[REPLY]
wat een keus... en zulke prijzen vind je bijna nergens... een goede site, met een enorm aanbod aan spullen, en goed geordend... veel financieringsmogelijkheden.
Ik heb al een aantal keren speciaal voer voor mijn poes met struvietgruis besteld en het wordt elke keer snel en goed geleverd. Ik ben zeer tevreden. Jammer dat ze geen royal canin sd high dilution verkopen.
Hele fijne winkel. Leveren zeer snel. Als je ´s middags besteld heb je het de volgende dag vaak al in huis en alles is op voorraad als dat op de site staat vermeld (bij sommige webshops krijg je nog wel eens een mailtje dat het product toch niet op voorraad blijkt te zijn)
Ik ben een zeer tevreden, inmiddels vaste, klant van Zooplus. Al hebben ze niet alle spullen die ik nodig heb voor mijn huisdieren; toch bestel ik regelmatig (minimaal 1 keer per maand) bij Zooplus. De prijzen zijn perfect laag en de service is ook heel goed; ik word zeer goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering plaatsvindt, of wanneer er iets anders gaande is dat ik dien te weten als klant.
Elke keer als ik bestel snel/ optijd en correct verpakt binnen. Een goede service. Heel fijn.
Al jaren vaste klant.
Lage prijzen!
Zorgen steeds voor een oplossing.
Vlot emailcontakt.
Snelle levering.
ik neem al meer dan 2jaar eten voor mijn hond bij zooplus en ben er zeer tevreden over
Goedkoper dan in de winkel, snelle en vooral goede service. Een echte aanrader.
De brokken van onze Sayco kan je hier nergens vinden in zakken van 8 kg, maar wel bij Zooplus :-)
na meerdere bestellingen nog steeds erg tevreden met Zooplus. alles word snel geleverd, kwaliteit is goed en ook word er snel en adequaat gereageerd op vragen.
toppie, houden zo!
Zeer voordelige shop voor huisdier benodigdheden.
Prijzen schelen behoorlijk met wat je in de normale dierenwinkel betaald.
Wel jammer dat de afhandeling van bestellingen soms wat lang duurt.
Wij hebben 3 katten en daarvoor bestel ik altijd mijn maine coon brokjes en kattegrit bij Zooplus. Binnen enkele dagen wordt de bestelling keurig door TNT post thuis bezorgd. Het is voordeliger dan de winkel en we hoeven niet met zware zakken voer en grit te sjouwen. Prima
Hier bestel ik nooit meer!!
Het verkeerde werd geleverd, er werd niets vermeld over een ophaal afspraak, (alles per mail, kan niemand bereiken), er werd gevraagd om het terug te sturen, en later vergoeden ze maar een deel van de portokosten, ik betaalde €12,20 en zou maar €6,75 terugkrijgen.
Ik had dan maar een ophaalafspraak moeten maken, terwijl ze me zelf vragen het te versturen!! Vraag me dat dan niet!!
Ik werd constant terugverwezen naar de voorwaarden, maar niemand die het erover had dat ik ook het pakket kon laten ophalen.
Ik dacht correct te zijn door hun snel de onjuiste artikelen terug te bezorgen, maar nee, het kostte mij geld.
Dat geld kunnen ze ergens stoppen waar de zon niet schijnt.
Gr Mirjam Heij.
de kattenbak werd niet compleet geleverd maar kreeg binnen 2 dagen en hele nieuwe zonder problemen en de incomplete hoefde niet terug zodat ik nu iemand anders een groot plezier kon doen. Helemaal Super Zooplus!!
Is een nette webwinkel hebben veel keuze, leveren binnen een paar dagen en is niet heel duur. Goedkoper zo altijd leuk zijn....
Ik heb bij zooplus een bestelling gedaan keurig de dag erna in huis en producten waren prima. 2e bestelling al snel gedaan. Kreeg een mail dat mijn 2e bestelling niet verzonden kon worden wegens een openstaande betaling. Alles gecheckt en er stond niks open. 2x gebeld (alles moet in het engels) kwam geen stap verder. 3x gemaild maar geen antwoord. Hele slechte communicatie en zal er ook niet meer bestellen!
via zooplus krijg ik mijnproducten altijd heel snel geleverd, ze zijn niet duur en als een product niet goed is kan je het kosteloos retourneren. Super webwinkel.
