We are hiring!

896 customer reviews
Review company
  • Reviews (896)
Yousee

Produkterne er gode, men for høje priser

Har 30/3 bredbånd og fuld pakke tv. der er for mange afbrydelser og "lacks" i signal, til de priser, men har ikke alternativ til 7 TV

Featured review of Yousee

Yousee

Elendig kundeservice & levering.

Jeg ved ikke om det er YouSee's kundepolitik, at man skal lyve og bedrage så meget som overhovedet muligt, når man skal sælge et produkt. Jeg har næsten lige haft en teknikker ude som skulle se på mit internet, da jeg har haft klaget over dette. Der bliver simpelthen ikke leveret det jeg betaler for (30/3mbit down/upload). Ydermere er der konstant pixelfejl på mit fjernsyn, hvis ikke ...signalet helt er forsvundet i perioder. Jeg betaler FULD pris, uden kompensation fra YouSee's side. Det er skægt at YouSee som virksomhed nu engang kan tillade sig at være sådan efter deres kunder, hvis ikke betaling sker til tiden. Når de selv ikke levere det de lover. Jeg har simpelthen opgivet at ville få det fikset af jeres teknikkere eller at kontakte jeres support, for at vente 4 år på et svar. Eller hvis jeg sender en almindelige forespørgsel om noget jeg er nysgerrig efter at vide, for så at få tilbagesendt en magen til reklame fra deres hjemmeside (DET ER JO IKKE ET SVAR PÅ MIT SPØRGSMÅL!). Spild af min tid YouSee. Forvent jeg skifter, så snart jeg får mulighed for det. Hvis ikke i virkelig tager jeg sammen derinde, så svært er det heller ikke.

(BESKEDEN ER SKREVET TIL YOUSEE OG EVENTUELLE FREMTIDIGE KUNDER AF YOUSEE, PÅ DERES FACEBOOK SIDE)

BEMÆRK:: Jeg har en 30mbit!!!

Lille Tina Altmann, Tommy and Nielsen found this review useful

Yousee

Internetforbindelse når du mindst venter det

Har du brugt for Internet? Så vælg noget andet.

Jeg sidder med min studiegruppe for fjerde semester i træk. Jeg har ikke oplevet en eneste gang hvor forbindelsen ikke var væk flere gange i løbet af et døgn.

Jeg har tidligere ringet til YouSee, men er blevet smidt rundt i vidersendelseshelvede.

Godt arbejdet betaler - fuck this shit.

Yousee

YouSee er synonym med ustabilitet (og crap)

Hvis du står og overvejer hvorvidt du skal skifte til YouSee, skal du være forberedt på nedetid, ustabilitet af rang og frustration-galore!

Og det er ikke kun i peak-hours at forbindelsen forsvinder; nix! Det sker på alle tider af døgnet!!

Hvis jeg skulle vælge imellem YouSee og 10 timers intensiv skridtbank, ville valget falde på sidstnævnte...

Fuck en skod-virksomhed!

Kaos

Ikke nemt at finde ud af ens pris for div. kanaler. Man SKAL altid ringe til dem.

God service - Dårlig forbindelse

Jeg har været en knap så heldig Yousee kunde i et par år. Siden jeg fik internettet har det haft en meget ustabil forbindelse. Alle gange jeg kontaktede Yousee om problemet, fik jeg hurtigt en tekniker ud - og selvom det så tog 10 gange for at problemet blev løst, fik jeg altid hurtig service med et smil - uden at betale ekstra, som absolut ikke burde være tilfældet med sådan en dårlig forbindelse.

Når forbindelsen er så dårlig, burde folk lige opfordres til at prøve at holde et smil og god attitude imod de YouSee ansatte, da de hvertfald prøver på at holde deres positiv i deres ende. Det ikke supports skyld, at forbindelsen bliver kørt af et hamster i et hjul.

Super support - der holder hovedet oven vande hos yousee.

virker optimalt

Synes YouSee er super, oplever få gange udfald på router, men ellers er tv og internet som det skal :-)

Yousee

Siden er flot, men indimellem er det ikke altid helt nemt at finde løsningen på ens problem.

