We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3,081)

altid hurtig sikker levering

Du bestiller dine varer og wupti er de hos dig

Review by confirmed purchaser

Fint at man kan afbestille på hjemmesiden!

Fint at man kan afbestille på nettet, men ikke i orden at man alligevel sender vare og opkræver penge. Vel at bemærke afbestilling efter 5-10 minutter.

Hej Morten

Tak for behagelig telefonsamtale.

Vi løber stærkt for at nå vores leveringstider, så det kan forekomme at man ikke kan nå at afbestille via ”Min Wupti”. Vi beklager naturligvis de udfordringer det har medført og bringer det videre til rette ansvarlig.

Review by confirmed purchaser

Prøv selv og oplev følelsen ; billigere ,nemmere & lige til døren- det er Wupti;-)

Prøv selv og oplev følelsen ; billigere ,nemmere & lige til døren - det er Wupti;-)

Super nem handel..... Pakken var der dagen efter

Super nem handel..... Pakken var der dagen efter

Review by confirmed purchaser

Superhurtig levering af Dyson støvsuger.

Jeg bestilte på nettet en DYSON støvsuger en søndag eftermiddag,
Tirsdag eftermiddag kom PostDanmark med pakken.
DYSON støvsugeren blev pakket ud og blev afprøvet,
Den levede fuldt op til forventningerne.
Det er skønt, at man på hurtig måde får det man forventede.

Review by confirmed purchaser

Det er nemt, overskueligt, præcist og hurtigt.

Det er superlet at finde den ønskede vare på hjemmesiden.
Det er enkelt at overskue at bestille og betale.
Og mon så ikke jeg fik mit nye strygejern i løbet af 48 timer... så jeg kan få strøget pinsedresset!

Hurtig og smertefri levering

Jeg undrede mig godt nok lidt, da jeg fik faktura på det samlede køb (en MP3 player og et headset). Alle penge var trukket, men kun headset kom med posten.. Det havde været fint med en forklaring (i pakken eller pr mail) om at MP3 playeren ikke var
glemt, men ville komme seperat fra en anden afsender... Ellers Godt tilfreds med Pedes leverance

Review by confirmed purchaser

Altid tilfreds efter en handel med Wupti

Jeg har flere gange handlet hvidevarer hos Wupti, og været tilfreds med leveringerne.
Billige priser og utrolig hurtig levering. Jeg har også været tilfreds med at Wupti først hæver betalingen når varen er leveret.

Formidabel

Jeg har været ovenud tilfreds og tryg ved at handle med Wupti,
God service og hurtig levering

Let og hurtigt

Bestilte - afsendelse dagen efter og levering efter 2 dage.

Review by confirmed purchaser

Wupti. Et smuttag og et klik og varerne var her.

Jeg havde et behov. En ny blender og en elkedel. Jeg læste TÆNK som anbefalede de produkter jeg købte. Jeg fandt dem billigst hos Wupti og bestilte. To dage efter stod varerne her. Det kan jeg bruge til noget :-)

for sen levering 8 dage, selvom man skrev man havde varen hjemme

for sen levering 8 dage, selvom man skrev man havde varen hjemme

Hej Palle

Tak for behagelig telefonsamtale.
Vi vil følge op på din oplevelse internt og overfor leverandøren.

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling, god pris og hurtig levering

Ikke så meget pjat. Nemt at bestille, konkurrencedygtige priser og levering hurtigere end forventet. Ren fornøjelse at handle hos Wupti

Review by confirmed purchaser

Kun ros. Ingen misforståelser, hurtig levering OG INGEN FRAGT :-)

Jeg har inden for kort tid handlet med Wupti to gange, og der var overhovedet ingen problemer i det. Nemt at bestille, hurtig levering og så det allerbedste gratis fragt. Når man kigger varer på nettet, er det altid til sidst: Puha lige 50 kr. (cirka) oven i prisen. Så vil jeg hellere finde en rigtig forretning, men de to gange jeg handlede med Wupti var det fragtfrit. Jeg kan kun rose firmaet. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

Wupti bare en ener

Hej

som altid var det igen en fornøjelse at handle hos wupti, priser perfekt og tingene kommer til tiden
som du ved jeg har sagt før du kan rolig handle hos wupti

Super

Altid i orden og som aftalt

Bare OK

Hurtig handel alt var bare OK

Review by confirmed purchaser

Super hurtig og alt lige efter bogen :-)

Hurtig levering, rigtig vare til en god pris. Kan varmt anbefales....

super hurtig levering

Rigtig dejlig service. Nem hjemmeside og søde medarbejdere i telefonen, hurtig levering. Helt klart noget jeg vil bruge igen.

Review by confirmed purchaser

God service hjælp, men dårlig pakkeomdeling...

