We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (365)
zalando.dk

Fantastisk - intet mindre!

Jeg har kun handlet denne ene gang hos Zalando - men det er helt sikkert ikke sidste gang! Jeg havde fundet SANDALERNE til min dreng hos Zalando, men var noget skeptisk efter at have læst deres anmeldelser her på siden. Jeg besluttede mig for at tage chancen og bestille alligevel (og med deres kæmpe udvalg røg der selvfølgelig lidt ekstra i kurven..)
Jeg fik tre rigtig gode varer, til en endnu bedre pris, og Zalando afsendte mine varer allerede dagen efter min bestilling.
Desværre havde jeg bestilt et par sko der ikke passede i str., så de måtte retur. Det var også super nemt og hurtigt!
På bare 14 dage (et par helligdage inkluderet) har jeg både købt og returneret, OG fået penge tilbage for mine returvarer ...jeg har ikke engang nået at bestille skoene i den rigtig str. endnu ;)
Tak for handlen Zalando - jeg vender helt sikkert tilbage MANGE gange fremover!

Fuld tilfredshed, næsten!

Jeg har handlet hos Zalando flere gange, og er absolut tilfreds med shoppen. Shoppen har et enormt stort udvalg af varer. Varenes kvalitet er i top. Returneringen af varer, tilbagebetaling af penge på min konto, og ombytningen af varer fungerer perfekt. Dog fungerer systemet med at betale med faktura ikke, uanset hvor lille et beløb jeg har bestilt for, derfor er jeg nød til at betale med betalingskort, øv.

zalando.dk

Super fin vare og god kundeservice

Er bare glad for mine sko og kundeservice er rigtig søde og de forstod vigtigheden af jeg fik skoene rettiddig. Var dog ved at være urolig, da de var en smule forsinkede og jeg var ved at blive desperat og ked af det, derfor får de kun 4 ud af 5 stjerner. De 4 stjerner er for den forlængede leveringstid og fordi jeg skulle rykke for ordren, men kundeservice og skoene får 5 store stjerner :-)

Langsom levering - ok varer

Jeg har via Zalando bestilt 2 par sko, samt noget undertøj - og den første irritation var den lange leveringstid på en hel uge.

Varerne som jeg fik virkede "billige" i deres indpakning (krøllede og brudte) og udseende (satinen var krøllet, en lille plet på den ene sko, ikke lækker kvalitet), jeg fik ikke oplevelsen af at jeg havde bestilt lækre varer også selvom prisen var temmelig høj.

Zalando er ikke mit yndlings shoppe sted på nettet endnu!

zalando.dk

Finder et andet sted næste gang at handle :(

Bestilte mine varer den 12.5 og modtog dem den 22.5. Det er simpelhen for lang en ventetid, så var det jo hurtigere at suse ind til byen og købe dem, den førstkommende weekend! De første par dage står status på behandler bestiling, kontakter derefter kundeservice der kan se at de er afsendt, jaa right 2 dage efter er der stadigvæk ikke kommet noget på Track and Trace udover at de har registeret at der er oprettet en forsendelse (sker idet at Zalando i deres systemet opretter min forsendelse) men at posten ikke har modtaget noget fysisk endnu. D. 15/5 modtager jeg en mail om at ordren har forladt lageret med et svensk TT-nr. men først den 17. kan jeg sporer pakken og til min store overraskelse står den i Lübeck-Tyskland, for så at ende i Taulov fredag aften og ja så må jeg jo vente til efter pinse med at få den pakke øv øv. Så havde Zalando gjort opmærksom på deres besværlige logistik behandlings systemet havde jeg nok overvejet en lidt mere lokal forhandler (en der sender fra DK). Mht til varen så er Superfit børneskoene lige som de skal være og som jeg kender dem. Købte også et par sko til mig selv, der var indfarvet i en rød farve, med hvide snørrebånd, hvor man har isat snørrebåndene i skoene med det resultat at ved hver øjet (hvor det strammer) har den røde farve smittet af på båndet så nu er det mere blodige røde snørrebånd, men det vil jeg dog ikke betegne som Zalandos fejl. Vh Hanne

Langsomme sko

Jeg bestilte d. 13/05-13 to par sko og en taske fra Zalando.dk, og modtog tingene i dag d. 22/05-13. De er lige præcis, som de skal være, men de har godt nok været længe undervejs. D. 17/05 modtog jeg en mail om, at min ordre var forsinket, men allerede om aftenen fik jeg besked om, at nu var den afsendt. Det var ikke ting, jeg stod og skulle bruge nu og her, men det ville være rart med en form for oplysning om, cirka hvor længe det tager at få tingene samlet på det samme lager - især til folk, der fx bestiller en kjole og et par sko tirsdag i den tro, at den kan komme hjem lørdag. Bare en tanke.
Derudover er jeg fint tilfreds :)

Kære Lise-Lotte

Det glæder os, at du er tilfreds med både sko og taske, som du bestilte hos
Zalando.

Vi forsøger altid at informere hurtigs muligt, hvis der skulle opstå en
forsinkelse. Vi beklager derfor, hvis du ikke føler, at der har været
tilstrækkelig opdatering i forbindelse med din bestilling.

Heldigvis nåede din bestilling at overholde vores normale behandlings- og
leveringstid, da ordren blev leveret 6 hverdage efter, at du havde bestilt.
Grundet pinsen og dermed helligdag i mandags, kan det måske have føltes
længere.
Årsagen til at vi på nuværende tidspunkt bestræber os på, at kunne
levere inden for 2-6 hverdage, er at vi har flere lagre, da vi tilbyder et af
Europas største udvalg af sko og mode.

TRUET MED INKASSO!!!

Jeg modtog en betalingspåmindelse/inkassovarsel fra Zalando pga. et ordrenummer. Deri påstår Zalando, at de har sendt en betalingspåmindelse via min mail pr. 28.12.2012. Det er korrekt.

Den har jeg således også betalt til tiden den 03.01.2013. (Betalingsfristelsen var d. 04.01.2013). Jeg har udfyldt bankoverførelsen 100 % korrekt, som det fremgår af en vedhæftede mail til Zalando.

