We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (13)

Super klinik

Jeg og min veninde var i går nede hos ZahraWellness for anden gang for at få henholdsvis massage og ansigts behandling. Vi fik en god super god behandling igen igen oven I det fik vi undervejs en troværdig vejledning til produkter og brug af disse. Zahra og Vahid er super søde og betænksomme, også er der iøvrigt rig mulighed for at prøve en masse andet udover massage og ansigtbehandlinger. Der er en dejlig stemning som man ikke kan lade vær med at gå tilbage til - kan helt sikkert anbefales.!! (-:

Vælg noget andet.

Min første anmeldelse fik de fjernet, og jeg skal sørge for at bruge "Søren" som ordvalg i stedet. Synes det er på alle måder er tankevækkende at i bruger mere krudt på at reagerer på negative anmeldelser, end på at gøre jeres arbejde.
Kort genfortalt: Vi fik 45 min reel behandling, selvom købet lød på 75. De første 20min brugte jeg på at vente på at hun blev færdig med min kone. Der kunne jeg så ligge og glo i et kælderrum med kikset transistermusik i en elendig lydkvalitet. Jeg var ikke tilfreds med noget af det de lavede, når de en gang imellem var i lokalet for at bestille noget. Jeg havde mest af alt bare lyst til at rejse mig og gå.
Jeg fraråder alle at spilde tid og penge dette firma, og der er meget besunderligt at firmaet ligger på over 7 i karakter. Jeg går ud fra at de har mange bekendte.

Anonym found this review useful

Tak Zahrawellness

Jeg må indrømme at jeg til at starte med var lidt bekymret for hvad jeg gik ind til da jeg havde købt en deal hos zahrawellness, efter jeg havde læst nogle af de mindre gode anmeldelser, men hold FAST hvor blev jeg positivt overrasket over hvad der ventede mig da jeg kom derind for et par uger siden.... Zahra og Vahid er super rare og sørgede for at give min mand og jeg en super lækker massage efterfulgt af en ansigtmaske som jeg siden har kommet tilbage for at få. Klinikken er utrolig hyggeligt indrettet med god stemning og en masse forskellige former for behandlinger. Min mand og jeg kommer helt sikkert igen.... og til jer derude der også læser trustpilot anmeldelser, jeg kan efter min oplevelse kun sige TAG ikke alle anmeldelser for givet, oplev og bedøm selv.... ZahraWellness tak for en super dejlig oplevelse... jeg har allerede købt mit næste deal og glæder mig.... :)

Super tilfreds kunde

Jeg var i sidste uge nede hos ZahraWellness og må sige jeg blev positivt overrasket over en virkelig god oplevelse som jeg måtte dele. Først fik jeg en massage som løsnede op i mine skulder, efter det har jeg stort set ikke ondt i skuldrene mere ( noget som jeg har døjet med længe ) massøren var virkelig dygtig til sit job.

Derudover fik jeg tatoveret mine bryn. Jeg må indrømme at jeg til at starte med var lidt skeptisk da jeg har hørt mange historie om permanent make up. Men jeg er virkelig gået hen og blevet glad for mine bryn og kan kun anbefale at få det gjort hvis man ikke orker at lægge make up hver dag, da det er en slags make up i sig selv.... ZahraWellness tak for en kanon betjening og ikke mindst en super hyggelig klinik, jeg kommer helt sikkert igen :o)

Luksus Wellness

Jeg havde købt en fødselsdagsgave til min mor og en til mig selv, som var en 2½ times luksus wellness.
Zahra og hendes mand tog sig god tid, til vores behandlinger. Ingen stress og ingen pågående salgsteknik. Til gengæld en super god dialog omkring hudpleje, plus en rigtig god kundeservice.
Kan varmt anbefaldes.

Uprofessionelt og uhumskt

Jeg har vis SPOT købt et gavekort til en ansigtsbehandling (75 min).
Oplevelsen levede på ingen måde op til mine forventninger.
Jeg blev bedt om at ligge mig på en briks, hvor underlaget var tydeligt beskidt. Derefter blev behandlingen påbegyndt, startende med en 1-2 minutters massage. Resten af behandlingen bestod af 2 ansigtsmasker og en creme. Jeg føler ikke jeg oplevede nogen egentlig professionel behandling, min hud blev ikke renset på nogen måde og hun arbejde på ingen måde med min hud. Hun arbejde i alt MAX 10 minutter ud af de 60. Under behandlingen kunne jeg højlydt høre hende skændes med en person inde i det tilstødende lokale. Behandlingen sluttede efter 60 minutter og de sidste 5 blev brugt på salgs taler. Da jeg afviste at købe produkter, blev hun tydeligt skuffet og snakkede derefter kun vrissent og surt til mig.

