[REPLY]
Jeg bestilte min nye bærbare pc på zeptoeksperten.dk den 1. oktober. Der stod på hjemesiden at leveringstiden var ca. 4 dage. Da jeg dagen efter var inde på deres hjemmeside igen, da jeg ikke havde modtaget en ordrebekræftelse, så jeg at firmaet var lukket den pr. den 1. oktober. På intet tidspunkt fik jeg information om min ordre var gået videre. Jeg fik dog senere en ordrebekræftelse af zepto. Efter 14 dage, og ikke de 4 jeg regnende med ud fra hjemmesiden, da min ordre skulle have været afsendt ringer jeg til zepto, der fortæller at de ikke har registreret en betaling og derfor ikke er gået igang. Jeg havde betalt via visa/dankort og beløbet skulle derfor trækkes ved afsendelse. Vi ordnende betalingen via visa/dankort over telefonen og så regnede jeg med at de ville sætte den igang med det samme. Der skulle gå yderligere 14 dage inden min kone ringede(jeg var på kursus) og fortalte at computeren lå på posthuset. Dagen efter fik jeg en mail fra zepto, der sagde at min ordre var afsendt og jeg kunne følge den via track&trace.
Jeg har tidligere købt flere bærbare gennem zepto(både privat og via arbejde) og er meget skuffet denne gang. eg havde regnet med at kunne have den nye pc med på kurset, men måtte bruge en gammel, der var i stykker. Jeg vil højst sandsynligvis ikke købe min næste bærbare gennem zepto, medmindre jeg er sikker på at der er blevet bedre igen!
Jeg har købt en Znote G15b, som jeg bestilte for et par dage siden. Jeg fik dagen efter bestillingen fik jeg ordrebekræftelse, hvor jeg læste at alle dele først var til levering en uge efter oprindelig afsendelsedato. Dog står jeg nu til at få min computer samme dag som lovet eller måske en dag før! Zepto kunne godt blive bedre til at informere mere om deres levering. Men udover den lille ting er det en let overskuelig hjemmeside, som er meget brugervenlig selv for ikke erfarne brugere.
Købte 3 stk. 3215W laptops til mine studerende unger. Den ene fik en pixelfejl efter 1½ år. En enkelt mail til Zeptos service - og dagen efter lå en fragtseddel i min postkasse, - og 5 dage efter var PC'en hjemme igen efter at have fået en ny skærm.
Uden en krone i udgift, - det er service, og jeg køber min næste PC hos Zepto, det er klart!
For knap tre år siden købte jeg en Zepto Znote 6314W,en såkaldt "GAMER" computer, hos Zepto.
Der er dog ikke meget gamer over den, da computeren ved enkle spil såsom Football Manager bliver så varm, at man ikke kan holde hånden under computeren uden at brænde hånden - efter kort tid slukker den pga. varmen.
For et år siden sendte jeg computeren ind til reparation pga. overstående fejl. Det endte med de havde den i 1½ måned, og sommetider når jeg ringede, og spurgte hvad status var, vidste de ikke engang hvor computeren var.
Da jeg så endelig får den hjem, så er tastaturet bøjet op i højre side, det larmer når jeg trykker ved visse knapper og køleren larmer meget - det skal siges pakken ikke var beskadiget, så det må næsten være sket inde hos Zepto. Efterfølgende er de hurtige til at reparere, men det manglede også bare!
I januar røg de to års reklamationsret og kort tid efter begynder min computer igen at overheate - jeg brugte den dog kun til tekstbehandling og internet, så jeg bar over med det, da jeg ikke kunne undvære den længere tid (som en reparation ville tage).
Efter jeg er begyndt at spille Football Manager igen, så begynder den igen at slukke relativt hurtigt. Nu hvor jeg så har lånt en anden computer, ville jeg så sende Zepto'en til reparation, men nu hvor der er gået to år fra salgsdatoen er der ikke noget at gøre. Havde de dengang skiftet fx et grafikkort, så havde jeg en sag, men ikke når det "kun" er kølepasta der er skiftet.
Dette er på trods af, at det er præcis samme fejl på computeren som for et år siden.
Så alt i alt kan jeg ikke anbefale Zepto's computere, og er langt fra tilfreds med kundeservicen.