Zalando har derimod i påmindelsen, skrevet det korrekte beløb 988 kr., bankkonto - navn - dato på ordre, osv. MEN har af en eller anden grund ÆNDRET på det oprindelige ordrenummer. Jeg har uheldigvis læst deres påmindelse og gjort PRÆCIS hvad de bad om. Jeg har ligeledes vedhæftet deres påmindelse pr. 28.12.2012 i en personlig mail til dem om min utilfredshed med deres rykker, hvori det tydeligt fremgår, at de henviser til det oprindelige og tilsyneladende "forkerte" ordrenummer, som jeg naturligvis har brugt som reference nummer, da jeg betalte den 03.01. 2013 via bankoverførsel. Altså pengene er sendt med henvisning til det første angivende ordrenummer i stedet for det tilsyneladende "korrekte" ordrenummer.

Det undre mig, at Zalandos regnskabsafdeling ikke har fundet fejlen - debet og kredit kan jo ikke stemme. Medmindre de mener, at jeg har lavet to ordre på de samme sko den samme dag!??

Hvis de mener jeg skal betale for deres sko to gange - er de velkommen til at forsøge med fogedretten. Det vil jeg se frem til med ro i sindet - nu jeg tydeligt har forklaret at pengene rettidigt er blevet betalt med henvisning til det først angivne ordrenummer - som Zalando ønskede i den eneste påmindelses mail de har sendt mig. Jeg er meget træt af at skulle bruge min tid på at rette deres fejl. Samtidig finder jeg det direkte mistænkeligt, at Zalando kan oprette to ordre for de samme sko (nøjagtig samme beløb og dato). Den mindre opmærksomme kunde kan komme til at betale to gange.

Jeg forventer en skriftlig berigtigelse på, at jeg ikke skylder Zalando noget - og en undskyldning.

- Emilie

HanneTWeibel found this review useful

Langsom og godt udvalg

Enig med alle andre. Langsom levering.
Fik en relativt stor kasse til fire t-shirts, så der var en bunke poser af dum bobleplast.

Men udvalg og bestilling fungerer godt.
Kan godt anbefales med lidt tålmodig in mente.

Kære Liv

Vi sætter stor pris på din positive holdning til vores store udvalg og den
nemme måde at bestille på hos Zalando.

Vi beklager selvfølgelig at din ordre blev et par dage forsinket. Da vi har et
af Europas største udvalg indenfor sko og mode, er vi nødt til at have flere
lagre. Vi sender alle ordrer af sted samlet, som bestilt, og derfor hænder det
i enkelte tilfælde at vi skal hente nogle af varerne hjem fra et andet lager
før forsendelse. I tilfælde som dette, informerer vi altid kunden herom, og vi
håber derfor også, at du blev opdateret om forløbet.

Så absolut tilfreds! :)

Jeg har handlet 8 gange ved Zalando og kommer utvivltsomt til det mange gange fremover! Jeg elsker det store udvalg i alle prisklasser, de plejer at kunne levere indenfor den lovede leveringstid. De 2 gange jeg har måttet returnere en vare, er det gået gnidningsløst, og ikke længe efter var pengene tilbage på min konto.

Det kan godt være, at de ikke har den bedste score over trustpilot, men jeg er alt andet end ræd for at handle med dem, og vil hjertens gerne anbefale dem til andre! :)

Kære Hanne

Tusind tak for de rosende ord og den fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre fra vores tilfredse kunder.

Tja.

Første gang jeg bestiller går der 10 hverdage før jeg får min kjole.
Okay det kunne være en engangs fornøjelse.
Anden gang 6 hverdage.
Handler der ikke igeni

Kære Mandie

Vi beklager at din første ordre først blev leveret efter 8 hverdage. Over Påsken modtog vi flere bestillinger end forventet, og der kom derfor lidt forsinkelser på visse ordrer.

Vi er glade for, at du valgte at prøve igen, og at din pakke var forsøgt leveret efter 4 hverdage fra du bestilte.

Vi håber på at se dig på Zalando.dk igen, hvor vi har et af Europas største udvalg på mode.

zalando.dk

Zalando går glip af omsætning...

Hej,

Har brugt Zalando mange gange, og er meget tilfreds med hjemmeside, service og levering...
Men Zalando er simpelthen for langsomme til at overføre penge fra returvarene, og selv om de skriver - at pengene overføres straks efter at de modtager de returnerede varer - så går der alt for lang tid.
I mit tilfælde har jeg nu købt på andre sites - således at Zalando ikke får andet end de få renter...
Det giver ingen mening da de få renter Zalando får vel ikke engang dækker fragten...

Mvh Britt

Kære Britt

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og hjemmeside.

Vi forsøger ikke at holde på kundernes penge, da de få renter vi evt. kunne få ind, langt fra kan måle sig med de udgifter vi har for fragt. Vi er derimod nødt til at vente på, at vi modtager varerne retur på lageret, så de kan kontrolleres og skannes. Der går 7-10 hverdage før vi modtager en returpakke på lageret. Herefter tilbagefører vi pengene med det samme.

Jeg kan se, at vi har skannet din pakke og overført købsbeløbet 9 hverdage efter, du har sendt den.

Zalando har den unikke service, at du har fri returret i 30 dage, som du kan læse mere om under Returnering og Refundering inde på vores hjemmeside.

Så kan vi oplyse dig, at din bestilling fra i dag er ved at blive pakket.

zalando.dk

Leveringstiden er Zalando's achilleshæl...

Mit umiddelbare indtryk af Zalando har været positivt - bl.a. gennem en kraftig marketingindsats med fx. TV-spots.

Afgav bestilling på én vare (som var på lager) d. 8/5 om aftenen. D. 11/5 modtager jeg en mail om at varen er på vej. Jeg har d. 16/5 endnu ikke modtager den. Zalando Kundeservice havde ellers sendt en (venlig) mail, hvori de gættende (min formulering) på den ville være kommet frem til mig d. 16. Post DK regner med at det sker d. 17.