Louise Kudal Beuchert found this review useful

Reply from

Hej

Vi bruger ikke underlag, men lagener. De vaskes alle sammen HVER dag. Vi giver INGEN massager bestående af 1-2 minutter. Derimod er massagen en nakke, skulder, ansigts massage bestående af 10 min. Vi udfører ikke to ansigtsmasker på en gang, men dn fensning, dybderens og peeling. Når peeling og masken ligger på ansigtet behandler laver ikke noget således at produkterne kan arbejde sig ind I huden. Vi har INTET tilstødende lokale, der er kun lokaler hvor andre ligger og får behandlinger. Vi taler ind imellem hvis der er behov for det med hensyn til kunden, eller hvis vi der er noget vi skal hente. (dette har bestemt ikke noget med skænderi I at gøre)
Til sidst spørger vi med smil om kunden ønsker sig nogle af de brugte produkter med hjem, med fuld forståelse for afslag. Der er ingen der på noget tidspunkt føler sig fornærmet, da det selvfølgelig er en del af forretningen af man til tider sælger mindre, eller kunden takker nej. Jeg er en ældre kvinde med mange års erfaring som er udmærket klar over hvilke signaler jeg sender til kunderne og ikke mindst hvilke behov de har.

Virkelig lækkert ophold

Min kæreste og jeg tog i sidste uge mod Århus til ZahraWellness for at prøve deres behandling med mulighed for overnattelse, det var en rigtig dejlig oplevelse som jeg lige synes jeg ville dele herinde… Vi blev ved vores ankomst budt velkommen af et meget rart udelandsk par. Vi var kommet lidt for tidligt så vi fik begge en kop kaffe til at slappe af på. Efter det fik vi en rundtur hvor de informerede os om selve opholdet og morgemaden (lækkert tyrkisk brød, spejlæg, og saft) Efter rundturen fik vi vores behandlinger som bestod af; fodmassage, paraffin behandling, kropsmassage… Alt dette foregik under afslappende omgivelser med rar musik i baggrunden… Efter behandlingen gik vi i spa hvor vi fik champagne og frugt til. Super lækkert. Vi havde godt nok selv medbragt en champagne som vi fik lov at tage med ind i værelset hvor vi skulle spendere aftenen efterfølgende. Vi afsluttede til sidst med en tur i saunaen inden vi gik ind for at tilbringe tid i vores værelset. Parret tog sig utrolig godt af os dertil anbefalede de gode spisesteder som vi kun var taknemmelige for at have prøvet. Min kæreste og jeg synes det var utrolig dejligt at se et udenlandsk par der knokler så hårdt for at få det hele til at kører og de gjorde bare et skide godt stykke arbejde for at tilfredsstille os. Som prikken over i’et fik vi dagen efter 20% rabat på vores næste køb. Vores ophold var en succes og vi kan kun anbefale det til folk derude!!!

Kanon service

Kanon service
Jeg havde booket en tid hos zahrawellness som de havde glemt eftersom at de var kommet til at overbooke. til at starte med var jeg rimelig sur. De tilbød mig så en ny tid med 20 min ekstra massage (som undskyld for at de havde glemt mig) hvilket bare var det hele værd. Massagen blev foretaget af en utrolig dygtig mand som virkelig formåede at massere professionelt. efter at jeg kommer der er min ryg så god som ny… Dertil fik jeg også bodywax som gjorde ondt men var hele smerten værd da jeg nu kan gå rundt uden at barbere mig flere uger… tak skal i have :)

Rigtig god behandling!

Er efterhånden kommet her mange gange. Og har aldrig haft andet en positive oplevelser. Jeg kommer mest for plukning af bryn samt voksbehandling som Zahra udfører så hurtigt at man er færdig før man får set sig om. Kan klart anbefales ☺

Skøn oplevelse

Min veninde og jeg besøgte sidste weekend zahrawellness for at prøve wellness pakken (den lyserøde sky.) Vi kom ind og gik en duftende klinik i møde. Der var en afslappende musik i baggrunden som ligesom lagde op til vores kommende afstressende behandling.

Her fik vi en varm velkomst af et høfligt par som kort informerede os om hvordan og hvorledes hele vores behandling skulle foregå. Det var rart lige at blive sat ind i det før man kastede sig ud i det.
Vi havde glemt lagener som resulterede i vi måtte betale 10 ,- pr person hvilket jo lige er til at overkomme.