***********
Overstående var fra Zeptos tidligere kundeservice. Den nuværende, i særdeleshed Jonathan Xenius Sørensen, har jeg været i kontakt med den sidste uge og har kun positive ting at berette. Fik postlabel tilsendt i fredags og har siden da været løbende i kontakt og er blevet opdateret mht. hvad der testes på computeren.
Meget tilfreds med den nuværende kundeservice!
Jeg har gennem tiden købet flere zepto-produkter.
- Et 32" Zepto Zview TV
- En Zepto Znote 6224W Notebook
- En Ekstra Oplader
TVet var umiddelbart det bedste.. Det gik først i stykker efter 2 år og 5 dage.
Den bærbare har indenfor 1½ år været til reperation to gange. Ventetiden har sammenlagt været over 2½ måned. Ventetiden var ikke blevet mindre efter deres nye outsourcing af reperationer.
Begge opladere til den bærbare computer er gået i stykker, den nyeste var ikke engang i brug i ½ år, da computeren var til reperation de 2½ månede siden jeg havde købt den.
Det eneste positive jeg har at sige om zepto, er at deres hjemmeside trods alt ikke heletiden går ned. Den kører tydeligvis ikke på zepto-servere ;)
8 uger om at skifte et mainboard og hørte intet fra zepto i mellemtiden. Dårlig service, måtte bare vente og vente, ikke engang en mulighed for at låne en bærbar i mellemtiden kunne komme på tale. Umuligt at få svar på, hvor lang tid det vil tag og fralagde sig et hvert ansvar og gav infocare skylden. Zeptos service lever desværre ikke op til deres ellers udemærket produkter.
Efter de 6 måneders garanti er gået kræver Zepto at man selv skal påvise man ikke har beskadiget sin notebook hvis en del i den går i stykker. Ved min notebook var det bundkortet der brød sammen og det to dem en måned efter jeg sendte maskinen ind før de gad at sige de ikke ville reparere den og så ville de oven i købet have penge for at sende mig den ubrugelige notebook tilbage. Maskinen havde kostet 13000 kr og jeg har venner der har samme erfaring med dette utroligt upålidelige firma. Jeg anbefaler på det kraftigste du køber din notebook et andet sted.
Lars Bonde, Patrick and Andreas Madsen found this review useful
Min gamle Zepto bærbare døde efter 3 års ubeklagelig mishandling, så jeg faldt over deres G14b bærbare som genial til mine behov.
Der var lidt ventetid på den harddisk jeg ville have installeret, men det var jeg opmærksom på da jeg bestilte. Alligevel dukkede maskinen op en hel uge før jeg havde forventet den :)
Dog manglede der en af de små gummi-dutter der dækker over skruerne på skærmen - så jeg skrev en mail til dem, hvorefter de sendte hele fire nye af dutterne til mig, så jeg havde dem allerede et par dage efter (skrev til dem en fredag aften).
Da jeg havde problemer med at sætte en af mine små eksterne harddiske (der fik strøm via USB) til ringede jeg til deres tekniske support - hvor de fandt ud af at harddisken nok ikke fik strøm nok (det er selvfølgelig surt at den nye maskine ikke har strøm nok i stikkene, hvilket den gamle havde). Supporteren kunne dog hjælpe mig til hvordan jeg kunne få fat i et andet slags kabel til harddisken, så jeg nu kan bruge den igen.
Genial service og næsten ingen ventetider hverken over telefonen eller over mail - det er helt klart ikke sidste gang jeg har købt hos Zepto (dette er min 3. bærbare fra dem, og jeg har også et af deres TV'er - og der har aldrig været bøvl).
I live in Sweden, but bought a computer from Zepto in Denmark since I had them recommended to me by a friend. I called them like a million times before I ordered (and a few times after I got it) since I had a lot of questions I wanted answers to. I mostly spoke to a very friendly and patient ?Norwegian? guy that helped me out a lot. No big delays on getting through on the phone, usually it was picked up directly but the longest I got to wait was like 3 minutes.
The machine arrived a few days before the promised date. It works like a charm and has the same feel as much more expensive and well known brands.
No problems at all for the 2-3 months I have had it now, except some minor things I fucked up myself, but I can't blame Zepto for my own stupidity.
