We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (25)

xsmoke god at starte på

Jeg bestilte gratis startpakke, bare for at se om ecig var noget for mig.
Ikke ønske om at stoppe, men om at reducere omkostninger. Jeg kunne
godt lide det - og da der var problemer med genopladning af batteri,
fik jeg uden videre tilsendt nyt startsæt. De svarer hurtigt på mails - ingen
problemer der. På længere sigt bliver det måske lidt træls, at batterierne
ofte skal genoplades. Jeg eksperimenterer pt med andre løsninger, men bibeholder indtil videre abonnement hos xsmoke. Det er et godt produkt efter min mening.

Skeptisk, men ikke mere

En veninde på facebook anbefalede XSmoke, fik tilsendt en gratis prøve og tog på weekend med den nye cigaret og brugte kun dem, ( da fruen vi besøgte ikke tåler røg), da jeg kom hjem skrev jeg straks efter flere filter, selv om manden mente det var penge smidt ud af vinduet, der er nu gået 3 mdr. uden rigtige cigaretter, og alle der kender mig syntes det er flot, og der er flere der er startet med dem. Nu er det slut med røg efter 45 år. og jeg har det godt med det.
Det bedste af det hele er at der gik 2 mdr inden min mor opdagede at det ikke var rigtige cigaretter jeg røg.

Review by confirmed purchaser

Super god hjælp til at blive røgfri !!!!!

Super nemt fordi man modtager det hele med posten. Og så er det også dejligt at man skifter refill mer renligt istedet for at man suger i det samme mundstykke hele tiden. Så kan stærkt anbefales til andre.

Review by confirmed purchaser

Nemmere, sundere og mere økonomisk at være ryger.

Jeg kan godt lide den ligner en rigtig cigaret og så behøver jeg ikke at stå ude i kulden når jeg skal ryge. Slut med morgenhoste og så sparer jeg en hel del.

Nemt og enkelt

Når jeg nu skal stoppe Etienne måde er supper løsning. Takker for en nem og god måde at stoppe med rygning på

endelig røgfri

endelig! efter at have forsøgt mange gange er det endelig lykkedes mig at blive røgfri. det er et virkelig godt produkt, dog synes jeg at man burde gøre en smule mere ud af indpakningen.

Review by confirmed purchaser

Et godt alternativ og god service

Xsmoke er et af det bedste alternativer jeg har fundet til cigaretter og har skåret kraftigt ned på mit forbrug af tobak. Derudover har kundeservice været virkelig god de par gange hvor jeg har skulle have tilsendt ekstra forsyninger.

Review by confirmed purchaser

Virker helt fantastisk - men synes der er lidt for lidt i månedspakken

Jeg er meget glad - overrasket over, at det faktisk virker, og at jeg faktisk ikke rigtigt kan lide alm. cigaretter mere

Review by confirmed purchaser

X-smoke ho ho ho det bedste

Prøv XSmoke - stop med at ryge cigaretter og tag en XSmoke, det vil du ikke fortryde.

XSmoke Danmark

XSmoke gav mig livet tilbage

Jeg har været storryger i mange år, og har prøvet alt inden for rygestop uden succes.
Havde egentlig opgivet at stoppe, men fandt vej til XSmoke gennem en bekendt.
Har nu været røgfri i 2 måneder.
Ikke mindst min kone og børn er glad for dette.. både på grund af lugten, men også at man forhåbentlig holder lidt længere i den sidste ende.
En ting ligger helt fast... jeg starter aldrig med at ryge igen.

XSmoke Danmark

Fin betjening og hurtig reklamation

Bestilte sammen med en ven to prøveeksemplarer, som jeg allerede modtog 2 dage efter. Desværre var den ene gået i stykker. Heldigvis var hjælpen ikke langt væk - tog kontakt til den flinke kundesupport, og fik besked på at jeg bare skulle bare sende et billede, hvorefter de sendte en ny :-) Alt i alt rigtig lækkert produkt, og god service!