Siden er fyldt med links videre på siden, de er meget flotte, men nogle gange skal det også bare være mere enkelt at finde svar på sine spørgsmål.

for mange driftsforstyrelser

alt for mange afbrydelser af tv signal, vi betaler en høj pris for abonent men YOUSEE leverer ikke varen, derfor burde YOUSEE give en refusion ved hver afbrydelse. Alle andre virksomheder der ikke leverer varen kan ikke få fuld pris.
SKIDE MONOPOLVIRKSOMHED

Claus Kongstedt Meyer found this review useful

virker bare hvergang

har været kunden ved yousee i 10 år snart , har haft nedbrud i alt i 4 dage på deres internet.
jeg har digitalt tv hos dem , og har aldrig oplevet at det ikke har fungeret som lovet :)

Tilfreds kund

har haft yousee de sidste mange år, har squ ikke noget at sætte fingeren på hos dem.

Naturligvis hænder det at der kommer nedbrug osv. men hvem kan gardere sig imod det med 100 % sikkerhed?

har prøvet en del leverandører, og yousee leverer squ

Yousee

God service og rimmeligt godt produkt.

Dag jeg igår opdagede at Yousee nu tilbyder 100/10 Mbit blev jeg nød til at opgrade min 50/5, ringede til kunde service (var super venlig supporter jeg fik fat i) og det blev gjort nemt og ville virke inde for 4 timer, men upload hastigheden på 10 Mbit virkede stort set med det samme.

Ventede til idag med at test hastigheden på download og den ligger på ca 90 Mbit inden for TDC net så er som forventet med et beregnet 10% overheat. følgende hastigeheder at test til forskellige server og må også betegnes som temmeligt godt når man tænker på de forskellig faktore der spiller ind når man ikke betaler for dedikeret forbindelse ud af landet.

Europa:
50-80Mbit download 8-10 Mbit upload
USA:
15-60 Mbit download 6-8 Mbit upload (afhpænger meget at om det øst eller vest kysten)

Prisen på 499,- syntes jeg også er meget fair, når man tænket på hvor meget man ellers betaler for dybt latterlig lave hastigerheder hos andre udbydere (især hvad angår upload).

Jeg vil dog nævne at jeg bruger Cisco DPC3000 kabel modem og egen router, da Netgear CG3000/3100 som er standart udstyr idag, er det værste gang crap og her burde Yousee virkelig overveje at finde et andet produkt eller i samarbejde med Netgear få løst problemerne, her tænket jeg på problemerne med router delen som er mildest talte mega ustabil hvis man bla. ændre standart indstillingerne og i de fleste tilfælde er skyld i mange af de problemer som bla. er nævnt af andre her. (har dog ikke prøvet at bruge en Netgear kun som kabel modem, så er usikker på den del af den, men blev rådet til for et stykke tid siden at bruge Cisco'en af en Yousee takniker da jeg havde den, da han også erkendt at Netgear'en havde en del problemer).

Efter at havde læst gennem denne tråd vil jeg også lige nævne TV delen, da jeg har en positiv oplevelse af den.

Har en Samsung SMT-H3106 boks (den uden harddisk), som jeg har haft ligesiden Yousee startede med at tilbyde HD kanaler "som man købt for 900,- dengang og ikke kan få ombyttet til HD boksen ved lidt mere betaling :-( men skal leje eller betale 2500 for"

I starten var det mildest talt en helvede at bruge den da den var langsom og pixiledere HD kanaler samt frøs meget ofte, men må sige at Yousee har været enormt dygtige til at få lavet opdateringer til software, så den idag virker ubeklageligt. Pånær at start forfra en sjælden gang "fryser" før udsendelsen er slut, hvilket også sker engang imellem når man har lejet en film.

Har altid været heldig og fået super god og hurtig hjælp ved at kontakte Yousee pr. telefon, giver 4 stjerner den sidste får de ikke pga. deres Netgear kabel modem/router og prisen på TV kanalerne.