The only downside is that they have released some new models lately that is really tempting, not good for my poor wallet ;).
Nicolai Nilsson found this review useful
I slutningen af april 2009 havde Zepto "kæmpe" lagersalg. Jeg stod i kø 2 dage, for at kunne købe en NY bærbar computer for 1700 kr. Glad var jeg naturligvis. Var dog lidt skeptisk, da jeg åbnede kassen og konstaterede, at der lå en reparationsseddel, som fortalte, at computeren havde været til reparation for "Blue screen of death". Et par timer senere, kunne jeg konstatere, at den var god nok: Jeg fik også BSOD. Den blev indleveret til reparation dagen efter købet, og kom retur med posten en uges tid senere.
Man kunne ikke konstatere fejlen, selvom jeg havde gjort opmærksom på, at den var periodisk. Ny servicesag oprettet. Computer afsted med posten. Fejlen kunne stadig ikke konstateres, men jeg havde vedlagt et foto af skærmen med BSOD, så man havde udskiftet RAM. Computeren var naturligvis stadig defekt, så den blev endnu en gang sendt afsted. Endnu et par uger på værksted, hvorefter de kontaktede mig, for at høre hvordan jeg fremprovokerede fejlen, da de stadig ikke kunne konstatere fejlen. Hmm, det jeg gør for at fremprovokere fejlen er: JEG TÆNDER COMPUTEREN. Man brugte nu en god uges tid på at tænde og slukke den, og så lykkedes det at konstatere fejlen. Svaret: der skal nyt motherboard i. De motherboards har vi ikke længere (husk på, at det er jo mere end 2 måneder siden jeg købte den, så den er jo forældet).
Svaret fra Zepto er så, at jeg kan få mine penge tilbage (man øjner straks chancen for at få endnu en glad kunde). Mit problem er bare, at jeg har taget toget fra Fyn til København, stået i kø 2 døgn, og taget toget hjem igen. det handler for mig ikke kun om, at computeren er 1700 kr. værd. For mig repræsenterer den en computer, som har de specifikationer den nu engang har, og jeg har foreslået Zepto, at de sender mig en anden computer med samme specifikationer. Jeg synes sådan set, at Zepto har holdt mig grundigt for nar, da man tilsyneladende godt vidste, at computeren var defekt da jeg købte den.
Man ville også gerne tilbyde mig, at jeg kunne købe en anden computer hos Zepto, og så ville man trække de 1700 kr. fra prisen. Se det kalder jeg godt nok kundeservice der rykker.
Sorry guys, men mine oplevelser med Zeptos behandling af kunder gør nok, at det bliver svært at overbevise mig om at det firma er værd at smide flere penge efter.
Nu har Jonathan hos Zepto gang på gang afvist at ombytte computeren til en med tilsvarende specifikationer, så jeg ser ikke anden mulighed end en klagesag ved forbrugerklagenævnet.
Christian Højgaard Pedersen, Martin Kragh, Patrick, Andreas Madsen and helle found this review useful
Jeg havde fået problemer med min mus på min laptop, jeg ringede til Zepto og ventede max 4 min. (super sweet service) fik fat i en super flink supporter som gav mig nogle små trix. Da jeg kom hjem og testede det virkede min mus helt normalt igen.