Jeg skriver ikke denne anmeldelse for at kritisere Zalando som sådan... Niveauet hos deres kundeservice har været ok, dog så har der været en del forvirring om hvilket land mit bestilling er afsendt fra. Post DK siger Svergie og Zalando Tyskland. Interessant? Anden gang jeg talte med Kundeservice (i dag), fik jeg forklaret af det skyldes en fejl i systemet. Fair nok, men hvorfor ikke fortælle det første gang at jeg ringer ind? Ok, mindre detalje. Bare pakken kommer frem!

På trods af et tilfredsstillende niveau Ifbm. kundeservice, et bredt sortiment, konkurrencedygtige priser og en forholdsvis "navigerbar" hjemmeside, så må jeg indrømme, at jeg nok ikke lige som sådan kommer til at foretage et køb jos Zalando igen.

Hvorfor?

En kort everingstid - og tilliden til at man modtager ens ordre indenfor "den lovede" tidsramme - er et vigtigt parameter for mig som kunde når jeg handler på nettet. En klar og præcis udmelding - og ikke som i dette tilfælde en forvirring omkring hvilket land pakken er afsendt fra - er for mig vigtigt, hvis jeg skal have tillid til en virksomhed. Tillid er lig med loyalitet, og det er nok essensen i denne anmeldelse - baseret på min erfaring med Zalando.

På et marked med så mange udbydere, så gælder det om at ramme rigtigt første gang - hver gang - med nye kunder.

Det har I desværre ikke gjort her.

Mvh. Helle

Kære Helle

Du har virkelig tænkt over hvordan firmaet fungerer, og givet os en grundig anmeldelse, tak for det. Vi er glade for at høre, at du syntes godt om vores TV-spots, konkurrencedygtige priser og store sortiment.

Som du allerede har fået fortalt af vores kundeservice, har vi vores lagre i Tyskland. Det er en fejl når der står, at vores pakker er skannet i Sverige, det er i virkeligheden Lübeck. Eftersom det er lige inden pakken bliver overgivet til Post Danmark, kan de ikke se andet end hvad Track and Trace viser, derfor denne misforståelse.

Det glæder os at se, at du modtog din pakke efter 6 hverdage, grundet helligdag d. 09.05. Som du selv siger, er det vigtigt at man som firma kan holde hvad man lover. Vi har en leveringstid på 2-6 hverdage, da vi har et af Europas største udvalg indenfor mode og sko, og derfor har flere varehuse.

Vi beklager denne forvirring med Track and Trace, men håber alligevel på at se dig på Zalando igen.

Gode oplevelser

Jeg har nu fået varer fra Zalando 2 gange, begge gange uden problemer og inden for lovede leveringstid. Første gang måtte jeg returnere et par bukser, hvilket også løb helt problemfrit.
Jeg vil helt sikkert kigge på Zalando igen næste gang jeg har behov for at shoppe :-)

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har modtaget begge bestillinger til tiden, og at du har været fuldt ud tilfreds med vores service, både når det gælder levering og returnering.

Vi glæder os til at behandle dine næste bestillinger med samme tilfredsstillende serviceniveau.

Tilfreds.

Var noget skeptisk efter at have læst anmeldelser her, men er fuld tilfreds. Har fået mine varer indenfor den lovede leveringstid og det er rigtige farver og størrelser :) selvom jeg ville ønske leveringstiden var lidt hurtigere, så har zalando alligevel levet op til det de lovede. Har ikke noget ondt at sige !

Kære Liv

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at du har været tilfreds med vores service.

Da vi tilbyder et af Europas største udvalg indenfor sko og mode, har vi lagre
beliggende i tyskland, og derfor stræber vi efter at kunne levere inden for
2-6 hverdage.

Lang leveringstid

Bortset fra lang leveringstid (5 dage fra afsendelse i Sverige indtil nu), så er Zalando et godt sted at handle - de har mange ting og mange mærker, hvis noget er udsolgt ét sted, kan du næsten være sikker på at finde det her

Kære Gitte

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores store sortiment på mere end 100.000 produkter fordelt på over 1.000 mærker.

Hos Zalando bestræber vi os på at levere indenfor 2-6 hverdage. Vi er glade for, at have overholdt dette, da du modtog din pakke efter 6 hverdage.

Vi håber på snart at se dig igen på Zalando.dk

zalando.dk

OK men plads til forbedringer

Da nogle Trustpilot brugere havde oplevet problemer med at få leveret deres ordrer, ville jeg benytte muligheden for fakturabetaling, da dette var min første bestilling hos Zalando. Det er dog ikke så nemt som det lyder, da muligheden for dette ikke er til stede på alle ordrer. Jeg måtte så ringe til Zalando for at høre hvorfor, men det kunne de ikke svare på. Det var noget deres 'system' selv vurderede. Det er noget fis og de burde bestemme sig for om de vil tilbyde muligheden eller ej. Jeg endte med at betale med Dankort.

Jeg modtog mine varer ca. 8 dage efter bestilling hvilket er OK.

Hjemmesiden kunne godt være lidt mere brugervenlig.

Alt i alt en OK oplevelse med plads til forbedringer. Jeg kommer nok til at bestille hos Zalando igen og så håber jeg processen er lidt mere flydende.

Kære N.s.r.l.n.m.s.

Vi er glade for at du modtog din ordre 5 hverdage efter at du havde bestilt.
Det er naturligvis beklageligt, at du ikke blev tilbudt betalingsformen Faktura ved din første bestilling.

Som mange andre onlineshops foretager vi i forbindelse med bestillinger på Zalando.dk en godkendelse af kundens kreditoplysninger med hjælp fra uafhængige kreditinstitutioner. Resultatet af denne godkendelse har indflydelse på, hvilke betalingsmuligheder man bliver tilbudt. Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen Faktura i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder som kreditkort og PayPal. Som vi også informerer om på hjemmesiden, tilpasses betalingsmulighederne hver enkelt bestilling. Du bedes derfor have forståelse for, at man ikke ved hver bestilling får stillet alle betalingsmuligheder til rådighed.