Vil gerne benytte lejligheden til at retten denne kommentar direkte til Yousee (da man ikke kan få en seriøs tilbage melding på dette ved kontakt):

Syntes godt nok det er for dårligt da i ænderede program udvalget på radio delen, at i fjernede BBC Radio One som var den eneste kanal der tilbød alt det nyeste musik der hitter internationalt (og fornyer sig) og gav også en masse danske og et par tyske kanaler og bruger begrundelsen at de fleste at jeres 1 million radio lytter ønsker radio kanaler på deres modermål, så man skal åbenbart tvingest til at lytte til mildest talte under middel modige danske kanaler der skam spiller det sammen musik år ud og år ind uden ret meget fornyelse, og man ikke engang kan offer en kanal plads til en af verdens mest anerkendte stationer men godt bruge 10 på DR :-(

God og venlig service

Jeg havde afmeldt min fuldpakke, og i stedet bestilt 4 ekstrakanaler udover grundpakken.

Da jeg 1½ måned senere fortryder, ringer jeg til YouSee, som ikke bare annullere min ordre på de 4 ekstrakanaler, (som man jo binder sig til i 6 mdr), jeg får sørme også mine penge tilbage, både for kanalerne men også for det kort de sendte, og bliver med det samme tilmeldt fuldpakken igen.

Så super god og dejlig service.

Danmarks værste

Deres skandale yousee/samsung/vihaderkunder boks er nok 5 år gammel. På trods af alderen er den lige så fejlfyldt som den var i starten. Nogle af deres kundeservice ansatteer flinke men de kan ikke hjælpe. Eneste der hjælper ville være at sætte ild til boksen.

• Mia
  • Holstebro, DK
  • 5 Reviews

Synes det bliver dårligere og dårligere.

Da jeg meldte mig ind i var jeg fuldt tilfreds, men efter et par måneder daler min begejstring altså. Min boks har jeg allerede fået byttet 1 gang, og der er allerede mange ting ved den der irriterer mig igen. Desuden synes jeg hele tiden at der er problemer med yousee. Så er det "start forfra" der ikke virker, så er der udfald hele tiden. Det eneste svar man får er " vi har en mand ude og se på det" Hvis man oplever problemer hele tiden, burde de give noget i kompentension.
Jeg er i hvert fald ved at se mig om efter en anden udbyder.

Elendigt

Deres eneste fordel er at der ikke er bedre alternativer så det er pest eller pest

Katastrofe

Skal flytte adresse, og melder flytning 5 uger før jeg flytter, således at der er rig mulighed til at Yousee kan ordne eventuelle problemer på den nye adresse. Jeg kontakter Yousee 2 uger før jeg flytter ind, og bliver oplyst at alt er ok. Ved indflytning virker hverken tv eller internet
:-(

Efterfølgende har vi kontaktet Yousee som sendte en mand ud, men han kunne kun lave internet, hvilket blev lavet halvt, så nu skal vi have en ny mand ud.

Jeg har nu talt med skranke 1, skranke 2, skranke 3, skranke 4 og skranke 5, og blev i går lovet at der ville komme en mand ud i dag mellem 8-10, men han kom selvfølgelig ikke. Efterfølgende bliver jeg telefonisk oplyst, at der ikke står noget om at der skulle en mand ud til mig i dag, og nu kan de først komme engang i næste uge.

Hvis Yousee får løst problemet i næste uge (mine forhåbninger er ikke høje), så har det taget dem over 2 måneder at få internet og tv til at virke. Selvsagt er jeg rystet over at vi i 2012 stadig har firmaer der leverer så dårlig service, og firmaer der ikke har styr på deres egne forretningsgange.

Jeg har spurgt Yousee om jeg kan betale ekstra (prisen er jeg ligeglad med), for jeg vil bare have mit tv og internet til at virke, men den servic e har de heller ikke. Ordet fjolser er et hårdt ord, men jeg tror godt vi alle kan blive enige om at det passer meget godt på Yousee i denne sag.

• Tommy
  • Ikke så vigtigt, DK
  • 7 Reviews

TV & Prisen

Synes prisen er syg! For det man får.

199,- = BS 1,789,- For den mindste pakke som indholder ren elendighed.

6 DR programmer = Gratis? Licens betalt.
1 Infokanal = Gratis?
4 Tyske = Gratis? eller fjern dem.
3 Svenske = Jeg er Jyde. forstår ikke en skid.
1 Norsk = Det samme.
1 Folketinget = Host.

