We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)
Xlpiger

Man må bare elske www.XLpiger.dk

Jeg købte i Tirsdags de fedste støvler, jeg fik dem i dag, dvs. kun efter 2 dage. firmaet forstår at yde en god service, hurtig levering og jeg syntes de har meget smart at vælge i mellem.

***** Herfra.

Super hurtig betjening

Jeg bestilte varerne søndag aften, og de kom med posten tirsdag morgen. Endda med en lille gave vedlagt. Tøjet virker lækkert (har ikke prøvet det på endnu), og de modtagne varer er præcist hvad jeg bestilte :o)

Jeg har slet intet dårligt at sige om xlpiger.dk :o)

Xlpiger

Super gode varer og lige så god betjening

Ja nu er jeg ikke lige frem den nemmeste kunde at gøre tilfreds men selv om jeg er besværlig så får jeg altid en utrolig god og proffesionel betjening og høflighed er en naturlig del af Xlpiger.
Så kære Xlpiger. Tak for jeres tolmodighed, jeg ved at I har været ved at opgive mig, men tak fordi i ikke tabte tolmodigheden. Jeres tøj er i utrolig god kvalitet, jeg elsker at handle hos jer.
Kh. Ulla P. Christensen

Perfekt levering

Købte et par strømper søndag og tirsdag formiddag lå de i postkassen pakket og klar til brug... super service!!

Xlpiger

Godt udvalg og super service

Jeg har flere gange købt forskelligt tøj hos Xlpiger.dk og har været tilfreds med det meste.
Størrelsen har ikke altid passet, men der har aldrig været problemer med refundering og returnering af varen.
Desuden er det super kompetent og personlig betjening både pr. mail og telefon.
Eneste biltte minus, trods det store udvalg er , at designet og stilen har en tendens til at blive lidt "konet"

Is Xlpiger your company?