[REPLY]
Bestilte 50 klapstole over internet - Disse var imidlertid ikke på lager. Jeg blev ringet op af venlig servicemedarbejder om mulig leveringstid om en måned og tilbud om at få leveret en dyrere version til samme pris - Jeg takkede ja - OG fik leveret varen dagen efter.
Godt gået
Alt fungerede godt ekspeditionsmæssigt.
Eneste anke er at man ikke kan betale på nettet når man
bestiller varen i en ekspedition som man gør i alle andre net-
butikker.
Iøvrigt glemte speditøren at ringe 1 time før levering.
Det er naturligvis ikke Jeres fejl for han erkendte at det stod
i hans papirer, men han havde overset det.
Vi klarede det alligevel
Hurtig og meget nem handel. Flinkt personale som var nemme at få lavet aftale med mht. levering.
Jeg dobbel klikkede og varene ankom et par dage efter... Super nemt og ingen problemer
Min oplevelse med firmaet er kun positiv, så tak for det
mvh
Bjarne
Billige møbler til prisen og hurtig levering. God og personlig kundebetjening og overskuelig hjemmeside!
Fire stk. cafestole bestilt onsdag, leveret fredag. Lidt dyr fragt, men ellers hurtig og venlig ekspedition.
En god og perfekt vejledning, og modtagelse af varen med fragtmand.
Venlig Hilsen
Bjarne Sørensen
der var vare til tiden og jeg fik dem jeg bestilte :)
Jeg havde brug for hjælp til en særlig opgave og fik en super telefonbetjening. Det var også en god oplevelse at betale og afhente, selv om den del af siden ikke virker optimalt så blev der kompenseret i form af meget venlig og fleksibel personlig service.
Det fungere bare så godt når man bestiller en vare, der er styr på tingene...
Det er anden gang jeg handler hos Zederkof og bestemt ikke sidste gang. Man får fin betjening og kvaliteten af varerne er i top.
Telefonisk havde jeg aftalt med en sælger fra Zederkof A/S at de bestilte borde og stole ville blive leveret i dag. En fra ejendommen blev hjemme hele dagen for at være tilstede når varerne kom. Men de kom bare aldrig. Og vi blev ej heller kontaktet eller gjort opmærksom på ændringer i aftalen. Det er på ingen måder i orden!
OK service. Men voldsomt at samme vare er blevet 25% dyrere på ét år!..
Det kan vist ikke blive bedre. I får 5 stjerner
Den vare jeg gerne ville ha' var ved at udgå så jeg kunne ikke få ønskede antal stole. Til gengæld fik jeg en pænere og dyrere model med en fin rabat. Så det var alt i alt super.
Alt forløb perfekt, intet at klage over.
Jeg bestiller nogle stole tirsdag, leveret 2 dage efter uden problemer, var meget imponeret, ringede til firmaet for lige at få lidt lidt hjælp mht. betaling, hende jeg fik i røret var super hjælpsom.
Jeg anbefaler gerne andre at købe hos Zederkof
Er meget tilfreds med min vare og fik god, venlig og hurtig betjening.
Hej
Jeg syntes at I gør det godt, men jeg mener, at I har et noget dyrt fragtsystem. Ellers er alt som det skal være.
Mvh Claus Pedersen
Det er til at finde ud af, siden virker og varerne er i orden.
Hurtig levering af varer der svarer til det man forventer.
Hej Zederkof.
Jeg får ikke varene før d. 22 el. 23/2
Så jeg venter med at udtale mig til jeg har modtaget varerne..............forståeligt nok
hurtig svar på mail.(samme dag).
nem og overskuelig hjemmeside.
Super hurtig respons på de mails som jeg sende til dem & efter jeg betalte gik der kun 2 dage så stod vare her :-)
Hvis man ikke bestiller varer for min. 2500kr så nægter de at sælge dig noget uden at opkræve et ekspeditions gebyr. Så skal man bruge et par småting så er der intet sparet i sidste ende alligevel.
Jeg havde aftalt med Bettina, at I ville kontakte mig når chaufføren forlod jeres lager. Lejemålet på adressen som varerne skulle leveres til er ved at blive moderniseret og der er ikke nogen personer fast på adressen. Jeg blev IKKE adviseret om at varerne var blevet afsendt, men heldigvis var ejeren tilstede sammen med en låsesmed, så han kunne bære varerne ind. Jeg har ikke beset varerne endnu, men går ud fra at de er OK. Prisen var god og jeg fik fin servide af Bettina under bestilling.
Steen Sløk
Accure Denmark
Adm. direktør
- Dejlig overskuelig hjemmeside hvor tingene er nemme at finde.
- God service og support på emailen - hurtige svar.
- Sikker levering, varerne kommer som lovet
Eneste minus er 2 trins betalingen (proforma faktura) - dog ikke nok til at finde andre leverandører.
Kan klart anbefales!
Servicen hos Zederkof er suveren - levering til tiden og god service.
Bestilling + levering super. Fragt omk. meget høje - øv!
Hurtig og effektiv leveranse. Klar og tydelig kundebehandler. Anbefales!
Vi kendte de købte stole i forvejen, vi købte tilsvarende i paustian for 20 år siden og de holder stadig. Stolene kom fint embaleret allerede dagen efter bestilling. Stolene er helt som vi forventede dem, alt forløb ok.
Super hurtig betjening nemt og ligetil at bestille, også som ny kunde.