16 Programmer som bare er med for at fylde en pakke!!!

Jeg betaler så 199,-pr.md for at se 3 programmer. TV2/TV3/Kanal5.
P.S. De 3 programmer her er jo reklame finansieret.
Så jeg betaler for hvad? Jo for at have mulighed at have internet.

SLET de "DetKosterMangePengePakker" og lad kunden selv vælge.

Persen found this review useful

Mig ser I ikke igen...

I følge YouSee har de leveringspligt til første udtag i huset, men alligevel er det kundens problem og regning hvis kablet mellem boks ved vej og hus skal skiftes. Det slutter dog ikke her: YouSee bestemmer hvad man må grave ned, og køber man ikke deres mega dyre jordkabel, skal de "teknisk godkende" det alternativ man måtte vælge. (Lur mig om ikke de finder ud af at det sør'me ikke dur...). De bondefanger kunderne!
Efter dokumenteret nedbrud over 3 måneder vil YouSee endog ikke kreditere abonnementet, da jeg giver op og smider dem på porten.

De teknikere der kommer ud er dog flinke og hjælpsomme. Gid alle hos YS havde deres vinkel til kunder.
Mig ser YouSee aldrig igen.

middel

min erfaring med yousee er at deres internet er det værste lort man kan få. får ikke den hastighed man betaler for. og man har så stort pakketab under overførsler at det gør onlinespil, netradio og nettv praktisk talt umulig at bruge! jeg er kommet væk. og vil ikke anbefale andre at få yousee internet. Deres kundeservice er også langt under standarden. Dem man snakker med fyrer bare en masse lort af for at undgå konfrontationen. De ved sikkert godt deres net er elendig. Havde enda flere teknikere ude på min bopæl for at kigge på det. I flere tilfælde måtte jeg nærmest undervise denne tekniker i hvordan deres router fungerer. Var ligefrem nød til at sende et skriftligt klage-brev til deres hovedkontor for at få dem i tale. Det er squ ikke i orden.
Men.. jeg har tv hos dem pt. og har haft det i 2-3år. har deres "smarte" yousee plus boks (samsung). denne boks har jeg fået ombyttet 5 gange fordi den gik i stykker.. hvis man ser bort fra problemer med den boks, har jeg ikke haft kæmpe problemer med deres tv. De er altid flinke og hjælpsomme når jeg ringer ind og har spørgsmål, eller ændringer til mit abb (ekstrakanaler jeg bytter lidt rundt på engang imellem). Sidst jeg havde problemer, ringede jeg ind for at spørge hvad vi gjorde. og ham gutten jeg snakkede med var ærlig og sagde at det var pga softwaren i samsung boksen, og at han vidste der var en firmware ændring på vej. men han vidste ikke hvornår den vil komme.. Han tilbød mig kreditering i 3mdr, indtil den firmware skulle komme, og hvis det ikke løste problemet, så måtte jeg gerne ringe ind igen. Så jeg synes jeg er blevet behandlet fint derinde når jeg havde problemer (generelt set)
Det skal siges at jeg er bundet til yousee igennem min lejekontrakt. hvis det ikke var tilfældet. så havde jeg nok også noget andet.

Yousee

Dårlig net og dyre priser

Jeg er så træt af Yousee..
Hvis de ikke ødelægger en god fodboldkamp, så er min forbindelse helt fackt. Jeg har målt hastigheden på to sider og får 3 ned og 3 op.. jeg har så en 30 - 3 forbindelse ??.. Så jeg kan ikke engang være på youtube.
Og det er bestemt ikke første gang..

Dyrt og dårligt..

Nu må de snart til at få noget konkurrence..

God underholdning

Kan altid finde god underholdning ;-)

Yousee

Elendig service og elendigt produkt

YouSee, eller NoSee som folkemunde er begyndt at kalde firmaet har en elendig service.

I flere uger har jeg haft problemer med diverse HD kanaler hvor pixeleringsfejl gør programmerne useelige. YouSee's svar var at det må være en fejl i min opsætning.
Gu er det ej.. Jeg bor i en boligforening der har købt en ydelse af JER.. Boligforeningen har utallige års erfaring med opsætning af udstyr, så NEJ fejlen ligger hos YouSee.

Beklageligt at man ikke kan give halve stjerner herinde, for i har i den grad ikke fortjent mere.