Super service, super godt super, Zepto
Nicolai found this review useful
Jeg bestilte for 3 uger siden en zepto bærbar. Det var en bærbar uden OS. Hvilket jeg sagtens selv kan installere. Da jeg fik den (til tiden) satte jeg mig straks igang med at installere den. Og det gik også helt fint. Indtil jeg havde fået den opdateret. Så ville den ikke starte, men kom med en driver fejl. Da jeg ikke syntes det kunne passe på valgte jeg at sende den tilbage indenfor min returret. (Her er der gået 7 dage) Jeg ringede til Zepto's SERVICE/SUPPORT-TELEFON. De kunne fortælle mig at jeg skulle oprette en ticket til infocare.dk og så sende den til dem. Det gjorde jeg så. Ca. 2 timer efter får jeg en mail fra infocare service om at det ikke er dem der skal have pc'erne tilbage hvis man bruger returretten. Mit problem var bare at jeg allerede havde sendt computeren. Så jeg ringede igen til Zepto (Tirsdag eller Onsdag) for at se om vi ikke kunne få ordnet det. Efter at have ventet 10 minutter fik jeg fat i en supporter og vi aftalte at han kontaktede infocareservice og fik dem til at sende den til dem. (Zepto) Så sagen her kunne komme ud af verden. 2 dage efter (Fredag) kom den bærbare computer så tilbage med posten. Da jeg ikke kunne forstå det ringede jeg igen til Zepto og ventede 10 minutter for at komme i kontakt med en supporter. Han kunne ikke forstå hvorfor det var gået galt og ville undersøge det for mig. Han lovede at ringe tilbage til mig. (Og ja han fik mit nummer). Men jeg kunne så tirsdag konstatere at det gjorde han nok ikke. Derfor ringede jeg igen til Zepto for at høre hvad jeg egentligt skulle gøre. Her fik jeg at vide at jeg skulle snakke med Salgsafdelingen. Og dem ringede jeg så til, kun for at få at vide at det var service og support jeg egentligt skulle snakke med. (dem der sendte mig over til salgsafdelingen). Så jeg ringede til Serviceafdelingen igen og her fik jeg så et returnummer og en adresse jeg kunne sende computeren tilbage til samt han fik mit kontonummer så jeg kunne få pengene tilbage. (For 10 minutter siden) Nu håber jeg bare at det korrekt information og at det kommer ud af verden.
Alt i alt en rigtig dårlig service og det føles virkelig som at de ikke har styr på noget som helst. Det er i hvertfald helt sikkert sidste gang jeg køber noget fra Zepto. Og vil altid vejlede andre til at købe noget andet.
Helle Sibbersen and Patrick found this review useful
Jeg har nu min bærbare zepto 6224W til reperation 3 gang nu, hver gang jeg har fået den retur efter lang tid venten glæder jeg mig til at pakke min bærbare ud uden fejl! Men så heldig var jeg ikke! jeg fik en slutseddel hvor der stod ingen fejl fundet! hmm tænkte jeg det må være en meget dårlig tekniker der har undersægt min bærbare og jeg tænkte virkelig over om de havde testet den! Fejlen på maskinen var at du ikke kunne slukke computeren med lader monteret uden at den selv startede op, kort efter! Denne fejl var grundigt beskrævet i rma sagen iøvrigt! Men jeg fik fat i en konsulent inde fra zepto igen og skrev en uddybende mail om hva jeg mente min zepto fejlede og hva der skulle kigges efte, sagen blev opdateret, jeg sender computeren ind og får den retur efter nogle uger, fuld af glæde pakker jeg den ud og finder samme fejl nu har de bare skiftet ram i stedet! øv bøv nu måtte jeg simpelthen have et par dage med en pc i hjemmet jeg havde været isoleret fra at gå online hjemmefra i næsten 6 uger, jeg ventede lidt med at sende den retur men imellem tiden gik skærmen så i stykker og nu er det så tredje gang og absolut sidste chance jeg giver det firma!
Helle Sibbersen found this review useful
Computeren virker Perfekt og har kørt godt 3/4 af et år nu.
Ved et mindre uheld fik jeg ødelagt en tast på tastaturet + min blæser begyndte at støje en smule, Så jeg ringede til zepto:
1. dag: Ringer til Zepto Ber om RMA nr. og aftaler div. ting.
2. dag: modtager jeg en "returseddel" der dækker fragtomkostningerne + jeg sender computeren.
3. dag: De har registreret modtagelsen af computeren og senere er den registret som repareret og sendt (samme dag!!)
4. dag: jeg modtager Computeren, i repareret tilstand. Dvs. Blæser udskiftet og tastaturet virker perfekt igen.
Det er hvad jeg kalder FANTASTISK Service!!
Godt klaret Zepto, Fortsæt den Stime !
Jeg købte en znote 6324w for ca 1 år siden. På ca. 1 år har den været sendt ind 3 gange, hvilket jeg mener er uakseptabelt. Allerede efter få måneder blev den sendt til raparation, grundet at en køler var brudt sammen så den blev for varm. 2. gang var køleren brændt af igen. for ca. 3 uger siden blev den så sendt ind for 3 gang, denne gang var det endnu en gang køleren der var i stykker samt højtalerne var defekte, og skærmen kunne ikke holde sig selv. Da jeg fik min computer retur havde de overset en knap på tasteturet som var faldet af, og en skrue som er faldet ud under indsendelse. Jeg mener det er grotesk, at man betaler så mange penge for et produkt med så dårlig kvalitet.