Super produkt!

Det er et super produkt som let og billigt har hjulpet mig med at kvitte smøgerne :-)!!

XSmoke Danmark

Det her produkt er Crème de la Crème, virkelig glad for det. Nytænkende, og intet mindre end fantastisk !

Det er fredag aften, jeg ringer til min far og beder ham komme og hente mig, og der går ikke længe før jeg sidder bilen og på vej hjem. Alt er godt, humøret er højt, musikken i radioen er god, og jeg har det godt....Det varer dog ikke længe.
Min far vælger at trække en smøg op fra lommen og ryger inde i bilen mens jeg sidder der, jeg synes det er forfærdeligt, da jeg ikke bryder mig om rygning. Jeg vælger ikke at sige noget til min far omkring det, for han blive sur, men går direkte ind på min computer og søger efter produktet XSmoke. Jeg bliver hurtigt forelsket i dette produkt og vælger straks at købe det til min far, så skal jeg da i det mindste ikke udsættes for den røg fra cigaretterne som han, efter min mening ryger meget ofte. Der går ikke længe før jeg før XSmoke hjem, jeg vælger at give det til min far, som først tænker
" Ej min dreng, det skal du ikke bestemme" . Jeg fortæller ham om alle de positive ting der er ved Xsmoke, og jeg kan se at han pludselig lyser op af glæde og begejstring. I dag, efter flere ugers brug af XSmoke, er jeg både glad, og det er han også. Jeg ville gerne takke XSmoke for dette produkt, det er virkelig godt, og jeg ville KLART anbefale dette til andre.. og det som jeg vælger at give det i gave, eller måske til sig selv, må de selv om, men dette produkt er intet mindre en genialt !!
Produktet får stensikkert 5 store stjerner af mig !

Endelig af med smøgerne

Tyggegummi virkede ikke for mig... Plaster heller ikke - ja heller ikke hypnose, akkupunktur og alt det andet hokus pokus jeg har prøvet for at glæde min mor :-)... Så købte hun en XSmoke til mig - og det virker sgu... Har været røgfri i 7 uger på søndag - det er virkelig fedt!

XSmoke Danmark

Venter med længsel på min abonnementspakke...

I fredags modtog jeg min xsmoke e-cigaret, som jeg havde set hos og fået anbefalet af en kollega. Han havde bestilt og modtaget sin e-cigaret en uge før mig. Thumbs up for hurtig levering af cigaretten og de 2 nikotin beholdere.

E-cigaretten fungerer fremragende og jeg er ved at synes, at min e-cigaret smager bedre end mine almindelige smøger. Abonnementsordningen er også smart, så behøver man ikke bekymre sig om at huske genbestilling.

Nu har jeg så imidlertid desværre måttet lægge grejet på hylden og ryge almindelige cigaretter igen, da pakken med nikotinbeholderne fra abonnementet ikke er ankommet endnu. Det ville have været rart, hvis man havde kunnet holde tur i den sundere rygning. Mest bekymrende er, at min kollega, der nu har haft sin xsmoke e-cigaret i næsten 2 uger, ikke har modtaget nogen abonnementspakke. Der er heller ikke noget sted på hjemmesiden, hvor man kan bestille ekstra filtre, hvis man f.eks. skal på ferie eller af en eller anden grund har det behov.

Hej Lene,

vi er kede af at du ikke har fået produktet endnu og hvis dette skulle have ført til gener. Vi sender normalt først månedspakken 14 dage efter, at vi har sendt startpakken for at dem, som ikke bryder sig om produktet kan nå at afmelde det.
Vi vil selvfølgelig ikke lade dig vente - derfor har jeg fundet dig i vores sytem og vi sender din pakke til dig idag.
Vi har kontaktet dig via E-mail vedr. den manglende pakke.
XSmoke Danmark

Dårlig service og trusler mod kunder.