I er her for kunderne, ikke omvendt, og alligevel vælger i at misrygte jeres kunder. I har tidligere talt om mulig kompensation for fejl, men intet sker der og alligevel er i lynende hurtige til at sende rykkere, smide gebyrer i hovedet på kunderne osv. hvis blot en betaling er nanosekunder forsinket.

Overvejer på det kraftigste at skifte TV-udbyder, men beklageligvis er mafia-monopolet på nogle af de aller populæreste kanaler desværre årsag til at man må døje med Jeres elendige service og produkt.

I skulle skamme jer.

Nice service

I am using YouSee more than 1 year,
good connection,
nice call center service,
bills always in time!

Yousee

Desværre alt for mange fejl, men ingen fejl i opkrævningerne..

Så blev endnu en fodboldaften ødelagt af yousee. Hvis udstyret på centralerne er så følsomt, burde de investere i noget nyt. Til de høje priser de helt ublu tillader sig at kræve, er det fuldstændig uacceptabelt at det kører så ringe. Jeg har netop valgt den tv-pakke jeg har, for at kunne se kampe som den i aftes, som jeg måtte opgive pga fejl.

Alt i alt er Yousee et alt for dyrt produkt ifht hvad de leverer..

Yousee

Ustabilt net og tv til en høj pris.

Har været kunde hos jer i et godt stykke tid nu og vil efterhånden sige at både jeres ustabile net, samt tv signal, er ved at gå mig på.

Man betaler en stor pose penge i forhold til mange andre udbydere ved at have jer og så forventer jeg som det mindste at produktet bare er nogenlunde i orden. Der er tit problemer med at tv-signalet hakker, internettet kører 1/4 del af hvad man betaler for etc.

For at sige det på godt dansk så pisser i på kunderne ved at lave så kortfattede fejludmeldinger og ikke på nogen måde kompensere for de fejl der gør at jeres produkt ikke lever op til hvad i lover.

Medmindre der sker noget drastisk i jeres kommunikations og kundeservice afdeling vil jeg kraftigt overveje om jeg skal fortsætte som kunde hos jer.

Jeg håber i forstår at hvis jeres forretning skal overleve kunne det være en fremtidig strategi at behandle jeres kunder ordenligt og sørge for at produktet lever op til jeres løfte.

Mvh. Torben

Yousee

Billedet fryser og varm luft fra YouSee kundeservice...

Har for ca. 6 mdr. siden, lejet en yousee boks og har uden undtagelse haft problemer med den siden da. De programmer som vi har optaget fryser totalt fast efter ca. 40 sek og har 90% af tiden ingen forbindelse til at leje film grundet at "tjenesten ikke er tilgængelig". Har mange pixel fejl på alle kanaler efter at vejret er blevet varmere. Kundeservice gir en sludder for en sladder, om at vi har for meget spænding på signalet, men kan godt se at der er fejl på vores kanaler som vil kræve besøg at teknikker, men hvis havde flere end 1 antennestik i lejligheden, så skulle vi selv finde ud af hvilket der havde den korteste forbindels til YouSee's tilslutningsboks i kælderen i den etageejendom hvor vi bor. Et langt ude svar, og en umulig opgave at løse da alle kabler er skjult, og samtidigt har vi ikke haft problemer før vi "fik" YouSee's boks Teknikkeren ringer da også 2 dage efter fejlmelding og fortalte at vi med stor sansynlighed selv skal betale for hans besøg, da det med garanti var fordi der var for stor spænding på ejendommes interne anlæg. I tager INTET ansvar for jeres uduelige produkt (for det er det), men sender aben videre til jeres kunder.
I morgen er det 1.maj og dagen hvor vores aftale udløber og ser frem til at opsige den boks og tvivler stærkt på at den får en plads på hylden igen..Kom ind i kampen YouSee kan konstagere at der er mange med fejl som til en forveksling minder om vores..

Dårligt leveret

Godt produkt når det virker, det sker bare aldrig. Elendig leverandør!!

HVA SKER DER!?

SIGNALET FORSVINDER PÅ DE VÆRSTE TIDSPUNKTER!