Jeg ved godt Zepto ikke vil gøre noget ved det, men jeg synes i andre der overvejer at købe zepto skal vide hvordan deres produkter er, og hvilken kvalitet det er. En ting er sikkert jeg køber ALDRIG købe zepto igen!
Helle Sibbersen and Patrick found this review useful
Da jeg skal starte på mit studie, skulle jeg bruge en lille computer. Jeg har købt en lille Zepto computer. Jeg gav 9.000 kr. for en Notus.. Hurtig service og ingen tid på telefonen, da jeg lige havde et par spørgsmål..
Tak for hjælpen - det er ikke alle der ved noget om computere.
Skulle bruge en studie PC, fik hurtig besked fra Zepto omkring levering. Den kom dagen efter...
Takker
Jeg er en af dem der ikke har så meget forstand på computer, så derfor ringede jeg ind og fik hjælp til køb af ny. Har lige fået den forleden, en zepto M15a super valg til mig....så tak for det :)
Vores gamle maskine en znote6314 havde problemer med at komme på nettet, og så havde ham sælgeren jo sagt de havde forbedret deres service gevaldigt, så det skulle prøves.....gik ikke så godt sidst jeg skulle bruge Zepto´s service, men må indrømme der var sket noget, og det til det bedre, fortsæt den gode stil. Så tak for en god service fra en glad kunde.
Der var et problem med skærmene til nox a14 computerne, som netop var den jeg havde bestilt (opløsningen var 1280x800 i stedet for 1440x900). Jeg fik et opkald hvor jeg blev informeret og fik mulighed for at få noget ekstra med. Det er en skide lækker service at man bruger tid på at ringe i stedet for at maile til folk.
Jeg har haft en utrolig god købs oplevelse, og så var zepto de eneste der havde en stærk 14.1" pc. Alt det bøvl man har hørt om før i tiden, er ihvertfald før at firmaet har fået deres support og kundeservice sat ordenligt sammen igen.
Men selve computeren have jeg et par problemer med da den ankom i dag. Jeg bestilte nemlig uden operativ system og synes at windows 7 RC1 64-bit ville være fint til den, ligesom jeg bruger på min stationære. Det nægtede at installere sig, men nu er det kun en beta og er ikke zepto's skyld. 32-bit versionen virker dog perfekt, som den så kan køre indtil man kan købe det fulde.
Desuden larmer computeren ikke særlig meget, og den holder en fin temperatur.Den eneste lille mangel er at det ville være dejligt at grafikkortet havde support til programmer som rivatuner hvor man kan kontrollere blæser hastigheden.
Update:
Blæseren i computeren er gået i stykker, og jeg har intet sted at henvende mig da zepto er lukket. Computeren larmer af helvedes til nu, og er ubrugelig til skolearbejde da den larmer for meget i klassen. Den virker uden at blive for varm, men reparation af blæseren er sikkert for dyrt, specielt når der burde være garanti endnu.
Og de penge jeg har sparet - Jeg har købt et nyt Tv og de sagde i butikken, at da jeg bor et sted med Kabel Tv, så behøver jeg ikke Mpeg4.. tak for det ....
Købte en Znote 6625WD for godt halvandet år siden, gav 10600 kr. i alt.