Vi forsøger hele tiden at forbedre funktionerne på hjemmesiden, så hvis du har konkrete ønsker og ideer til forbedringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig igen på Zalando.dk.

Fremragende Arrangement!

Havde været inde at kigge efter om det nu kunne passe at, et par sko, som alle andre steder koster 750-900 kr, virkelig kunne findes på Zalando for omkring 650 ,- med fragt....

Så tjekkede jeg lige trustpilot, som ikke ligefrem gav opbakning til min beslutning, men så sendte jeg en ordre af sted alligevel!

Det resulterede i at jeg efter et par dage stod med et bare drøn smarte sko til billige penge, og jeg kunne følge forsendelsen hele vejen fra Sverige, til jeg havde dem ved mit lokale posthus! Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler her!

Blev ved med den fede pris, hvor servicen samtidig er i top!

Glade hilsner

Rasmus Ellegaard Jørgensen

Kære Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade over at have givet dig denne fantastiske oplevelse ved din første bestilling hos Zalando.
Det er altid dejligt, når vores kunder er tilfredse med vores service og benytter sig af vores fordelagtige priser på varerne.

Det glæder os at du er tilfreds med vores service og modtog din ordre hurtigt efter at du havde bestilt.

Der har desværre været vist fejl på Track & Trace i hændelsesforløbet for nogle ordrer, da vores lagre ligger i Tyskland og ikke i Sverige. Vi beklager denne misvisning.

Vi er opmærksomme på at der kan være en tendens til knap så gode anmeldelser her på Trustpilot. I realiteten har vi dagligt tusinder af tilfredse kunder, og vi håber at flere med tiden vil udtrykke deres tilfredshed her.

Problemfrit

Bestilte med lidt bange anelser (efter at have læst anmeldelser her) Pierre Cardin Jeans fredag aften. Modtog dem med Postdanmark tirsdag, og blev fint underrettet af mails i mellemtiden. Det kan vist ikke gøres meget bedre. Og Jeans'ene var 210 kr. billigere end alle andre stedet jeg kunne finde på nettet.

Kære Morten

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er en af vores mange, tilfredse kunder.

Vi håber på snart at se dig igen på Zalando.dk.

zalando.dk

lidt langsom i forhold til andre men ok

Bestilte den 4/4 - og fik mailen at min ordrer er på vej den 11/4 og fik et par dage efter min pakke så jeg synes det tager for lang tid i forhold til mange andre f.eks smartgirl.dk

Jeg bestilte tøj og det har jeg været glad for, dog bestilte jeg ligeledes en fleece jakke, hvor lommerne ikke var syet færdigt, den har jeg sendt tilbage men har ikke hørt noget endnu?

Kære Anette

Vi beklager at din bestilling blev én dag forsinket, da vi var nødt til at eksporterer enkelte af varerne fra et andet lager. Vi tilbyder et af Europas største udvalg inden for sko og mode, derfor har vi også flere lagre. Med forårets komme har vi behandlet ekstra mange bestillinger, og det har desværre påvirket enkelte ordre.

Det er naturligvis beklageligt at du modtog en defekt vare. På trods af vores strenge procedurekrav, kan der i enkelte tilfælde ske fejl. Dette arbejder vi hårdt på at undgå.
Vi har i dag den 16.05.2013 modtaget din returnering, og dine penge er overført. Beløbet vil fremgå af din konto inden for et par dage.

Vi håber, at vi ved din næste bestilling kan vise dig vores normalt hurtige behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage.

Tager jeg chancen??

Havde set på en vare jeg synes om på zalando, og tjekket efterfølgende siden her på trustpilot - og hold da op! Man skal da være tosset i hoved at handle i sådan et virksomhed, tænkte jeg - Med så mange dårlig anmeldelser, må der være nogen med meget røde ører hos zalando, for det er jo kunderne firma lever af.

Men ja, jeg tog chancen, lidt tosset skal man da have lov at være engang i mellem - så kan jeg være en del af statistikken det ene ud af 10 eller 15 der er tilfreds med zalando - Jeg håber at der er nogen hos zalando der vil gøre min erfaring et eksempel til alle dens kunder.

Bestilt og betalt d. 8 Maj via paypal
Pakken kunne spores via track&trace dagen efter. Ingen problem.
modtaget d.d 14 Maj.

Kære Nuno

Vi er meget taknemmelige for din fine anmeldelse.

Det glæder os at du modtog din ordre kun 4 hverdage efter at du havde bestilt,
og at du var tilfreds med forløbet via Track & Trace.
Selvom det syner af en middel opbakning fra vores kunder her på Trustpilot, er
virkeligheden heldigvis en anden. Vi har dagligt tusinder af tilfredse kunder,
hvor både levering- og returnering/refunderingen forløber smidigt uden
problemer. Der kan desværre være større tilbøjelighed til, at skrive en
negativ anmeldelse end en positiv. Heldigvis har vi også trofaste og glade
kunder som dig der gerne vil udtrykke deres tilfredshed med vores service
herinde.

Langsom, men korrekt håndtering

Har handlet 1 gang hos Zalando, og det gik fint.
Leveringstiden var kort, kun et par dage. Til gengæld tog det godt 3 uger at få penge retur for returvarer - men alt var, som det skulle være, hvis bare man er tålmodig.
Hjemmesiden er svær at finde rundt på, der er utroligt mange varer, som gør det noget uoverskueligt.

Kære Pernille

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores håndtering af din ordre.
Der kan gå mellem 7-10 hverdage før din returnering indgår på vores lager, herefter overfører vi dine penge med det samme. Et par dage efter er de synlige på din konto. Vi er glade for at se, at dine penge blev overført 8 hverdage efter, du havde sendt dine vare retur.

For at gøre det lettere for vores kunder at finde rundt I vores store sortiment, har vi delt varerne op i kategorier og underkategorier. Herudover kan du blandt andet søge på mærker, størrelser, materiale, pris og så videre. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

zalando.dk

Stort og lækkert udvalg men ekstrem langsom leveringstid

En webshop med stort udvalg og en del gode priser - også på sæsonvarer. Bestilling og betaling foregår smerfrit og det samme gør bekræftelserne pr. mail fra Zalando.