Min oplevelse af selve wupti.com har været meget fin. Men udbringningen af min pakke igennem GLS var meget ringe.

Da jeg bor på er kollegie kunne budet ikke finde ud af ringe på. Det var ok, så derfor bad jeg GLS om at ringe til min Tlf næste dag. Budet gad dog ikke ringe men sendte blot en SMS som ikke blev set i tide... Det endte med at jeg tredje gang måtte hente pakken selv fra et af deres depoter.

Synes jeg har brugt meget tid på at ringe til GLS, hvor budet kunne havde fulgt den lovet instruks første gang... det har bare været lidt øv...

Hej Ronni

Det var uheldigt at udleveringen skulle volde dig nogle problemer. Vi vil informere dine oplevelser til vores leverandør.

Tak for din tid og ha’ en god weekend.

Review by confirmed purchaser

Fik lyst til at købe en Nespresso-maskine, bestilte den på nettet og wupti så havde jeg den næste dag. Super.

Review by confirmed purchaser

nem bestilling og hurtig levering

Jeg har købt et 22" tv med dvd i. det var nemt at bestille og hurtig levering til døren.
Super god service.

super duper

ingen problemmer,som altid kommer varen hurtig,og der er ikke nogle problemmer med det man har købt

michael

Let og hurtig

Overskuelig side og hurtig levering ikke noget pis der.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering omend med meget kort varsel som er svært at ikoorporere i en travl hverdag

På den måde passer virksomheden bedst til ældre mennesker som sidder hjemme og venter hele dagen - og ikke til et yngre købestærkt publikum.

Herudover nogle utroligt irriterende reklamer som heller ikke ligefrem snopper opad..... Handlede der alene fordi de konkret var billigst på prisen (omend dog sikkert en tifældighed, da der ikke i øvrigt ligefrem var tale om noget slagtilbud.....)

Hej Jakob

Tak for behagelig telefonsamtale og informationerne.
Vi håber at du får glæde af produktet og ønsker dig en god weekend.

Review by confirmed purchaser

som altid hurtig effektiv og godt

Jeg bestilte vaskemaskine lørdag og fik leveret søndag eftermiddag. Det kan man kalde effektivt

Review by confirmed purchaser

Endnu en gang må jeg bare sige tak for perfekt handel :)

Hurtig levering, god mulighed for at følge sin pakke og varen lever op til forventningerne :)

jeg sydnse den er god

jeg er godt til fris med det

Sikker, hurtig og konkurrencedygtig

Det fungerer bare og er såre enkelt at bestille, det du har brug for.

Fantastisk!

Havde købt en blender, i den dyre ende, men efter få gange virkede den ikke længere. Jeg skrev til Wupti og der gik lidt tid så skrev jeg igen og de undskyldte at der var gået lidt tid, men at de nu ville sende en ny maskine. SÅDAN! Ikke noget med at se den gamle eller forsøge en reparation, flot service. I øvrigt 3. gang jeg handler der, og det bliver nok ikke sidste gang! Kan anbefales.

wupti.com

Hurtig levering og fint informationsniveau

Jeg købte en smartphone mandag aften. Onsdag eftermiddag havde jeg min nye smartphone. Den var pakket godt ind, og prisen var fin. Ingen problemer.

wupti.com

Tit lang leveringstid samt mangelfuld information omkring forsendelse...

Nogengange er deres knominikation mellem deres producenter og kunden ikke tilfredsstillende nok... Da de "glemmer" at fortælle om sendte/og eller udgået vare...

Hej Anders

Det lyder ikke til at vores levering er gået helt glat. Vi vil meget gerne hører nærmere om din oplevelse og opfordrer dig til at skrive til os på support@wupti.com, hvor du bedes oplyse dit ordrenummer.

Mvh. Christian, Support.
wupti.com

God handel og perfekt levering

Købte en skabsfryser ca. 1000,00 kr. billigere end andre steder og med gratis levering.
Havde dog set herinde at netop leveringen kunne give nogle problemer men her var alt 100% perfekt.

Chafføren ringede 15 min. før han var hos os og jeg spurgte om han kunne sætte fryseren under vores halvtag da vejrudsigten lovede regn og jeg først ville være der nogle timer senere.

Det var ikke noget problem bare han ikke skulle løfte den da den vejede små 100Kg.
Fryseren blev leveret som aftalt selvom han 'baksede' noget med den for at få plads til den under halvtaget.

Perfekt handel og perfekt levering.

Mvh
Michael Nielsen

Lyn hurtig levering

Der gik under 24 timer fra jeg bestilte varen til jeg fik den leveret.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering -. produktet ligesom beskrivelsen.

Bestilte et 3G USB modem, som kom allerede næste dag. Fungerede perfekt!