Da jeg fik leveret computeren (efter 5 ugers ventetid), hvor zepto undskyldte med at de ikke lige havde de rigtige ram på lager, fik ingen rykkere i denne periode, men var mig selv der skulle tage initiativ til at ringe og spørge hvad der var galt. Ja allerede der er der jo noget galt med supporten. nå, men da jeg så endelig fik min computer, fandt jeg flere pixel fejl, (3 for at være præcis) og touch pad'ed virkede heller ikke. Jeg ringede ind til zepto for at snakke om hvor lang tid det ville tage at lave den. (er grafikker så kan ikke undvære en bærbar computer i lang tid), de sagde at skifte skærm og touch pad ville tage ca. en måned, jeg var nød til at takke nej, fordi jeg ikke havde tiden... Men jeg tænke at det nok ikke ville betyde, det store i længen, så jeg beholdte den, men efter 2 måneder brandte laderen sammen, så jeg skulle havde en ny. Ja okay, ringede endnu engang til zepto og fik af vide at skal bare skulle komme forbi, hvilke jeg gjorde og fik en ny lader :), men ja, hældet vendte ikke, 1 måned senere brandte min blæser sammen... efter min blæser brandte sammen gad jeg ikke mere med zepto, købte en HP og droppede den anden.... Så et godt råd fra min side, lad være med at købe zepto, deres systemer og hardware virker ikke ordenligt, f.eks. hvis du er en gamer, køb dem ikke fordi de ''grafik ram'' de bruger er forkert til den type blæser det bruge, hvilket hvil resultere i dit grafik kort brander sammen... så min konklusion, zepto er ikke pengende værd.
Patrick and Helle Sibbersen found this review useful
Har købt en super bærbar pc som opfylder alle mine krav. Udover dette har de en genial service som virker hurtigt og seriøs.
Købte en Netbook med Windows 7 - det spiller bare max, fik den dagen efter jeg bestilte. Kan vist ikke være bedre.
Troels Larsen found this review useful
Mine tidligere kritiske indlæg omkring Trustpilot er blevet fjernet.... Det forstår jeg ikke......
Godt de er gemt.....
Alle kan jo bare skrive på dette site, selvom man ikke har et ordre nummer? lidt underligt og ikke så troværdigt af Trustpilot.......
Troels Larsen found this review useful
Jeg købte en 6224W, som aldrig fungerede godt i længere perioder. Den overophedede konstant og selv en ekstern blæser kunne ikke forhindre grafikkortet i at brænde sammen, og da jeg sendte den ind til reparation for 2. gang efter at have haft den i 1½ år, mente de selvfølgelig, at det var min egen skyld, fordi den var "fyldt med støv", og så vil de have 5800 for at reparere den. Det er under alt kritik, at vi har virksomheder i Danmark, der i den grad røvrender folk.
Christian Højgaard Pedersen, Mathias Christiansen, Patrick and Mads Hansen found this review useful
Købte en PC hos zepto, som virker upåklageligt. Fik en god service og kan kun anbefale virksomheden
Troels Larsen found this review useful
Jeg har været ok tilfreds med min Zapto A15 Nox bærbar, som jeg bruger i mit arbejde hver dag.
Nu lader det til at disken er gået i stykker. Jeg kan hører en klikkelyd fra disken og hele systemet er ekstremt langsomt.
I skrivende stund har jeg ventet i 46 minutter, på at de skal tage telefonen hos Zepto. Det er virkelig noget der kan få mit p** i kog.
Jeg bruger maskinen i mit arbejde - og de nu 46 minutter jeg har ventet, går direkte ud af den tid jeg kunne bruge på mine egne kunder.
Utilgiveligt. Jeg handler aldrig hos zepto igen - udelukkende baseret på denne oplevelse.
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Glad for min Nox14. Plastik cover til det ene hængsel skulle skiftes. 30 min i tlf kø, besluttede at det var nemmere at møde op selv. Dims skiftet på 5 minutter uden beregning.
Købte sidste år et zepto helios fladskærm totalt fedt og så var der B&O link i
Em månedet senere virket TVet ikke afbryder brændt af og B&O linket det virket kun engang imellem og den fjernbetjening der fulgte med virket ikke altid. der gik 3 måneder efter jeg skulle have haft tvet jeg fik det. og utallige telefonforsøg på 1 time og nogle gange mere for at komme igennem men kom aldrig igennem andet på CHAT på nettet som lovet og lovet men intet skete der før næsten 1 og halv månede efter et truselsbrev om bål og brand Meeen de fikset kun hovedet afbryderen men link og fjernbetjening virker stadig ikke. har opgivet det var bare 28.000 kr ud af vinduet. KØB ALDRIG NOGET VED ZEPTO
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Har netop fået min bærbare tilbage fra reperation for 3. gang. Den kører stadig ekstrem dårligt. Den plejede at gå ned og gå i blå skærm med "harware malfunction - contact your hardware suplier". Efter den er kommet tilbage går den ikke ned - endnu. Nu er det netværkskortet den er galt med. Jeg giver snart op. I alt har jeg vel brugt 4-5 timer i telefonkø og derudover 8 timer på at nørle med den for at få den til at køre. Køb ALDRIG en Zepto. Deres support er helt til rotterne
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Har købt mig en bærbar comp. for ca 1 år siden. Fantastisk bærbar!