Jeg bestilte en prøvepakke og afmeldte abonnementet med det samme. Pludseligt modtog jeg endnu en pakke.
Jeg skrev om at få en adresse så jeg kunne sende produktet tilbage, men blev truet med inkasso hvis jeg ikke betalte.
Hold jer langt væk fra det.

Det er forøvrigt interessant, at flere anmeldelser som er negative er blevet slettet.

Sidsel Marie found this review useful

SKUFFELSE

Jeg er dybt skuffet over firmaets måde at føre forretning på. Jeg havde opsagt abonnementet, men modtog dog stadig forsendelser. Jeg afmeldte abonnementet online og havde derfor ingen bevis for min opsigelse - som firmaet åbenbart forlangte for at jeg kunne returnere forsendelsen. Så jeg føler mig bondefanget og handler ALDRIG med firmaet mere...

Henning Juul Hansen and Marc Huusfelt found this review useful

Hej Conny,
Vi er virkelig kede af at høre at du har følt dig urimeligt behandlet.
Alle kunder modtager ved opsigelsen en bekræftelse - hvis du fremviser denne ville det ikke have været noget problem.
Så vidt jeg kan se fik du tilsendt din sidste abonnements-pakke d. 2/11 - vi modtog din opsigelse 5/11.

XSMOKE,,,,DET VIRKER

Har nu været røgfri i 6 uger, for ca 20 kr, pr. dag. ½ pris af alm. cigaretter og andre rygestop produkter.Har lige skiftet fra alm til light uden problemer.
God kundeservice

Review by confirmed purchaser

den er ok jeg tror på at jeg stopper med at ryge

jeg anbefaler jer til alle dem der ser mig ryge på den

Effektiv til rygestop.

En god måde at holde op med at ryge på.
XSmoke virker helt fantanstisk.
Sikker levering, og let at komme ud af når man ikke har brug for den mere.

Review by confirmed purchaser

Cigaretterne blev i pakken ret mange gange, men XSmoke kunne ikke holde dem dernede. Nu prøver vi nok engang.

Min mand er rigtig storryger, 60 grønne Cecil hver dag. XSmoke har gjort cigaretforbruget mindre, men det er ikke ophørt.
Jeg har nu brugt flere pakker E-cigaretter, men jeg tror, han er for standhaftig, I ved, JYDEN HAN ER STÆRK OG SEJ, og det passer på min mand.

XSmoke Danmark

Rygestop uden at tage på!

Et rygestop plejer at koste et par kilo, og ikke op den gode måde.
Men rygestop med e-cigaretter giver ikke samme lækker sult, hvilket for mig er grundet til jeg holder af e-cigaretter.
Xsmoke er ikke den første e-cig jeg har prøvet, men bestemt den sidste, for der findes ikke bedre! Det er ikke som så meget andet kina-bras, den lever op til alle forventninger, og nu da de kan fåes i Danmark, er det da bestemt ikke blevet dårligere:)

Fantastisk

Den bedste støtte i en rygestop fase. Ingen plastre, ingen nikotin tyggegummi til skyhøje priser.
Beregn prisen på cigaretforbrug og du halverer mindst 50 % En fantastisk måde at stoppe på og du føler ingen savn.
Servicen er i top, der bliver taget hånd om dig som kunde og individ. Garvede servicemedarbejder som kan vejlede og hjælpe dig med alle de spørgsmål du end måtte have. En helt fantastisk oplevelse.

Hilsen Cristina

Det bedste alternativ

Det er ikke ligeså godt som en rigtig cigaret - men af alle de "vidundermidler" jeg har prøvet har e-cigaretterne været det bedste alternativ.

Et super godt produkt!

Endelig kan jeg bestille mine XSmokes i Danmark også.
Har indtil nu været nødt til at bestille dem fra deres svenske side.
Kundeservice og levering var som altid i top!