We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (441)

Perfekt handel

Købte en højtryksrenser til en favorabel pris og kunne en dag efter bestillingen hente den i butikken. Jeg blev hele tiden informeret på mail, hvordan det stod til med ordren.
Hjemmesiden er også nem at finde rundt i.

Forholdsvis nemt

Bestilling og kommunikation med XL-byg var nem og letforståelig. Tilgengæld kan man ikke søge på varenummer på deres hjemmeside og det er et problem.

Problemfri nethandel

Det var nemt at bestille og leveringen var hurtig og præcis.

Behagelig og hurtig betjening

Behagelig og hurtig betjening. Ærgeligt der ikke ligger en forretning på Amager.

Køb af skruemaskine

Skruemaskine købt i netbutik. Ankom indenfor forventet tid, og i forventet stand.
Intet at beklage sig over her.

the best

det er lige i øjet kvalitet og afleveret helt ind i garasien det kaller jeg the best det kan ikke gøres bedre handler der foreveer tusinde tak venlig hilsen j holtegaard køge

XL-BYG ONLINE BYGGECENTER

en måde og lokke kunder til.

syntes det er mærkeligt at når man bestiller en vare på XL og der står at den er til levering 3-5 arbejdes dage at man så får en mail om at den først kan leveres sidst i uge 22 eller først i uge 23, og der STADIG står på hjemmesiden 3-5 dages levering da varen er på lager, nu ikke for at brokke mig men den havetraktor jeg har bestilt er udsolgt alle andre steder på nettet MEN de skriver i det mindste at den først er til levering i uge 24, syntes det er en lidt dum måde at lokke kunder til at købe hos jer da de tror i stadig har den på lager
søg på xl-byg side M125-97T

Hej Jesper,

Mange tak for din henvendelse.

Først og fremmest skal jeg beklage den mangelfulde og forkerte information om lagerstatus på varen på vores hjemmeside.

Vi har desværre ikke været hurtige nok med at opdatere vores leveringsinformationer på den pågældende vare.

Vi vil få rettet oplysninger hurtigst muligt.

Kai Kyndesgaard Jensen
WEBSHOPANSVARLIG

fin service

rigtig fin og hurtig service

Kanon hurtig betjening

ja jeg ville købe en ny højtryksrenser, og så at de have en på tilbud i deres avis, og tænkte den måtte de også have på deres net butik, og ja selvfølgelig havde de det,
bestilt blev den og inden der var gået 24 timer stod den i min carport, det er ikke sidste gang de modtager en bestilling fra mig.

med venlig hilsen
Carsten Sahl Rasmussen

Flot og hurtig levering

Fin service, ikke noget at sætte en finger på.

Review by confirmed purchaser

Bestilling og levering af carport fuldstændig som forventet.

Varen bestilte jeg på nettet, kom præcis som lovet, og de leverede varen på det sted, jeg efterbestillingen havde kontaktet dem om.

Review by confirmed purchaser

Useriøs webshop med dårlig service

Bestiller en tilbudsvare en fredag, tilbuddet gælder ugen ud og er kun tilgænglig via deres webshop. Da jeg bestiller min vare, bliver jeg spurgt hvilket Xl byg der ligger tættes på min bopæl ( ikke et ord om hvorvidt, jeg ønsker at bestille i netop denne afdeling). Jeg besvare selvfølgelig spørgsmålet og regner så med at den ordre er i orden, men mandag morgen ( efter tilbuddets udløb) modtager jeg en mail der sige:

Ordren annulleret, ¨
Årsag: Varen er enten udsolgt og ikke kan genleveres eller handlen er annulleret efter nærmere aftale

Med beskeden beklager men prøv "navn på anden afdeling byggelager "

Det er godt nok useriøst. Det er d ligegyldigt for mig hvilken afdeling de sender fra, det kan da ikke passe at jeg skal undersøge hvilken afdeling der har varen på lager inden jeg bestiller i deres webshop.
Det må da være op til XL byg selv at sørge for at vare bliver sendt fra en afdeling der har varen

Hej Kim

Jeg har givet sagen videre til den forretning du har handlet med. De har lovet mig at kontakte dig direkte (jeg håber, at de allerede har gjort det på nuværende tidspunkt).

Hav en god weekend.

Nem hurtig og i orden

Det er let at bestille over nettet. Får leveret varerne få dage efter, og er fri for selv at hente med trailer og stå og lede efter de rigtige varer i butikken

Review by confirmed purchaser

God service og præcis levering

Flytning af leveringsadresse uden problemer og stor hjælp ved levering selvom det var efter lukketid.

