man ikke kunne komme til. Det har ingen tidligere leverandører haft nogle problemer med - og da de kunne komme til at sætte den skævt, kunne de vel også sætte den lige. Utroligt irriterende, da man jo ikke selv lige kan flytte på sådan en palle træbrikketter.
Det startede med at vi havde bestilt re-co olie, men efter ca. uden at 10 høre noget ringede jeg og de kunne desværre ikke levere det før om 3-4 uger. Derfor bestilte jeg alm. fyringsolie og det blev leveret allerede dagen efter.
Varen blev først leveret 2½ uger efter deres 10 dages frist.
Ringede og rykkede for varen 2 gange.
Varen kom i den kvalitet og mængde der var bestilt.
Efter at have ventet 24 (ud over de 10 dage de selv reservere) prøvede at jeg at kontakte virksomheden pr. mail og telefonisk. Først da jeg skrev at jeg ville blive nødt til at klage til forbrugerklagenævnet, hvis jeg ikke hørte fra dem, blev jeg ringet op. Og fortalt at der "ikke var noget at komme efter" og at ordren blev annulleret, da de ikke ville finde sig i trusler. Tjah.. Jeg fortryder bare den måned jeg har ventet på brænde. De fleste online firmaer plejer at leve af at levere varerne
Jeg talte efter 3 dage med vognmanden som skulle levere brændet, han spurgte om det var muligt at køre op på vores vej med en sætte vogn. Hvortil jeg svarede ja det er det, der holder en derude lige nu. Jeg spurgte vognmanden om han kom idag hvortil han sagde nej men det ville blive denne uge. Så gik der 10 dage og der var ikke dukket noget brænde op, så jeg ringede til den samme vognmand som jeg havde snakket med tidligere. Han ville få en anden til at ringe op, hvilket også skete ca 15 min. efter. Efter lidt tænketid sagde vognmanden nå ja det, det står nede på pladsen har jeg set. Vi har valgt at sende det med en bil der har truck med, så det kan blive kørt helt ind. Selvom dette slet ikke var ønsket eller nødvendigt. "Hvornår kommer det så ?" " Ja vi ser om vi kan nå det denne uge" dvs.uge 34 Og jeg havde bestilt mandag i uge 32. Ringede så idag d. 26 aug " Ja sættevognen har været der men kunne ikke komme til!" nå det kan jeg ikke forstå jeg der er ellers ofte sættevonge her på vejen.
Wood4you Virker totalt lige glad med at 3 brændetårne bliver leveret for sent bestilt d. 9 aug og "jaa de kommer måske idag" d 26. Aug "Vil i yde nogen form for godt gørelse for ventetiden? næ "Nå det var så sidste gang jeg bestilte hos jer"! " Det iorden farvel" De reklamere med 10 dages levering frist uden at overholde det.Det er bare for dårligt!
Jeg bestilte 2 paller ovntørret ask den 22. december og havde vitterlig ikke regnet med at få det her til julen. Men på trods af sne og is kom mit brænde allerede den 23. december og det var flot og tørt. Chaufføren var flink og servicemindet og satte pallerne lige der, hvor jeg ønskede det.
Det var en ok pris. Nogle netbutikker lyder billigere, men når jeg så når til bestillingen kommer der pludselig gebyrer og fragt oveni prisen. Det syntes, jeg er for dårlig. Hos WOOD4YOU fik jeg det hele til den pris, der står på nettet. Det er til at sammenligne.
Bestiller 10 kasser optændingsbrænde. På deres hjemmeside er der ikke oplysninger om, hvorvidt deres varer er på lager eller ej, fair nok. Bliver så ringer op og oplyst at der vil gå en 2 ugers tid. Efter lidt over 5! uger kontakter jeg dem og hører hvordan det ser ud, da jeg efterhånden er træt af at gå og vente, samt det jo er fyringssæson nu, så de bør jo løbende få varer hjem. De svarer at de optændingspinde som de har fået hjem, har været våde og derfor ikke egnet til optænding. Nu er jeg altså blevet træt af at vente, og har derfor annulleret min ordre hos dem.