MEN! for godt og vel 1 måned siden gik min harddisk helt i lort. Skidtet ville bare ikke arbejde. Så sender man da den ind til zepto. Man opdager så, at man skal ringe og få en skadesreport tilsendt. (HVAD ER DET FOR NOGET?! Man burde da bare kunne aflevere computeren eller få en report at udfylde hos dem) Når men jeg udfylder den så også helt som aftalt, og køre så forbi og aflevere den. Da det var lige før påske dagende regnede jeg ikke med at få den forløbig. men efter 3 arbejdsdage stod der en post danmark mand med min computer :) De havde gjort alt som aftalt, dog var det en ny harddisk (med samme yddelse). Der gik så nogle uger, og nu står jeg med en harddisk der virker af lort. Lige Pt. håber jeg den bare snart brander totalt sammen så jeg kan aflevere den, og i sidste ende få penge tilbage. Men deres reperationstid var god nok, tror bare jeg var uheldig med min Znote 6224W. Alt i alt er bærbar computere ikke lige det bedste der findes, men nu da jeg skal ud og havde nyt tv, står zepto klart højest på min liste. Håber bare ikke det med Harddisken er en kendt fejl, for så burde de nok kigge på konstuktionen! En harddisk må simpelthen ikke brande sammen efter hverken 1år eller 3ugers tid
ZNote 4200 begynder at lukke ned spontant. Jeg sender til reperation og får efter 2 rykkere pr. telefon maskinen tilbage efter et par måneder. Grafikkort, motherboard og harddisk er skiftet.
Ny installation af windows kræver aktivering, "p" indgår i koden, men "p"-tasten virker ikke.
Snak med Zepto fører frem til 2 mulige problemer - defekt grafikkort (controller for tastatur) eller defekt tastatur.
Zepto sender tastatur jeg selv kan sætte på. Dette er dog vanskeligt eftersom det nye tastatur er til en Zepto 6615W og har helt andre dimensioner.
Zepto sender korrekt tastatur til mig, men fejlen er der stadig efter skift og jeg sender maskinen ind igen.
Zepto skifter grafikkortet og sender maskinen tilbage.
Jeg kan nu aktiverer windows, og kobler herefter en ekstern skærm på vga-udgangen. Der vises nu kun toner af blå på min eksterne skærm.
Zepto får maskinen igen, skifter grafikkortet og sender maskinen tilbage. Som kompensation for de 4-5 måneder jeg har været uden bærbar har de opgraderet harddisken samt vedlagt en memory stick. Sticken fremgår på følgesedlen men er ikke i kassen.
Nu viser "p"-tasten (med flere) sig endnu engang ikke at fungere. Jeg ringer til Zepto og beder om pengene tilbage eller en ny bærbar.
Zepto lover at sende ny bærbar til modtagelse om mandagen.
Torsdag har jeg endnu ikke modtaget, hvorpå jeg ringer til Zepto. Det viser sig at de har sendt maskinen til min gamle adresse på trods af at jeg under telefonsamtale med Zepto support helt i starten af forløbet fik opdateret til min nye adresse (som de på nuværende tidspunkt har sendt til 4-5 gange).
Jeg henter maskinen på mit gamle posthus. Ved gennemlæsning af følgesedlen opdager jeg at der mangler 512 mb ram. Zepto lover at eftersende.
Efter opstart af den nye 6615W får jeg den første blue screen of death efter ca 5 min. Samlet tid uden bærbar ca. 6 måneder.
Det næste halvandet år levede jeg med jævnlige blue screens, et computer ur der nulstillede spontant samt harddisk fejl. Jeg orkede ikke at gå processen igennem en gang til.
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Jeg købte en Zepto laptop til 14.000 for et år siden, og et 1½ efter jeg modtog den, brændte harddisken sammen (!!!) og det skal lige siges jeg havde en masse billeder der på som røg i svinget. No go
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Deres produkter er fine nok - så længe de virker.