Review by confirmed purchaser

hvor skal jeg modtage mine varer

jeg er fortørnet over at når jeg får levere varer, så har jeg problemer med at få levet mine vare ved døren, som jeg ellers mener xl-byg reklamerer med på hjemmesiden.
Chauførene påpeger at de skal levere ved kantsten.
Mit problem er at jeg bor i et rækkehuskvarter, der har fælles pakeringsplads. Dette betyder at man kun kan komme til min bopæl via en gangsti. Jeg mener at chauføren har medbragt en palleløfter kan mine varer leveres ved min entredør.
Jeg har haft problemer i tilfælde, hvor jeg havde bestilt betonparasolfod. En sådan parasolfod vejer ca 50 kilo. d.v.s at jeg ikke selv kan bære parasolfoden, fra den fælles
parkeringsplads ned til min bolig.
mvh karin henriksen

Kære Karin

På vores hjemmeside skriver vi under levering at "Varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på byggepladsen, som chaufføren skønner muligt."

Vi har desværre ikke mulighed for at lever som du skriver, ved døren, desværre. Jeg kan godt se, at dette er besværligt, men chaufføren har altså handlet korrekt i dette tilfælde.

vil handle der igen

Hurtig levering.
4 stjerner pågrund af palle pant, men fik ikke leveret en palle, fik penge retur.

Bestil og få leveret..

Nem hjemmeside og man får det bestilte rimelig hurtigt.. ikke sidste gang jeg benytter mig af denne side

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering fra xl-byg i Elling

Super tilbud, varen var leveret i løbet af fire dage, selvom varen blev bestilt i weekenden. God service, hurtig svar på mail osv. Kan klart anbefales i hvertfald at vælge Xl-byg i Elling til at leverer.

Langsomt, langsomt, langsomst

Leveringstider bliver ikke overholdt, ingen besked om at den anslåede leveringstid ikke kommer til at holde, ingen oplysninger om hvornår varerne så kan blive leveret, ingen fleksibilitet med hensyn til levering af den del af bestillingen, der var på lager - alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, som ikke giver lyst til gentagelse!

Kære Jacob

Jeg har netop talt med forretningen som fortæller mig at de, uden held, har forsøgt at kontakte dig gentagne gange pr. telefon for at aftale levering og give dig en forklaring på forsinkelsen. Dog skal det siges at forsinkelsen reelt set kun er på 1 arbejdsdag pga. helligdag sidste torsdag, du bestilte dine varer d. 8. maj, dagen før Kristi Himmelfart.

Men nu prøver de lykken og håber at finde dig hjemme. Forventet leveringstid er om ca. en halv time. Jeg håber de træffer dig hjemme.

Forretningen har dog modtaget din kritik og taget den til efterretning.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og rigtig god betjening

Hurtig og rigtig god betjening...

Mega hurtig levering........kun 2 dage

Jeg bestilte 50 kvm fliser, på nettet om søndagen, og allerede tirsdag formiddag blev de leveret på min adresse.....sådan!!!!
Rigtig flot.

Fint og hurtigt

Købte en havetraktor på hjemmesiden lørdag. Den blev leveret allerede tirsdag, meget fornemt.

Webshoppen er måske ikke så raffineret, den virker mest som noget man ville have set for 3-4 år siden. Men den fungerede, så alt i alt var det en fin oplevelse.

alt fungere godt

alt fungere godt

Irriterende

Efter at have været hjemme hver dag i 14 dage ,rykker jeg for varen ,og så bliver den endelig sendt og jeg var ikke hjemme da posten var her ,så nu ligger den på Posthuset og skalhentes der ,så kunne jeg lige så godt have sparet fragten. Er det ikke normalt man kan følge sin pakke når den er sendt ?

Kære Jytte

Tak for din mail.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at din vare er så meget forsinket og det beklager vi.

Vi kan dog ikke aftale leveringstidspunkter for produkter der udsendes med PostDanmark, desværre. Jeg kan godt se, at der ikke var påført track & tracenummer i din mail og jeg kan desværre ikke give dig en forklaring på hvorfor.
Men det er uheldigt og pokkers irriterende at posten var der mens du var ude for første gang i et stykke tid.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering og god service

Havde bestilt noget belægning og kanter. det var budgeteret til 4 paller. kunne være på 2. Der blev ringet lige før leveringen at det var på vej og at de 2 paller der var betalt for ville blive
indsat på min konto. 5 min efter samtalen er pengene retur. Det synes jeg er service.

Super professionelt

Perfekt. Levering en dag før aftalt tid og hele ordren stemte.

Det fungerer bare

Jeg har nu handlet hos XL-Byg i Allerød nogle gange. Hver gang bliver jeg mødt af smilende ansigter, som er klar til at svare på mine spørgsmål. Hvis jeg blot er der for at snuse, så lader de mig hurtigt være i fred.