Her efter startede vi med hver især at få en dybdegående rygmassage. Her blev vi informerede om hvilke dele af kroppen vi skulle være opmærksom på var ømme og havde spændinger. Bagefter rygmassagen fik vi begge en ansigtsbehandling hver hvor vi blev klar over hvilken hudtype vi har. ind i mellem behandlingerne fik vi tilbudt diverse slik, snacks, og drikkevarer.... ikke umiddelbart noget vi havde forventet men lækkert var det!

Alt i alt var det en rigtig rar oplevelse som vi klar kan anbefale...:-) Vi kommer helt sikkert tilbage.

Gøres aldrig om

Havde købt et værdibevis via SPOT deal. Vi kommer fra Fyn, og ville gerne en tur til Århus includerende lidt wellness. Her fik vi tilsyneladende pakken med massage, spabad etc.
Men ak vi fik os en IKKE det vi havde ventet.
Først til behandlingerne: Vi blev lagt på to brikse ved siden af hinanden, så langt så godt. Bortset fra, at jeg allerede her havde det særdeles vanskeligt med de meget eksotiske dufte (har været på wellness før, hvor der bestemt ikke lugtede sådan). Massagen var ok.
Efterfølgende blev i præsenteret for boblebad. Det var aldeles rædsomt, der var ikke udluftning nok i dette kælderlokale, og vi var nærmest ved at blive kvalt i varm fugtig luft. Dette duer jeg bare slet ikke til. Her til fik vi en rædsom hvidvin, og chokolade som bestod af små bounty, mars etc.
Badekåberne vi fik var ikke rene og de lugtede indlukket og fugtige - føj.
Overnatning foregår i et kælderværelse (godt nok høj kælder). Det virkede fugtigkoldt og var bestemt ikke rart. Morgenmaden foregik på værelset også. Der var ikke smør nok til de 4 rundtstykker, hvilket bare kendetegnede det hele.
Selve stedet oser ikke ligefrem af det du betaler for. Såfremt vi havde betalt fuld pris, var der tale om 3000 kr. Men ikke en gang til de 1500 var det værd af skrive om. Jeg formoder, at når man laver tilbud på deals, så vil man gerne have folk til at komme igen.
Ægteparret var meget venlige og høftlige, men jeg tænker, at det svarer slet ikke op til den standard der reklameres med, også på hjemmesiden.
Vi skal helt sikkert til Århus igen, men vi øv vi tog afsted forventningsfulde, og blev slemt skuffede.
Hvis jeg nogensinde køber noget på deal igen, håber jeg, skal jeg bestemt ind og tjekke anmeldelser. Det er til hjælp for os alle, hvis der bliver skrevet anmeldelser på sådanne tilbud.
Er ikke klar over om man kan fortryde, når man kommer frem på sådanne steder.

Louise Kudal Beuchert, Anonym and Anika Breakbeat found this review useful

Ringe information

Havde købt en behandling til min kæreste som betegnes wellness på den lyseogrøde sky. For det første blev hun ikke tilbudt noget af den champagne, chokolade eller frugt som der var omtalt men et glas lunkent vand. Stemningen på stedet var stresset med mobiltelefoner der ringede og afbrød behandlingen, og på trods af at hun hurtigt fik sagt at hun ikke var interesseret i at købe nogen af deres plejeprodukter fortsatte de gennem forløbet med at holde salgstaler og forsøge at få hende til at købe og købe.
Massagen foregik hårdhændet af en mand, hvilket ikke fremgik ved købet. Han var på ingen måde "genert" da min kæreste måtte bede ham om at gå væk, da hun skulle af med tøjet. Behandlingen gav samlet mere stress end afslapning og hun havde efterfølgende en herlig aften med hovedpine.
Hertil kom at den benyttede massageolie var fyld med stærke duftstoffer, så hun gik direkte i bad da hun kom hjem efter behandlingen. Det tog 3½ time, som hun gerne havde set overstået på en ½. Den eneste grund til at hun ikke forlod stedet før, var at hun var smurt ind i creme og olie.
Efter adskillige gode erfaringer med wellness i Aarhus, har vi nu fundet stedet hun aldrig besøger igen!
Denne behandling var fundet gennem sweetdeal til halv pris, men derfor burde den stadig reflektere den reelle værdi på 1300 kr!!!