Når de holder op med at virke (og det gør de), så ka man kigge langt efter noget der bare ligner service.
Ventetiden i røret er op til +1 time. Reparationstiden overskrider det lovede (samt hvad forbrugerklagenævnet anser som rimelig tid). De reparerer ikke alt, og nægter derefter at der er noget galt.
Aldrig mere Zepto.
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Det er muligt at jeg har været heldig, men jeg har købt en Hydra A17 Demo model hos Zepto, den kunne jeg hente inden for en halv time, da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg manglede en CD til Blu-Ray drevet. Med arbejderen jeg fik fat i, sagde at han lige skulle høre ad i marketing om der var noget bundle software med, som jeg ikke havde fået, og han ringede tilbage til mig efter 5 minutter - han havde fundet en Blu-Ray udgave af PowerDVD som nu ligger i posten til mig. Fantastisk!
Zepto.dk har nogen super gode produkter til gode penge, har selv købt adskillige, MEN! deres service er under al kritik! det tager ofte på den gode side af en halv time at komme igennem til support og deres reparations tid er hvad du får oplyst + i hvert fald 1 måned.
Selv som jeg -en studerende der har brug for en bærbar PC- kunne jeg ikke få fremskyndet reparations tiden. helt hen i skoven, går dit fjernsyn i stykker så vær klar på at det tager laang tid. har ventet 3måneder på mit. orker ikke mere!!
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Udover oplevelser med reparationer(bl.a. en 3 måneder lang sag) er Zepto umulige at komme i kontakt med - eller også tager det meget meget lang tid.
Pt. er den til reperation igen. De lovede under 14 dage, men efter dette tidsrum har de kun fået pakket den ud og lokaliseret fejlene - selvom jeg havde forklaret og beskrevet hvad der var galt.
Så et godt råd: hvis du er studerende eller bare ikke en tålmodig sjæl, der kan klare at undvære sin computer det meste af tiden, SÅ HOLD DIG FRA DEM!
Mathias Christiansen and Patrick found this review useful
Har købt en lækker bærbar hos dem for 1½ år siden.
den har været til rep. et par gange og de har ikke kunne lave fejlen.
dog har de aldrig løjet for mig og altid fortalt mig præcist hvad der kommer til at ske.
Jeg har så valgt at gøre brug af min reklamations ret og få en ny bærbar tilsvarende beløbet jeg gav for min gamle eller få pengene retur, og ind til videre lød det til at det sagtens kunne lade sig gi sig nu de havde prøvet at reperarer den samme fejl 2 gange uden held.
god men lang service
Sadeem Farooq found this review useful
Historik:
19-12-2008
Zepto Computers A/S takker for din ordre, som nu vil blive registreret i vores system.
6-1-2009 rykkes 1. gang :
Tak fordi du har skrevet til os - vores kundeservice har nu registreret din henvendelse.
8-1-2009 rykkes 2. gang
20-1-2009: rykkes 3. gang
21-1-2009: rykkes 4. gang
22-1-2009: rykkes 5. gang
26-1-2009: rykkes 6. gang
Har 24-3-2009 stadig intet hørt og har nu handlet et andet sted
Christian Højgaard Pedersen, Claus Vesterling and Patrick found this review useful
Jeg købte en Zepto Znote3145W for et stykke tid siden. Der gik cirka 3 måneder så virkede skærmen ikke. Jeg fejlmeldte den, og nævnte blandt andet også at mit Bluetooth ikke virkede, og at de skulle tage at få den lavet. Men nej, nej Jeg skulle bare trykke på FN+F2 og så aktiverede den, MEN GU GJORDE DEN DA EJ! Jeg sendte min computer ind, og der gik Cirka en måned inden jeg fik den tilbage. 3 Måneder efter igen, virker mit Cd-drev ikke, så nu har jeg fået nok og køber en ny pc. Jeg skammer mig over at have handlet med så idiotisk et firma. Hvad fanden tænkte jeg på?
KØB IKKE HOS WWW.ZEPTO.DK !!!!!! DE TAGER RØVEN PÅ DIG!
Christian Højgaard Pedersen found this review useful