Problemet opstår ved levering. 8 hverdage fra ordreindgivelse til modtagelse af varer. Det er simpelthen for langsomt. Selv om webshoppen angiver en vare for at være på lager, så kan man ikke se hvilket lager, for Zalando har flere lagre, og varerne bliver ikke fremsendt før de er samlet på et lager. Forståeligt for at spare porto, men dødirriterende ikke at blive oplyst om andet end at en eller flere varer ligger på andet lager, og ordren bliver yderligere forsinket i 4 dage.

På grund af det lækre udvalg og gode priser, er jeg ikke færdig med at handle hos Zalando. Jeg er bare nødt til at bestille i god tid. Rigtig god tid.

Kære Kim

Det glæder os at høre, at du syntes godt om vores store udvalg, gode priser og måden man navigerer på, på hjemmesiden.

Vi efterstræber en behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage og vi beklager, at din pakke var forsinket et par dage. Når sådanne forsinkelser opstår forsøger vi dog at informere vores kunder. Vi tilbyder et af Europas største udvalg inden for sko og mode, og derfor er vi nødt til at have flere lagre. Vi sender ordrerne samlet, ligesom du har bestilt den.

Vi kan oplyse dig, at din seneste ordre er klar til at blive sendt.

zalando.dk

Nu bliver det spændende...

Vi har nu to gange bestilt varer hos Zalando. Begge gange er alt gået smertefrit; udvælgelsen på hjemmesiden, bestillingen, betalingen, antal og indhold i mails vedr. bestillingen/leveringen og modtagelse af pakken indenfor den lovede tid.

Nu skal vi have returneret et par af varerne, som vi har modtaget og så må vi se om vi har samme gode oplevelse efter det...

Og nej, jeg er hverken ansat i firmaet eller har samleje med nogen i relation til dette, men bliver lige lidt irriteret over, at fordi man har haft en god oplevelse, så er man "i seng med fjenden". Husk den kan vendes... Jeg tror på konceptet på Trustpilot og havde glemt at tjekke Zalando inden vi handlede dér. Måske havde jeg ikke lagt mine ordrer dér, havde jeg set disse anmeldelser. Men jeg har åbenbart været heldig denne gang. Én fejl og min profil på SmartGuy bliver opdateret :-)

Ha' det!
/kim

And we'll take that in english as well:
And for those who think I am a relative to someone in the company or work for them; I don't. And in the same matter as you beforehand question my motives by given good grades for a good experience - I could question if the people who gives bad grades, are not just payed by an opponent to do so.

I KNOW you are not - but stop writing, that because someone had a good experience, they are not to be taken accountable...

Kære Kim

Tusind tak for alle dine rosende ord om Zalando. Vi mener dog ikke, at du ”har været heldig”, men at det nærmere er normen, da langt de fleste af de bestillinger vi modtager, bliver behandlet hurtigt og leveret til tiden. Så på trods af en del dårlige anmeldelser på Trustpilot, er virkeligheden en anden. Desværre er der større tilbøjelighed til at man tager sig tid til at skrive en negativ anmeldelse end en positiv. Dagligt har vi rigtigt mange tilfredse og trofaste kunder, og heldigvis er der også en del af dem, som udtrykker deres tilfredshed herinde.

Vi kan oplyse dig, at din returforsendelse er udleveret til os, og nu bare skal skannes på vores lager. Så refunderer vi dig købsbeløbet med det samme.

Vi håber på snart at se dig igen på Zalando.dk

værste kundeservice længe..

Jeg synes virkelig i skulle kigge jeres systemer igennem, og jeres kundeservice medarbejdere!
de er virkelig inkompetente og uhøflige!

Kære Nikolaj

Vi kan se at du har haft løbende kontakt med vores kundeservice, da din første bestilling hos os blev returneret grundet ugyldig adresse. Vi vil gerne beklage fejlen, og understrege at vi ønsker at rette dine oplysninger, så fejlen ikke opstår igen. Derfor håber vi, at du vil bekræfte dine rigtige oplysninger til vores kundeservice. Der skete desværre en fejl da du registrerede dig som bruger, og derfor blev din adresse ikke angivet korrekt. Grunden til at ordren automatisk sendes retur til os, er udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager, da vi efterstræber at den rette kunde modtager bestillingen.

Vi er glade for at vores kundeservice har givet dig en rabatkupon på 20% som kompensation for ulejligheden, og undskyldt på vegne af Zalando. Vi vil selvfølgelig gå videre med din kritik internt, da vi altid eftserstræber et højt serviceniveau, og at vores kunder føler sig tilfredse og trygge ved at handle hos Zalando. Vi har dagligt flere tusinder af tilfredse kunder, og håber derfor at kunne demonstrere dette for dig ved en anden lejlighed.

Let og problemfrit

Har handlet hos Zalando flere gange, og har aldrig oplevet problemer. Tøjet er kommet inden for lovet tidsperiode, og man kan følge pakken på post danmarks hjemmeside. Returnering er let, og pengene er gået ind på kontoen hver gang, uden problemer og uden gebyr. Kan varmt anbefale Zalando!

zalando.dk

Lang leveringstid - men gode produkter

Har købt en del ting fordi de har et stort udvalg men det tager desværre for lang tid med leveringen. Hvis der var levering maks 5 dage efter ville jeg bruge det meget mere.
Dejligt med fri fragt og fri retur det har jeg benyttet mig godt af, og de to sidste kjole jeg købte passede mig perfekt.

Kære Eva

Det glæder os at høre, at du syntes godt om vores store udvalg og benytter dig af vores tilbud om gratis levering og returnering.

99% af alle ordrer sender vi allerede i løbet af 1-2 hverdage, efter at bestillingen er afgivet. Vi efterstræber en behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage. Det er din feedback, som er med til at gøre Zalando bedre, så den tager vi selvfølgelig med os.

