[REPLY]
Jeg bestilte et Nintendo DS spil, der stod som lagerført.
Det viser sig så, at varen ikke er på lager (efter jeg har ventet godt en uge, og lev. stod som 2-3 dage). Prisen var nu også steget.
Jeg sender en mail afsted, og spørger hvorfor jeg ikke får nogen ordrebekræftelse eller noget, og om varen snart kan være hos mig, da den ellers skal annuleres. 2 dage efter får jeg svar, hvor der står at varen ikke var på lager, og om jeg ønsker at annulere varen mm.
Derudover skriver de at der altid skal henvises til ordrenummeret, men jeg har det ikke eftersom jeg ingen mail har fået (havde skrevet personlige info så de kunne finde mig i systemet).
Jeg sender en mail tilbage, hvori jeg skriver jeg vil annulere købet, og først efter endnu 2 dage, får jeg svar om at det er annuleret.
Konklusion: Lagerstatus kan være misvisende, det kan dog være uheld. Lang svartid på emails, og til dels lidt uprofessional behandling.
test and Malene Marschall Brokholm found this review useful
Har forgæves prøvet at købe en MP3-afspiller fra dem uden at jeg hørte fra dem overhovedet - hverken på ordren eller kravet om at annullere den.
Der gik 12 dage fra bestilling til jeg modtog det bestilte spil. Stod ellers på hjemmesiden, at spillet var på lager og ville blive afsendt indenfor 1 - 2 dage........ Havde jeg vidst der skulle gå så lang tid, havde jeg bestilt spillet et andet sted (12 dage er altså rigtig lang tid at vente - specielt for en 9 årig). Meget langsomme til at besvare mails. Handler aldrig der igen, det er simpelthen for useriøst.
For lidt over en måned siden, forudbestile jeg Age of Conan Collectors Edition hos Zupernova.dk, på siden bliver man lovet at de sender pakken dagen inden udgivelsen. Mit internet i dagene op til udgivelsen var nede, og fik først net igen på udgivelsesdatoen, og da min pakke ikke var kommet, tænkte jeg straks, at det var nok postdanmark som var lidt langsomme. Men da jeg tjekkede min mail, kunne jeg se AT DE IKKE ENGANG HAVDE SENDT PAKKEN ENDNU?!
Jeg ville kunne udvise lidt forståelse for Zupernova, hvis de ikke havde flere AoC CE pakker, fordi det er en limited edition og de kunne have lavet lidt rod i regnskabet, men det er UTILGIVELIGT at de ikke sender mig en mail, hvori en undskyldelse ville medfølge.
Så nu sidder jeg med en ødelagt weekend, da jeg har ventet i utroligt lang tid på dette produkt, og en hver MMO 'nørd' vil kunne give mig ret i, at leveringstider for sådanne produkter er UTROLIGT VIGTIGE.
PS. de er mildt sagt PISSE langsomme til at svare på mails.
Endnu en ting jeg gerne vil brokke mig over, er at de ikke har gjort deres telefonnummer tilgængeligt på siden, måske fordi de er bange for, at folk som mig ringer ind og giver dem et møgfald.
Aldrig nogensinde vil jeg bestille hos WWW.ZUPERNOVA.DK IGEN!
Bestilte en lagervare (PS3 controller) kl 9 mandag formiddag, som blev lovet leveret tirsdag. Skrev en mail tirsdag, men fik først svar torsdag. Fik så heldigvis også pakken torsdag. At kvaliteten af denne controller er ganske elendig er noget andet. Ser umiddelbart ud til at være en orginal Sony controller, men den er ikke lavet af samme sorte plastik som min første controller. Snarrere svagt gennesigtigt og efter kun en uge knirker X og firkant knapperne samt pil ned og til venstre. Men det er ikke sikkert det er deres skyld.
Manglende tracking-muligheder fra sitet trækker ned, men jeg kan ikke klage over leveringen af det bestilte PS2-spil, som foregik til tiden.
Det har indtilvidere taget over 12 dage at levere en vare som var på lager på bestillingstidspunktet. Svarer fra en gmail adresse efter et par dage. Dybt useriøst!
Jeg bestilte et spil hos dem, som de lovede at sende dagen før udgivelsesdatoen, så jeg kunne have spillet i hånden på udgivelsesdatoen. Nu her tre dage EFTER udgivelsesdatoen har jeg for det første ikke modtaget noget fra dem og for det andet har de ikke kommunikeret noget som helst omkring problemet. Nu har jeg købt spillet et andet sted og hvis de sender mig noget kan de få det tilbage igen.
Virkelig ringe sted at handle. Har ventet over 2 måneder på et spil som skulle komme efter et par dage.
Handler der ikke igen.
Mads Dørup found this review useful
Lover en masse de ikke kan holde. Dårlig logistik. Leverer ikke varerne - selv ikke efter et halvt år.
Mads Dørup found this review useful