We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)

Alt for dyrt!

49,- for at leje en premiere film! I må have spist søm!
Specielt fordi at det er på internettet, og fordi at det er en streamning tjeneste..
Ydremere sucks deres udvalg af film hvis man køber abonnement. Nej tak.

YouSee A/S

Ny web-tv løsning er værre end hvad yousee ellers har i produktkataloget... så nu er det slut

Har haft yousee en del år, ikke en fantastisk oplevelse, men ok. Situationen er at det er hvad vi har i området, de har monopol... Vi har 'hele pakken' dvs. TV, bredbånd, play og telefoni. Har i længere tid været irriteret over at løsningerne udover bredbånd har været middelmådige sammenlignet med andre udbydere.
Det der nu får bægeret til at flyde over, er den redesignede web-tv løsning som er under al kritik. den har ikke været billig, Netcompany er leverandør... Webtv brugervenligheden er ufattelig ringe - programoversigten er væk, pause og lyd funktioner er væk. Det værste er at man nu skal installere et plug-in for at bruge servicen, det betyder at den ikke virker på divers devices hvor yousee ikke har udviklet en dedikeret live tv app.

Jeg bruger netflix, spotify og oplever at de er langt foran yousee produkterne i design, kvalitet og brugervenlighed. Boxer har potentialet, men kanaludvalget er for lille efter min smag.
Min konklusion er at jeg nu vil begynde at afvikle mine yousee produkter, da jeg nu er endeligt bekræftet i at yousees monopollignende markedsandel, gør virksomheden sløv og meget lidt kundeorienteret.

YouSee A/S

YouBio-abonnement til pluskunder 0 kr. resten af måneden (BONDEFANGERI)

Vi talte med en sælger på en messe i Køge den 16.03.13, som anbefalede os YouBio Plus-abonnement, da vi i forvejen var YouSee-kunde med fuldpakke-abonnement. Vi ville kunne se gratis film på YouBio resten af måneden. Tilbuddet ville gælde fra mandag den 19.03.13, så resten af måneden var jo ikke så mange dage, men vi tog imod tilbuddet. Derudover fik vi udleveret 5 fribilletter til valgfrie film på YouBio, som vi kunne bruge i weekenden den 16. - 17.03.13 eller efter marts måned, hvor det gratis tilbud udløb. Det har desværre kostet os over kr. 2000 på en måned, da fribilletterne alligevel ikke var gratis, men har kostet os kr. 49 pr. film!!! Derudover havde sælgeren glemt at fortælle os, at det alligevel ikke var alle film i YouBio, som vi kunne se gratis resten af måneden, men kun et udvalg i C More, som vi i øvrigt også har måttet betale for pr. film. Efter den gratis måned valgte vi at købe et YouBio Plus-abonnement til kr. 99 pr. måned. Efter nu at have modtaget regning fra YouSee, har vi kontaktet kundeservice, men får blot at vide, at det er påstand mod påstand, hvad vi er blevet oplyst af at sælgeren. Vores to teenagedrenge hørte ham også sige, at nu skulle de bare skynde sig hjem og se en masse film resten af måneden GRATIS - og det gjorde de selvfølgelig så :)
Så tag det ikke for gode vare, at YouBio-abonnementet er gratis resten af måneden, som YouSee stadig annoncerer med..... Vi kunne have fået to års abonnement med NetFlix for samme beløb, som vi har betalt til YouBio på 2½ måned.
Vi har derfor valgt at opsige YouBio-abonnementet, som kundeservice dog godkendte pr. 31.05.13, og kan absolut ikke anbefale det til andre kunder.

Elsebeth found this review useful

En joke

HD opdateringen er en labyrint. Telefonkøen lørdag kl 10.20 er på TYVE minutter. Lige efter omlægningen lukker helpdesk som sædvanlig kl. 20. Det er et DYRT produkt, og service- siden er luset.

YouSee A/S

Mine adgangsoplysninger virker ikke og jeg vil gerne MELDES UD!

Ja, så er problemet opstået igen. De adgangsoplysninger I har sendt til mig (brugernavn og kodeord) virker ikke. Jeg vil gerne meldes ud men jeg kan ikke komme ind og afmelde mit kort!!

Når man ringer til kundeservice er I ikke glade for at man vil meldes ud, men jeg vil skide på det. Som kunde HAR JEG RET TIL AT BLIVE MELDT UD HVIS JEG ØNSKER DET, også selvom I kun lige er startet!! Det tegner ikke lovende, at der allerede er disse problemer.

• Roskilde, DK
  • 9 Reviews

Web-Tv Ude virker a røven til på iPad

Falsk reklame! Det virker bare stort set aldrig.
Og når du så sidder (langt væk hjemme fra) og gerne vil se DR1, så skal man rejse hjem igen for at "registrere sin enhed" selvom den ER registreret allerede. Virkelig usmart produkt.
Jeg ville næsten foretrække at funktionen helt fjernes, så man ikke efterlades med falske forhåbninger.

Top kvalitet - god pris.

Samlet løsning; tv med Samsung box der virker 98 % af tiden til en god pris. Altid god kundeservice og hurtige tilbage meldinger. Tv også på ipad, ipod, pc. Flere gratis extra tilbud i løbet af året.

Fint - meeeen.

Det er for bøvlet at leje film på det såkaldte "cinema" - det er kun muligt hvis det er tilkoblet en computer.... Vi vil have gratis bokse!

Dårlig kundeservice

I forbindelse med manglende kanaler kontaktes kundeservice.
1. samtale "det er nok din fjernbetjening der er noget galt med - tag ind og byt den". Det var det så ikke og der blev lavet en fejlrapport
2. samtale Min fjernbetjening fejler intet og svaret fra kunderservice "køb et nyt kabel"
3. samtale "Så må vi nedprioritere din fejlrapport, så du ikke får en regning"
4. samtale Endelig et lyst hovede, der straks beder om min adresse og omgående kan fortælle at der har været et nedbrud men at det forventes at ordnet i løbet af kort tid

Hvorfor er der ingen af de første 3 supportere, der var så vågen at de tjekkede det - på trods af at jeg alle 3 gange spurgte specifikt om der var nedbrud. Ringe service.

Det bedste man kan sige er at det da trods alt var gratis opkald

Elena Pascale Krogsgaard found this review useful

fantastisk streaming

Efter en del opstarts problemer er denne tjeneste blivet super god. Det er uhyre sjældent filmen hakker eller at vi oplever andre problemer, som vi gjorde før i tiden. Rigtig dejligt. Og så går det hurtigt med at få de nye film. Før i tiden gik der lang tid før de film der var udkommet på video, også kom som streaming.

Dårligt signal!

Evigt dårlig signal og dårlig kundeservice!

Suverænt !!

Danmarks bedste filmtjeneste på nettet.

Jeg købte en filmbillet i Føtex, og det fungerede perfekt.
- Det er sidste gang jeg har været i en videobutik.

Mvh
Elliot