Louise Kudal Beuchert, Charlotte Bastholm Hannibal, Anonym and Anika Breakbeat found this review useful

Uprofessionel behandling

Min veninde og jeg havde købt et par værdibeviser til Zahra Wellness. Vores behandlinger bestod af: Fodbehandling, behandling af hænder, dybdegående massage, ansigtsbehandling og farvning af øjenvipper.
Der var to behandlere: Zahra og hendes mand. De var begge venlige. Dog virkede de begge lidt stressede, idet de forklarede at de havde meget travlt fordi de var kommet til at overbooke. Dette kom til at betyde at de begge rendte ind og ud af rummet, og snakkede hektisk til hinanden. De rendte også ud af rummet når to mobiltelefoner kimede efter dem. Det var manden der skulle massere. Massagen blev til nedre ryg, hvor han blottede halvdelen af numsen. Det var noget grænseoverskridende at skulle have en gang numsemassage uden varsel. Han måtte gerne have spurgt om det var ok. Forinden var jeg nemlig blevet enig med ham om at han skulle fokusere på øverste del af ryggen.
Kvaliteten af behandlingerne var OK (når man ser bort fra forskrækkelsen over numsemassagen), men der blev brugt alt for meget olie og cremer med parfume. Jeg gik direkte i bad da jeg kom hjem. Der var tydeligvis ikke overskud til at skabe den fornødne ro til at vi kunne slappe af og bare nyde vores behandlinger i afstressende omgivelser. Det påvirkede os en del af de virkede stressede og konstant gik ind og ud af rummet.
Det var første og sidste gang jeg besøgte dette sted.

******************************************************************
04. November 2012:
Jeg skrev ovenstående anmeldelse den 7. juli 2011 og i dag, den 4. nov. 2012 (altså 1 år og 4 måneder senere) skriver Zahra Wellness så nedenstående svar til min bedømmelse. Jeg er meget chokeret, da Zahra Wellness tydeligvis har blandet to kunder sammen, for jeg kan slet ikke genkende det hun skriver. Det var IKKE min mor jeg havde med derned, men derimod min veninde, ligesom jeg skrev. Og jeg kender intet til fodsvamp, eller til nogen der bor i Viborg og ikke kommer til Århus ret tit. Jeg oplever, at Zahra Wellness forsøger at få det til at fremstå som om at jeg har opdigtet nogle oplysninger, hvilket jeg ikke kunne finde på, for hvad skulle jeg få ud af det? Jeg er som sagt chokeret over at Zahra Wellness skriver så mange urigtige oplysninger som jeg slet ikke kan genkende, og over at de helt tydeligt har blandet to kunder sammen. Jeg har skrevet til Trustpilot vedrørende dette, og Zahra Wellness' kommentar medvirker i hvert fald ikke til at jeg ændrer på min beslutning om aldrig at komme der mere. Jeg synes i øvrigt det er trist at Zahra ikke kan håndtere min anmeldelse professionelt, og jeg synes det er påfaldende at andre har skrevet anmeldelser som minder meget om min = der må være noget om snakken. Som professionel burde man som minimum forsøge at tage kundens kritik til sig, og se på hvad man kan gøre bedre, i stedet for at forsøge at bortforklare og/eller komme med urigtige oplysninger.

Mvh Louise

Charlotte Bastholm Hannibal and Anonym found this review useful

Reply from

Hej

Louise skriver i denne anmeldelse at hun kom med sin veninde. Dette var ikke hendes veninde, men mor.
Hvad de ikke havde fortalt os var, at hendes mor havde fodsvamp. Dette betød at vi var nødt til at vente ca 12 uger, da vi ikke må arbejde med fodsvamp. Louise sagde så at hendes mor kom fra viborg og ikke var tit til århus, om hun derfor kunne få en anden behandling.
Normalt giver vi ikke en anden behandling til den pris, vi gjorde dog en undtagelse af ren og skær venlighed. (fod massage til en værdi af 299 kr i sted for paraffin til fødder som dengang havde en værdig a 199 kr)
Louise skriver at vi gik frem og tilbage på grund af stress. Vores mål er at give kunden en afslappende og afstresset behandling, vi var dog ikke stresset, men blev nød til at gå ud for at hente de forskellige produkter og apparater. vi bruger til de FORSKELLIGE behandlinger. Dette ligger i samme rum som kundernes behandlings rum. Dette er fx paraffin som skal ligge i et andet rum og varme.
FØR massagen finder sted spørger vi ind til kundens krop og behov dette kan fx være om de får nogen form for medicin, eller fejler noget, så vi ikke overskrider noget. Som det VIGTIGSTE ligger vi vægt på at de skal sige fra hvis det gør ondt eller lign. Inden vi overhovedet går i gang, spørger massøren om kunden ønsker at få massage på de tre muskler ved ballerne hvor der er meget myoser og spændninger.
Derudover bruger vi en neutral massage olie der hverken lugter eller dufter, netop pga nogle kunder sarte overfor diverse dufte og parfumer.

Mvh ZahraWellness