Ik bestel iedere maand bij zooplus en heb nog nooit een tegenvaller gehad. Keurig op tijd worden de artikelen afgeleverd.
Wij zagen enkele leuke artikelen en wilden deze bestellen, echter kregen wij te horen dat op basis van onze postcode alleen op vooruitbetaling geleverd kregen. Wij wonen in één van de beste wijken van onze stad, echt niet in een dubieuze buurt. Bovendien betalen wij nooit vooraf bij een onbekende webshop.
Daarom hebben wij afgezien van de koop, want zo de waard is, vertrouwd hij zijn gasten!
Ik gebruik deze webwinkel als vaste leverancier voor alles wat ik nodig heb voor mijn kat. Ze zijn veel goedkoper dan de dierenwinkels in de omgeving en door de gratis levering zie ik geen reden waarom ik hier niet zou bestellen. De service is goed, de website is overzichtelijk en je kunt nog sparen voor gratis spullen ook. Alleen de levering kan soms iets sneller. Voor een grote webwinkel met een uitgebreide klantenbasis is twee dagen levertijd bij een bestelling in de middag een beetje 'uit de tijd'. En kom op mensen, moeite met een Engelse klantenservice? We leven in 2012.
Bestel hier al jaren. Altijd goede prijs-kwaliteit verhouding. Nergens in de winkel is kattenvoer (Royal Canin) zo goedkoop, het scheelt 40 euro per pak bijna!
Ook krabpalen en andere benodigheden zijn erg goed! Keurig geleverd, altijd een presentje erbij en dit is een van de weinige sites waar je geen spam krijgt toegestuurd per mail als je klant bent.
TOP TOP TOP!
Heb een tijdje terug een Krabpaal "Orion"- beige gekocht voor 35 euro, netjes geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten.
Na het stevig te hebben gemonteerd begon het na een tijdje toch wel te wiebelen tot dat mijn kat erop sprong en samen met de krabpaal naar beneden viel, heb nog nooit zo hard gelachen.
Plus punt: goedkoop en nette levering
Min punt: layout van de website kan beter
Goede producten, goede bezorging en snelle service. Vooral prettig als er geen bezorgkosten boven de 19 euo zijn!
zodra ik de bestelling gedaan had had ik het pakket snel binnen fantastisch en niets kapot :D
kan alleen nog beoordelen voor mezelf want labrador van 7 maanden gaat er niet op! Daarom deel korrels verwijderd omdat alles erg stug was. Weet nog niet wat ze er van vindt nu. Ik vind afwerking binnenrits niet goed en ben bang dat ie gauw vast gaat zitten/kapot gaat, omdat er vele draden doorheen en los naast hangen, ook jammer dat kussen bij verplaatsen of oppakken er veel lucht in komt waardoor ik zelf eerst op moet hangen anders is het kussen nog steeds te dik. Daarom nog geen sterren gegeven.
Bij Zooplus heb je heel veel keus en de service is geweldig!
dit is een site die geweldig is voor iedereen die huisdieren heeft, goede service leuke prijzen en een vlotte service
het word altijd netjes bezorgd en de prijzen zijn fijn, 1 nadeel ze hadden de cadeaus inene duurder gemaakt door de spaarhoogte te verhogen.
Ik wilde het gaan bestellen e moest ineens 900 punten hebben ipv. 500. Daarover gemaild, maar werd niet veranderd. Dat is wel een teleurstelling, maar verder is het goed.
Ik heb al vele bestellingen gedaan bij Zooplus en ben erg tevreden over hun. De bestellingen worden altijd snel en correct verwerkt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan wordt het alsnog prima opgelost. Kortom: betrouwbaar, correct en een prima service!
Prima kwaliteit prijs verhouding. Het zaad voor mijn grijze roodstaarten is er 3€ goedkoper als bij de plaatselijke dierenwinkel. Snelle levering
jullie prijzen zijn correct maar de levering is waardeloos. foute track & trace , beter geen belofte van volgende dag levering doen.
Leuke betrouwbare webshop,
Heb al heel vaak besteld,
De krabpalen zijn geweldig en spot goedkoop.
Snelle levering en alles netjes verpakt!
Goede service !!
Ik heb een keer een grote krabpaal besteld, er was kapot gegaan, ik heb hun gemaild en vervolgens kreeg ik het onderdeel gratis en voor niks opgestuurd gekregen.