NOT GOOD

Ok so I order some stuff from Zalando, I want it for next week, so I mail them to find out why, 3 days after ordering, the order hasn't been sent. It takes 2 days to reply, and then the reply comes in Danish (ok I live in Denmark but not everyone who lives in a country speaks the lingo, besides I thought English was the world language?), they don't tell me when it is coming, nor do they offer a refund. They just say there is a delay.... How useless is that? And when you order next time we will endeavour to get your order to you on time! I need the goods for next week for a vacation.

A thought for the management of Zalando, what is the point of all the marketing spend? If you can't even fulfil your orders? I know a little bit about Ebsuiness and digital marketing having a masters in the subjects! You are obviously having issues with your supply chain, I suspect you are not holding stock of items.... V bad practice.

So know I'm going to attempt to call them to cancel the order, as if it doesn't come by next week I don't need it. Lets see how that goes.

Note to self, always check the reviews of companies on trust pilot before I order, I wouldn't have bothered had I seen their awful reviews.

UPDATE! So I called them yesterday and they will NOT cancel my order or refund my money!!!! They tell me that my order is almost ready to be dispatched.

Perhaps their CEO Rubin Ritter, should spend more time and energy on running his company, rather than using it talking his stock price up and, on expensive marketing campaigns - Zalando - what a joke!

Dear J.Naish

First, we are happy that you reached an agreement with our Project Manager from the Customer Service department and had your order cancelled after all. We always endeavor to deliver within two to six working days and this mistake was an exceptional occurrence. Zalando has several warehouses so it happens that we have to export some items before the order can be dispatched which was the occasion here. Unfortunately your order was already in the process of being dispatched when you inquired having it cancelled. Our customer service agents only have limited access to cancel an order which was why it was not possible at the moment you applied for it.
We would also like to apologize for the mistaken answer in Danish when you first contacted our customer service. We aim to answer in English on the same terms as in Danish which is why we now have organized a special team for our English customer requests.

Luckily we have thousands of happy customers every day and fortunately the reality is different than what it seems when reading the Trustpilot reviews.

Kind regards
  • københavn, DK
  • 6 Reviews

LAAANG LEVERINGSTID.

Bestilte d 26 april. Modtog pakken d 7 maj. Det bare ikke godt nok. Specielt når andre webbutikker har de samme priser og levering 1-2 dage.

Kære AEW

Eftersom vi tilbyder et at de største udvalg inden for sko og tøj i Europa, har vi flere varehuse. Da vi sender varerne samlet, kan der indimellem blive tilføjet et par dages ekstra leveringstid. Vi beklager at din ordre var forsinket.

Dagligt har vi flere tusinde, tilfredse kunder, og vi bestræber os på at kunne levere inden for 2-6 hverdage. Vi håber at kunne vise dig vores normale, tilfredsstillende serviceniveau næste gang du bestiller.

zalando.dk

Jeg forstår nu hvorfor de skriger i reklamerne

Jeg bestilte en badekåbe (fødselsdagsgave til min datter). Ordrebekræftelsen gik fint igennem samme dag. Men så begyndte udfordringerne. 5 hverdage efter min bestilling –altså 1 dag før forventet levering – modtager jeg en mail om, at de desværre er forsinket, og at der vil gå maks. 4 hverdage mere, inden de kan levere varen. 3 hverdage efter – altså igen 1 dag før forventet levering – modtager jeg en mail, at varen desværre er udsolgt!!! Dog skal det siges, at der denne gang er en rabatkode, som jeg kan anvende på min næste ordre.
12 minutter efter mailen om at varen er udsolgt, modtager jeg en ny mail om, at min ønskede vare nu er på lager igen??? Okay. tænker jeg, så bestiller jeg den bare igen, og så kan jeg jo bruge rabatkoden og få et lille plaster på såret for mine besværligheder. VRÆÆÆÆÆL – koden kan kun bruges, hvis købet er på minimum 300 kr., og badekåben koster kun 299 kr.
Nu er jeg en tålmodig sjæl, så jeg bestiller alligevel en gang til. Men inden jeg er færdig, sker der en fejl med betalingssystemet, så pludselig kan jeg kun betale med PayPal. Det er muligt, at det sidste problem ikke er Zalandos ansvar, men nu må jeg altså indrømme, at jeg har mistet tålmodigheden. I øvrigt er min datters fødselsdag også overstået.
Jeg kan bestemt ikke anbefale Zalando til andre.

Kære Beate

Vi har set nærmere på din ordre, og der har desværre været tale om en teknisk fejl i systemet. Varen skulle selvfølgelig ikke have været annulleret, da behandlingen af ordren allerede var i gang og varen stadig var på lager. Det beklager vi endnu en gang.

Vi er kede af, at du ikke henvendte dig til vores kundeservice men hensyn til rabatkoden og betaling. Vi kunne helt sikkert have fundet ud af noget med en anden rabatkode og hjælp til at få gennemført betalingen.

Det er utrolig ærgerligt, at du ikke har fået en god oplevelse med din første ordre hos Zalando. Vi håber på, at du vil handle hos os igen, så vi kan vise dig vores normalt hurtige behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage.

Lang leveringstid...Suk...

Jeg lavede en bestilling Tirsdag d. 30/4-2013, om Fredagen ( dvs 2/5-2013 ) modtager jeg en besked om at min ordre er på vej, hvilket jo lød lovende.

Jeg har på nuværende tidspunkt stadig ikke modtaget mine varer, og må ærligt indrømme at jeg er skuffet over at det tager så lang tid.

Opdatering: Jeg har idag,13 dage efter min bestilling, stadig ikke modtaget mine varer... Har kontaktet kundeservice, som siger at de vil undersøge sagen med deres logistikpartner... Suk...

Kære Nina

Det er naturligvis meget beklageligt, at du som førstegangskunde oplever forsinkelse i forbindelse med en bestilling.
Vi er glade for at du tog kontakt til vores kundeservice, som straks satte en efterforskning i gang med vores logistikpartner. Da ordren ikke kunne lokaliseres, og derfor menes at være gået tabt, har vi krediteret dig det fulde beløb for ordren, og givet dig en rabatkupon på 20% som kompensation for ulejligheden.