DET VIRKER IKKE

Den er gal hele tiden... mit internet virker hver anden tirsdag og føler mig godt og grundigt kranie kneppet og specielt med de priser de føre sig med.. Good luck

Dårlig håndtering fra pressechef

Utrolig mange udfald og mangelfuld erkendelse fra virksomheden. Pressechefen kommer med direkte flabede udtalelser. Det er en katastrofal håndtering.

Michael Sørensen found this review useful

Yousee

Problemer med TV konstant!

TV'et hakker næsten hver uge, og det samme gælder lyden. Det er til at blive tosset af ?!

Dyrt og ustabilt

Jeg har haft Yousee TV og Bredbånd siden december 2011.
Allerede efter en måneds tid begyndte jeg at opleve udfald og pixelfejl på tv-forbindelsen. Jeg kontaktede Yousee og deres tekniker ordnede fejlen uden beregning (hvilket var ganske udemærket). Men der gik kun omkring 3 måneder (april 2012) før samme problem genopstod på min tv-forbindelse. Og denne gang i følgeskab med en vældig forringelse af min internetforbindelse. Så udover udfald og pixelfejl på tv-forbindelsen, så oplever jeg nu også at mit internet kun leverer 5-6mbit, selvom jeg betaler for 20mbit.
Når jeg foretager en hastighedstest på Yousee.dk, så påstår måleren at jeg har 16-17mbit stadigvæk, men når jeg tager en hastighedstest hvilket som helst andet sted på nettet, så siger den 5-6mbit. Og må indrømme at min egen oplevelse af hastigheden også mest af alt minder og noget svarende til 5-6mbit.
Så alt i alt finder jeg det dybt uacceptabelt, at yousee-produkterne er så ustabile af kvalitet, når priserne er SÅ HØJE!
Meget dårlig oplevelse.

Yousee

4½ (Hvis det var muligt!)

Det fungere - End of story.
Der kan godt være knas på internettet af og til, så det hakker lidt og faktisk går ned, men det tænkes at det efterhånden er det stenalder-gamle modem der snart ikke vil mere ;-)

Ok men ikke god

Det er alt for svært at finde rundt i produkter. Og priserne er ikke gennemskuelige

Yousee

Gedigent produkt men for dyrt

En positiv ting ved youSee har været at det altid har fungeret og vi har fået det produkt vi har betalt for. Vi har været særlig tilfredse med en løsning bestående af grundpakken med en stribe tilvalgskanaler. Det er vejen frem og jeg så gerne at produkterne udvikler sig mere i den retning - individuel tilpasning. Jeg gider egentlig ikke betale for meget af det - undskyld - crap der bliver sendt på mange kanaler. Til gengæld vil jeg gerne betale for de kanaler vi ser.
Minus siden er at jeg synes stadig produkterne er for dyre og det skulle være muligt at fravælge kanaler man ikke ser (TV3, Kanal5 etc).

Fin side, men men

De problemer tirsdag d. 18/4 var rigtig dårligt timet!!

Fornuftig

Jeg har både kabel tv og bredbånd fra yousee, og det kører udmærket. Jeg har haft lidt problemer med internet hastigheden på det seneste, men når det kører så får du også det angivede hastighed.

Skod selskab!

Syntes ikke jeg får andet end lort ud af dem. Jeg betaler 2000 kr for at have deres abb. på tv og internet , samtidig med at mit net er langsomt så kræver de så mange penge og har endda lukket tv og internet (selvom jeg har betalt) og krævet internettet sendt retur.. det er dårlig stil.. Hvis jeg kunne vælge et billigere tv abb. gjorde jeg det. (mine forældre har det samme og betaler kun 1500) og ja 500 er meget når vi taler SU modtager.

mvh

Godt produkt

Yousee er et rigtig godt produkt, og vi er glade for at have det, men synes det er lidt halvpeberet.

Ville mene det kunne gøres lidt billigere og med mdr. betaling istedet for kvartalsvis betaling. Det er gammeldags.

En anden ting jeg også er lidt ked af, er at jeg storset ikke kan bruge mit netværk andre steder end der hvor den trådløse router er, som er i stuen. Kan fange alle mulige andre netværk i området, men ikke mit eget. Har fået det tjekket af Yousee, de mener ikke der er noget galt, men måske en med en antenne kunne gøre det bedre? :)

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.