[REPLY]
Varen ankom allerede dagen efter bestillingen, og levede helt op til forventningerne.. Fantastisk.
havde problemer med at kunne betale, ringede op, og fik en super hjælp. Varen var der allerede dagen efter..super mulighed for at handle billigt, og de dagligvarer man lige står og mangler. En super god service.
Det var utrolig hurtig levering dagen efter.
Personalet er meget hjælpsom og holder deres aftale
At shoppe hos Zopping var lig med hurtig levering og orientering på såvel mail som sms om pakkens transport samt god emballering. Og tre stykker chokoladekarameller ...
Rigtig god oplevelse, hurtig levering af varen.
Men........en meget langsom hjemmeside.
Jeg bestilte en søndag, og pakken var klar tirsdag :) Varerne var som forventet, og der var endda en lille gave med i form af chokolade, Kan kun anbefale denne side fremover, gode priser, stort udvalg og super hurtig levering.
Har købt en del forskellige varer til fornuftige priser. Som alle andre steder får man det man betaler for. Af 41 købte varer måtte jeg returnere 2. En billig clockradio og et termometer, hvor væsken, der viser temperaturer var "forsvundet". Det er også udmærket, at man kan returnere varer og få pengene igen, men i mit tilfælde måtte jeg betale kr. 40 i fragt for at få kr. 100 tilbage. Her burde firmaet betale fragten, når der er fejl på varen. For mange kan det således ikke betale sig at returnere varer. Det er i det mindste noget der har betydning for, hvad jeg tør købe fremover.
Vær også opmærksom på, at beskrivelserne ofte er ret mangelfuld - bl.a. med hensyn til størrelse. Et "rummi-cup" spil til knap kr. 10,- er bestemt også mini ... mini - og så skal man altså også selv sætte tallene på brikkerne. Der var også andre varer som levede op til forventningerne, og når man tager priserne i betragtning, så er jeg gennemgående tilfreds. 4 stjerner er måske nok lige i overkanten, men så har jeg været flink denne gang.
For dem der kender "Søstrene Grene" og "Tiger" - så vil jeg mene at zopping.dk kører efter samme konceptet i kvaliteten på deres varer.
Nemt og bekvemt du sidder i ro og mag derhjemme og bestiller
- så kommer varene hjem til dig uden sved og dårlig samvittighed overfor al det du ikke når.
Spar tid og spar penge -handl i Zopping
Gør det nemt for dig selv og få mere tid :-)
Havde problem da mit navn ikke stod på pakken ved modtagelsen men hjælpen var fin da jeg ringede til jer
Rigtig god service. Skulle bruge hvide snørebånd, men de var pakket i assorterede farver. Fik så specielt pakkede snørebånd kun i hvide :-)
Har kun bestilt en gang via Zopping.dk synes siden er let overskuelig, det er nemt at bestille, det er billigt (nogle ting er voldsomt billige, mens andre bestemt ikke er) og leveringen skete hurtigt.
Eneste minus var, at pakke havde fået et "Tryk", derfor kun 4 stjerner, dog var ingen varer beskadiget.
Var på udkig efter nivea solcreme, og kunne på zopping.dk få den billigere end i butikkerne her hjemme, selv med leveringsomkostningerne var det billigere. Har bestilt to gange hos zopping.dk og det er bestemt ikke sidste gang.
Alt i alt er det billigere vare, mærker man kender og hurtig levering.
Kom i gang med at bestille.
Har overordnet været glad for zopping, et godt koncept med et bredt udvalg, hurtige og sikkert indpakkede forsendelser. Blandt mine bestillinger har der dog også været skuffende produkter, såsom en saks, der ikke virkerede, og senest en rengøringshandske, der ved ankomst så noget nusset/beskidt ud :/
Ellers fint.
Varen bestilt onsdag og leveret til GLS bestemt leverings sted dagen efter.
Mulighed for at få det sendt med GLS og og så man er fri for post Danmark og det bøvl som det fører med sig. Stort og bredt sortiment til billige priser og kvaliteten er fin. Fandt det vi ikke kunne finde i alm. Byggemarked.
Jeg ledte efter et bestemt produkt på nettet, og kom ved "et tilfælde" til zopping.dk. Havde aldrig hørt om "butikken" før. Kikkede vare sortimentet igennem og fandt flere ret billige varer, som jeg også bestilte.
Jeg havde ingen problemer ved bestilling, og varerne kom meget hurtigt.
En "butik" jeg helt sikkert vil bruge igen.
Jeg er tilfreds og fandt det produkt som jeg ledte efter.
Fint og nem.
Når det kun er 4 stjerner er det hjemmesiden der ikke er helt overskuelig. Men ellers kan jeg kun anbefale stedet.
Hurtig levering, er ikke sidste gang at jeg handler på zopping.dk
Stod og skulle brug nogle bagageremme til vores kufferter herhjemme. Fandt nogle på Zopping.dk med kode til INGEN PENGE!! Bestilte dem torsdag, havde dem fredag, dejligt, hurtigt og billigt :-)
Ekspeditionstid, varekavlitet etc. som forventet.
Kvist
Fik alle varer. hurtig , effektiv betjening. super gode ting til lav pris.
absolut ikke sidste gang jeg handler her :)
bestilte varer om mandagen og modtog dem tirsdag, så er det nemt at få købe ind på nettet
Som lovet!
Mere end man kan sige om mange andre hjemmesider.
Det er der ikke så meget at skrive hjem om,
Det virkede efter hensigten slut færdig.
Bent
Hurtig levering og alt var i top. Så dog gerne nogen flere daglig vare fx. Instant kaffe osv
Har kun ros, at komme med, god behanling, betjeningen er god. Og Beskyttelse af vare i pakken er god.
Har kun 1 minus: siderne på hjemmesiden køre noget lamgsomt. :)
Ellers et godt firma.
Det var i hvert fald ikke sidste gang, at jeg handler hos Zopping.dk
Lyn hurtig levering - produktets kvalitet kan dog diskuteret.
Købte et par bremsesko til cykel.
Hele vejen igennem fungere siden rigtig godt. Hurtigt ordrebekræftigelse, hurtig afsendelse og hurtig levering. Varerne var pakket forsvarligt i ordenlig emballage.
Det eneste man kunne ønske sig er flere varer ;)
Billigt og hurtigt levering - dejligt med lidt chokolade også! Vil helt sikkert handle her igen.