Heldigvis er det sjældent at en pakke går tabt med posten, og vi bestræber os på at undersøge tilfældene grundigt, så proceduren effektiviseres.

På trods af den uheldige oplevelse, håber vi at du er tilfreds med vores håndtering af situationen. Vi håber derfor at du fortsat vil være kunde hos Zalando.

Lang leveringstid...

Bestilte to varer (der var på lager) den 30. april. Fik besked om, at de var afsted den 2. maj, men modtaget dem først i dag den 7. maj... Det er godt nok lang tid, fra de skriver den er sendt, til man rent faktisk modtager den.

Skal have sendt noget retur, så er spændt på hvor lang tid der går, ingen jeg får mine penge....

Kære T.Petersen

Som du også selv gør opmærksom på, er din ordre fra d. 30.04, først blevet sendt d. 02.05. Da vi sender fra Tyskland, hvor d. 01.05 er en helligdag, har vi desværre ikke kunne behandle din ordre med det samme. Vi beklager, at vi denne gang ikke har kunnet levere indenfor den normale tid på 2-6 hverdage.

Så kan vi informere dig om, at vi har fået udleveret din returforsendelse, og at den nu bare skal til lageret og skannes. Du modtager en e-mail, når vi har tilbageført pengene til din bankkonto.

Mvh Team Zalando
zalando.dk

De er alt for sløve med levering + refundering af penge!

Jeg kan desværre ikke anbefale nogen at handle på zalando.dk - leveringstiden er lang (fordi de gerne vil spare penge og derfor først sender ens ordre når alle produkterne er hjemme - tiltrods for, at der står på hjemmesiden, at de pågældende varer ER på lager.....måske en lager i Australien?)
Jeg sendte mine varer retur d. 30.4 og har stadig hverken fået en bekræftelse eller lign. fra zalando, selvom jeg kan se at de HAR modtaget min pakke... Jeg kan se herinde at man ikke skal regne med at få sine penge før efter flere uger.... Dårlig dårlig måde at drive forretning på... Så har man ikke lyst til at besøge deres hjemmeside igen... Og lad nu for guds skyld vær' med at besvar dette kritik af jeres virksomhed med: "kære sine, vi er hos zalando glade for du fandt vores produkter interessante" eller lign. - jeg kan se i svarer folk som om de har været glade for at handle med jer....drop jeres udenom snak og vågne op zalando!

Kære Sine

Da vi tilbyder et at Europas største udvalg inden for sko og mode, er vi nødt til at have flere lagre. Vi sender vores ordrer samlet, præcis som du har bestilt den. Dette medfører, at der engang imellem kan blive tilføjet et par dages ekstra ventetid, hvilket vi selvfølgelig beklager. Vi kan se, at det heldigvis kun er én af dine ordrer, som er blevet forsinket med en dag.

Men hensyn til dine returforsendelser, kan jeg se at vi har overført pengene tilbage, samme dag vi fik dem retur på lageret. Det tager ca. 7-10 hverdage, før vi har modtaget en returforsendelse. Du modtager en bekræftende e-mail, så snart pengene er refunderet. Dette er vores normale procedure, som du kan læse mere om på hjemmesiden under Returnering.

Vi forsøger ikke at ”snakke udenom”, men henviser blot til hvad vi lover på hjemmesiden. Vi tager din kritik til os, og forsøger hele tiden at forbedre Zalando.dk.

Dårlig levering. ØV.

En af de få gange, jeg har bestilt over nettet uden at undersøge hos Trustpilot først. I den mængde af reklamer, Zalando oversvømmer os med, siger de da slet ikke noget om forsinkelser og ventetid- så det er skuffende.
Jeg bestilte sidst på dagen den 30.4.og her den 6.5. har jeg fået en mail om, at min levering(trods på lager) er forsinket et par dage eller, hvis jeg ikke får min vare inden 4 dage, skal jeg kontakte dem??? i skrivende stund står der stadig "under behandling" ved mine varer.
Det er bare ikke godt nok......havde jeg set de dårlig anmeldelser først, havde jeg ikke bestilt. Nå, der er lærepenge til mig :-(
Dårlig førstehåndsindtryk af en ellers lækkert opbygget hjemmeside.

René Wilkens-Lintrup found this review useful

Kære Annette

Vi er glade for at høre, at du syntes godt om vores hjemmesides layout. Det er vigtigt for os, at vores kunder finder hjemmesiden attraktiv og nem at navigere på.

Som du også har modtaget en e-mail om, har din bestilling desværre været forsinket. Det skyldes, at vi med forårets komme har modtaget en større mængde bestillinger end forventet. Derfor har det desværre taget længere tid, at få dine varer samlet til et lager, og få dem sendt samlet. Det glæder os at oplyse dig, at din pakke nu er afsendt og du vil modtage den i løbet af få dage.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedmails, hvis du ikke finder informationerne interessante og brugbare. Det kan du gøre ved enten at kontakte vores kundeservice, eller via et link nederst i samme e-mail som tilbuddet/anbefalingen fremgår i.

Vi er kede af, at du som førstegangskunde ikke har haft en optimal oplevelse, og håber på at kunne vise dig vores normalt hurtige behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage ved en anden lejlighed.

Velkommen til 2013

Langsom leveringstid. Uanset hvor stort et lager man har, mener jeg ikke det er tilfredsstillende at jeg skal vente 6 dage på min ordre, som bliver afsendt fra Europa (Læs Sverige).

Det burde kunne gøres dag-til-dag, eller maximum to dage.

Drop de mange reklame-kroner og brug dem på at forbedre jeres lagerproces og jeres forsendelse.

René Wilkens-Lintrup and Sine Kruse Nyrup found this review useful

Kære Thomas

Det glæder os, at du modtog din ordre 5 hverdage efter, at du havde foretaget bestillingen. Vi efterstræber en behandlings- og leveringstid på 2-6 hverdage. Da vi tilbyder et at Europas største udvalg inden for sko og mode, er vi nødt til at have flere lagre beliggende forskellige steder. 99% af alle ordrer sender vi allerede i løbet af 1-2 hverdage, efter at bestillingen er afgivet.