De varer jeg har købt lever op til mine forventninger, XL-Byg leverer som aftalt og priserne har være skarpe. - og så kan man endda bruge sit forbrugsforeningen kort ;)

Jeg kan uden problem anbefale deres forretning.

Review by confirmed purchaser

Et eksempel på ligegyldighed.

XL-BYG, Webshop, er meget upålidelig.
De meddelte mig ikke en gang, men to gange, at de varer, jeg bestilte, som formodes at være på lager, er ikke på lager længere. Men da jeg tjekkede dem på internettet, efter 5 dage, så er de på lager. De meddelte mig, at den vare, jeg havde bestilt forventes at være klar til levering på 13-05-2013. I dag er 13-05-2013, og vi er i slutningen af dagen for levering. Men jeg har ikke modtaget nogen oplysninger fra XL-Byg Webshop.
Er det en slags ligegyldig forretning? Kan det være at XL-Byg Webshop ledes og drives af fagfolk?

Kære Mangudi

Vi har tjekket og du har modtaget mail d. 6. maj hvori du bliver oplyst om at din vare er i restordre og at den forventes leveret til forretningen (HVOR DU IFØLGE ORDREN SKAL AFHENTE DEN) mandag d. 13. maj.

Varen blev leveret, og jeg har hørt fra forretningen, at du allerede har afhentet den.

Forretningen har ikke nået at sende dig en mail i går med at den var modtaget og lå klar som aftalt, da varen ikke var klar før i løbet af dagen. Mailen var på "to do sedlen" her til formiddag, så vi mener bestemt ikke at ovenstående kritik og ordbrug er berettiget eller fair.

Webshoppen er bestemt pålidelig og XL-BYG webshop ledes og drives af professionelle fagfolk - rent faktisk af de folk du møder i forretningerne (det er forretningernes webshops du logger ind på via postnummervælgeren). Kvinden du blev betjent af i forretningen i dag, er rent faktisk den selvsamme person der har betjent dig på webshoppen.

Vores medarbejdere er bestående af meget dygtige fagfolk der kan deres kram og gør en kæmpe solid og god indsats i en travl hverdag. Ovenstående medarbejder er ingen undtagelse!

Review by confirmed purchaser

levering af gulv lige efter bogen

Bestilte og fik 3 dages leveringstid. På tredje dagen kom varerne som aftalt. Dejligt

Review by confirmed purchaser

God service med opkald vedr. forsinkede varer

Havde bestilt flere varer, en varer kunne ikke overholde den oplyste leveringstid. Blev ringet op om dette og alle varer pånær den forsinkede vare blev leveret med det samme og den forsinkede kommer så I den kommer uge er jeg blevet oplyst.

4 stjerner fordi det er ok at fejle, når informationsniveau og løsning/service er i top.

Bare i orden!

Fandt hurtigt varen på hjemmesiden, - betaling og forsendelse hurtig og uproblematisk, - varen bare i orden.

Review by confirmed purchaser

Super god ordre opfølgning.

Hurtig ekspedit service. !ste. klasses varer.

Review by confirmed purchaser

Nemt, overskueligt og hurtig levering

Den eneste grund til det ikke er fem stjerne er at det ikke fremgik tydeligt hvad leveringstiden var da jeg bestilte, men det ankom hurtigt så det var fint nok.

alt o.k.

Aftale og levering samt varer helt o.k.

Review by confirmed purchaser

Lidt sen levering men lav fragt takst.

Fin oplevelse at få varerne brugnet til døren

go service

Hurtig levering go service

lidt forvirrende..

Syntes det er underligt, at man ikke får nogen bekræftelse på leveringstiden ?. Pengene bliver trukket fra ens konto flere dage inden varen leveres ?.
Ellers fin service, hvis man er i direkte kontakt.

Kære Michael E

Tak for din anmeldelse af din handelsoplevelse.

Jeg har allerede skrevet samme svar til en anden i dag men bliver nød til at gentage det igen da vi lige pt. er i gang med en større proces:

Vi beklager den manglende information. Vores webafdeling arbejder i øjeblikket på højtryk på at analysere på vores interne processer.

Dette gør vi bl.a. ved at gennemgå alle de anmeldelser vi får her på Trustpilot og andre steder med henblik på at optimere alle vores webshops processer og informationsflow.

Hav en fortsat god dag.

Review by confirmed purchaser

God og hurtig service, men sikringer ikke beskyttet mod slag.

Hurtig forsendelse og produkter som beskrevet.

Det hele var fint, men sikringerne jeg købte var ikke pakket ind så de var beskyttet mod slag.

Vil stadig godt anbefale butikken.

Review by confirmed purchaser

Fint, men dårlig oplysning om leveringstid

Fungerede fint nok, men måtte ringe flere gange for at få at vide hvornår jeg ville få leveret varerne.

Kære Rasmus

Tak for din anmeldelse af din handelsoplevelse.