[REPLY]
Hjemmesiden er rigtig nem og overskueligt og varen kommer næsten inden du har trykket send på din ordre ;-)
Meget positiv oplevelse lavede en fejl på ordre men blev ringet op straks dagen efter og fejlen blev rettet.
Bestilling foretaget online og levering efter 2 dage. Alt forløb helt uden problemer.
Varen står på internettet som om den er på lager. Bliver kontaktet næste dag, at varen ikke er på lager alligevel. De kan levere ca. om 3 uger. Vi har sagt ok til levering, men har faktisk holdt festen og får ikke brug for bordene foreløbig. Det er ikke særlig god lagersryring fra firmaets side!
Har de to gange jeg har bestilt kun haft gode oplevelser med kundeservice og salgsafdelingen
Meget positiv, handler der gerne igen, meget meget hurtig levering, hvilket bare er skønt
Der var fra start til slut en fin behandling af ordren.
Alt gik snildt og lige efter bogen, hurtig respons fra salgsafdelingen, også da vi måtte ændre lidt.
Perfekt forløb
Jeg handler sjældent på nettet, da jeg ikke kan se og føle varen.
Det er imidlertid ikke sidste gang jeg forsøger, hvis vi mangler noget til Biografen.
som første gangs købende føler vi os godt informeret og var tryg ved at handle
hos jer og vil benytte jer en anden gang.
med venlig hilsen vase.
Nu har jeg handlet hos Zederkof af 2 omgange, og det har været en yderst behagelig oplevelse.
Hurtig behandling og levering. Høj kvalitet på både varer og service, samt effektiv opfølgning af personale, da jeg fyldte forkert i felter omkring levering.
Jeg er en glad kunde, der gerne anbefaler og helt sikkert selv kommer tilbage.
Første kontakt var helt super, jeg blev ringet op at min ordre var pakket og på vej og hvilke ønsker jeg havde til levering.
Næste oplevelse var så Danske Fragtmænd som kommer 1 dag senere end lovet og med forkerte varer :(
Ringede til Zederkopf som hurtigt og venligt fik styr på leveracen, så få forhåbentlig kommer i morgen som lovet.
Det var meget nemt at bestille vores vare, og de blev leveret meget hurtig derefter.
Den var som sædvanlilg en god oplevelse at handle med Zederkof
God hjemmeside og venlig vejledning i telefonen hos Zederkof, men deres leveringsomkostninger er meget høje i f.t. andre leverandører på nettet og den lovede leveringstid blev IKKE overholdt.
Måtte rykke flere gange hos Zederkof og her var man meget venlige med at spore varerne.
De blev leveret af Danske fragtm. - mage til dårlig og langsommelig leverandør skal man lede længe efter. Zederkof bør vælge en af de andre distributører på markedet som gør det rigtig godt og væsentligt billigere.
Det er en pengemaskine de har hos Zederkof
Den tager bare pengene på dit kort uden ay undersøgeom varen kan leveres
Jeg blev ringet op ,at jeg ikke kunne købe noget fordi jeg var privat person
fair nok men pengene var allerede trukket ,jeg skulle så opgive en konto
hvor de kunne sættes ind på igen det var en fredag fomiddag.
så ringede jeg mandag og spurgte efter pengene ,jamen hende der stod for udbetalingen hun gjorde det kun om fredagen.
Godmorgen siger jeg bare
Der er super god service og hurtig levering hos Zederkof, kan kun anbefales til andre
Jeg er meget tilfreds som kunde hos Zederkof A/S. Et lille minus er at der ikke er en beskrivelse om hvordan man rengøre og efterbehandler de stole som vi har købt. Det drejer sig om Vare nr: 09503 London stol natur.
Alt gik super fint, eneste manko, stolene var godt nok støvede da de blev leveret.
Bestilte torsdag eftermiddag og varene blev leveret mandag formiddag.
Nemt enkelt go service via mail og fornuftige priser
Vi bestillte nogle barstole og de ankom allerede et par dage senere. Firmaet svarede allerede samme dag og det er kvailitetsmøbler. Fuld tilfredshed kan man kun sige :-)
vi er meget tilfreds med servicen og vil helt sikkert bruge firmaet igen
Hurtig og effektiv levering. God information via emal, om hvordan det går med ordren.
God kvalitet. Firmaet kan varmt anbefales.
Vi bestilte 2 borde og levering et par dage efter bestilling. Dejlig med opfølgning og venlig betjening.
Fantastisk hurtig levering og god betjening.
Dog har vi en lille reklamation.
Jeg bestilte i den travle juletid, og blev ringet op meget hurtigt for at ftale nærmere om levering, og varen ankom som ønsket.
Meget flinke og effektive folk.
Varen er fin.
Vi har lige modtaget borde og stole fra zederkof, som blev leveret 2 dage efter bestilling.
Så både på service og pris kan vi varmt anbefale Zederkof.
Lynhurtig ekspedition og levering. Ganske kort tid efter ordreafgivelse, modtages mail med info omkring, at varerne er pakket og afsendt med fragtmand. Næste dag kl. 11:00 modtages varerne på adressen. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
Zederkof kan bestemt godt regne med mig som kunde i fremtiden.
Jeg bestilte 20 guldstole og 3 festborde torsdag middag via webshoppen. Fredag kl. 10:00 holdt fragtmanden i min indkørsel, og vi kunne holde fest om søndagen med de nye møbler. Det er service!
Fik leveret varerne hurtigt og er tilfreds med kvaliteten.
jeg fik forbindelse med Zederkof for ca 3 år siden, og kan her oplyse, at både stole og borde vi fik leveret den gang har vist sig, at være af en serdeles en serdeles god kvalitet. de står ude 6 måneder af året og bruges dagligt uden at blive ødelagt. Efter min opfattelse rigtigt godt.
Med venlig hilsen Landbomuseet Lundekrog,
Kommunikation og levering helt OK.
Der var en transportskade, men det blev løst fra dag til dag.