Vi håber at se dig på Zalando.dk igen.

Godt tilfreds!

Har bestilt flere gange og returneret et par sko.
Leveringstid 5 hverdage. Det synes jeg er tilfredsstillende.
Rigtig god telefonservice, da jeg havde skrevet forkert leveringsadresse på!
Er super tilfreds med mine varer!
Rigtigt godt udvalg!

virkelig dårlig leveringsservice

Det er umiddelbart den dårligste service jeg har oplevet, Jeg bestilte en vare som tilsyneladende var på lager d.30 april, jeg forventede derfor at der ikke ville være mere end 2 dages levering, men da jeg ringede til kundeservice d.2 maj havde vare stadig ikke forladt lageret, og det var ikke muligt at få den sendt hurtigere. i dag d. 6 maj har varen tilsyneladende staig ikke forladt lageret i Sverige

Kære René

Vi er glade for, at du modtog din ordre 5 hverdage efter, at du foretog bestillingen.

Vi bestræber os på at kunne levere inden for 2-6 hverdage, og 99 % af alle ordrer sender vi allerede i løbet af 1-2 hverdage, efter at bestillingen er afgivet. Årsagen til dette, at vi tilbyder et af Europas største udvalg af sko og mode samt sports- og boligartikler, og derfor har vi flere lagre beliggende forskellige steder.

Vi håber at se meget mere til dig på Zalando.dk.

zalando.dk

Gode produkter; til tider langsom leverance

10.5.2013:
Modtog et par sko, leveret til døren af PostDanmark. Bestilte varen 6.5.2013 kl. 21.00 og modtog varen 10.5.2013 kl. 11.00. Lav pris, god kvalitet. Den service er jeg meget tilfreds med.

25.4.2013:
Købte en lækker plaid til sofaen fra Zalandos eget mærke. God kvalitet og pris. Desværre tog det mere end en uge at få varen leveret. Det er simpelthen for langsomt i forhold til andre webshops.

Kære Christian

Vi er glade for, at du har fået en god oplevelse ved at bestille fra Zalandos eget bolig-mærke Zalando Home, og at varen levede op til dine forventninger.

Vi beklager hvis du ikke har været tilfreds med leveringen, men årsagen til at vi efterstræber en leveringstid på 2-6 hverdage, er at vi tilbyder et af Europas største udvalg af sko og mode. Derfor er vi nødt til at have flere lagre, som er beliggende forskellige steder. Vi forsøgte at levere din ordre 6 hverdage efter, at du havde foretaget bestillingen. Da du ikke var hjemme, blev den lagt til afhentning på dit lokale posthus, hvor du hentede den 2 dage efter.

Vi håber at se mere til dig på Zalando.dk.

Middel ! lidt ØV oplevelse

Masser af varer og stort udvalg, priserne kan dog ikke følge med andre web butikker.
Jeg bestilte 2 par sko, og tænkte ikke videre over det,da der stod leveringstid 2-6 hverdage men ofte inden for 2 hverdage, mine varer kom efter 6 hverdage og fred være med det.. Dog var jeg kuffet over det skulle tage så lang tid.

Jeg var meget opmærksom på at fjerne fluebenet for (tilmeld nyhedsbrev) det der så sker nu, er at jeg bliver BOMBET med mail, køb dit, køb dat, rabat her, der og alle vegne.. Jeg er simpelthen ved at blive sindsyg ... ! Og når jeg besøger deres hjemme side er det eneste jeg kan, at TILMELDE NYHEDSBREV... Jeg ønsker IKKE at modtage det nyhedsbrev, hvis jeg derimod ville købe noget hos jer igen, ville jeg af egen vilje besøge websiden.. I har mistet en kunde på den bekostning..

Kære Maria

Det glæder os at du synes om vores store varesortiment.
Årsagen til at vi efterstræber en leveringstid på 2-6 hverdage, er fordi at vi tilbyder et af Europas største udvalg af sko og mode, og derfor er vi nødt til at have flere lagre, som er beliggende i Tyskland.
Foruden nyhedsbrevet, som man selv kan tilmelde sig, sender vi gerne anbefalinger og tilbud til vores kunder, som mange finder nyttige, da det ind imellem kan være uoverskueligt selv at søge på hjemmesiden. Derfor ønsker vi at gøre det nemmere for kunden at få et overblik over det kæmpe udvalg af varer og tilbud, og vi prøver derfor også at tilpasse og matche anbefalinger og tilbud til de køb, som vores kunder tidligere har bestilt. Vi beklager hvis dette ikke er lykkedes i dit tilfælde. Du kan til hver en tid afmeldes disse e-mails ved enten at kontakte vores kundeservice, eller via et link nederst i samme e-mail som tilbuddet/anbefalingen fremgår i.

zalando.dk

Fin service og stort udvalg

Jeg bestilte fem kjoler på Zalando, så jeg kunne prøve dem derhjemme i ro og mag. De blev lidt forsinkede, men jeg fik med det samme en mail herom, og det drejede sig kun om et par dage. Det eneste lille minus var, at jeg skulle betale for kjolerne ved bestillingen. Der stod ellers, at man kunne købe på regning, men det var måske, fordi det var første gang, jeg købte på hjemmesiden? Jeg fik dog ret hurtigt differencen udbetalt, efter at jeg havde de kjoler retur, som jeg valgte fra. Jeg ville bestemt bruge Zalando igen.

KØB ALDRIG HERFRA!

Kan absolut IKKE anbefalde NOGEN at købe herfra. Jeg har været kunde 2 gange ved Zalando.dk; 1 gang sender de mig en forkert vare, og vi snakker ikke lidt forkert men MEGET forkert. Købte børnesko, fik voksen dame-pels-sko. Nu har jeg så for TO UGER siden bestilt et par jeans, der langt om længe var på vej, men sørme nok om de ikke er blevet sendt til KBH, hvor min adresse jo sjovt nok ikke findes når jeg bor i Aarhus. Så bukserne er sendt retur, og de kan ikke tilbage sende dem til mig. Hold nu op, magen til rodet forretning og dårlig behandling skal man godt nok lede længe efter.